Morsiusateljee Katariina

TodellaPettynyt

Varoitukseksi morsiammille.

Päädyin vuokraamaan pukuni kyseisestä liikkeestä. Kokonaisuudessa meni monta asiaa pieleen..

Myyjät eivät osaa lukea asiakkaita, vaan kohtelevat kaikkia samalla kaavalla; hirveää nuoleskelua ja hehkutusta kuinka ihanalta kaikki näyttää päälläsi.

Halusin isojen rintojen vuoksi mekon jossa on olkaimet, koska en tykkää käyttää olkaimettomia mekkoja muutenkaan. Myyjä vakuutti kuitenkin, että mekot ovat jämerästi tehtyjä ja ettei niitä tarvi nostella. Vakuutteluiden myötä myönnyin vuokraamaan kauniin olkaimettoman mekon.

Hakiessani mekkoa hääpäivän lähestyessä, sovituksessa osui nenääni hieman mätää kalaa muistuttava haju, jonka ompelija laittoi läheisen ravintolan piikkiin. Paluu matkalla tauon jälkeen kyseinen haju paljastui seuraavan meitä. Aukaisin pukupussia ja mekko haisi suorastaan kuvottavalle. Soitin samantien liikkeeseen, jossa sanottiin ensin minun hyväksyneen mekon liikkeessä kun otin sen mukaan ja asia on sillä selvä. En kuitenkaan suostunut jättämään asiaa tähän, vaan jäin odottamaan seuraavan päivän puhelua ja liikkeen selvitystä miten toimitaan.

Seuraavana päivänä minulle soitettiin ja pyydettiin toimittamaan mekko takaisin heille pesua varten. Koska oulu ei ole ihan naapurissa, niin mekon vieminen takaisin ei ollut mikään pikku juttu. Tovin selvittelyjen jälkeen liike suostui hoitamaan mekolle kyydin ouluun ja takaisin minulle. Hajulle annettiin syyksi vahvat suojaaineet. Sain mekon raikkaana takaisin!

Itse hääpäivänä mekon malli paljastui toimivan pelkäämälläni tavalla. Jouduin nostelemaan mekkoa tuon tuosta. Selän nyöritystä muokattiin päivän mittaan useita kertoja. Istuessa rinnat tulivat melkein mekosta ulos ja miltein puolet kuvista ovat sellaisia että pidän rinnoista kiinni/ nostelen mekkoa.

Ystäväni palautettua mekon hääpäivän jälkeen, soitin liikkeelle kysyäkseni onko palautus ok ja antaakseni palautteen mekosta. Omistaja sanoi että palautus on kunnossa ja kiitti palautteesta. Tässä vaiheessa olin vielä tyytyväinen siihen, että he ottavat palautteen vastaan ja korjaavat suosittelunsa jatkossa, ettei muille käy niinkuin minulle. Omistaja kuitenkin ehdotti pientä korvausta. Koska en ole paikkakuntalainen he lähettivät lopulta korvaukseksi pahasta mielestä kosmetiikkaa. Olin todella otettu kun hain postista isohkoa pakettia, mutta sisältö oli aivan muuta kuin olin odottanut. Paketissa oli 4 erilaista purkkia; kuorintavoidetta, kasvorasvaa, bodybutteria ja savinaamio. Tuotteiden pahvirasiat olivat selkeästi useaan kertaan avattuja. Kun kannet avasi, niin kierteissä oli kunkin purkin sisältöjä selvästi levinneenä. Pinta ei ollut tuotteissa enää koskematon vaan kutakin purkkia oli selvästi sekoitettu. Vain kuorintavoide oli kalvopäälysteinen ja koskematon. Annoin vielä tästä palautteen liikkeelle. Pyysin saada vaihtaa tuotteet johonkin muuhun vaikka meikkisiveltimiin, sillä en käytä hygienisyistä esittelytuotteita/avattuja tuotteita kun kyse on kosmetiikasta. Omistaja leimasi minut kiittämättömäksi, väitti että tuotteet ovat käyttämättömia ja koska he ovat jo tehneet kaikkensa, hän pyysi etten olisi heihin enää millään tavoin yhteydessä. 👌

Olen pöyristynyt saamastani palvelusta!

Palaututin vielä saamani tuotteet ja annoin heille mahdollisuuden myöntää lähettäneensä käytettyä kosmetiikkaa, mutta mitään ei ole kuulunut.

Summasummaarum; jos haluat satavarmasti vastinetta rahallesi ja asiallista palvelua vielä häiden jälkeen, en suosittele morsiusateljee katariinaa pätkääkään.

11

3098

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hääpukua en mennyt tuosta liikkeestä ostamaan, mutta pukua kuitenkin. Olen ihmeissäni näistä kommenteista, koska itse sain erittäin hyvää palvelua kyseisessä liikkeessä. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja rentoa ja tuli tervetullut olo heti, kun liikkeeseen astui. Mekkojen sovituksessa minua avustanut henkilö oli todella ystävällinen. Kaikinpuolin asiakaspalveluun olin tyytyväinen ja mieleinen puku löytyi heti. Päätöstä helpotti se, että myyjät sanoivat selkeästi mielipiteensä siitä mikä sävy ja mekon malli parhaiten minulle käy ja olin samaa mieltä.

   Liikkeestä lähdettyäni jäi pukuvalinnasta varma fiilis ja asiakaspalvelusta hyvä mieli.

  • Anonyymi

   Jos varaan ajan sovitukseen onko sieltä pakko ostaa mekko?

   • Anonyymi

    Voit varata sovitukseen ajan, mutta ostopakkoa ei ole. Valokuvia ei saa ottaa. Varaudu perusteelliseen nuoleskeluun. Älä usko kaikkea mitä sinulle sanotaan


  • Anonyymi

   Sama koskee muitakin juhlapukuja ja vanhojentanssipukuja! Rahankiilto silmissä hommaa tehdään ja myydään jokseenkin myös huonolaatuisia tuotteita (Aasian maissa tehdään, kuten kaikilla muillakin ketjuilla). Huomatkaa etenkin nuoret, että tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, jos ostos kaduttaa seuraavana päivänä.

   Todella pettynyt muka laatuliikkeeseen ja asiakaspalveluun. En suosittele kyseistä liikettä.

  • Anonyymi

   Todella huonot kokemukset täälläkin Katariinasta. Myivät rikkinäisen puvun uutena ja nyt odoteltu sitä 1.5kk korjauksesta takaisin. Saa nähdä milloin puku tulee ja missä kunnossa. Todella huonoa laatua ja asiakaspalvelua. En suosittele liikettä!

  • Anonyymi

   Samoja kokemuksia myös täällä!

   Katariina oli ensimmäinen morsiuspukuliike, jossa kävin. Sovituksessa oli mukava tunnelma, kunnes löysin puvun josta pidin. Alkoi kova painostus, että puku on ostettava heti, koska muuten tulee kova kiire tilauksessa (hääpäivän puolesta olisi vielä ehtinyt hyvin, tilausaika heillä 4-6kk ja sitten pari kuukautta korjauksille). Edes viikonlopun yli ei olisi saanut miettiä. Tämä taitaa olla heillä yleisti käytössä oleva myyntitaktiikka. Halusin kuitenkin miettiä vielä ja ehkä myös kokeilla muutamaa muuta pukua.

   Viikon pohdinnan jälkeen menin uudelleen innoissani sovittamaan pukua. Sama myyjä oli nyt kuitenkin huomattavasti nyreämpi ja jopa ylimielinen. Liikkeessä oli samaan aikaan morsian, jonka hääpäivä oli yli kuukautta aikaisemmin kuin minulla. Hänelle sanottiin, että tilauspuku ehtisi vielä hyvin häihin jos tilaisi nyt!

   Päädyin ostamaan puvun, mutta jäi ikävä ja huijattu olo painostuksesta...

  • Anonyymi

   Itselläni ei ole kyllä huonoa sanottavaa Katariinasta. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui mielestäni helposti. Sain myös oikean kokoisen mekon tilauksessa, joka oli unelmieni mekko. Katariinan yhteydessä olevan ompelimon kautta mekkoa muokattiin vielä hieman ja hääpäivänä mekko oli täydellinen. :)

  • Täällä myös pettynyt morsian. Tuntuu, että minua ei ole kohdeltu liikkeessä oikeudenmukaisesti. Sopimusehdot ovat erittäin tiukat, eli mikäli vierailette kyseisessä liikkeessä; olkaa tarkkoja siitä, että teidän päätä ei markkinoida ympäri. Tuntui, että liikkeen tärkein arvo on loppujen lopuksi raha. Sovituksessa oli mukaviakin hetkiä, mutta aika hyvin ne jäivät varjoon.

  • Anonyymi

   Täällä kyllä erittäin tyytyväinen morsian :) Kävin muissakin Oulun liikkeissä ja olin kyllä tosi tyytyväinen sovitustilanteeseen. Tilausehdot olivat selkeät ja lukivat kaikki tilauskaavakkeessa jonka sain rauhassa lukea ennen puvun maksua, oli siis selkeää mitä kuuluu ostoon ja mitä ei, sain myös oman kappaleen tilauskaavakkeesta mukaan. Nyt pitäis vaan malttaa oottaa puvun valmistumista!! :)

  • Anonyymi

   Kyllä on melkoista panettelua täällä paljon.
   Avioiduin 1994.;Katariinasta vuokrasin hääpuvun. Korjaukset, pesut, höyrystykset tehtiin. Palvelu hyvä.
   Avioiduin uudelleen v. 2000
   Taas puku Katariinasta. Ostin puvun. Korjaukset tehtiin laadukkaasti. Pukua olin ostamassa tammikuussa -00. Avioiduin helmikuussa -00. Ei tarvinnut odotella kuukausia.
   Ei yhtään moitteen sanaa.
   Laadukkaat puvut ja loistava palvelu.

  • Anonyymi

   Kummaa kun nimeäkin on päivitetty Atelje Katariina / Ateljè Katariina. Liekkö huonoja kokemuksia ei haluta uusien asiakkaiden nähtäville.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   474
   8625
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7140
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   721
   3008
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   368
   2934
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   209
   1478
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1305
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1161
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   1020
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   895
  Aihe