Suomi 24 suomalaiset.

Inglesissä käydessäni vältän suomalaiskortteleita -ja kuppiloita. Tuli mieleen ,että jos tämäntyylistä väkeä ,jotka täällä kirjoittelevat ,on enemmistönä noissa paikoissa ,niin enpä ole jäänyt mistään vaille. Toinen juttu on, jos kirjoittajat eivät edes matkaile,niin mikä saa heidät "roikkumaan"näillä foorumeilla. Yksinäisyys ,niin aatteellisesti ,kuin muutenkin ,mitä en kyllä ihmettele.

101

2622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TottaToinenPuoli

      Pientä provoakin Don Luisilta, mutta sallittakoon, kun aloituksessa on asiaa, joka on juolahtanut mieleen itselläkin. Viimeisen kahden vuoden aikana yllättävän monen kirjoittajan profiili on jotain sellaista, ettei ole vuosiin käyty kanarialla ja ne reissut ties milloin ovat olleet vahvalla suomikortteli-painotuksella. Eihän nämä sitä suoraan näin sano, mutta sen haistaa rivien välistä.
      Ei ollut tarkotus mollata Tiffany/Apilaniitty -sukupolvea, vaikka siitä joukosta on jäänyt pari mustaa lammasta palstalle roikkumaan ja riitaa haastamaan.

      Väkihän vaihtuu tiuhaan suomi-baareissa kauden aikana, kulkijaa on moneen junaan, enpä lähtisi tekemään liikaa yleistyksiä. Suuri osa tekee sen yhden matkan kauden aikana ja jossain välissä käydään sponsoroimassa muutaman tuopin panoksella suomalaisia yrittäjiäkin.

      Onhan noissa riita-ketjuissa joskus joku tunnistettavissa talviasukkaiksikin sekä Inglesin että Puerto Cruzin alueelta, toisaalta ymmärrettävää jos näitä päivittäin seuraa ja koko ajan tulee tuutin täydeltä sitä itteensä silmille.

      • TottaToinenkinPuoli. Eikö ole rakentavaa huomata, että nuo näkevät jokaisessa asiaa kirjooittavassa Antiguen/Eläkepepan. Uhkailevatkin vielä mokomat....


    • Heh. Heti ekasta viestistä lähti lapasesta. Onneksi DonLuisin kanssa sovimme, ettei periksi anneta.

      Minä taas kuulun joukkoon, joka ei suomibaareja kaukaa kiertele. Päiväsaikaan on mukava poiketa kaffelle ja pullalle, istahtaen jo entuudestaan tuttujen ihmisten kanssa rupattelemaan. Hyvin on mahtunut samaan pöytään, missä jopa pari 90-vuotiasta neitosta istuskelee ja juttelee kuin vanhalle tutulle, vaikka siis ihan turististatuksella paikalla ollaankin. Tämä siis Puerto de la Cruzissa. Samoin seurakunnan kahvilassa on aina juttuiseuraa riittänyt, vaikken kovin uskovainen olekaan. Kunnioittamalla ihmisten vakaumusta on helppo heidän kanssaan toimeen tulla. Kertaakaan ei kysymykseen, sopisiko istua seuraan ole tullut kieltävää vastausta.

      Negatiivistäkin palautetta tulee. En rupea sen enempää asiaa riepomaan, kuin sanomalla, että olkaa varovaisia, varsinkin niissä iltamyöhäbaareissa, kenelle juttelette ja mitä. Katkeruus, kateus ja kyynisyys, saattaa jouduttaa asioitanne näille palstoille, valheineen ja herjauksineen. Miettikää siis. Liika avoimuus ei ehkä sittenkään ole hyväksi. Monet tälle ja Annan palstalle vuodetut jutut on kerrottu luottamuksella tietyille henkilöille Puerto de la Cruzissa. Noh, helppohan heidät toki on jatkossa tunnistaa.. ...nyt myös Poliisin, jota on käyty jututtamassa.

      Jos DonLuis haluaa pitää tämän vain Inglesin palstana, niin tämä on ketjuun viimeinen viestini. Mutta vain ja ainoastaan DonLuisin pyynnöstä lopetan kirjoittamisen tähän ketjuun.

      Keskustelua. Noista trollauksista välittämättä keskustelua, kiitos.

      • suksivittuuntrolli

        "Jos DonLuis haluaa pitää tämän vain Inglesin palstana, niin tämä on ketjuun viimeinen viestini."

        Voi kun olisikin. Pidät sitten kanssa puheesi!!!


      • Outotrolliolet

        Don Luis kirjoittaa vain ja ainoastaan Granin asioista. Sinä voit sen sijaan häipyä muualle trollaamaan, kiitos!
        Kuka sinut tänne edes pyysi tulemaan?


      • Juu, harvemmin muualta,vaikka pari muutakin saarta on tullut koluttua.Kirjoitan mitä kirjoitan kanariansaarista kuitenkin .


      • troollikuparipannu
        Outotrolliolet kirjoitti:

        Don Luis kirjoittaa vain ja ainoastaan Granin asioista. Sinä voit sen sijaan häipyä muualle trollaamaan, kiitos!
        Kuka sinut tänne edes pyysi tulemaan?

        No niin, trolli saatiin taas mainittua, puuttuu enään "kuparipannu", sitähän nämä kanarian keskustelut nykyisin ovat - "trooli ja kuparipannu". Ollaan lähdössä "naapuriin" san augustiniin 24 pv, vaikka mitää keskustelua tällä sivustolla ei tule mistään aiheesta.


    • Monet luulevat olevansa jotenkin muiden suhteen määräävässä asemassa .Otsikko unohtuu usein.

      • Olen ihmetellyt samaa. Jotkut suoltavat satoja viestejä herjatakseen rekisteröityjä kirjoittajia, mutta eivät ymmärrä, mistä palstalla keskustellaan. Se on jotenkin koomista.


    • Jalmarzonni

      Oletteko panneet merkille, että yhden tai kahden idiootin, jotka terrorisoivat tätä palstaa, nimimerkki on yleensä yhteenkirjoitettu tyyliin "nauruaidästä, tässätodisteet, sitäsaamitätilaa" jne tai joskus piste sanojen välissä "pappa.päätti.näin.
      Saa nähdä muuttaako tyyliä?

    • Varsinainen vitsinikkari tuo edellinen kirjoittaja. Tykkää lisäksi trolli-sanasta!
      Miksi kirjautuneen henkilön pitäisi "trollailla"? Voisitko ihan lyhyesti selvittää sellaisen tarpeen?

    • Niille katkerille, joiden viestejä on poistettu, laitan muutaman vinkin, jotta niin ei enää kävisi (tässäkin ketjussa on jo viestejä, joissa on poistamispotentiaalia):
      Yleisiä ohjeita aluksi

      Kirjoita oikein. Muista käyttää isoa alkukirjainta ja välimerkkejä niin kuin muussakin kirjoituksessa.
      Älä paljasta sukunimeäsi, osoitettasi, asuinpaikkaasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tuntemattomille.
      Älä anna tuntemattomille kuvia tai yksityisiä tietoja itsestäsi tai tuntemistasi ihmisistä.
      Muista, että ihmiset, joita kohtaat Internetissä, eivät välttämättä ole sitä, mitä he väittävät olevansa!
      Jätä vastaamatta inhottaviin tai ilkeisiin viesteihin, joita saat muilta osallistujilta
      Älä lähetä epäkohteliaita tai loukkaavia viestejä muille. Ole kohtelias ja kunnioita muiden mielipiteitä, vaikka ne olisikin kirjoitettu prosessorin säästöajolla.

      Suomi24-palveluissa ei saa
      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

      Säännöt kuvien lisäämiseen
      Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
      Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

      Kun noudatte yllä olevaa, mahdollisuus viestien poistamiseen on olematon. Voi kuitenkin olla niin, että joku toinen on käyttänyt samaa päätelaitetta, joka jostain syystä on moderaattorin erityistarkkailussa. Opasta siis tuota toista osapuolta käyttäytymään.

      • ehdottomastinäin

        Joo!!! Kyllä Annan nypläys&kokkikerho ovat näiden kahden munattoman ukon paikka.


    • On muuten ilmoja pidelly...kanariallakin. Sekös hymyilyttää, että taas ensi talvena sinne pääsee. Suomibaareissakin aion vierailla ahkerasti, sillä hyvä seura kiinnostaa aina. Harmi, ettei palstahäiriköllä ole seuraa ja hän joutuu katkeroituneena sen purkamaan palstalle.

      Loistava päivä muuten taas ajella avoautolla pitkin suomen kaunista maaseutua läpi kylien ja kaupunkien. Aamusta saakka on liikenteessä oltu ja sekä hyvää seuraa, ruokaa, että juomaa on tullut nautittia. Olo on kuin Puerto Cruzissa, missä vain ystävällisiä ihmisiä tulee vastaan, ja elämä hymyilee. Suomessa on paljon mukavia ihmisiä ihan kotimaan kamaralla kuin kanariallakin. Ihmettelen vaan, mistä nämä mielisairaat yksinpuhujat ovat tälle palstalle tulleet.

      • Heh heh. Ahdistaako...


      • Ymmärrän tuskasi.


      • Oot-idiootti-kusipää

        No kiva :D


    • canary.abuela

      Matkustelen paljon, enkä myöskään minä käytä suomalaiskuppiloita. En Kanarialla, enkä muuallakaan. Se mielestäni on hukkaan heitettyä aikaa.
      Ajan käytän paikallisiin ihmisiin, - ruokapaikkoihin ja kohdemaan kulttuuriin tutustuen.
      Samalla opin vähän kieltäkin.

      Uskon, että juuri yksinäisyys on suurin syy roikkua palstoilla. Näkee selvästi kenelle, tai keille tämä on koko elämä. He kirjoittavat sauhuten myös lomakohteessaan. Tabletti on myös petikaveri.

      Tunnen nuorison käyttäytymistapoja melko kattavasti niin työni, kuin perheeni kautta.
      Voinkin varmuudella sanoa, etteivät Kanariansaaret ole niitä palstoja, joissa nuoret viihtyisivät.
      Päinvastoin, heillä on ihan muut reissukohteet ja jutut, joista he tykkäävät.
      Tosin muutamia nuoria tunnen, jotka käyvät patikoimassa Kanarialla, Madeiralla ja esim. Alpeilla. Siitä kirjoitteluun heillä on ihan omat fooruminsa harrastajien kesken.

      Voi olla vähän tylystikin sanottu, mutta keski-ikäiset ja vanhemmat ovat sitä joukkoa, jotka tänne kirjoittelevat. Mikä kurjinta, vain harvat oikeata asiaa. Parin henkilön höpinät täällä "huutelevista pojista" ei siis pidä paikkaansa.
      Näin väittävillä ei itsellään ole lapsia tai nuoria, eikä tietoa nuorison intresseistä. Tämän asian kasvattajat ja vanhemmat varmasti tietävätkin.

      PS. Jos tuskailen kirjoitusvirheiden kanssa, nuoret sanovat, että vanhathan ne täydellisesti kirjoittavat. Hyvä nuoret, niinhän se asia onkin!

    • nerotogro

      Huomasin että kasbahin sisällä oleva toro negro ravintola oli lopetettu ja rempaattiin siihen paikkaan jotain muuta. Jostain syystä ravintolan taso laski vuosi vuodelta kuin lehmän häntä.

      • PalstanJohtaja

        Missäs tuo oli siellä? Tripadvisor antoi kohtuulliset 3.5/65 arvostelua arvosanaksi. Täytyypäs käydä valokuvagalleriaani lävitse...


    • PalstanJohtaja
    • Polemista

      Hyvää huomenta vaan kaikille.

      Canary.Abuelalata loistava kirjoitus. Lisää tuonkaltaista pohdintaa ja näkemystä tarvittaisiin. Vuosia on täällä joutunut hakkaamaan päätään tuohon viinassa marinoitujen, elämäänsä katkeroituneiden, keski-ikäisten luuserien trollausmuuriin. Pari kolme ekaa vuotta meni siihen, että kirjoitin Kanarialta paikan päältä, niin sadoilla viesteillä minua haukuttiin virtuaalimatkaajaksi. Sitten kun vihdoin uskottiin, että Kanarialla todella olin, kiitos niiden asiakirjoittajien, mitä silloin vkelä palstalla oli. Herjaaminen jatkui uusin keinoin ja jatkuu yhä, mutta periksi ei anneta. Tuo aivoton lauma, joka elää viinanhuuruisessa/ lääketokkuraisessa todellisuudessaan ei minua lannista. Kanariansaatista pidän, siellä säännöllisesti vierailen ja aion kirjoittaa niistä vastakin. Sekä Annan kanariaosioon, että tänne s24 avohoitopuolelle..

      Ei täällä kaikki kirjoittajat vinksahtaneita, viinaan marinoituja, katkeroituneita älykääpiöitä ole. On vain muutama, joka meikäläisen on silmätikukseen ottanut ja on valmis mitä tahansa kirjoittamaan, jotta antaisin periksi. Kerran niin teinkin, poistin Antigue nimimerkkini ja siirryin kirjoittamaan pelkästään Annan palstalle. Sama meno kuitenkin jatkui, hiukan toki hiipuen, mutta nyt liitettynä haukkumkseen Kuparipannu nimisen ravkntolan kohdalla. Nämä samaiset älykääpiöt haukkuivat Kuparipannua kymmenissä ketjuissa ja syyttivät haukkumksesta sitten allekirjoittanutta. Silti periksi ei anneta ja kirjoittamista jatketaan, toivottavasti jatkossa paljon asialllisemmissa merkeissä. Tämä joukkio sai Annan palstalle samankaltaisellla haukkumisella aikaan rekisteröitymispakon, josta luonnollisesti minua syyttävät, kun eivät enää voi herjata vapaasti muita kirjoittajia. Siellä onnekis (Annan palstalla) pystyy nyt asiallisesti keskustelemaan Kanaria-asioista, joten Annan Ylläpidon ratkaisu oli oikea. Saas nähdä koska Aller tajuaa saman. Nyt tämä palsta on muutaman sekopään takia täysin lukukelvoton.

      Viimeisin episodi on nyt näköjään liittää Annan palstan aktiivi Sotavento mukaan tähän rulettiin, missä Eläkepappaa ja allekirjoittanutta täällä herjataan ja aiheettomasti syytellään. Kuinka sairas voi olla ihmisen mieli, että jokainen tunnistettava asia joudutetaan silmätikuski ja valheilla sekä hetjaamisella yritetään näitä lukijoiden mieliin manipuloida. Sairasta, todella sairasta. Puolustukseksi Antigue/Polemistan, Eläkepapan ja Sotavennon kohdalle kehotan kaikkia vähänkin lukutaitoa ja älyä omaavia kurkaamaan naapuripalstalle Anna-lehden Kanariansaaret osiota, kuinka nämä kolme ja muutkin rekisteröityneet nimimerkit siellä kirjoittavat. Kokeilkaa, ette pety. Ja tervetuloa joukkoon mukaan, jos tämän palstan kaltainen älytön älämölö ei kiinnosta.

      Hiukeaa aamunjatkoa kaikille.

      • Juu. Ja suosittelen ylläpidolle, jos se tätä palstaa joskus vaivautuu lukemaan, rekisteröintipakkoa kaikille kirjoittajille. Tällaisena palsta ei toimi.


    • hiekkaista

      Amadoresin ranta on yksi parhaista missä olen käynyt..hiekka on kuulemma intiasta tuotua ns.valkeaa hiekkaa .Siitä kummallista että ei ole kuumaa auringon porottaessakaan.Käykääpä vilkaisemassa siinä puerto ricon kupeessa on.

    • Huomioita

      Annassakin on lääkkeillä käyviä, lasiin sylkemättömiä, suomessa kirjoittavia ja feikkaavia hahmoja. Turha syyllistää suomea.

    • lonelyanddrunk

      Surullista jos elämän tärkein sisältö on netti foorumit.
      Surullista jos foorumeja täytyy seurata joka päivä ja jokainen tunti.
      Surullista jos on ongelmainen, yksinäinen, vailla live-elämää.
      Surullista mutta onneksi meillä on suomi 24 ja anna.

      • Perrolli

        Muutamalla nimimerkillä elämä kotona ja kohteessa on yhtä kuin palstalle kirjoittelu. Surullista todellakin :-(


      • palstatkokoelämä
        Perrolli kirjoitti:

        Muutamalla nimimerkillä elämä kotona ja kohteessa on yhtä kuin palstalle kirjoittelu. Surullista todellakin :-(

        Tismalleen noin. Kotona ja kohteessa. Aina pakko roikkua.
        Eläkeläistä ymmärrän hiukan paremmin, kuin sitä "töissä käyvää".


    • Visitante

      Muistaakseni siellä Plazassa oli jo vuosia sitten jonkun aikaa pakollinen rekisteröityminen. Oisko tuo rekkautumiskulttuuri siellä niinkin vanhaa perua. Sittemin sinne sai vuosikausia kirjoittaa puskistakin, mikä ei kirjoituksia siellä mainittavasti lisännyt. Jos joku sinne tykkää kirjoittaa, niin eihän se rekisteröinti vie kuin pari minuuttia aikaa. Nettihän on tulvillaan foorumeita, jotka vaatii rekisteröinnin.

      • Just näin. Ei facessakaan saa nimettömänä esiintyä, silti sillä on reilu miljardi käyttäjää. Jos kaikki olisivat rekisteröityneitä, ei noita älyttömyyksiä tarvitsisi lukea. Vatsinkin kun ne tulevat yhden /kahden älykääpiön näppikseltä. Samalla rekisteröitymispakko sulkisi pois puskistahuutelut myös rekisteröidyiltä. Ja jättäisi nuo älykääpiöiden turhat syyttelyt historiaan.

        Parastahan noiden älyttömyhksien postauksissa on, että ne mahdottomuudellaan nollaavat itsensä. Kukaan vähänkään järkeä omaava ei tuohon pa*kanjauhantaan enää uppoa. Paitsi niiden kirjoittaja ja parisataa sivupersoonaa. Joita varmaankin saamme iloksemme seurata heti yämän postauksen perään. Pian seuraa naurua kolmannella, yks, kaksi...


      • Visitante

        Sohaisin muurahaispesää kkoska tuo rekisteröinti on ollut vìime aikoina tapetilla. Ei se asiaa kuitenkaan niin mustavalkoinen ole s24:ssa. Täällähän on ollut aiemmin paljonkin satunnaisia kirjoittajia ja kynnys kirjoittaa sillon tällöin kasvaa kun pitää rekkautua ensin. Kaikki ei myöskään halua itsestään palstaikonia eli motiivit puskakirjoitteluun ovat muutakin kuin toisten mollaaminen vaihtuvilla nikeillä.


      • Tehoneliö
        Visitante kirjoitti:

        Sohaisin muurahaispesää kkoska tuo rekisteröinti on ollut vìime aikoina tapetilla. Ei se asiaa kuitenkaan niin mustavalkoinen ole s24:ssa. Täällähän on ollut aiemmin paljonkin satunnaisia kirjoittajia ja kynnys kirjoittaa sillon tällöin kasvaa kun pitää rekkautua ensin. Kaikki ei myöskään halua itsestään palstaikonia eli motiivit puskakirjoitteluun ovat muutakin kuin toisten mollaaminen vaihtuvilla nikeillä.

        Palsta julkkikset saavat usein paska sateen niskaansa, joillekin nousee kusi päähän omasta kaikki tietävyyden tunteesta tai luulosta, jotkut toisaalta haluavat pysyä randomeina eikä henkilöityä ja kirjoittavat ilman vakiintunutta nicciä.


      • Lakkaat vaan syyttelemästä turhaan, niin siitä se parempi palsta alkaa. Helppoa, eikö totta.


      • Jazzzi
        Polemista kirjoitti:

        Lakkaat vaan syyttelemästä turhaan, niin siitä se parempi palsta alkaa. Helppoa, eikö totta.

        Älä välitä, sua yritetään savustaa pois, samoin kuin sotaventoa palazasta kun hän sinne suomi kaksnelkusta siirtyi. sotis ei antanut periksi vaan jatkoi valitsemallaan linjalla. Tee sinä samoin. Juoskoot itse karkuun he joita häiritsee.


      • Kiitos jazzi kommentistasi. Noin tehdään. Typeryyden edessä ei luovuteta. Lupasinkin saman jo DonLuisille. Ainoat, jotka täällä keskustelua terrorisoivat, ovat nuo henkilöihin syytöksiä esittävät häiriköt. Siis ihan ainoat.

        Koittivat muuten Annassakin nämä samaa meikäläiselle, kuin vinkkisi mukaan Sotikselle aikanaan. Sen myrskyn ainoa lopputulos oli ilmeisesti sama kuin silloin, rekisteröitymispakko. Näin olen kuullut, että Plazassa aikanaan sellainen oli. Täällä rekkauspakkoa tuskin tulee, mutta palstan lukukelvottomuus jatkuu, ties kuinka kauan. Vinkiksi senverran, että varsinkin Puerto Cruzista kiinnostuneet voivat saada Annan palstalla haluamaansa tietoa. Lisäksi rekisteröitymällä on myös mahdollista kommentoida ja kysellä, jos niin haluaa. Ilman tämän palstan kaltaista häiriköintiä. Kyllähån täälläkin asiaa tulee, mutta kovin vähän, valitettavasti. Jos vaan saisi DonLuisin avaamaan sinne oman Inglesosion....


    • Ihan vaan tiedoksi. Minä en poistu minnekään. Kirjoitan kanariansaarista juuri niin paljon kuin tahdon. Palstan luettavuus on paremmalla tolalla jos lopetatte tuon aiheettoman valehtelemisen ja panettelun. Se on ihan niin yksinkertaista se. Kokeilkaa edes. Niinkuin Annan palstalla on huomattu, asiakeskustelu onnistuu meiltä, siis allekirjoittaneelta, sekä Eläkepapalta hyvin. Täällä se ei onnistu, koska 85% viesteistä keskittyy pelkästään todellisten asiakirjoittajien, eli allekirjoittaneen ja Eläkepapan mollaamiseen. Kun se loppuu, alkaa asiakeskustelu.

      Jatkossa siis mennään teidän valitsemallanne linjalla. Asiallisesti tai valintanne mukaan ei.

      • Miksioletitsekäs

        Miksi ete voi ajatella myös meitä muita? Miksi ajattelet vain itseäsi?


      • kirotusvire

        Mitä se on tuo ete?


      • Vai palstanjohtaja. Salli mun nauraa.


      • Palstanjohtajan (spede) pyynnöstä, tervetuloa kaikki kanariansaarista oikesti kiinnostuneet lukemaan Annan kanariansaaret osiota ja kirjoittamaan sinne niistä asioista, mikä teitä matkailussa kiinnostaa. Täällä se ei näemmä onnistu. Kun kaikilla kirjoittajilla on rekisteröintipakko, ei tunkaltaisia tyyppejä Annan kanariaosiossa kirjoittele. Tuo trolli ei lopeta, niinhän hän uhosi. Mikähän lienee ylläpidon ja Allerin vastuu näihin trollauksiin. Ilmiantoja vaan kehiin. Kyllä tuo pelleily loppuu. Tai sitten tervetuloa sivistyneiden ihmisten palstalle kirjoittamaan


      • eläkemuori
        kirotusvire kirjoitti:

        Mitä se on tuo ete?

        ete on lyhenne "eteen ottamisesta". tietääkö eläkepappa mitä se tarkoittaa?


    • Asiakirjoitukset pääsevät heti käyntiin, kun ymmärrätte lopettaa nuo asiattomat, valheelliset kirjoitukset. Se on ihan niin yksinkertaista se. Mahdatteko vaan ymmärtää.

      • Kiitos päivän parhaista nauruista...

        Mitähän Ylläpito asiasta on mieltä.


      • Ylläpito päättää. Ei saivartelevat pellet. Palstanjohtaja.... Buhahaahaahaaa..


    • Hispaano

      Minkävuoksi pidät yli kymmenenkin minuutin välejä kirjoituksillasi? Ja kannattaako joka kerta vaihtaa nimimerkkiä?
      Myös jonkinlaista uudistumista sisällön suhteen kannattaisi varmaan harkita sillä sanansäilällä on taipumus tylstyä kun sillä vuosia samaa satua sivaltelee. Ymmärtänet
      varmaan, ettei sepustuksillasi ole mitään vaikutusta meihin aikuisiin lukijoihin.

    • TietoaVankkaa

      Parempi anna kuin tämä mielenvikaisten keskustelukerho. Kukaan tervejärkinen ja hyväkäytöksinen ei tänne halua. annan kirjoittajat ilmaisevat asiansa asiallisesti, totuudenmukaisesti ja kauniisti käyttäytyen niin palstalla kuin face to face puertossa. Nähty ja kuultu.

      • oikaisu

        Huteraa tietoa, tai sitä katsotaan hyvin, hyvin likaisten silmälasien läpi.
        Nähty ja kuultu Pto. Cruzissa A.D. 2016-2017.


      • Nähtyjakuultumyös
        oikaisu kirjoitti:

        Huteraa tietoa, tai sitä katsotaan hyvin, hyvin likaisten silmälasien läpi.
        Nähty ja kuultu Pto. Cruzissa A.D. 2016-2017.

        Veikkaan että on ironiaa eikä likaisten tai vaaleanpunaisten linssien läpi katsomista.


      • oikaisu
        Nähtyjakuultumyös kirjoitti:

        Veikkaan että on ironiaa eikä likaisten tai vaaleanpunaisten linssien läpi katsomista.

        Juu, kyllä tuo ironian puolelle vetää. Luin huolimattomasti.
        Kovin kauniistihan he siellä annan sisäsiittolassa tykästelevät.
        Samat jutut pyörii ja kaikki samaa mieltä :)


    • jäisterimätka

      Hienoa kun Jussi valittiin ja minäminäsoini sai kenkää hillotolpalta ja siirtyy leipäjonoon.

    • tajupois

      Kyllä me tajuaa

    • Tuplauunot

      On kyllä taas kaikenlaista pölvästiä tässäkin ketjussa. Onneksi näillä uunoilla ei ole rahaa, eikä mahdollisuutta tulla sotkemaan meidän lomalaisten tunnelmaa Suomibaareihin. Tämäkin palsta on mennyt perseeksi. Pitäisi olla vaan oikeille lomalaisille.

    • pönöttäjät

      Täällä on sitten palsta TODELLA muuttunut. Moderaattoritkin on ihmisiä. Rikolliset toimet on annettu jatkokäsittelyyn syytetoimia varten.

      • yst.väl.puskis

        Annn modet toimivat kittettävästi. Eläke babban rekisteröitymättömiä herjaava viesti lähti kuin kuppa Töölöstä. Rekisteröitymättömät ja eri nimmareita vaihtavat ovat ihmisiä siinä missä rekatutkin, joten turha heitä yhtenä kombona on haukkua, nimitellä ja panna halvalla. Joku joskus osuvasti kirjoitti ettei rekisteröity nimimerkki ole laadun tai asiantuntemuksen tae. Scheissen jauhajia, provoja ja päästään vialla olevia on kaikissa genreissä. Tietäjät tietää ja muut sen näkee.


    • havainnoitsijako

      Vaikuttaisi siltä, että täältä on poistettu muutakin kuin yksittäisiä viestejä.

    • Ainaparas

      Gruzissa on mukava pikku kahvila Pikkupohjola ja karaocenälkäisille la bampa..tms.Siellä lenkkien lomassa aina piipahtaa.Mukavia pikkupaikkoja.

    • Salakirjoittaja

      Kun selaa tätäkin ketjua niin ei voi kuin ihmetellä; kenellä riittä aikaa ja intoa kirjoitella tänne jonninjoutavia höpinöitä, jotka eivät oikeastaan millään tavoin liity matkailuun. Ihan kakkajuttuja toisista kirjoittajista ja siis pelkkää trollailua. Mihin me oikein ollaan matkalla näillä idioottimaisuuksilla? Luulisin täällä kirjoittavien olevan suurimmaksi osaksi aikuisia ja silti teksti on apukoulutasoa. Hieman käy sääliksi myös ylläpitoa, mutta vain hieman. Ovat osasyyllisiä kun ovat päästäneet palstan lipsumaan trollien temmellyskentäksi. Pitäisi raakasti poistaa trollikirjoitukset, eikä odottaa jonkun pyyntöä.
      Paras ratkaisu olisi valita joku täyspäinen tämän palstan sheriffiksi, joka teksi ns. likaisen työn oma-aloitteisesti lähes päivittäin.
      Kesäterveiset palstan entisille asiakirjoittajille, jotka nyt loistavat poissaolollaan. Niin minunkin nimimerkkini on jo pitkään ollut lepäämässä.

    • Mistäs niitä täyspäisiä ,kun ei hallitukseenkaan ....

    • pönöttäjät

      Nyt se nähdään! Kyllä ne palaa, ne, jotka joskus on tänne jotain osaa kirjoittaa. Ainakin niin on toivottu. Se, mitä ne, jotka täällä on viime aikoina kirjoitelleet tyyliin "saadaan palsta takaisin" lienevät osoittaneet selvästi kykynsä ja taitonsa.
      Mihin katosi mm. Lohjan avustuspetoksien tehtailijat, kunniakravaanarit?

      • kirotusvire

        "kunniakravaanarit" pitänee olla kunniakanavaanarit???


      • kirotusvire

        vai karavaanarit??? Voiko sen kirjoittaa oikein -huomioiden viitekehys?


    • Lohjankaravaanarit
    • Hispano

      Tämä ei nyt mitenkään liity Espanjan matkailuun, mutta voisiko joku selittää, miksi termiä "lähti kuin kuppa Töölöstä" käytetään kuvaamaan jotain nopeaa toimintaa. Siitähän kyseisessä muutoksessa ei missään nimessä ollut kyse. Hauki kaislikosta tai talkkari katolta esimerkiksi kuvaavat oikeasti nopeaa tapahtumaa. Taitaa tosin jo nykyisin tuo kuppa olla voitettu kanta sielläTöölössä.

    • hoidettuOn

      Kupalla on vaikutuksensa. Jos ei hoideta, niin sitten...

    • Sukupuolitaudit liittyy oleellisena osana matkailuun,vaikka otsikko ei siiheh viittaakaan.

    • Kun menette Inglesiin,niin elättekö tiukasti vanhan rutiinin mukaan vai pyrittekö löytämään uusia kohteita,niin ruokailun ,kuin elämystenkin puolesta.Onko n.s. allaspäiviä enemmän kuin ranta tai retkipäiviä ?Käyttekö joka kerta Las Palmasissa ja/tai Pt Moganissa.Entä mitkä ostarit ovat shoppailuun ,mitkä ilta-ajanvietteeksi ?

      • toonmallo

        Vanhalla rutiinilla aina,heti aluksi kauppaan ja mutama pullo viiniä. Heti eka iltana suomibaareihin ja etenkin pannuun syömään rosvopaistia. Päiväkaljat aina mummolassa, iltarinksut faron liepeillä milloin missäkin. Meikäläiselle maantollolle on jokainen paikka nähtävyys ihan lentoasemasta lähtien.


      • Vakiasukkaat

        Mielenkiintoista kuulla vastauksia. Kun olen rouvani kanssa täällä asunut yhtäjaksoisesti nyt kahdeksan vuotta niin olemme ihmetelleet mitä lomalaiset oikein tekevät. Sinälllään asia ei meille kuulu mutta ihan mielenkiinnosta. Vaikuttaa olevan samanlaista lomanviettoa hieman joka kansalaisella. Samoihin tuttuihin baareihin syömään tutut eväät ja sitten rannalle


    • tammikuussa

      kyllä ne on melkein samat kujeet joka talvi, ekapäivä menee vähän lepäillessä koska matkan aikana tulee melkoiseen jurriin, sitten rauhallista lämmöstä nauttimista ja joka ilta syömään hyvään ruokapaikkaan kuten el duke ,toro, ja myös kuparipannuun, ja muutamana iltana suomitansseihin, matka kestää jokavuosi 3 viikkoa ja aina inglesiin,kerran viikossa käyn myös palmasissa kaupunkia kiertelemässä ja tietenkin ankkurissa oluella , siinä sitä ohjelmaa on eläkeukolle aivan sopivasti.

      • Seawoman

        Taitaapi olla ankkurin oluet juotu....ei ole ankkuria....


    • hastaluego

      Vietän Puerto de la Cruzissa muutamia talvisia viikkoja vuosittain. Käyn enimmäkseen muissa kuin suomikuppiloissa, mutta välillä on mukava kuulla omaa äidinkieltä ja jos onni potkaisee päästä keskusteluyhteyteen mukavien maanmiesten ja naisten kanssa.
      Kovin aktiivisesti en suomalaisten seuraa kuitenkaan hae. Pienessä paikassa pienen paikan ongelmat kuten juoruilu, riitely ja ylenpalttinen uteliaisuus. Talvilomallani haluan eroon kaikesta nurkkakuntaisuudesta.
      Todella moni Puerton suomalainen kuitenkin on hyvän päivän tuttu ja varsin moni palstafeimi on ulkonäöltään sekä maineeltaan tiedossa. Minä olen valinnut toisen tien. Mieluummin random turisti kuin kaikkien tuttava tai tiedetty ja ehkä arvosteltu persoona.

    • ankkuriin

      mitä ankkurille on tapahtunut ,viime talvena oli täysi tohina päällä, kertokaa jos tiedätte.

    • bannatuille

      Tuntuuko meno ketjussa tutulta?

    • roguerublo

      Ingleissä ollessani kävin kerran Las Palmasissa, patikoimassa vuorilla kanteen otteesee, dyyneillä kävelyllä ja uimassa, ravintoloissa lähinnä San Fernandossa. Kerran jossain suomibaarissa, jonka nimeä en enää muista. Se oli vain viikon reissu.

      • roguerublo

        Piti olla: Inglesissä ja kahteen otteeseen.


    Ketjusta on poistettu 95 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe