Anvian TV kanavien haku

Videootti

Hain kanavat muutamaan televisioon ja pariin digiboksiin uudelleen. Osassa laitteista ilmeni ongelmia. Yhdessä televisiossa HD kanavat (21, 22, ...) näkyvät moitteetta, mutta tavalliset tv kanavat (1, 2, ....) pätkivät. HD kanavien signaalitaso on 90%, mutta tavallisilla kanavilla signaalin taso on vain 5% tv:n signaalimittarin mukaan.

Yksi vanhempi digiboksi ei löytänyt yhtäkään kanavaa.

Onko tällaisia ongelmia esiintynyt muilla?

22

1897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 789987

      Ei ole muiya yhtä noloa varmaankaan.

    • On ollu vaikeuksia muillakin. Vasabladetissa oli juttu, kun paapan tv.stä mtv. kolmen kuva oli mustia viivoja puolet kuvaruudusta. Tv näytti uuden näköiseltä. Meidän taloudessa 4 vuoden vanhaan tv.stä jäi ruotsin kolmonen joka pätkii, ettei sitä voi katsoa.(maksut kyllä kelpaa.)Asia ei ole parantunut vaikka on haettu monta kertaa kanavat. Minun vanhasta höyry tv.stä katosi kaikki ruotsin kanavat ja lopulta äänikin kun kyllä monta kertaa hain. Joudun menemään tv. kaupoille. Tähän asti kaabelit ja kortit on pelanneet, muttei enää. Soitella on turha Elisalle, sinne soitetaan niin paljon, ettei henkilökunta ja linjat riitä. Sähköpostin lähettäminen on yhtä vaikeaa, niin kuin ei olisi kuin 1.osoite Elisalle, johonka onnistui lähettämään. Mutta Elisa käyttäytyy niin kuin muka kaikki pelais, ettei tälläistä osoitetta tarvittaisikan.

      • tvtvtvtvtv

        🙄😱


      • 11441

        Nolo oot.


    • pössö

      Jotkut yrittävät häiritä,häiriölaitteilla,Eurot haisee ja osakeomistajat rikastuu,
      Köyhää viedään kuin pässiä narussa.

      • Kyllä ne muutkin ruotsin kanavat pätkii ja ääntelee kuin kivitasku.(lintu).Siihen sähköpostiin joka on Elisen asiakaspalvelu.(ainut minkä löysin)ei ole vastausta tullut.(mitenkä tulisikaan kun henkilökunta tiputetaan minimiin. Ennen naurettiin Neuvostoliitolle kun ihmiset jonotti jonoissa. Suomalaiset jonottaa puhelin palvelussa, olet jonossa, odota vielä. hetkinen odota vielä ja kuuntele musiikkia.Tämä on sitä nykyaikaa, jos jokin pelaa, se pelaa hienosti. Jos taas jokin takkuaa, niin se takkuaa, kun ei ole henkilökuntaa hoitamassa asiaa kuntoo.


      • Elisan_sivuilla
        epäpätevä kirjoitti:

        Kyllä ne muutkin ruotsin kanavat pätkii ja ääntelee kuin kivitasku.(lintu).Siihen sähköpostiin joka on Elisen asiakaspalvelu.(ainut minkä löysin)ei ole vastausta tullut.(mitenkä tulisikaan kun henkilökunta tiputetaan minimiin. Ennen naurettiin Neuvostoliitolle kun ihmiset jonotti jonoissa. Suomalaiset jonottaa puhelin palvelussa, olet jonossa, odota vielä. hetkinen odota vielä ja kuuntele musiikkia.Tämä on sitä nykyaikaa, jos jokin pelaa, se pelaa hienosti. Jos taas jokin takkuaa, niin se takkuaa, kun ei ole henkilökuntaa hoitamassa asiaa kuntoo.

        Elisan sivuilta ei voi edes lähettää sähköpostia kellekään


      • Kiitos palstatiimille osoitteesta.Nyt sai sähköpostin oikeaan paikkaan. Luvattiin 3 päivän aikana vastata. Näyttäis että pientä ruuhkaa. Mutta nyt on ainakin jotain toivoa. Sen verran olin täynnä etsimistä, etten edes viitsinyt etsiä, olisinko Elisan sivuilta nyt löytänyt tämän osoitteen.


      • Voi tätä murheen laaksoa, Rauhaa eikä aselelevosta ei tietoakaan.
        Elisasta vastattiin sähköpostiin vuorokaudessa. Näköjään konsultti oli opettanut palvelimien heti kieltämään ettei sielä päin mitään ongelmia ole. Mutta hetken selitettyäni hän ajoi ohjelmat uudestaan korteille ja sanoi että jos tämä ei auta, niin hakea Elisan myymälästä uudet kortit. Nekin on haettu ja elisan liikkeessä ajettu uudet kortit.(ne oli ilmaiset). Ja eikun kokeiemaan. Asia ei korjaantunut. Olin kuullut että jos laittaa lyhyemmän anteni johdon seinästä tv.hen niin singnaalit menisivät paremmin perille lyhyemmällä johdolla.
        No ostin uuden 1.metrin antenijohdon ja laitoin sen. Mutta sitten katosi koko singnaali. (ei kuvaa)Minulla oli vanha metrin johto joka on pelannut,ja kokeilin sitä. Sama juttu, ei singnaalia.

        Laitoin sen vanhan pitkän 3m. anteni johdon takaisin niin taas alkoi näkymään. Ja niin kuin olisi vähemmän”klikx” ääniä ruotsin 3.sella.(eli olisko vähän auttanut kun antennin johtoa otti irti välis niin paremmin kosketti)

        Jotenkin minusta tuntuu, että tässä pelais sama logiikka kun pikkupoikana olin isän kans hevosella vilja myllyllä. Kun kesäisin kuivana kautena oli joen vesipinta alhaalla ja ruuhessa ei ollu tarpeeksi vettä virtaamassa niin myllynkivet ei tahtonut jaksaa pyöriä.
        Jos elisakin laittaisi niitä singnaaleja sinne alku päähän tuutin täydeltä, jos niitä riittäis paremmin kaikille, että tv.t. kaapeli tv.n katselijoille.

        Sitten tämä just ostettu tv. Suomen kanavat näkyi ilman korttia. Siten olen yrittänyt ilman väkivaltaa saada kortin tilaansa. Hahjoittelin toisella samanlaisella,ja kun pikkuisen kortin pään reunoja hioi terävää kulmaa viistoksi se suostui menemään ilman väkivaltaa. Viistin pikkuisen elisan kortistakin ja se mielestäni meni perille ilman väkivaltaa.Hain kanavat mutta ruotsin kanavat on poissa ainakin vielä.Lukee salattu sisältö. Mutta se tv.myyjä sanoi että odttaa ainakin 1 tunnin niin se kuva “voi” sieltä putkahtaa esille. Hä sanoi että teksti pitäis kyllä olla jotain muuta.Epäilen että se kortti ei ole pohjassa tai väärin päin.Se on asennettu niin että se kullanvärinen neliö on tvs.tä poispäin,(kun tv.n edestä katsoo.(eli tv.tä. ja seinän puolella.. En enää viisi juhannus aattona tämän kans takuta ,taidan lähteä katsomaan Härmän juhannuksen raveja Bover parkkiin. Kaikesta huolimatta jos tekis aselevon juhannukseksi, ja tekis kunnon konjakki kupin.


    • hyvää_juhannusta

      Elisako kaiken sotki vai mistä johtuu kun osa maksukanavista näkyy pikseleinä...Tuttavalle oli sanottu, että signaalin voimakkuus ei riitä kaikkiin tai jotain sen suuntaista. Eli onko Anvian, eli nykyään taitaa olla Elisan kaapeliverkko, tiensä päässä? Varmaan ylläpitomaksuun luvassa roimia korotuksia.

      • uudistus1

        Mutta kun ennen uudistusta homma oli ok ja nyt sen jälkeen ei kaikkia kanavia saada näkyviin kunnolla eli ilmenee tuota pikseliä aika paljon. Ja myös Anvian porukka yrittänyt saada kuvaa näkyviin onnistumatta siinä. MTV3, Sub, Ava hd-kuva myös pikseliä ja ääni vinkasee välillä...


    • Tölläri

      Kaksi telkkaria, toisessa kaikki ok ja toinen pätkii tai ei näy ollenkaan kanavia 3,4,6,8,9 jotenka paska fiilis.

      • Arkipäivän koittaessa on harjoitukset jatkuneet, ja vähä uuttakin oppinut.
        Se Ruotsin kolmonen nyt näkyy, ettei tarvitse sinne elisalle enää purnata.
        Seinän anteni/kaapeli rasiasta vielä ruuvimeisselilä ruuvailin johtoja auki/kiini “ ees taas”että jos on liitoksissa hapettumaa. Niinkuin sekin olis auttanut.
        Sitten se uusi metrin uusi johto, Rupesin oikein yleismittarilla mittailemaan,(vaikka en osaa sillä mitata kuin auton akusta virran.)niin siihen olikin jäänyt pakkausmuovia liittimen päähän pieni liuska joka eristi.


        Sitten se uusi tv. Ensin pitää ottaa huomioon että jos työ uran on aloittanut rippikoulun jälkeen moottorisahalla ja 50 vuoden päästä lopettanut rautakanki/lapio ja vasaralla niin uuden oppimista joutuu opettelemaan Mutta se on pakko opetella,tai sitä on kaikesta ulkopuolella koska kaikki siirretään nettiin.

        Katselin sitä kortin paikkaa ja tulin siihen tulokseen, että joudun hakemaan muurikauhan jonka työntää kortin paikalle ja vähä kammeta leveämmäksi, tai sitten lähteä tv. kainalos ostopaikkaan.
        Netistä etsin niitä kortin asennusohjeita ja esim.Samsungilla olit hyvät ohjeet kortinlukijasta ja kaipasin sitä tähänkin, Mutta kun tässä Malli.Finlux 32-fha-4110 ohjekirjassa ei puhuttu mitään kortinlukijasta. ei pika oppaassa, ohjekirjassa on,(pirusti ohjeita ja varoituksia että älä niele paristoja.) Sähköisestä käyttöoppaasta voi tarkistaa jos kiinnostaa. Malli.Finlux 32-fha-4110.
        Ominaisuuksissa luki .Täysin integroitu dikitaali/maanpäällinen tv. Niin eihän se lapiomiehelle sano mitään.(luulin että kortinlukija on sielä sisällä.) Olisivat joutaneet paremmin vanhusta opastaa, että se kortinlukijan sisään laitetaan se kortti ja kortinlukija ladataan. Ohjekirjassa on sympooli kuva kortista, mutta se onkin kortinlukijan kuva ja olis pitäny tajuta että se kortti on sielä lukijan sisällä jota ei kuvasta näe.

        Nyt näkyy kaikki hyvin ja lisää kanavia on tullut/ Pikkuisen mietin että olisikohan samalla singnaalimäärällä jaettu lisäkanaville ohjelmaa, eli niin kuin kloppina ostettiin kossu pullo puoliksi, niin nyt se jaetaankin kolmelle. Näin lapio miehenä ajattelin.

        Mutta kätevä tämä netti kuiteskin on. Tapaan netti linkit ja osoitteet kopioida sähköpostin luonnokseen. Aakkoset alekkain ja osoitteet ja linkit aina oman kirjaimen alle. Aina joskus tallentaa tikulle, jos sattuu pöhnäpäissä entterillä poistamaan. Kokeilin ensin työpöydän kautta, Muttä tämä on kätevämpi tapa etsiä aina oman kirjainen alta. kun ei oikein hallitse työpöydän kautta joustavasti


    • Kanavavirittäjä

      Tulee ikävä Anvian aikaa. SilloinTV kanavatkin näkyi hyvin. Kanavamuutoksen jälkeen ei ole paljoa viitsinyt TV:tä katsoa. Nyt ruutu välilä täynnä pixeliä ja ääni pätkii. Elisan mukaan vika on antennijohdossa, joka ei sovellu kaikille taabuuksille. Mutta koko kaupungista ei löydy tarpeeksi laadukasta johtoa. Kaksi kullatuilla liittimillä olevaa johtoa olen ostanut, mutta ei ollut mitään vaikutusta. Myös antennirasiaan ostin uuden päättyvän antennimodulin, muttei sekään muuttanut tilannetta. Pitää kai harkita oman antennin asentamista.

      • Tuos tuli mieleen kun mökille muutama vuosi sitten laitoin antenilla tv.n. Se on lähettimien suhteen hankalassa paikassa että kaikki 3.lähetys asemasta se jää näkyvyys rinkulan rajalle.
        Laitoin antennivahvistimen.se auttoi. Katselin biiltemassa sielä oli 13 euron vahvistin. Varastossa 0.Taittu ostaa hylly tyhjäksi. Mutta en tiedä mitenkä käyttäytyy kaapelissa. Ja on se vähän noloa maksaa kaapelista ja hommata vahvistin sähköä kuluttamaan


      • Kauampa tätä iloa riittikin. Nyt taas ruotsin 3. ja TLC. kanavan kuva täynnä pikseleitä ja kuva pysähtyilee. Tiedä tarvitseeko mun noita ruotsin ylivelkaisia katsellakaan, tarpeeksi niitä on kotimaassakin. Mutta mihinkään ei olla koskettu, silti näitten kuvan laatu mennyt taas sellaiseksi , ettei noita voi katsoa.


    • Videootti

      Olen tämän ketjun aloittaja ja olen saanut ongelman ratkaistua. Asia korjautui antennivahvistimella. Tästä vinkistä kiitokset "epäpätevälle". Vaihtelin ensin antennikaapeleita, kun sain sellaisia neuvoja Elisalta, muttei asiasta ollut hyötyä. Sitten hain kaverilta lainaksi antennikaapelin, koska hänellä uudehkossa rivitalossa kaikki pelasi hyvin ja hän oli tyytyväinen kanavauudistukseen, kun näkyy enemmän kanavia ja HD kanavat myöskin lisääntyneet. No, tällä kaverin antennikaapelilla mun TV ei muuttunut mitenkään. Kun menin palauttamaan antennikaapelia kaverille, niin otin oman antennikaapelin mukaan. No sitten mun kaapeli testattiin kaverin TV:ssä ja kaikki pelasi hyvin ja antennisignaali näytti 100%. Elikä vika ei ollutkaan antennikaapelissa. Seuraavaksi asensin antennivahvistimen valokuituboksin ja antennisignaalin jakajan väliin, ja niin alkoi kaikki toimia hyvin ja antennisignaalit näyttävät 100% joka televisiossa ja digiboksissa. Eli vika oli liian heikko antennisignaali antennirasialla. Aikaisemmin heikkoa signaalia ei ollut huomannut, kun kanavat tulivat sellaisella taajuudella, joka ei vaimentunut niin paljoa mun antenniverkossa.

      • Niin siinä vain kävi että hain tänään mökkistä antennivahvistimen , jotta sai kokeilla auttaako
        Ja auttoihan se minullakin, Ruotsin 3 ja TLC näkyvät viimeinkin. On sitten taas yksi sähköinen tulipalon aiheuttaja lisää.

        Jotta turha on elisan kiemurrella, että eihän me nyt. Ja jos nyt vähä kerrattais elisan historiaa niin se on sellaisten velikultien hallitsema yhtiö, että sieltä voi odottaa mitä vain.

        Muistellaan vain kuinka asiantuntijoina polleana 5 vuotta sitten lehtien palstoilla väittivät että kiinteitten yhteyksien käyttö on pian historiaa./Kaikki data menee tulevaisuudessa langattomana pilvissä. Meni täysin päinvastoin. Kun huomasivat tämän niin valtasivat Anvian. Seinäjoki avitti valtauksessa kaupungin ja lehtitalon osakkeilla aika reilusti. Nyt lypsetään etelään päin, sekö oli tarkoitus osakkeiden myyjillä.

        Seuratkaa vaikka Pietarsaaren puhelin yhdistyksen valokuitu kaapelointia, siellä on pienellä yhtiöllä suomen parhaimpiin ja kattavimmat valokuitukaapelit. Eikä tätä halua muut operaattorit edes nähdä ,kun tietävät etteivät he ole niin tyhmiä, että myisivät ainakaan elisalle.

        Minultakin haluttiin sitä 1.osaketta,Jokin Helmi ryhmä joka nimenomaan halusi sen tähden minulta ostaa, kuinka heille myydessä osakkeen, he edustavat anvian etuja. Tarpeeksi kun saivat osakkeita/Takki kääntyi vauhdikkaammin, kuin Soinilla.

        Kovasti halusivat ostaa , mutta kun minäkin halusin heille myydä vanhan hyvän puuveneen, Niin molemmat ostot jäi tekemättä. Osake jäi minulle.Ja nyt jokin Viriä maksaa osinkoa osakkeelle 140 euroa vuodes.(ennen sai 80 euroa. Periaate minulla oli että ennen poltan osakkeen, kuin myyn elisalle.​

        Nyt kun voi todistaa, että singnaali hanoja on pienennetty, ettei ostamani ruotsin 3 kanava ei näy ilman antenninvahvistajaa, ostan uuden ja ja/.Jos tässä vanhetessa jalat tästä vielä huononee, mutta pää pelaa. Taidan laittaa laskun antennivahvistimesta elisalle ja jos ei maksa, niin Amerikan malliin käräjille ja kaikki mahdolliset valitukset jotka kuluttaja suoja suo.
        Saa pientä vaihtelua arkeen.

        Eikös se ollut elisan johtaja, joka työnantaja leiristä jokin aika sitten sanoi, että suomessa pitäisi palkkoja alentaa 10-15%,.Niin kyllä tässä pikkuhiljaa yhdelle jos toisellekin totuus valkenee, ja elisan henkilökunta saa olla varpaillaan koska tulee kenkää. Eihän tämä pitänyt henkilökunnallekaan vaikuttaa oikesti mitään. Niin sanottiin ja mitä muutä vielä tullaan sanomaan


      • Nyt lauantain 1.7. Vasabladetissa elisa vihdoin myöntää että ongelmia on ruotsin kanavissa ,että noin 300 puhelua on päivässä tullut valituksia.(jotka ovat jaksaneet olla jonossa) Jotain ilmaisesta kuukaudesta kirjoittivat hyvitykseski, sen verran askarrellut, etten edes viitsi kysellä asiasta kun antenninvahvistimella näkyy. Ainoastaan käyn vaihtamassa toisen firman puhelin liittymän.
        Tämä on se 2 vuoden tarjous joka nyt on 37 euroa kuukaudes, joka loppuvuonna nousee yli 70 euron. Pitää olla ajois matkas, ettei vaan myöhästy. Ja mitä minä rajattomalla puhe ajalla mitään teen, kun alle 10 puhelua kuukaudes ja en edes asoita puhelimessa jaarittele.


    • Kauhavalaanen

      Kauhavalla ongelma on nyt päällä:
      Netti toimii hienosti
      10-vuotta vanha Samsung toimii hienosti: normikanavat ja HD-kanavat
      4 kuukautta vanha Samsung ei toimi... normaalissa antenniverkossa toimii täydellisesti, mutta vaihdettaessa kaapeliverkkoon hakee kanavia 15-20 minuuttia.
      - silloinkaan ei löydä kaikkia kanavia
      - kanavat jotka löytyvät, ovat pikselimössöä eikä äänikään kuulu

      Ensimmäinen syytös meni laitevalmistajalle (siis Samsungille) ja sieltä tv-korjaaja tulikin paikalle. Tulos: televisiossa ei ole vikaa, joten turhasta käynnistä tulee 140€ laskua.
      Tänään pikainen soitto Elisalle/Anvialle/Virialle tai mikä perkelese nyt onkaan.
      - 5. siirto tuotti tulokseksi soittopyynnön palvelujohtajalle joka toivottavasti soittaa pikapuolin.
      Tähän pihelinoperaatioon meni 38 minuuttia, mutta onneksi oli aikaa jonottaa auton ratissa istuessa.

      Se mikä eniten vitutti oli ensimmäisen bimbon vastaus: eihän se meidän vikaole jos teidäntelevisio on rikki. Ilmoitin vain, että" Jumalauta, juurihan kerroin että vastaanotin on kunnossa ja minulla on siitä kirjallinen todistus huoltomieheltä. Toimitan mahdollisestikäynnistä tulevan laskun teidän maksettavaksi"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe