Kunnanvaltuuston äänestystulos pakolaisista

Aksu12345

Ketkä kolme junttia äänesti pakolaisten vastaanottoa vastaan?
Suomussalmi vaan kuihtuu ja osa ei tajua, että uusia asukkaita tarvitaan. Pakolaisille ei tietenkään töitä tarjota, mutta he ovat yritteliästä sakkia. Sitäpaitsi, kyllähän kunta avustaa valkoistenkin yrityksiä, lienee muuan porttikin kunnalta apuja saanut?

63

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mohammed4U

      Allah Akbar!

      • Aksu12345

        Miksi tällaisen kommentit viitsit laittaa? Ihmettelen suuresti!


      • Islma4U2

        Koraani sokoon, allahu akpari!


    • Aksu12345 @ Hienoa!Kyllä pakolaisille tarjotaan töitä kuhan suomalaiset ei enää ala siivoamaan paikkoja ja vaihtamaan vaippoja vanhuksille.

      • SippeKokkiSipilä

        Dynamiitti vaippoja vanhuksille? No joo, olen kyllä törmännyt loistaviin hoitajiin vanhustenhoidossa myös ulkolaisiin. Mutta kieltämättä en luota kaikkiin ihan tasapuolisesti kuten en suomalaistenkaan tasoon. Sipilän taso ainakin on ollut pettymys.


      • Arvovaltuustoko

        Suomussalmella on kyllä koulutettu lähihoitajia, joka kylällä on monta lähihoitajaa. Niistä ei ole pulaa, vaan RAHASTA, jotta saataisiin inhimillinen hoito vanhuksille. Se ei ole sitä, että muutaman kerran päivässä käydään syrjäkylällä vuoteessa makaava vanhus kääntämässä, ettei tule makuuhaavoja. Ja huonokuntoisetkin potilaat kotiutetaan terv.keskuksesta, elleivät omaiset ole noitumassa. Laitospaikkoja ei heille ole, kun ei ole RAHAA. Niin tämän maan hyvinvoinnin kovalla työllä rakentaneita ihmisiä kohdellaan. Suomi on 100v mennyt takaisinpäin.


    • sipuliajasuolaa

      ketäsieltä tulekin sopiskysyä mitätyötä ovat ennen tehneet eikait sitä isoksikasva jos ei ruuaneteen työtätee.
      ei Jumala laiskoja elätä sanoo Pyhäkirja .
      heti töihiin se on ensimmänen jota suvakit opettakoon kellä mikäknammatti siitä elantopöytään.

      jos valtionporkkanarahoja on saatu onkopakko makuutta että tukiaiseton syöty.

    • Ajattelinpahanvaan

      Poistivat sitten kirjoitukseni. Mikä siinä on ettei saa totuutta sanoa. Eli ei saa kertoa että tuskin nähdään sellainen ihme että muslimiukko pesee vääräuskoiselta persettä. Eikä sitäkään saa ihmetellä miten siihen hommaan muslimiakka saadaan. Eihän ne voi edes tulla asunnosta ulos, ilman että on aviomies tai joku muu sukulaismies saattamassa.

      • Sinäkö et tiiä totuutta! Minä se oon nähny että se muslimiukko pesee takapuolia ja peseekin kunnolla. Ota ensin asioista selevää eläkä epäile aina.


    • Ajattelinpahanvaan

      Kerro minulle missä näit muslimin pesevän vääräuskoisen persettä?

      • Aksu12345

        Sekaannun vastaamaan, vaikka et minulta kysynytkään!
        Ajattelija, käyhän hieman muuuallakin kuin siellä Selkoskylän perukoilla. Kyllä muslimeja on lähihoitajina ja hoitavat niin kristityn kuin pakanankin. Tää on sit totta ainakin kaupungeissa. Selkoskylällä tuota varmaan et näe ja sitämyöten et tietysti uskokaan. Kysäsehän piruuttasi vaikka Hakkaraisen Teuvolta, Tynkkysen Sebulta tahi vaikka Jussilta itseltään.


      • Aksu12345 kirjoitti:

        Sekaannun vastaamaan, vaikka et minulta kysynytkään!
        Ajattelija, käyhän hieman muuuallakin kuin siellä Selkoskylän perukoilla. Kyllä muslimeja on lähihoitajina ja hoitavat niin kristityn kuin pakanankin. Tää on sit totta ainakin kaupungeissa. Selkoskylällä tuota varmaan et näe ja sitämyöten et tietysti uskokaan. Kysäsehän piruuttasi vaikka Hakkaraisen Teuvolta, Tynkkysen Sebulta tahi vaikka Jussilta itseltään.

        Oikessa olet Aksu! Kun sattuu tai on pakko poistua peräkammarista niin näkee sitä semmoista ihmettä mitä toiset ovat nähneet jo vuosia.


    • Aksu12345

      Täällä nyt keskitytään näköjään ihan muuhun, kuin siihen mitä kysyin. Että ketkä kolme äänesti vastaan? Vastatkaahan, kiitos ja jätetään muut jutut toiseen ketjuun!

      • nettinettinetti

        Lue netistä, sieltä löytyy KS:n ja Ylä-Kainuun juttu asiasta. Ja kohta on kvaltuuston ptk myös netissä.


    • Ajattelinpahanvaan

      Se olisi kyllä mukava tietää, ketkä 3 ovat ainoat täyspäiset henkilöt valtuustossa.

    • rahankiiltosilmissä

      Ne kolme eivät ole kunnan palkollisia tai muuten hyödy rahallisesti (opet, sossun väki, spr, seurakunta, jne.) matuinvaasiosta....

      • Tyhmyys

        Kaikki on kyllä tiedossa, kuka äänestänyt puolesta. 3 täyspäisintä vain on valtuustossa. Osaavat katsoa tulevaisuuteen, miten Suomi muka onnistuu muslimien kotouttamisessa, kun kaikki Euroopan maat ovat epäonnistuneet. Lieksan ikiliikkujaksiko Suomussalmi haluaa. Mutta Suomi on jo konkurssissa, loppuu se velkarahalla syöminen. Ei ihme, ettei suomalaiset tee lapsia, sillä heillehän se lasku lankeaa!


    • ontämätyömaa

      Ja heti autot joka ukolle ettei vaan pääse ylikuntoon. Näille kolmelle täyspäiselle nostan hattua, muut voi painua helvettiin. Kyllä sitä rahaa näkyy löytyvän jos et ole valkoihoinen suomalainen pottunokka.

    • NÖKÖNEN
    • Hölmölandianpäättäjät

      Ne kolme junttia taitavatkin olla Suomussalmen ainoat täysipäiset valtuutetut.

      Illan visakysymys; missä muslimimaassa toteutuu samat ihmisoikeudet, ihmisten tasa-arvo ym itsestäänselvyyksinä pitämämme asiat, kuin esim Suomessa?

    • SUIVAUTUNUT

      Juuri niin hyvä Te kolme .Sillä yhellä oli tori kyselyn rosentit kuin sattamilla aikonaan kannatusta...

      • Hölmölandianpäättäjät

        Torikyselyilläkö sitä perustavaa laatua olevia asioita perustellaan? Torikyselyn kysymyksenasettelukin olisi hyvä tietää.


      • SokeaReeta

        Lumperi hyvä, lue milloin juttu tehty ...vuonna 2014. Ei silloin ollut vielä alkanut tuo valtava maahantunkeutuminen ja tuohan taisi olla Intiasta. Lumperilla taitas olla Turun Sanomiin , Iltalehteen tai Iltasanomiin saumoja jutuntekijäksi, sen verran osaat poimia sopivia asiyhteyksiä että näyttää sinun silmiin hyvältä.


      • SokeaReeta kirjoitti:

        Lumperi hyvä, lue milloin juttu tehty ...vuonna 2014. Ei silloin ollut vielä alkanut tuo valtava maahantunkeutuminen ja tuohan taisi olla Intiasta. Lumperilla taitas olla Turun Sanomiin , Iltalehteen tai Iltasanomiin saumoja jutuntekijäksi, sen verran osaat poimia sopivia asiyhteyksiä että näyttää sinun silmiin hyvältä.

        Nuita löytyy vaikka kuinka paljon. Kun en ite voi laittaa kuvia tänne...on itelläkin tokumentoitu paljon kuvia kun olen omilla silimillä nähny.


      • lehinasumpi

        Ettei lumperilla olisi omaa kokemusta? Tuntuiko hyvältä?


      • Aksu12345

        Kummallista, kun aina jollakin kirjoitukset kääntyy alapään liepeille. Miten se ajatus sinne lipsahtaakin, vai lieneekö se siellä vakitusemminkin?


      • lehinasumpi

        Sitä ei tiedä sellainen, joka ei ole niitä asioita kokenut. Siellä peräkammarissa ei taida kauhia kuhina käydä?


      • Kukamaksaa

        Kyse ei ole muslimista, vaan suomalaisen naisen puolisosta!! Ei kukaan suomalainen vastusta rehellisiä ihmisiä, jotka elättävät itsensä. Mutta mistä näille sitä työtä saadaan. Kemetiltä vai Betonilta. Mikä on Suomussalmen työttömyysprosentti? Ei kai heitä vain elätetä maailman tappiin asti.


      • Eihuva

        Katoppa esim. somalien työllisyysaste. Siis normaaleissa työpaikoissa, ei maahanmuuttoon liittyvissä suojatyöpaikoissa, jotka kustannetaan meidän selkänahasta revityistä veroeuroista.


    • Böljimys

      Ketkä olivat ne 28 pöljimystä ketä äänesti kyllä?

      • Hölmölandianpäättäjät

        Ei ne 28 varsinaisesti pöljiä taida kuitenkaan olla. Ennemminkin hyväuskoisia hölmöjä. Realismin taju kun on mitä on, niin kuntapäättäjänä saattaa vaikka houkutella ihmisiä nurkkien täytteeksi ilman että heidän tuonnemmasta toimeentulostaan on mitään varmuutta. Tokihan nyt tänne haalattavien pakolaisten myötä kunnan sosiaalitoimessa riittää muutakin puuhaa, kuin esim. vanhenevan väestön tarpeiden vaatimien vähäisten resurssien jako, jotenka sikäli työllistävä vaikutus. Työllisyyshän se on tärkeää.
        Se on luettava hyväuskoisten eduksi että eivät ihan miten kuten tänne vaelleillen paperinsa Välimereen hukuttaneiden mieslaumojen seasta kunnan täytettä haali. Vaan "tiukkojen seulojen" läpi pakolaisleireiltä tarkoin valittuja, taustoiltaan visupäisiksi tiedettyjä henkilöitä. He saattavat hyvässä tapauksessa olla jopa koko valtionapuajan kunnan elinkeinoelämää vilkastuttamassa. Perheellisinä uskotaan kunnan onneksi olevan.

        Sitä tässä mietin kun lehtijutun mukaan päättäjillä semmoinen tahtotila että uudet pakolaisryhmät asettuisivat eri puolille kuntaa. Näin toimien vältetään ns gettoutuminen, yhden etnisen ryhmän asuttaman moniongelmaisen alueen muodostuminen. Niin, minnepä ne uudet tulijat sijoitetaan ellei Taivalalasen Hakataloihin?
        Rakenentaan kenties Ahorannatien seutuville uusia asuntoja, tai hajasijoitellaan koJalonkankaalle? Pesiön suunnalla rivitaloon? Tai muun sivukylän vastaaviin? Kirkonkylällä olisi ehken kunnan kiinteistöissä tilaa mutta kun jo tekninen johtaja on joissain yhteyksissä määritellyt ko alueen syrjäkyläksi, niin mahtavatko tuntea oloansa oikein kotoisiksi sellaisissa paikoissa? Radikalisoituvat vielä homeiden seassa.


    • Lyhytnäköstä porukkaa nämä monet kirjottelijat...no kuhan on eletty pari vuotta lisää niin katotaan mitä mieltä ovat sitten....ootellaan....

    • Kepuvassarit

      Hyvä että edes muutama oli vastaan.

    • läkkiseppäähaetaan

      Löytysköhän sitä näiden pakolaisten joukosta ammattitaitoista peltiseppää? Se voisi tuommoisen tarpeellisen taidon omaava ihminen melko näpäkästi itsensä työllistää ja jopa elättää. Meinaan tässä sitä kun tämä kunnassa palvelujaan tarjoava on jo ikämies eikä jatkajasta taida olla minkään sortin näkemystä. Semminkin olisi tilausta uudelle, kun nykyisellä on kädet täynnä töitä ja tilattujen töiden valmistumista joutuu joskus oottamaan melko hartaasti.
      Asiassa on sekin puoli kun ennenmuinoin näissä lähi-idän maissa nämä peltisepät pajottivat mitättömillä vehkeillä mitättömissä olosissa turisteille matkamuistoja, niin johan he yltäisivät pakomatkansa aikana kasvaneen työhimonsa paineissa uskomattomiin suorituksiin kunnan vastaanottohallissa velkavetoisin vehkein. Nykyään taitaa tuo turismi olla aika hiljaista sielläpäin maailmaa mistä nämä onnettomat kulkeutuvat länsimaalaisiin iloihin, jotenka enemmänkin vois olla mistä valkata osaavia pellintaivuttelijoita suomussalmelaisten tarpeisiin.
      Kuka alkaa hommaamaan? Kunnan elinkeinoasiamies, valtuustossa istuva kuntaneuvos vai peräti itse kunnanjohtaja asialle?

    • AmeriikanHannesFl

      Suomussalmella 40 v sitten kasvaneena, mutta sittemmin maailmaa enemmän nähneenä pidän erinomiasena asiana. Entinen kotikuntani tarvitsee huutavasti uutta verta pelastautuakseen täystuholta. Uussuomussalmiset tuovat kuntaan ennennäkemätöntö toimeliaisuutta ja vireyttä, toivottakaa heidät enemmän kuin tervetulleiksi!

      • Aksu12345

        Juuri noin! Kunpa vaan suomussalmisetkin tajuaisivat tuon ja antaisivat muuttajien elää ja yrittää, tehdä töitä rauhassa yhteiskuntaan hyväksyttyinä. Tiedän, että suurin osa antaa, mutta öyhööjät, joita on murto-osa asukkaista, on hieman liian äänekkäitä. Mikä ihme se panee ihmiset ihan hassuiksi vieraan tullessa kylään?
        Ja tätä on turha selittää Turun anteeksiantamattolla puukotuksella. Suomussalmellakin on ollut ja tulee olemaan käsittämätöntä väkivaltaa. Väkivalta kaikkinensa on rikollista, josta pitäisi tuomiot tulla "raskaimman jälkeen".
        Valheiden levityskään ihmisistä ei varsinaisesti auta, ei muuttajaa eikä paikallista.


      • Hölmölandianpäättäjät

        AmeriikanHannesFI ei sitten itse viihtynyt kotikunnassaan vaan lähti muualle kultaa vuolemaan?
        Semmosta se on, viisaammat ovat lähteneet ja nyt on hyvä lihapatojen ääreltä pöljempiä ohjeistaa.


      • Eikönäin
        Aksu12345 kirjoitti:

        Juuri noin! Kunpa vaan suomussalmisetkin tajuaisivat tuon ja antaisivat muuttajien elää ja yrittää, tehdä töitä rauhassa yhteiskuntaan hyväksyttyinä. Tiedän, että suurin osa antaa, mutta öyhööjät, joita on murto-osa asukkaista, on hieman liian äänekkäitä. Mikä ihme se panee ihmiset ihan hassuiksi vieraan tullessa kylään?
        Ja tätä on turha selittää Turun anteeksiantamattolla puukotuksella. Suomussalmellakin on ollut ja tulee olemaan käsittämätöntä väkivaltaa. Väkivalta kaikkinensa on rikollista, josta pitäisi tuomiot tulla "raskaimman jälkeen".
        Valheiden levityskään ihmisistä ei varsinaisesti auta, ei muuttajaa eikä paikallista.

        On omasta takaa, ei tartte haalia lisää. Katsokaa millaisista yhteisöistä tulevat, millaiset arvot ja normit.


    • Juuretsyvällä

      Aina on sekin vaihtoehto että ei oteta uusia asukkaita. Pikkukylä kaukana isommista ei tule pärjäämään pienellä väkimäärällä, se on vaan tunnustettava. Maailma on muuttunut takaisin siihen missä oltiin muutama vuosisata sitten: joku satunnainen mökkihöperö kuntaan jää, muut muuttavat pakon edessä tai viimeistään lastenlasten perässä pois. Yksikin suomalainen lapsiperhe, vaikka työtönkin, pistää porukan kiljumaan riemusta.
      Ja se yksikin portti on boikotissa, ei tehä enää perinteistä kesäreissua, eikä vielä vieraita. Ihminen saa ajatella mitä haluaa, mutta tietty kirjottelu somessa ei vaan ole ok.

      • Hoshan

        No käykee Hossassa etes?


      • Aksu12345

        Viimeisen neljän vuoden aikana olen johdattanut liki sata henkilöä yhteen porttiin. Nyt se perinne on poikki. En voi suositella sellaisen yrittäjän paikkaa, joka ilmaisee perimmäisen luonteensa mollaamalla vieraita. Noistakin mollatuista voisi jopa jokunen eurokin kilahtaa portin pussiin. Yrittäjän kannattaisi mielestäni olla hyvinkin varovainen haukkumisissaan. Toinen yritys, minne ei meidän autolla enää viedä ketään löytyy pohjoisesta, revontulia ei hänen mökissään katsele meidän "jengi".
        Toki me olemme mitättömän pieni asiakaskunta, mutta lieneehän noita muitakin ja varmaan käymme tietämättämme öyhöttäjienkin yrityksissä, mutta jos huomaan julkisesti yrittäjän esittävän tuollaisia mielipiteitä, niin siellä meidän ei ole pakko käydä.
        Mutta ei yhdellä portilla, eikä revontulikopeilla liene ongelmaa, luultavasti kävijöitä riittää, eikä sekään mun "liiviä hinkkaa"


      • Refukeesvelkome

        Ihan hurjaa on teijän meno


      • Apua.ei.tätä.tänne
        Aksu12345 kirjoitti:

        Viimeisen neljän vuoden aikana olen johdattanut liki sata henkilöä yhteen porttiin. Nyt se perinne on poikki. En voi suositella sellaisen yrittäjän paikkaa, joka ilmaisee perimmäisen luonteensa mollaamalla vieraita. Noistakin mollatuista voisi jopa jokunen eurokin kilahtaa portin pussiin. Yrittäjän kannattaisi mielestäni olla hyvinkin varovainen haukkumisissaan. Toinen yritys, minne ei meidän autolla enää viedä ketään löytyy pohjoisesta, revontulia ei hänen mökissään katsele meidän "jengi".
        Toki me olemme mitättömän pieni asiakaskunta, mutta lieneehän noita muitakin ja varmaan käymme tietämättämme öyhöttäjienkin yrityksissä, mutta jos huomaan julkisesti yrittäjän esittävän tuollaisia mielipiteitä, niin siellä meidän ei ole pakko käydä.
        Mutta ei yhdellä portilla, eikä revontulikopeilla liene ongelmaa, luultavasti kävijöitä riittää, eikä sekään mun "liiviä hinkkaa"

        Ei saisi sanoa mielipidettä vaikka täällä on muka sananvapaus. Ruotsi on hyvä esimerkki monikulttuurisesta maasta jossa monokulttuurin edustajat jylläävät.


      • Heijasverikke

        Ruotsissa polttavat tuhansia autoja joka vuosi.


    • nutukkauuno

      Kyllä pakolaisen elämä on helppoa valtio ja kunta maksaa kaiken, joten ei kannata kenenkään valittaa.

      • reaalimaailma

        "Kyllä pakolaisen elämä on helppoa!

        Ymmärrätkö yhtään, millaisen aivopierun kirjoitit? Vaihtaisitko oikeasti osaa jonkun pakolaisen kanssa?


    • Lisääpakolaesie

      Laitan pannaan kaikki ne 28 puolesta äänestänyttä joilla yritystaustaa en johdata joukkoani enää heidän yrityksissään.

      • Varma-on

        Kannatetaan. Ja niin tekee 95% suomussalmelaisista.


    • muslimit

      Aatteleppa ite, jos valtuustossa olis enemmistö muslimeja ja ne päättäisi mihinpäin pyllistettäis, niin mitäpä tekisit. Jos olisit erimieltä niin päiväsi olisivat luetut. Kannattais tutustua uskonnon historiaan ennenkun alkaa perustaa hyvävävelijärjestöjä ,muslimi on muslimi elipä hän minkalaisessa yhteiskunnassa tahansa,heidän vakaamustaan ei muuta mikään. Kokemuksesta sanon älkää kääntäkä selkää muslimille, olette kuollut kristitty.

      • KalifaattiTekeillä

        Just noin ovat asiat monessa eurooppalaisen kaupungin lähiössä. Ruotsi lähimpänä. Naisia valvotaan tiukemmin kuin heidän lähtömaissaan. Mistä moinen, ovat kyllä tienneet, että Euroopassa on erilaiset arvot. Kannattaisi tutustua ex-muslimien kokemuksiin, esim ruotsalaisen Mona Walterin kirjoituksiin. Hänellä on tappotuomio päällä, jatkuva suojelu.


    • mikäauttaaaa

      Kuka haluaa Suomeen pakolaisia, haluaa suomeen terroristeja ja niitten vuoksi tulee kuolemaan moni suomalainen. Sitäkö halutaan. Kaipa suomalaiset halutaan tuhota ja vaihtaa suomen kansa lähi-idän asukkaisiin.

      • Venäläisiäkö sitten vaan tänne?


    • mmmjju

      Toivottavasti ei kukaan muslimi määrää suomen asioista. Ei täällä ulkomaan eläviä tarvita.
      Tämä isän maamme suomi ei ole muslimien maa.

      • Mistähän sinäkin olet alkuperäsiesti tänne saapunut?..tutkippa sukujuuriasi.


    • Enemmän pakolaisia niin saaadaan tasapainoa ihmisten välille..monikansallisuus on terveen merkki..ei rasismi.

      • eiturpoo@ Näyttää sinultakin sivistys jääny kun nimittelet toista joka ei nimittele vaan kirjottaa niinkuin pitääkin. Tunnekko olevasi parempi kun nimittelet häntä?
        eiturpoo sais raiskatakki.


    • muuvvammoelanen

      ihmettelee luettuaan tämän "tietoniekan" aivoituksia: miten tyhmä saa olla että irti pidetään?
      Vaikka toisaalta; Brysseliin asti on edustajia lähetetty..

      • Irti näytät olevan sinäkin muuvvammoelanen!?


      • Ei sananvapaus tarkoita sitä, että saa kirjoittaa tai puhua julkisesti mitä sattuu. Vielä yllytät raiskaukseen! Ja nimittelet ! Ihme että tosiaan olet irti.


    • Leukumatti

      Kohta kun täällä ei enää uskalla tyttäriä pihalle päästää, niin voidaan antaa seutu kuusamolaisille. Siellä sen verran sitten ihmisillä kolttaa veressä, jotta luulisin että oikeauskoisellekin kunniakansalaiselle laki löytyy. Joka elää, näkee.

    • uusituulipuhaltaa

      Toivottavasti seuraavissa kunnallisvaaleissa nykyinen valtuusto uusiintuu lähes kokonaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      469
      11005
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      316
      7629
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      28
      4615
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      340
      2407
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1817
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1663
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1410
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1313
    9. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      1194
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      54
      1028
    Aihe