Labradoodlet ja muut muotiseropit

Aloittaja2

Aloitanpa uuden keskustelun, niin ei tarvitse vanhoja nostella.

Eli mitä mieltä olette näistä yleensä kahden rodun muotisekoituksista, jotka ovat onnistuneet Suomeenkin rantautumaan? Mitä mieltä olette hinnoista ja miksi? Mielipiteitä ja kokemuksia puoleen ja toiseen, kiitos!

10

217

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enhyväksy

      Näitähän näkyy kasvatettavan ihan ansiomielessä. Kun palkkatulot tulevat pentujen myynnistä, niitä pentuja on tultava mistä yhdistelmistä tahansa ja niistä on sastava myös hyvä hinta. Jos joku haluaa tukea tälläistä toimintaa, niin siitä vaan.

    • villakoiravoittaane

      Huijausta,ja rahastusta.Miksi ne on niin kalliita? Eihän ne puhdasrotusia ees ole....
      Jos villakoira, on se josta johtuen roduista tulee allerkiavapaita, eikö oo järkevintä ostaa paperillinen villakoira, eikä mitään sekotusta?
      Villakoiria on monen kokosia, niistä on helppo valita,ja leikata ulkonäöltään itselle mieluiseksi.
      Jos itellä olis tilanne,et allerkiaa,ja koiran ottasi,se olis villakoira.Nyt on muita rotuja,kun ei allerkiaa ole.

    • Idioottiostaa

      Näitä myydään allergiavapaina jota ne ei kuitenkaan ole. Kolmen polven sukutaulun voi raapustaa kuka tahansa. Koirilla kyseenalaisia terveystuloksia. Silmä ja partakarvojen värjäytymistä punaiseksi näkyy olevan, ongelmista sekin kertoo. Kalliita sekarotuisia.

      • kokeilemallahuomaa

        Siskon mies,allerkinen monille sukulaisten koirille, hilseelle, karvoille, kuolalle.
        Haluisivat koiran, ja harkitsivat rotua sitten.Labradoodleja kävi katselemassa/silittelikin, mutta oireita sai niistäkin,punaista ihottumaa käsiin.Olipa ollut allerkiavapaiden labradoodlejen kasvattajja ihmeissään, kun koiransa ei allerkisoi, mutta sitten kuitenkin niin teki.Ihottuma tulee hälle hetkessä,ei ole mitään raavittuja jälkiä vaan punaisia näppyjä,joten oireet selkeät,ja kaikkien nähtävissä.
        Jos oikeesti on allerkiaa, ei labradoodlekaan välttämättä käy.Kun ei se ole karvasta kiinni, koiran kuola, hiki,haju myös allerkisoi herkkiä.Koirayksilöissä on myös paljonkin eroja, samoissa roduissakin.Toisien koirien kuola, hilse,hiki,saavat isommat oireet kuin toisten.
        Ja myös se vaikuttaa,että onko siitepölyaika.Jos on siitepölyaika(siitepöly jolle myös oireilee), oireita tulee viellä helpommin, sellaisistakin, joista ei muuten niin tulisi.
        Eli monet asiat vaikuttaa.Muut allergeenit, koirayksilöiden erot yms.

        Siedätyshoito, on tietysti myös yksi vaihtoehto.Ja varmasti kannattas tsekata villakoiratkin, kun niitäkin allerkiavapaina jotkut pitää.


    • Haahka

      En nyt ihan suoralta kädeltä tyrmääkkään. Aika harva rotu on alkuperäisrotu, suurin osa risteytysten kautta jalostettu. Englannissa näille on omat rotujärjestöt ja kasvatus suunnitelmallista. Esim. Labradoodle ja coccapoo. Myös suomessa rekisteröityihin rotukoiriin on paljon tehtailijoita eksynyt.

      • Kennelmoney

        Mikä rotu maksaa 2600 e ja koira on vielä pakko steriloidakin? Mistä muusta rodusta pitää maksaa varausmaksu, ennen luin pennut ovat edes syntyneet? Niin..ei mistään!


    • Dollarskanna

      No eniten ihmetystä aiheuttavat nämä ns. kasvattajat. Mitään perusteluja korkealle hinnalle ja yleensä koko hommalle ei saa. Se antaa enemmän vain vaikutelman bisneksestä, hämärästä sellaisesta.

    • "Mitään perusteluja korkealle..." Joo, onhan aika korkea hinta sekarotuisesta :D Kyllä tuo hinta jo jotain intresseistä kertoo...Yhdellä kotisivulla oli alkaen 2600. No on todella rakkaudesta rotuun :D
      Tuo allergiaystävällisyys on mielenkiintoinen. Kun loppupeleissä kuitenkin ei pelkkä turkki pelkästään vaikuta. Ja onhan nykyisin todettu, että allergiat on aika yksilöllisiä siinä mielessä, että eri ihmiset voi reagoida eri rotuihin. Mutta fiksua niiltä kasvattajilta, ketkä myös painottavat, että mikään ei ole allergia vapaa rotu tai "rotu", kuitenkaan viimekädessä, vaikka jotkut saattavat ollakkin vähemmän, kuin toiset.
      Tuo, että on tutkittu ja joku kertoi sivuillaan, että on luonnetestattu, niin voisi olla asiallista mainita, että jotkut tutkimukset ovat epävirallisia. Viralliseen luonnetestiinhän pääsee vain rotukoirat

      Missä muuten näkyy, missä määrin kukin on tehnyt/tekee pentuja? Kun ei mitään virallista rekisteriä ole nähtävillä, eikä ainakaan kaikilla näy edes kotisivuilla määrät, niin eipä kauhean luottamuksellista kuvaa anna ainakaan minulle...

      • hölmöjävedätetään

        No,voisin kuvitella,että teetetään kun kysyntää on,ja tiheesti.Ja kyllä meillä päinkin noita yhdistelmiä ,ja cocapoita useampia.Omistajat innoissaan alkuun hehkuttaa niiden erinomaisuutta.Mutta mieli muuttuu, monet niistä on kertonu,et valittevat seuraavaksi puhasrotusen villakoiran,kun sen kanssa vois harrastaakkin jotain.Eli muotiilmiö,erikoisuuden hakuisuutta.Ja hmiset itekkin tajua,mut myöhässä,ettei seropista kananta maksaa satasia enempää.Rotukoirilla kuitenkin ihan eri harrastukset ja mahdollisuudet.


    • Pätäkkää

      No yksi astuttaa joka juoksusta, ilmoittaa vain eri koiran saaneen pennut. Raha..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe