Frans&Michelle

joroistenhevosmis

Olipa pettymys kyseinen ravintola, Palvelu todella hidasta, ei ollut paikka täynnä, tuli fiilis etteivät tartte asiakkaita, siinä hotellin kylessä pärjätään ilman asiakaspalvelua. Hävetkää! Ei vaivata teitä toista kertaa !

54

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boonuus

      Eikös tämä ole ruokapaikka jossa asiakkaan annoksessa oli lasinsirpaleita, eikä vaivauduttu ees pyytämään anteeksi,, puskaradio Mikkelin sivuilta tämä?

    • Turisti_HKI

      Asuntomessua ennen hotellihuoneen hinta tässä samassa korttelissa 250e, huoneessa hygienia tuotteet loppu, villakoirat tulee vastaan kun sänkyä siirtää ja ateriaa odoteltiin 45minuuttia ilman pahoittelua. Ja medium oli kypsä. Aika pohjanoteeraus

    • paikallinentallaaja

      Harmillista, tämäkö on sitä positiivistä kuvaa mitä halutaan antaa vieraille, kaupunki luonut puitteet että saadaan turisteja kaupunkiin, niin asikaspalvelu sössitään. Hävetkää todellakin !

    • lkjhgc

      Ääs-ryhmän ravintoloilta ei paljoa voikaan odottaa.

    • Terassitarjoilija

      Kait se jossain näkyy kun henkilöstöstä leikattu kaksi vuotta eikä pyynnöistä huolimatta asuntomessuihin varauduttu riittävästi. Ei vissiin TJ tajunnut että Mikkeliin tulee yli 100 000 vierasta. Mutta kun tärkeintä on oma ura ja osuuskaupan tulos niin ei siinä palvelu merkkaa. Niin ja hiihto...

      • SOMESTAR

        100 000! Älä nyt liioittele. 10 000 on oikea luku tai 5000.


      • ommpa

        Tuskimpa ne kaikki 100 000 vierasta on vaakunaan tulossa :) :) ja tuolla asenteella saatte olla tyytyväisiä et ees jotain tulee, ne on kyllä ne asiakkaat jotka maksaa teidän palkat, ei tj eikä osuuskauppa!


    • boonusta

      Kyllä Mikkelistä löytyy äs-ryhmän ravintoloita jotka saaneet positiivistäkin palautetta. Ja tuskin on tj n vika jos mokaillaan ja ollaan ylimielisiä asiakkaita kohtaan, Kyllä se työpaikan tekemisen meininki ja onnistuminen lähtee alemmalta tasolta.

    • Kilpailua_Mikkeliin

      Ai, kerro mikä S-ryhmän ravintola on saanut positiivista palautetta tai kerro mikä on paras? Vikaa on varmasti tekijöissä, TJ vaan antaa resurssit millä tehdä. Minkäs teet jos ei saa palkata riittävästi väkeä. Saman näkee Prismassa ja Sokoksella, ei ole henkilökuntaa. Ei tämä koske vain ravintoloita.

    • läskisoossit

      Itsellä kokemuksia, Eino ja Amarillo, ihan jees. tais nämä olla mainittuna ainakin Eino positiivisinä samassa faceryhmässä missä asikas omalla nimellä/profiililla kertoi et vaakunassa annoksen seassa lasinsiruja

    • Tervetuloamikkeliin

      Siinä Vaakunan naapurissa on Biella, ei ole ääs-ryhmän paikka, mutta hyvä ruoka, lämminhenkinen paikka, ja palvelu. Ei pidä messuvieraiden pettyä Mikkeliin vaikka ääs-ryhmä keskittynytkin vain rahastukseen ja taseen korjaamiseen!

    • miikelirules

      " pyynnöistä huolimatta asuntomessuihin ei varauduttu riittävästi , kaikki tj, n vika. " johtuisko ihan vaan siitä että muita ravintoloita johdetaan yrittäjähenkisellä otteella !!! Asikaskaspalveluun kuuluu nöyryys ja virheiden reilu anteeksi pyytäminen! Kyllä Mikkelistä löytyy palvelua ja me ollaan ylpeitä omasta kotikaupungistamme, ja halutaan että viihdytte messuvieraat !

      • doddin

        juurikin näin! taitaa nyt joku pikkupomo vierittää kaikki tj:n syyksi, oisko ihan peiliin katsomisen paikka....


    • vehreelläkortilla

      Se on OSULAMAFIA, mikä Mikkelissä jyllää. Turha valitella lasinsiruista annoksissa ja palvelun hitaudesta, paskasesta ylihintaisesta huoneesta. Mitäs tulitte tänne !!

    • Urguuri

      Viikolla taisi ne yksityisyrittäjät olla lomilla kun kaikki ravintolat oli kiinni. Näin ainakin Vinon mies julkisesti asiaa selitteli.

    • Tampereeltapoikettiin

      Raviviikonlopulta juur samanlaisia kokemuksia kuin joroistenmiehellä. Palaute ois pitänyt toki antaa paikanpäällä siellä ravintolassa, mut oli semmoinen olo ettei ketään kiinnosta ollaan vaan täällä töissä...

    • Lomalainen_Helsingistä

      Olimme useita päiviä Mikkelissä turistina, joka päivä käytiin jossain syömässä. Niin kuin olenmme käynyt noin viikon kesäreissuilla Mikkelissä monena vuonna aiemminkin.

      Eino S-ryhmän ravintoloista ainut positiivinen poikkeus MIkkelissä. Amarillo ketjukamaa, lounasaikaan tyhjää, Pruuvi, edellisestä omistajasta vain muisto jäljellä, Päämaja ammottaa tyhjyyttään. Miten tämä on näin tyritty? Henkilökunnan vähyys näkyy kaikissa ja iloton ilme, mitä on tapahtunut?

      Vino ja Tempo aivan loistavia paikkoja, mutta onneksi ei ole S-ryhmä niitä vielä sotkenut.

      ps. Piipahdimme Mikkelin meno matkalla Mikkeliin Heinolassa ABC:lla, ammotti tyhjyyttään, samaa ketjusämpylää kuin kaikissa muissa ja paluumatkalla Vierumäellä Matkakeitaalla toiseen suuntaan. Loistavia suolaisia välipaloja, paljon väkeä mutta homma toimi. En tiedä onko se vika TJ:ssä vai pikkupomoissa vai missä mutta kyllä S_ryhmän pitää aikamoinen ryhtiliike tehdä.

    • vaki_mökkiläinen_kehä3

      Pointti on se että mikään ketjuravintola ei tee hommaa niin sielulla ja sydämellä kuin yksityinen firma tekee. Helsingin S_ryhmän ravintolat ovat vielä karmeampi esimerkki kun siellä on vuokratyövoimaa niin ei siellä oikein sielulla ja sydämellä olla hommassa mukana. Riittävästi henkilökuntaa olisi varmasti pelastus Suursavon toimipisteille, oman kokemukseni mukaan ja toisi myyntiä lisää. Nyt on sama tauti Sokoksella, Prismalla, Ravintoissa, ei ole henkilökuntaa ja se on asiakkaiden aliarviointia. Vaatikaa Mikkeliläiset palvelua.

      • bonusmikkeliläinen

        Mitä sillä palvelulla. Kunhan saa boonuksia.


      • ExStadilainen

        Pk-seudun S-ryhmän ravintoloissa tervehditään tyyliin: "Meillä on 45 minuutin jono." Olen useasti kääntynyt ympäri tämän kuultuani sanomatta sanaakaan ja mennyt muualle.


    • Ruokapankki

      Millään muulla ei oo väliä ku boonuksilla ruoka ja palvelu sivu seikka

    • kuopijosta

      Kyllä pitää olla samaamieltä aloittajan kanssa, messuille tultiin ihan hotellihuone, Mikkelin ykköspaikasta varattiin, pettymys, suuri pettymys oli kyseisen paikan ruokaravintola !!!

      • Ransmanni

        Trollit täällä kirjoittelloo. Mitä muuten kuopijjon vieraat vaakunassa söitte? Tokkopa olitte ees koko hotellissa.


    • mitäsjäit

      Trollithan ne, hyvä että teillä Fransmanissa mennee hyvin !! Kyllähän se ketjuravintola ja sinne jämähtäminen on ammatillinen itsemurha, voi verrata johonkin laitoskeittiiöön.. tuskin trolleja kaikki, eiköhän haukuta viellä tj ja tjn mersu :) :) Säälittäviä reppanoita!!!

    • namnamnam

      Söimme Vinossa . Ei jäänyt turpa vinoon. Oli halvatun hyvää sapuskaa (mm. pähkinäpossu) ja upea henkilökunta, ainakin naispuoliset.

    • mitäsläksitmikkeliii

      Yksityisyrittäjänä ravintolan pyörittäminen Mikkelissä, vaatii tosi paljon, Osulan paikkaa pystyy vetämään vasemmallakädellä, on ketju ja vihreekortti, taustalla, ei koidu tappio omaan nilkkaan. Ei Mikkelissä kukaan ravintolabisneksellä rikastu, eine osulan porukat, Mersut maksetaan muualta :) Eikä ne yksityisyrittäjät! Velkamersuilla ne ajelee.. Jotenkin tuntuu et asuntomessut sössi ainakin osula!

    • Tarttis_tehrä_jotain

      Kyllä se on Prismat ja S-marketit ne maksaa auto ja ravintolapuolen kokeilut. Olisi kiva tietää paljonko Alpo the food truck on tuonut voittoa, onko kymmenet tuhannet eurot mitä autoon satsattiin saatu takaisin? Entä kymmeniä tuhansia maksanut "seinä" Vaakunassa? Autokauppa ei ymmärtääkseni ole tuottanut voittoa ikinä, syyt autokaupan pitämiseen ovat muualla. Voisi olla ihan tervettä että Suur-Savo keskittyisi vain päivittäistavarakauppaan, nyky menolla olla kyllä osuuskauppojen häntäpäätä.

    • kuhhookahtelin

      Vaakunan ruokaravintola todella ala-arvoinen, kyllä Einossa saa sentään ruokaa ja palvelua. Vaakunassa annokset mitä sattuu, palvelu hidasta, Vaakuna pärjää hotellilla ei todellakaan ruokaravintolalla...

    • Mie_oon_vaan_töissä

      Täällä on moni ollut montaa mieltä, missä vika, kenen mielestä työpaikan pikkupomossa, kenen mielestä toimitusjohtajassa. On myös muita syitä, pakasteiden käyttö, ketjuohjaus, budjetit, ohjeet grammalleen. Eihän se ruoka maístu jos siihen ei saa kermaa ja voita laittaa sanoi eräs asiakas. Kaikilla näillä on merkitys. Jos iso pomo antaa raamit että tässä teille rahasumma ja siitä pikkupomo yrittää saada henkilöitä riittämään niin minkäs teet kun ei tarjoilijoita ja kokkeja sitten ole vara pitää, silloin jonotetaan.

      Duunarina siihen hymyyn ja palveluun vaikuttaa isojen pomojen esimerkki. Jos isot pomot leveilee ja möykkää omassa ravintolassa, kehuu mersuilla ja "kaadoilla" ja hiihtoreissulla ja varsinkin naisista puhuu alentavaan sävyyn niin voitte olla aivan varma että se vaikuttaa työmotivaatioon.
      Yrität saada tunteja lisää, ei ole varaa, yrität saada venymisestä ja hyvästä asiakaspalautteesta palkan lisää, ei ole varaa. Sitten on kuitenkin varaa viedä pikkupomot Prahaan tai Berliiniin tai Barceloonaan pitkälle viikon lopulle, siihen on kyllä varaa ja yli 100 000 euron vuosipalkkaan ja kavereiden kestitsemiseen. En mie valita mutta kyrsiihän se vähän.

    • syvältäpyllystä

      Toivottavasti tulee aika että elämä opettaa nöyryyttä, osulan isolle ja pikkupomoille, Tsemppiä teille lattiatason osa-aikaduunareille !!

    • AntaBonus

      Miksi Suursavolla pitää olla oma työterveys... no siksi kun työntekiöillä on niin paljon sairaspoissaoloja. Miksi Suursavolla pitää olla omia juottoloita niin paljon? No siksi kun....

    • Firman_piikkin

      Nöyryys? Mitä se on? Suursavon esimiehet ja johtajat eivät maallisista murheista välitä ja kateellisten panettelusta vaan lähtivät Keski-Eurooppaan (taas) pitkälle viikonlopulle. Eihän sitä voi Suomessa osuuskunnan rahoja käyttää tai ainakaan omiin toimipisteisiin. Jos kerran pitää kaikesta säästää niin miksi sitten pitää lentää Eurooppaan pari kertaa vuodessa koko esimieskaarti? Edustajiston jäsenet voisivat hieman kysellä perään.

    • PrismanDuunari

      Näin se työilmapiiri paranee!

    • rahallasua

      Köyhät ruikuttaa !! osuuskauppaväellä männöö hyvin !!!

      • Ekonomist

        Kaikki on suhteellista, Kauppalehti listasi Suomen alueosuuskaupat ja kyllä se oli Suursavo siellä häntäpäässä. Todennäköisesti fuusioidaan johonkin isompaan kauppaan ennen pitkää.


    • Reissumies1955

      Olin ko paikassa yötä. Olen ollut S-ryhmän hotelleissa ympärisuomea ja valitettavasti kirjoitukset täällä näyttää pitävän paikkansa. Ala-arvoista.

    • Turisti_tampereelta

      Eipä pitänyt olla syksyisinä arkipäivinä ruuhkaa..... silti selittelyt huoneen kunnosta, ruoan unohtamisesta ja lasku-sössimisestä meni ruuhkan pikkiin...

    • Kivijalka

      Yksi vakituinen tarjoilija ja 3. Esedun työharjoittelujaa ei tarttee mennä enää ikinä kaikki päin p.....ttä

    • Pettynyt_majoittuja

      Mitä tarkoitta orginal sokos hotel? Alkuperäiskunnossa oleva.

    • reittäpitkinjuu

      Frans& Micellessä saa duunari lisätunteja, kun on "antelias" paikanpomolle, on huomattu!!

    • Tyytyväinen1

      Kävimme em. paikassa syömässä marraskuun lopussa. En voi valittaa palvelusta ja maksapihvi oli todella hyvä.

    • miemeen

      Silloin kun "kissa" on kotona, ei pääse osa-aikaduunarit osille kärkkymään lisätunteja. Melkoinen työyhteisö :) :) oli siellä fiksujakin tyyppejä. TSEMPPIÄ kaikille :) :)

    • peeärree

      Mikkeli on tuppukylä, ja kateelisia täynä, mitä sit jos jollakin mennee hyvin, tuskin niillä lisätunneilla mersuja ostetaan ...

    • Edustajistoon

      Nämä suosikit on Suursavon ongelma, ihan johtoryhmästä alkaen. Kuka on kenenkin suosikki, sillä on merkitystä. Ne saa pitää työnsä jotka on pomoille mieleen.

      Olisko taloushallinnon ulkoistamisessa kyse että taloushallinto näki kuinka kannattamattomia hommia osuuskauppa tekee, ihan vaan johtoryhmä kaveruuksien perusteella. Taloushallinto alkoi tietämään liikaa. Toki sen nyt näkee jo juvalaisella maalaisjärjelläkin. Kannattamattomia investointeja ravintoloihin (Alpo Food Truck), kannattamatonta käytettyjen autojen ostoa Helsingistä, kalliita ulkomaanmaanmatkoja pikkupomoille pari kertaa vuodessa, hirveän halvaksi tulleet Lahden MM-kisat sidosryhmille, sukulaisten suosimista ja kuormasta syömistä.

    • Kotimaisuuden_puolesta

      Hieman ihmetyttää mitä tämä tarkoittaa tämä maakunnallinen Suursavo. Lidlissä, K-kaupoissa myydään paljon esimerkiksi täysin kotimaista leipää ja varsinkin K-kaupoissa paikallisia tuotteita. Prismassa ei pääse kuin yksi paikallinen toimija leipä hyllyyn. Suursavon oman leipomon tuotteissa ei ole joutsenmerkkiä tai avainlippua eli leipomiseen käytettävä vilja on isolta osaltaan ulkomaalaista. Leipomoista oululainen ja vaasaan mainostaa monessa tuotteessaan että käyttää 100% kotimaista viljaa. Miksi osuuskauppa suursavo, maakunnallinen, käyttää ulkomaalaista viljaa?

    • PauliTaikakaulin

      Oikea ketju valittaa Prisman leipävalikoimasta etenkin kun valikoimissa on ainakin Haapasen ja Siiskosen leipää. Vai onko Siiskonen juvalaisena ei-paikallinen?

    • Entinen_Asikasomistaja

      Ai onkos siellä Haapasenkin leipää, en mä ole nähnyt kuin Siiskosen. Miksei ole loistavaa Sulkavan leipomon leipää kuten Savonlinnan prismassa? Miksei Savonlinnalaisia tuotteita tai Heinolasta Pekan leivän tuotteita joita ennen ja aivan loistavaa Sysmän ruisleipää jota saa naapuriosuuskaupasta. Mulla ainakin tulee korvista ulos nämä Suursavon leipomon omat tuotteet mutta tähän se menee että kauppa päättä mitä sinä syöt. Ellet vaihda kauppaa.
      Minä ainakin osta Lidlistä maukasta ja 100% kotimaista leipää, en Suursavon ulkomaalaisleipiä.

    • Kotimaista_viljaa

      Eipä ne siiskosenkaan ja haapasen ruisleivät ole kotimaisia, kauraleivistä löytyy kyllä joutsenliput. Mutta itsekin kiinnitin huomion että suursavon leipomon tuotteissa ei ole joutsenlippuja, aika noloa. Ihme kun MTK ei ole älähtänyt.

    • KotiLeipuri

      Tässä linkissä hieman lähileipomon mallia, leipomo- busines voi perustua kotimaisuuteen ja luomuun ja olla kannattavaa. Etelä-Savossakin voisi joskus hieman katsoa että onko tsempattu ja parannettu riittävästi. Moilanen hyvä esimerkki kannattavasta ja uudistuneesta. Miksei täälläkin luomumaakunnassa voisi tehdä kotimaisesta viljasta ja luomuviljasta leipää? Ei oikein uskottavaa luomumaakunnalta että tehdään ulkomaalaisesta viljasta leipää kun suurimmat suomalaisetkin leipomot mainostaa käyttävänsä vain kotimaista viljaa. Maakunnallinen Suursavo voisi näyttää mallia.
      http://www.itahame.fi/Uutiset/art2429705

    • mikkelinreissu

      Ei ollut todellakaan ruuhkaa, silti annosten pöytään tulo kesti, ja osa tuli kylminä. Miten voi olla noin. paikantaso selvisi vasta laskusta, Siitä huomasi et oltiin "hyvässäravintolassa". Mitä toiminta on ruuhka-aikana, kun tammikuun aikana tämmöistä ??

    • osa-aikaorja

      Vitun kitisijät, me tehdään hommia niillä resurseilla jotka saadaan, jos ei meidän eväät kelpaa menkää nuotiolle paistamaan makkaraa... oma valinta!

    • asiakasomistaja

      Se ei ole osa-aika orjan vika että homma ei toimi vaan väliportaan pomojen ja toimialan pomon ja viime kädessä toimitusjohtajan. Tyytymättömien määrä on suuri ja pikku hiljaa pitäisi osuuskaupan hallinnon herätä. Työntekijöiden selkänahasta on säästetty liikaa, kaikesta säästetään liikaa ja hallinto on osuuskaupassa hyvä-veli korruption vallassa. ja tämä näkyy.

      Yhtenä esimerkkinä kuinka moni mikkeliläinen rakennusliike sai autokaupan laajennuksesta tarjouspyynnön vai menikö kas kummaa taas sitten pomojen kaverille. Onko tämä osuuskaupan jäsenten etu?

    • Lahtelaista_tottakai
    • Uusi_omistaja

      Harmittaa, Suursavolla olisi mahdollisuus osuuskunta aatteen mukaisesti, suosia kotimaista, maakunnallista, paikallista, olla reilu työnantaja. Siinä voisi joku euro olla kuluja enemmän mutta tulisiko se takaisin parempina tuotteina ja palveluina ja ostovoimana? Kannattaisiko yrittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe