The Sims 4 -aiheisia blogeja

Simsalabim4

Moikka! Olen aloittanut bloggaamisen tässä vajaa viikko sitten, ja olis tosi loistavaa jos kävisit kattomassa blogia - ees kerran! ^^ Siellä on mm. 100 - vauvan haaste suomennettuna (tosin ei-niin-täydellisesti), koodeja (joita päivittelen pikkuhiljaa omalle sivulleen) sekä kaksi osaa 100 - vauvan haasteesta jota suoritan tällä hetkellä. Sinne tulee kaikenlaista lisää, myös sun toiveita haluun kuulla mitä blogi kaipaa ja tietysti mielipiteitä siitä (tän paikan tietäen hyvää kielenkäyttöö kiitos). Mun blogi ei oo mikään täydellinen ja kuten siellä saattaa huomata niin unohdan helposti kaikenlaista ja postauksia joutuu päivittelemään usein :D Teen nimittäin suurimman osan postauksista yöllä.

Tässä blogini osoite: simsalabim4.blogspot.com

Otsikon mukaan toivoisin Sims 4 aiheisia blogeja luettavaks, joten jos sulla tai sun tutullas ois blogi jota lukea, linkkaa vaan tähän! :)

2

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jee TS4-ihminen:D ja toinen yökyöpeli! Oma panokseni Simssuo löytyy täältä: http://suoturve.net/simssuo/

      Kiva ja lennokkaan oloinen blogi sulla! Onko muuten tuo 100 vauvaa -haaste alunperin Ashleigh825: luoma? Musta oisi kohteliasta antaa tunnustusta alkuperäisille tekijöille. Onnea ja iloa blogin pitoon!

      • Blogista ihan samaa mieltä kuin Hilbert edellä. Kävin kattomassa kolmesti ja harkitsin kommentointia. (Ei kuitenkaan ollut huomauttamista, joten palasin tänne kertomaan sen täällä.) :)

        100 vauvaa haasteesta on pikkasen rutinaa henkilökohtaisista syistä, se kun ei sovi kaikille - mut ei sovi varmaan useimmat muutkaan haasteet, joten ei sen puolesta. Mikä mua arveluttaa 100-vauvasessa on esimerkiksi:
        - moraali yleensä
        - etiikka lasten kohtelussa
        Ja miksi nuo sitten arveluttaa, kun ei juuri muita paljoa hetkauta? No kun itse koetan kohdella simejä pelissä niin kuin haluaisin itseäni kohdeltavan, enkä sen takia tykkää ajatuksena tuosta lasten tekemisestä "hyvänpäivän tuttujen" kanssa. Pelissä, missä pitkään keskenään aviossa eläneetkin voivat päivittäin kysellä toisiltaan ollaanko sitä sinkkuja, ei tietenkään merkitse mitään ettei omasta isästä ole välttämättä havaintoa eikä olla "mitään sukua" omalle veljelle tai siskolle, mutta elävässä elämässä näkyvät semmoisesta saavan jotkut pahojakin traumoja.

        Edellä oleva EI tarkoita etten arvosta sinänsä hienoa haastetta, jonka kovalla työllä saa taatusti sujumaan niinkin että simit ovat kaiken aikaa tyytyväisiä. Keskimäärin arvelen kuitenkin, että vaikka esimerkiksi 8 hengen taloudella moni pelaa, sekin tapahtuu niin että kahden tai kolmen simin touhuja ohjataan ja loput nukkuvat tai ovat ohjaamattomina töissä. Parhaassa (tai pahimmassa, miten sen ottaa) tapauksessa ei pelaaja ohjaa mitään tai ketään, vaan ajelee vaikka pikana peliä eteenpäin ja seuraa tai järjestää lähinnä vain suurimpia katastrofeja. Noin siis yhdellä taloudella. Jos pelataan lopulta yli sadalla simillä (vähintään 13 taloutta) , jäävät katastrofitkin näkemättä ja legendaarisen täysin olemattoman pelin oman tarinankehityksen takia myös tapahtumatta. Mulle se ei ole ongelma, mutta edustaa jokseenkin välinpitämätöntä suhtautumista simeihin ja resurssien hukkaamista useammalla kuin yhdellä tasolla.

        No pitääkö sitten simien muka olla koko ajan tyytyväisiä ja mitä järkeä silloin olisi koko pelissä, jota mainostetaan simulaationa? Ihan ilmiselvästi se ei ole tarkoitus. Mun filosofian mukaan silti pitäisi ainakin pelaajalla olla enimmäkseen kivaa ja vaikken onnistu sitä aina käytännössä järjestämään itselleni, onnistun siinä kuitenkin simien suhteen. Sadalle simille en saa järkättyä kivaa elämää 100-vauvasen haasteen säännöillä. Useammallekin sadalle saan järjestettyä kuitenkin tosi paljon kivoja juttuja, kun pikkasen modaan peliä. Silloin mullakin on mukavampaa. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe