Työttömien aktiivimalli ja YTK

UntoLoimaalta

Tänään 28.11 tiistaina klo 22 MTV uutiset katsoin ja siellä kerrottiin huhtikuussa 2018 voimaan tulevasta työttömien aktiivimallista joka käytännössä pakottaa vastaanottamaan kaikki oman alan työsuhteet jopa viikon mittaiset työrupeamat pitäisi hymyssä suin ottaa vastaan. YKT kertoi kyseisessä jutussa,että korvausten maksu saattaa jatkossa takkuilla kun jokaisen työttömän kohdalla pitää käydä lävitse työmahdollisuuden aktiivisesti ympäri vuoden.Heillä ei henkilöresulssit riitä tähän ja tämän vuoksi saattaa viivästyksiä olla tiedossa.
Tämän Suomi 24 foorumin vakiokirjoittajalle Bussissa tämä on varmasti ilouutinen .Hänen nykyisen tietämyksen mukaan Turun talousalueella kun ei ole kuljettajille töitä ja siksi joutuu olemaan työttömänä ja osa-aikatöissä esim. viikonloppuisin. Jospa nyt tulisi se onnenpotku ja töitä löytyisi. Viikonmittainenkin työsuhde voi olla onnenpotku tulevaisuuteen jos hommat mallikkaasti hoitaa. Monesti tällaisista keikoista poikii jatkossa sellainen vakituinen unelmahomma.Se on tietysti huono juttu jos työttömien korvauksien maksu jatkossa mahdollisesti tökkii.Laskut ja lainat painaa päälle.

101

7441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AlvariTuohipilli

      Käsittääkseni tämän uutisjutun pointti oli se,että YTK joutuu jatkuvasti pitämään yhteyttä työvoimaviranomaisiin ja jos työvoimaviranomaiset osoittavat lyhyenkin työn niin se on sitten otettava työttömän vastaan ja tuolta ajalta YTK ei maksa ansiosidonnaista työttömyyskorvausta.
      Onhan se selvää,että paljon lisätyötä aiheutuu YTK:lle nykyiseen verrattuna. Voi jopa käydä niin,että jäsenmaksuja on pakko korottaa,kun kustannukset kasvavat.

    • YTKMaksaaBussissa

      Bussissa
      28.11.2017 20:17
      Niin? Oli köyhä tai ei niin vaikka se tasoristeys maksaisi sen 150.000€ niin taatusti jokainen pärjäisi sillä muutamalla centillä vähemmän risteystä kohden. Etenkin kun todellinen kustannus risteystä kohden on todellisuudessa maks noin 10.000€

      http://liikennetuotteet.fi/tuotteet/ohjauslaitteet/liikennevalot

      kas tuollaiset maksaa 599€/kpl (alv0%) eli neljä tuollaista (kaksi autoille ja kaksi junalle kertomaan onko varoitinlaitteistoi toiminut) maksaa siis 2400€

      Vähän johtoa ja pari anturia ja ohjelmoitava logiikka vaikkapa toiset 2400€

      Työkustannukset vaikkapa vähän yläkanttiin 1000€

      Hinta noin 6000€ risteystä kohden ja maksajiahan riittää Suomessa... Joten missä viipyy nuo valot

      Ihan kuten nykyjäänkin junalle on "liikennevaloja"

      Esim. puaniset tarkoittaa sitä että varoitinlaitteisto EI ole toiminut oikein jolloin pitää hidastaa reilusti ennen tasoristeystä....

      Sähköasentajan tuntikustannus eläkkeineen, lomineen jne noin 25€ ja ohjelmointi noin 1 tunti.

      Ja juuri sen takia pitää ohjelmoida myös junan liikennevalot jos tulee esim tilanne että anturi on rikki -> varoitinlaitteisto ei toimi -> juna ei saa vihreetä valoa -> juna ajaa tosi hitaasti tasoristeykseen.

      Nykyisin siis kun keltainen ja virheä palaa samaan aikaan tarkoittaa se että tasoristeyksessä on ongelma ja saa ajaa maks 35km/h

      • Sähkisex

        Olen ollut sähköfirmassa töissä ja 25€ tunti ei riitä lähellekään, pikemminkin 75€ alkava tunti kilometrit, lisäksi monesti on kaksi miestä mukana, joten tuntihinta lähemmäs 100€.


      • YTKAuttaaBussissa
        Sähkisex kirjoitti:

        Olen ollut sähköfirmassa töissä ja 25€ tunti ei riitä lähellekään, pikemminkin 75€ alkava tunti kilometrit, lisäksi monesti on kaksi miestä mukana, joten tuntihinta lähemmäs 100€.

        Bussissa

        Johan olen kertonut mistä se hinta koostuu...

        Ja vaikka pannaan lisäksi "valtio lisä" joka on noin 10 kertainen niin se 150.000€ maksaisi kansalaista kohden noin 3c eli kun jokainen kansalainen maksaa euron saadaan 33 risteystä vartioiduiksi... tämä siis valtion kymmenen kertiasella hinnalla

        Voi että mikä raukka. Ekaks huutelee kommentteja "meinaat että se juna pysähtyy pikaseen kun onkin punaiset ennen tasoristeystä..." ja sitten kun selviää että sellainen varoitin on myös junalle niin alkaa kunnon raivarit :D

        Tottakai junalle tulee olla opastin toimiiko tasoristeyksen vartiointi tai ei. Muutenhan voisi risteys olla pimeenä ja juna painaisi läpi yli satasta ja autot ei osaisi varoa lainkaan


      • 123d123d123d123
        Sähkisex kirjoitti:

        Olen ollut sähköfirmassa töissä ja 25€ tunti ei riitä lähellekään, pikemminkin 75€ alkava tunti kilometrit, lisäksi monesti on kaksi miestä mukana, joten tuntihinta lähemmäs 100€.

        ammattikoululaisille palkkaus pitäs olla maksimissaan 15e/tunti olipa sitten mikä työ tahansa. ja yliopiston käyneille voi olla sitten palkkaus 25e-50e jne.. riippuen miten pitkälle on kouluttautunut esim tohtoriksi jne.


    • KaisuKovanenMenoTecOY

      Aihehan ei liity palstan aiheeseen mitenkään.

      Jokaisena viikkona tulisi uuden lain mukaan:

      A: Tehdä töitä
      tai
      B: Hakea töitä
      tai
      C: Olla koulutuksessa

      Eli teet parillisena viikkona lauantain ja parittomana viikkona maanantain töitä niin ehto A täyttyy ja tuet juoksee.

      Joskin työtilanne on alalla niiiiin huono että juuri koskaan ei etsitä tuuraajia tai viikoloppumiehiä

      • MauriKojootti

        Sää sitten jaksat jauhaa tuota iänaikaista skeidaa. Työtilanne ei ole kuljetushommissa mikään huono. Jos ei ole tuollainen nirso pimpelipompeli ja kaikki työ käy niin tekevälle työtä kyllä löytyy.Työ ei tekemällä tällä alalla lopu se vissi ja varma. Tuurajia etsitään ja niillekin löytyy hommia 40-50 tuntia viikossa ympäri vuoden . Oletko Bussissa kokeillut olla töissä isoissa henkilöstövuokrausfirmoissa. Sieltä tulee liksatkin varmasti nappiin ei tarvitse lähteä käräjille
        pyytelemään. Ei tarvitse minkään työmarkkinatukien varassa kituutella ja saa painaa duunia niin paljon kuin laki sallii. Kelloa ei tarvitse kytätä ja työpäivä on pulkassa ennen kuin huomaakaan. Nyt vaikka maansiirto hommiin sieltä kotisohvalta.


    • Käkriäinen

      KaisuKovanenMenotecOy = Bussissa. Surkea tuo sinun uusi nimimerkki.Bussissa on paljon parempi ja kuvaa sinun tapaa liikkua liikenteessä eli istut matkustajana bussissa.Eihän sitä maistissa saa ratin taakse edes istahtaa. Aihehan käsittelee juurikin kuljetusalaa ja lainsäädäntöä ja niihin liittyviä viranomaispäätöksiä. Kirjoitusvirheitäkin oli tällä kertaa ainoastaan yksi kappale.
      Olet siis edistynyt. Kirjoituksesi perusteella jokainen osaa tehdä ajatuksistasi johtopäätökset.
      A : Bussissa ei halua tehdä aikuisten oikeesti töitä ,muuta kuin kirjoittamalla tänne virtuaalisesta
      työnteostaan kovia tarinoita.(IKEAN noutokeikat pienellä kuormurilla Ruotsista)
      B : Hän ei tule koskaan tekemään täyttä työviikkoa 40-50 tuntia 5 päivänä viikossa 11 kk/ vuosi.
      C: Hän ei ymmärrä työelämän tosiasioita koskien näitä viikonloppukuljettajia. Ei kenenkään
      kuljetusliikkeen talous kestä palkata jotain suurisuista Spedeä ajelemaan ainoastaan viikon-
      loppuisin.
      D : Hän ei tule myöskään koskaan saamaan kunnollista työeläkettä. Lusikka olisi pitänyt ottaa
      kauniiseen käteen jo monen monta vuotta sitten ja ryhtyä tuumasta toimeen eli tekemään
      ahkerasti töitä.
      Nämä hänen A - C kohdat ja loppusanat JA TUET JUOKSEE kertoo totuuden tästä sankarista.
      Hän haluaa nauttia vapaudesta ja tuet takaavat sen eli elämäntapa remonttia on turha odottaa.

      • BussissaUnohtaaPisteet

        Kiitos. Juuri näin. Hyvä kommentti.


      • Bussissa_Fani
        BussissaUnohtaaPisteet kirjoitti:

        Kiitos. Juuri näin. Hyvä kommentti.

        Bussissa on niin tyhmä ettei ymmärrä että ansiosidonnaiset päivärahat loppuu jossain vaiheessa ja jotta ne päivät saa nollattua pitää tehdä 26 viikkoa työtä. No koska idiootti ei halua tehdä täyttä päivää niin päivärahat kun lasketaan uudestaan korvaus ei voi olla kovin hyvä. Päivärahat kun ovan n.60 prosenttia palkasta. Eli ei ihme että kaverille 5 Euroa maksava olut on liikaa ja sen takia pitää ravintolan viri tukkia vessapaperilla.
        Ja on se niin tyhmä etti tosiaan ymmärrä että jossain vaiheessa se eläkeikäkin on edessä ja silloin saattaa alahuuli väpättää kun eläkkeen suuruus on jotain 1200 Euroa kuussa miinus verot syystä ettei työt ole maittanut vaan korvauksilla on loisittu koko ikä.


    • Käkriäinen

      Hyvä kommentti.Kiitos siitä. Tosiasia on,että Bussissa hepun eläke ei ole edes tuota 1200 euroa kun hän jää eläkkeelle. Työeläke kertyy tuskastuttavan hitaasti vaikka tekisit töitä kuten sanonta kuuluu "otsasi hiessä". Meille jokaiselle työtä tekevälle tulee määäräajoin työeläkeote.Siinä on ylhäällä kaikki työsuhteet ja niiden kesto lopussa summa jonka sitten saa kun jää eläkkeelle.
      Voin sanoa,että vaikka kuinka olisit tehnyt työtä ja tehnyt hyvää tiliä niin tuo summa on pettymys.
      Siksi on tärkeää,että jos työhistoriasta puuttuu jokin työnantaja niin pitää heti ottaa yhteyttä eläkeyhtiöön,jotta asia voidaan mahdollisesti korjata.(joku epärehellinen yrittäjä on voinut "unohtaa" maksaa työeläkemaksut). Jos tämän Bussissa hepun työhistoriaa tarkastelee siltä kantilta mitä hän on itse kertonut työurastaan niin työeläke voi olla hyvinkin alle 500 eur kuussa. jopa vielä alhaisempi. Siksi nyt 30 v. hänellä olisi viimeinen mahdollisuus kerätä kovalla työnteolla edes pieni työeläke. Mikään ei eläkeläisenä enemmän ota pattiin kuin se,että kunto on hyvä ja haluaisi touhuilla vaikka mitä kun on vapaa-aikaa,mutta perhana eläke on niin pieni ,niin ei voi.Voi voi. Pakko mennä leipäjonoon.

    • ParasTyökaverisi

      Hyvä Käkriäinen. Tiedän kuka olet sillä olet itse kertonut välillä kirjoittelevan tänne tällä nimimerkillä.Minä tiedän,että aina asetat kaikkien muiden ihmisten hyvinvoinnin etusijalle. Yrität nytkin epätoivoisesti opastaa yhtä eksynyttä lammasta Bussissa tyyppiä oikealle tielle jotta elämä myös vanhana olisi mukavaa. Pakko sanoa ,että tässä tapauksessa teet turhaa työtä.,sillä Bussissa on jo valinnut oman tiensä ja se tie vie kohti tuntematonta kurjuutta. Et voi pelastaa kaikkia suomalaisia rahtareita ja se sinun pitää aina muistaa. Muista myös itse nauttia elämästä.Pitää muistaa olla myös hieman itsekäs näissä asioissa.

      • OnSeVaanTyhmä.OnSe

        Käkriäinen puhui täyttä asiaa. Bussissa-nimimerkki vain on niin tyhmä ettei Käkriäisen tai kenenkään muunkaan neuvot tai kommentit mene jakeluun. On tietysti selvää että Bussissa ja moni muukin nimimerkki joilla tämä tänne kirjoittelee kirjoittaa valheita omista tekemisistään kuten nettitrolleille on tyypillistä. Trollit hakevat vain huomiota. Bussissa-nicci on tosin trolliksikin harvinaisen tyhmä joten osa kirjoituksistaan on varmasti totta ja mielipiteet ihan aitoja. Harvoin tapaa edes netin suojissa tyyppiä jolle mikään mene nk. jakeluun, ei vaikka asia kuvilla tai muilla linkeillä oikeaksi todistaisi.


    • AlinaMäki

      Mitään vastausta on Bussissa hepulta mitään odottaa. Hänellä kun ei ole koskaan ollut tapana kommentoida viestiketjua jossa joku toinen kertoo järkipuhetta eli asiaa.

    • SisuMäättä

      Noh....kuinkas paljono AKT nostikaan palkkoja TODELLAKIN 2 senttiä

      Nyt sitten sitä COPYPASTEA/SPÄMMIÄ tänne :D

      • VittuSäPojuOletTyhmä

        Miten paljon Ytk on saanut palkkoja nostettua?


      • TyyppiEiVaanYmmärrä
        VittuSäPojuOletTyhmä kirjoitti:

        Miten paljon Ytk on saanut palkkoja nostettua?

        Tää Bussissa kuvittelee että palkankorotukset tulee automaattisesti ja joka vuosi. Lisäksi ne aina on kymmeniä Centtejä lisää tuntipalkkaan. Tämä idiootti ei ymmärrä että palkkaneuvotteluihin vaikuttaa moni asia. Jos taloudellinen tilanne on huono voi olla pirun vaikea saada työnantajapuolta suostumaan ylipäätään palkankorotuksiin. On olemassa ammattiliittoja joissa palkankorotuksista on luovuttu vuodeksi tai pariksi kokonaan koska niihin ei ole yksinkertaisesti varaa. Palkankorotukset pakottaisivat työnantajia lomautuksiin.
        Ja tosiaan mikään ykstyinen työttömyyskassa ei tee mitään työntekijöiden hyväksi. Maksaa vain ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Yksitykset kassathan ovat työnantajapuolen vastine ammattiliittojen työttömyyskassoille tarjoten vain pelkän päivärahan ja sillä saa työntekijöiden ammattiyhdistysliikettä heikennettyä koska osa työntekijöistä siirtyy siipeilijöiks yksityiselle puolellei haluten vain päivärahat. Työttömyysturvan rahathan tulevat samasta työvoimaministeriön rahakirstusta, kuului sitten ammattiliittoon tai Ytk:hon. Pelkästään jäsenmaksuillahan ei kyetä työttömien päivärahoista syntyviä kuluja kattamaan kummassakaan "liitossa".


    • Käkriäinen

      Iso kiitos teille kaikille jotka asiallisesti kommentoitte kirjoitustani. On hienoa käydä tälläkin sivustolla asiallista keskustelua asiallisten ihmisten kanssa . Ei aina tarvitse juttujen tason olla ala-arvoista.Kuljetusalan ammattilaiset pystyvät keskustelemaan asioista rakentavassa hengessä. En edes odota,että nimimerkki Bussissa kommentoisi tähän eläkeasiaan. Hänhän ei koskaan kommentoi mitään kun hän huomaa,että pitäisi puhua asiasta vakavasti. Oman eläkkeen kertyminen on vakava asia ja karu totuus tulee meille jokaiselle väistämättä eteen. Siksi näitä asioita kannattaa ajoissa miettiä jopa nuorena 30 v. Niin sitten vanhempana voi ottaa rennommin.
      Näissä asioissa on se huono puoli,että jos nuorena mokailee ja ottaa rennosti niin vanhemmalla iällä ei voi enää juurikaan korjailla eläkekertymää.Vanha kansansanonta pätee yhä: "Minkä taakseen jättää sen edestään löytää".

      • KaruTotuusPaljastuu

        Juuri näin ja tähän ansaan moni omalla toiminimellä kuljettajanhommia tekevät sortuvat. Pääsevät ajamaan kun "myyvät" työpanoksensa oman yrityksen kautta isommalla kuljetusyritykselle ja siinä sitten syntyy helposti kiusaus "unohtaa" ne eläkemaksut kun rahaa alkaa yht'äkkiä tulemaan firman tilille. Sama tietysti verojenkin kanssa voi käydä. No verottaja ottaa omansa jossain vaiheessa mutta maksamatta jääneet eläkemaksut ovat ihan jokaisen yrittäjön omalla vastuulla eikä niiden maksamatta jääneiden aikojen eläkemaksuja kukaan tai mikään perään kysele. Karu totuus vaan hyppää silmille kun aikanaan eläkeikä koittaa. Että olisiko kannattanut maksaa ne eläkemaksutkin ja olisiko kannattanut työelämässä ahertaa ennemmin kuin erilaisilla korvauksilla mennä?


    • TurunLinnanHenki

      No niin Bussissa ,nyt on sinun vuorosi antaa vastausta. Kannattaako panostaa eläkeasioihin vain vain nauttia tästä päivästä. Tuolta Turun yöelämästä saavuin kotiin ja kokonaisen yhden A-tuopin join koko iltana.Luin viestiketjun ja monen monta kirjoittajaa näköjään ei ole samalla linjalla kuin sinä. Itse asiassa en ole koskaan lukenut yhtään viestiä jossa oltaisiin samaa mieltä kanssasi.Sinulla on harvinaisen vähän hengen heimolaisia. Sen verran kyllä haluan opastaa sinua. Eläkeasioiden kanssa ei kannata pelleillä,muuten 65 vuotiaana elämä voi käydä tosi ankeaksi. Tuon edellä kirjoittaneen juttu: Sen minkä taakseen jättää niin edestään löytää kyllä pitää ihan 100% paikkansa kun kyse on eläkeasioista.

    • PerttiHelsbergTransmarOY

      Oikeastaan riittää yksi vuoro kahteen viikkoon...

      Vuoro joka alkaa sunnuntaina vaikkapa 21:00 ja loppuu maantaina 8:00... Näin täytetään ehto "joka viikko töitä tai hakemassa töitä vähintään yhteen paikkaan"

      • TyhmyysJatkuu

        Kiva Busissa kun taas otit käyttöön uuden nimimerkin.

        Saamaasi kritiikkiin et taaskaan vastannut. Se ei tullut yllätyksenä.


      • JussiKallioLTPgroup

        Mitäsä nimistä valitat, ethän säkään ole rekisteröitynyt saati kirjoittanut satoja rekisteröityneitä viestejä...

        Mutta velvoite on "joka viikko töitä tai hakemassa töitä vähintään yhteen paikkaan, tai koulutuksessa"

        Joten eikös se että tekee yhden vuoron kahdessa viikossa täytä sen, olettaen että vuoro alkaa vaikkapa su 21:00 ja loppuu ma 8:00


      • SeOnBussissa
        JussiKallioLTPgroup kirjoitti:

        Mitäsä nimistä valitat, ethän säkään ole rekisteröitynyt saati kirjoittanut satoja rekisteröityneitä viestejä...

        Mutta velvoite on "joka viikko töitä tai hakemassa töitä vähintään yhteen paikkaan, tai koulutuksessa"

        Joten eikös se että tekee yhden vuoron kahdessa viikossa täytä sen, olettaen että vuoro alkaa vaikkapa su 21:00 ja loppuu ma 8:00

        Bussissa taas uudella nimellä. Voi kun olet tyhmä.


      • SäKuolitKehar

        Sinäkin uudella nimellä,

        Äsken olit nimellä "TyhmyysJatkuu"

        Mites se kuskipula? Helpottaako tai paheneeko?


      • TuomasBussissaVastaa
        SäKuolitKehar kirjoitti:

        Sinäkin uudella nimellä,

        Äsken olit nimellä "TyhmyysJatkuu"

        Mites se kuskipula? Helpottaako tai paheneeko?

        Vastaustasi odotellen:

        No niin Bussissa ,nyt on sinun vuorosi antaa vastausta. Kannattaako panostaa eläkeasioihin vain vain nauttia tästä päivästä. Tuolta Turun yöelämästä saavuin kotiin ja kokonaisen yhden A-tuopin join koko iltana.Luin viestiketjun ja monen monta kirjoittajaa näköjään ei ole samalla linjalla kuin sinä. Itse asiassa en ole koskaan lukenut yhtään viestiä jossa oltaisiin samaa mieltä kanssasi.Sinulla on harvinaisen vähän hengen heimolaisia. Sen verran kyllä haluan opastaa sinua. Eläkeasioiden kanssa ei kannata pelleillä,muuten 65 vuotiaana elämä voi käydä tosi ankeaksi. Tuon edellä kirjoittaneen juttu: Sen minkä taakseen jättää niin edestään löytää kyllä pitää ihan 100% paikkansa kun kyse on


      • Trerert
        TuomasBussissaVastaa kirjoitti:

        Vastaustasi odotellen:

        No niin Bussissa ,nyt on sinun vuorosi antaa vastausta. Kannattaako panostaa eläkeasioihin vain vain nauttia tästä päivästä. Tuolta Turun yöelämästä saavuin kotiin ja kokonaisen yhden A-tuopin join koko iltana.Luin viestiketjun ja monen monta kirjoittajaa näköjään ei ole samalla linjalla kuin sinä. Itse asiassa en ole koskaan lukenut yhtään viestiä jossa oltaisiin samaa mieltä kanssasi.Sinulla on harvinaisen vähän hengen heimolaisia. Sen verran kyllä haluan opastaa sinua. Eläkeasioiden kanssa ei kannata pelleillä,muuten 65 vuotiaana elämä voi käydä tosi ankeaksi. Tuon edellä kirjoittaneen juttu: Sen minkä taakseen jättää niin edestään löytää kyllä pitää ihan 100% paikkansa kun kyse on

        Taatusti et tule saamaan vastausta. Tätä kysyttiin jo aiemmin.

        Bussissa vaihtoi nimimerkkiä ja jatkoi asian vierestä kirjoittamista.


      • TurunTyhmäTrolliSeOn
        Trerert kirjoitti:

        Taatusti et tule saamaan vastausta. Tätä kysyttiin jo aiemmin.

        Bussissa vaihtoi nimimerkkiä ja jatkoi asian vierestä kirjoittamista.

        Bussissa-nimimerkki ei vieläkään ole vastannut kysymykseeni että kuinka paljon Ytk on saanut neuvoteltua lisää palkkaa tälle turkulaiselle idiootille. Hehe, ei taida nytkään vastausta tulla mutta sen se varmaan jaksaa mainita että Akt on saanut 2 centin korotuksen tuntipalkkaan viime neuvottelukierroksella. Tämä puupäähän ei koskaan vastaan suorii kysymyksiin vaan esittää aina vastakysymyksen ja aloittaa herjaamisen spämmäämisestä, nimimerkin rekisteröimättömyydestä ym. turhista asioista. Tyypillistä nettitrolleille.


    • PerttuKarkkilasta

      Olen seurannut keskusteluja tällä sivustolla vuosia. En ole aiemmin tohtinut kommentoida mitään.
      Ehkä olisi pitänyt. Kun olen seurannut tämän nimimerkki Bussissa kehumista YTK:n paremmuudesta AKT ammattiyhdistykseen verrattuna niin aina on olen ihmetellyt asiaa. Eihän näitä kahta voi verrata ollenkaan. Toinen on poliittisesti ja ammatillisesti riippumaton työttömyyskassa ja toinen taas aidosti ammattiyhdistysliike joka ajaa työtätekevän asemaa.
      Jos tämä Bussissa väittää ettei AKT ole koskaan saanut mitään aikaiseksi niin hän valehtelee ja on yhteiskunnan pohjasakkaa. Jos AKT ammattiyhdistystä ei olisi ollut niin kuljettajien olot olisivat nykyisin todella surkeat. Bussissa kaverin käsitys on se ,että kun hän maksaa jäsenmaksun niin vain hänen kuuluu saada etuja itselleen. Emme ole missään kauppaketjussa jossa bonukset pamahtaa tilille kun ostaa ruokaa.Kun jäsenmaksun maksaa tilistään niin sillä ajetaan kaikkien kuljettajien etua. Asiaa,että kaikilla kuljettajilla olisi asiat paremmin.Koko kuljetusala voisi paremmin. Eikö Bussissa henkilöllä ole ollenkaan käsitystä yhteisestä hyvästä. Eikö olisi hyvä asia,että kaikilla suomalaisilla kuljettajilla olisi mukavaa olla töissä ja työstä tehdyllä palkalla tulee toimeen. Kai nyt olet yhtämieltä sentään,että työtä tekemällä pärjää elämässä Suomessa ihan hyvin myös kuljetusalalla. Bussissa ,jos et nyt laita asiallista vastausta todella asialliseen mielipiteeseen niin ... en tiedä edes mitä pitäisi sanoa. Itse vaadit aina,että keskustelu pitäisi pitää asiallisena. Suomalaiset omasta työstään ylpeät suomalaiset kuskit odottaa vastaustasi.

    • Eiku tähän onkin se että pitää tehdä töitä 2,5 kuukauden aikana vähintään 18 tuntia.

      itseäni se ei koske, itselleni tulee kahteen viikkoon helpolla 30 tuntia töitä...

      Ehkä tämä uudistus lisää isäntien rohkeutta palkata esim lauantaikuskeja

      • KaikkiEnnallaanTuomas

        Firman auton vakuutukset noin 5% kalliimmat kuin yksityishenkilöllä. Eli firmat joissa on auto mutta ei harjoita ammattiliikennettä

        Ammattiliikennettä hoitavissa autoissa vakuutukset on noin 10% kalliimmat kuin yksityishnkilöillä.

        Huomattvaa on kuitenkin että firma saa täydet aloitusbonukset liikennevakuutukseen. Yksityishenkilö korkeintaan muutaman kymmentä prosenttia

        Miksi ammattiliikenteessä on kalliimmat vakuutukset? Noh koska autoilla ajetaan enemmmän niin vahingon riskikin on isompi.

        Sama juttu se on jos omalla autolla on yli 50% työajoja niin tulisi auto siirtää firman nimiin


      • Niin ja vakuutusmaksut ei liity MITENKÄÄN siihen että jatkossa OSA-AIKAISTA työtä tekeviä palkitaan 5% korotuksella verrattuna kokonaan työttömiin.

        Jokunen vuosihan sitten tuli 300€ suojaosuus eli osa-aikaista työtä tekevien kuukausitulot nousi 150€

        Ehkä jo ensivuonna tulee rohkeutta palkata niitä lauantaikuskeja yms niin saa vakkarit pitää viikonloput vapaana...

        Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?


      • PalaaTakasin
        Bussissa kirjoitti:

        Niin ja vakuutusmaksut ei liity MITENKÄÄN siihen että jatkossa OSA-AIKAISTA työtä tekeviä palkitaan 5% korotuksella verrattuna kokonaan työttömiin.

        Jokunen vuosihan sitten tuli 300€ suojaosuus eli osa-aikaista työtä tekevien kuukausitulot nousi 150€

        Ehkä jo ensivuonna tulee rohkeutta palkata niitä lauantaikuskeja yms niin saa vakkarit pitää viikonloput vapaana...

        Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?

        Tuomas, ihan vaan taksipuolen jorinoitasi. Olet päässyt taas avohoitoon. Luoja meitä auttakoot. Sekavuutesi vaan jatkuu.


      • MikäänEiMuutuRunosmäellä
        Bussissa kirjoitti:

        Niin ja vakuutusmaksut ei liity MITENKÄÄN siihen että jatkossa OSA-AIKAISTA työtä tekeviä palkitaan 5% korotuksella verrattuna kokonaan työttömiin.

        Jokunen vuosihan sitten tuli 300€ suojaosuus eli osa-aikaista työtä tekevien kuukausitulot nousi 150€

        Ehkä jo ensivuonna tulee rohkeutta palkata niitä lauantaikuskeja yms niin saa vakkarit pitää viikonloput vapaana...

        Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?

        SäKuolenHomo

        28.12.2017 11:46
        sitten otetaan käyttöön MINIMIVELOITUS joka on esim 5 kilometrin verran


      • RunosmäkiRulesOk
        Bussissa kirjoitti:

        Niin ja vakuutusmaksut ei liity MITENKÄÄN siihen että jatkossa OSA-AIKAISTA työtä tekeviä palkitaan 5% korotuksella verrattuna kokonaan työttömiin.

        Jokunen vuosihan sitten tuli 300€ suojaosuus eli osa-aikaista työtä tekevien kuukausitulot nousi 150€

        Ehkä jo ensivuonna tulee rohkeutta palkata niitä lauantaikuskeja yms niin saa vakkarit pitää viikonloput vapaana...

        Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?

        MäKuolenKehari

        28.12.2017 11:44
        Uusi
        https://keskustelu.suomi24.fi/ajanviete/henkilokohtaiset/kimppakyydit

        Myöskin Suomi24 on sitten taksiyritys
        Bussissa

        28.12.2017 10:37
        Entäpäs kun kävin Tampereessa :) Matkalla pysähdyin olisiko se nyt ollut Mellillässä tai Kyrössä. Siellä oltiin tekemässä alikulkua tasoristeyksen tilalle.

        Montakon kymmentä tai sataa miljoonaa tuo urakka maksaa (valtion hinnoilla)


      • Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?""

        Tässä nimimerkit joilla rekisteröimätön pelle seuraavaksi spämmää:



        PalaaTakasin
        MikäänEiMuutuRunosmäellä
        RunosmäkiRulesOk

        Ja vielä kolme vastausta peräkkäin... Kenties joku kokonaan työtön paskiainen siellä aukoo päätä? Noh kateus vie kalatkin vedestä :D


      • KääpiöHomo
        Bussissa kirjoitti:

        Milläs nimimerkillä seuraavaksi aijot spämmätä?""

        Tässä nimimerkit joilla rekisteröimätön pelle seuraavaksi spämmää:



        PalaaTakasin
        MikäänEiMuutuRunosmäellä
        RunosmäkiRulesOk

        Ja vielä kolme vastausta peräkkäin... Kenties joku kokonaan työtön paskiainen siellä aukoo päätä? Noh kateus vie kalatkin vedestä :D

        TAI otetaanko KÄYTTÖÖN minimiveloitus


    • SanaHallussa

      Bussissa kuule vain homot rekisteröityvät. Rekisteröivät parisuhteensa viranomaisille. Kerro meille kaikille edes yksi hyvä syy miksi pitäisi tällä sivustolla rekisteröityä. Hyväksi syyksi ei kelpaa vastaus " no kukaan muu ei voi kirjoittaa samalla nimimerkillä" se on todella ontuva vastaus. Eihän sillä ole merkitystä. Kas kun kaikki kirjoittajat eivät asu tällä sivustolla kuten sinä . He kirjoittavat kerran ja sen jälkeen eivät enää koskaan uudestaan.

    • Miski AKT lakkoilee tämän vuoksi? eihän työttömiä kuskeja ole tässä kuskipulassa.

      Itse kannatan aktiivimallai koska HÖYDYN siitä. omavastuu pienini 2 päivällä ja todennäköisesti työkkärikään ei niin innokkaasti tuputa hommia mulle.

      AKT voisi tehdä vaikkapa niin että jos henkiö todetaan "passiiviseksi" niin he maksaisi omsta pussista sen lopun päivärahan. voisi ajatella ikäänkuin että saisi jäsenmaksuista palautusta

      • ÄlysiLoistaaTaas

        Loistavaa järkeilyä jälleen Bussissa idiootilta. Sinä et sitten ilmeisesti koskaan halua eläkettä itsellesi vaan haluat vanhuutesi viettää siltojen alla tai juoppojen yömajoissa. Työkkärin ka Kelan päivärahoista kun ei eläkettä kerry. No siltojen alla pahvilaatikoissa ja pultsarien kanssa yömajoissa eläminen on sinulle kyllä ihan oikeat paikat.


      • EiOleTodellistaTyhmyys

        Hoitojakso päättyi. Sekavuutesi jatkuu.


      • Eläkekortti otettu esiin :) Ota esiin se myös kun puhutaan ulkomaan palkoista. Silloinhan ei saa palkkaa kun ei aja, saa vain päivrahaa joka ei kerrytä eläkettä


      • Ytk.HAAHHAAA...HEHEHE
        Bussissa kirjoitti:

        Eläkekortti otettu esiin :) Ota esiin se myös kun puhutaan ulkomaan palkoista. Silloinhan ei saa palkkaa kun ei aja, saa vain päivrahaa joka ei kerrytä eläkettä

        Paljonko Ytk sai nostettua autokuskien palkkaa viimeisimmässä palkkaneuvittelussa? Tiedätkö paljonko Akt sai?


      • UlkomaillaTienaa
        Bussissa kirjoitti:

        Eläkekortti otettu esiin :) Ota esiin se myös kun puhutaan ulkomaan palkoista. Silloinhan ei saa palkkaa kun ei aja, saa vain päivrahaa joka ei kerrytä eläkettä

        Ei saa palkkaa kuin ajaessa? Kyllä minä saan saan aivan samaa palkkaa kuin kotimaassa vaikka irtoperäkeikkaa Eurooppaan ajankin. Perustuntipalkka vuorolisät ylityölisät sekä ulkomaan päivärahat. Jos suostuu ajamaan muulla kuin työehtosopiksen mukaisella palkalla niin se on omaa tyhmyyttä. Kahdeksan tunnin palkka maksetaan liikkui auto tai ei. Odotuksista maksetaan perustuntipalkka, ylityöprosentteja tosin ei odotuksista saa. Mukavasti tienaa näillä palkoilla. Helmikuun alussa saatu palkankorotus tuntuu sekin tilipussissa.
        Palkan maksaminen osittain päivärahoilla on veronkiertoa. Päivärahoja ei saa sisällyttää tuntipalkkaan kuten ei esim. pekkaspäiviä tai vuosilomia. Niinkin jotkut tekevät.


      • IkuisuusProjekti
        UlkomaillaTienaa kirjoitti:

        Ei saa palkkaa kuin ajaessa? Kyllä minä saan saan aivan samaa palkkaa kuin kotimaassa vaikka irtoperäkeikkaa Eurooppaan ajankin. Perustuntipalkka vuorolisät ylityölisät sekä ulkomaan päivärahat. Jos suostuu ajamaan muulla kuin työehtosopiksen mukaisella palkalla niin se on omaa tyhmyyttä. Kahdeksan tunnin palkka maksetaan liikkui auto tai ei. Odotuksista maksetaan perustuntipalkka, ylityöprosentteja tosin ei odotuksista saa. Mukavasti tienaa näillä palkoilla. Helmikuun alussa saatu palkankorotus tuntuu sekin tilipussissa.
        Palkan maksaminen osittain päivärahoilla on veronkiertoa. Päivärahoja ei saa sisällyttää tuntipalkkaan kuten ei esim. pekkaspäiviä tai vuosilomia. Niinkin jotkut tekevät.

        Taas tosi hyvä kommentti ja perustelut. Hyvä me nyt Bussissakin tietää mikä on veronkiertoa.


      • SisuMäättä
        Bussissa kirjoitti:

        Eläkekortti otettu esiin :) Ota esiin se myös kun puhutaan ulkomaan palkoista. Silloinhan ei saa palkkaa kun ei aja, saa vain päivrahaa joka ei kerrytä eläkettä

        Toki olen muutaman ulkomaan reissun tehnyt Boråsiin hakmeen Elloksen kamoja. Tällöin en ole merkannut tuntikorttiin laivamatkoja työajaksi, mutta lisännyt huomion "ulkomaan päiväraha" joka taisi olla joku 60€ paikkeilla
        Mitäs vinkkejä antaisi

        Menomatkalla amorellan kuljettajamessin ovikoodi on 6900, Driver luokan hytit melkein vastaavia kuin B2 hytit, erona televisio ja vähän isompi "työpöytä" sekä se että on kaksi sänkyä (B2 hytissä alasänky on "vuodesohva")

        Vinkeiksi voisi antaa myös että saat menomatkaa varten 3 ateriakuponkia (yheisarvoltaan noin 60€) jotka voit käytätä vaikkapa laivan taxfree myymälässä, toki rahanpalautusta et voi saada.

        Vinkkinä Turusta lähtöön että ÄLÄ jonota "henkilöautokaistalla" vaikka autosi sinne mahtuisi, niiden vasemmalla puolella autoja jonossa, siihen vaan johonkin jonoon ja henkilöautoselvityksen vasemmalta puolelta olevasta kopista hakemaan hyttiliput, matkaliput ja "ateriakupongit"

        Vinkkinä vielä se että menomatkalla SAATTAA hytissä olla toinen kuljettaja, omassa lipussani lukee "miespaikka" toki aina saanut oman hytin, mutta eipä näitä reissuja montaa ole ollutkaan....

        Mitäs paluumatkaan Finnlinesillä antaisi vinkiksi, noh auto jonoon ja kävellen talon toiseen kerrokseen hakemaan "matkalippu" hyttikortin saat vasta laivan infosta, ruokalala auki kaikille, joten erillisiä ateriakuponkeja et saa, myymälssä suppea valikoima ja muutenkin koko laiva perseestä :D
        Noh vinkiksi voisi antaa vielä (josta voi oikeasti olla hyöytyä) että suukappale "kuljettajamessin" alkometriin tulee pyytää jo lähtöselvityksessä, jos ei ole omaa alkometriä mukana.

        Meilläkin ohjeet kielsi (ei siis firma josta otin loparit toisen perättömien lupausten vuoksi) alkoholni nauttimisen, mutta taitaa lain silmissä tuo laivamatka olla "omaa aikaa" joten kyllä me karaoken yuhteydessä sen muutamman tuopin join
        Tottakai jos saisi sen normaalin palkan laivallaoloajasta, niin sitten tehtäisi kuten pomo käskee!

        Ja periaatteessa firman EI tarvitsisi maksaa ulkomaan päivärahoja koska saadaan ateriat ja majoitus... Jos esim. L0un@1sj@k€lu ajaisi tota lenkkiä niin ei taatusti saisi päivärahoja... Sääli että tuo kiva lenkki loppui tehostamisen yhteydessä ja nykyjään ajetaan rekalla
        "Miksi pilli pitää pyytä lähtöselvityksessä."

        En tiedä, miksi tuo kohta lukee vasta alkometrillä, eikä vaikkapa lähtöselvityksessä :)

        Ja EI! Amorella EI ole Gracen sisäsaralus, joten turha kopioida netistä tietoja...

        Ja se on totta, jos on sovittu 80h kahteen viikkoon ja ei tule työnantajasta johtuen täysiä tunteja, niin se 80 pitää maksaa. itselläni ekassa työpaikassa olin tuuraajana ja kerran tuli vain 10h kahteen viikoon, noh työsopimus oli armoton ja heidän piti maksaa loput, ilman käräjöintiä: :D

        Ja toi trollaaja! Kun itse olet kerran reissannut niin kerros lyötyykö Gracen kuljettajamessistä alkometri, entä mikä ovikoodi sinne on :)

        Tai jos olet Amorellalla paljon reissannut, niin kerropa mistä tuo ovikoodi 6900 tulee :)
        En olisi uskonut että kukaan on kateellinen siitä että olen muutaman kerran saanut yöksnei ajaa ulkomaille :)
        Korjataan! (siltä varalta että palstalle eksyy joku joka on oikeasti reussannut (noiden akteellsiten trollien lisäksi))

        Se ei ole alkometri vaan alkoLUKKO joka on sovellettu kiinteäksi asennukseksi! Näin ollen oman alkukon suukappale saattaa sopia siihen!

        En kyllä ymmärrä miksi olla kateellinen jos joku on muutaman reissun tehnyt, kyllä reissuhommia taatusti löytyy, toki jos on vain BC-kortit niin hommat jossa pääsee ulkomaille on yhtälailla kiven alla kuin vaikkapa roskakuskin hommat!
        Kyllä joku (joka kirjoittaa monella nimellä (illalla nukkumassa ollessani viidellä)) on kateellinen! Miksi olla kateellinen jos joku pääsee TYÖAJOSSA laivalle... Kuten kerroin faktat hyvin, 12 tuntia "kiinni" työissä mutta et saa palkkaa ajalta... Joten nekin jtoka ajaa 2-3 viikon reissuja, taitaa olla todellinen tuntipalkka surkeampi kuin jos ajaisi pullaa kaupan automiesten TES:illä pakukuskina :D

        Noh minä saanut "pintaraapaisun" tuohon hommaan ja voin sanoa että on perseestä... Toki onhan se siistiä (muutaman kerran) jos pääsee oikein Ruotsin laivalle jossa ihan risteilymeinikin, mutta kyllä ne rekat kulkee myös Finlinesillä, NaviRaililla ja SeaWindillä, siinä se vitutus tulee kahta pahempana olla siellä loukussa palkatta... Noh homma sopinee "no life" tyypeille kuten myös 10h työpäivät 5 kertaa viikossa
        Tietenkin jos haluaa olla paljno pois kotoota tyyliin 6€ tuntipalkalla, niin mikäs sii


      • SisuMäättä
        SisuMäättä kirjoitti:

        Toki olen muutaman ulkomaan reissun tehnyt Boråsiin hakmeen Elloksen kamoja. Tällöin en ole merkannut tuntikorttiin laivamatkoja työajaksi, mutta lisännyt huomion "ulkomaan päiväraha" joka taisi olla joku 60€ paikkeilla
        Mitäs vinkkejä antaisi

        Menomatkalla amorellan kuljettajamessin ovikoodi on 6900, Driver luokan hytit melkein vastaavia kuin B2 hytit, erona televisio ja vähän isompi "työpöytä" sekä se että on kaksi sänkyä (B2 hytissä alasänky on "vuodesohva")

        Vinkeiksi voisi antaa myös että saat menomatkaa varten 3 ateriakuponkia (yheisarvoltaan noin 60€) jotka voit käytätä vaikkapa laivan taxfree myymälässä, toki rahanpalautusta et voi saada.

        Vinkkinä Turusta lähtöön että ÄLÄ jonota "henkilöautokaistalla" vaikka autosi sinne mahtuisi, niiden vasemmalla puolella autoja jonossa, siihen vaan johonkin jonoon ja henkilöautoselvityksen vasemmalta puolelta olevasta kopista hakemaan hyttiliput, matkaliput ja "ateriakupongit"

        Vinkkinä vielä se että menomatkalla SAATTAA hytissä olla toinen kuljettaja, omassa lipussani lukee "miespaikka" toki aina saanut oman hytin, mutta eipä näitä reissuja montaa ole ollutkaan....

        Mitäs paluumatkaan Finnlinesillä antaisi vinkiksi, noh auto jonoon ja kävellen talon toiseen kerrokseen hakemaan "matkalippu" hyttikortin saat vasta laivan infosta, ruokalala auki kaikille, joten erillisiä ateriakuponkeja et saa, myymälssä suppea valikoima ja muutenkin koko laiva perseestä :D
        Noh vinkiksi voisi antaa vielä (josta voi oikeasti olla hyöytyä) että suukappale "kuljettajamessin" alkometriin tulee pyytää jo lähtöselvityksessä, jos ei ole omaa alkometriä mukana.

        Meilläkin ohjeet kielsi (ei siis firma josta otin loparit toisen perättömien lupausten vuoksi) alkoholni nauttimisen, mutta taitaa lain silmissä tuo laivamatka olla "omaa aikaa" joten kyllä me karaoken yuhteydessä sen muutamman tuopin join
        Tottakai jos saisi sen normaalin palkan laivallaoloajasta, niin sitten tehtäisi kuten pomo käskee!

        Ja periaatteessa firman EI tarvitsisi maksaa ulkomaan päivärahoja koska saadaan ateriat ja majoitus... Jos esim. L0un@1sj@k€lu ajaisi tota lenkkiä niin ei taatusti saisi päivärahoja... Sääli että tuo kiva lenkki loppui tehostamisen yhteydessä ja nykyjään ajetaan rekalla
        "Miksi pilli pitää pyytä lähtöselvityksessä."

        En tiedä, miksi tuo kohta lukee vasta alkometrillä, eikä vaikkapa lähtöselvityksessä :)

        Ja EI! Amorella EI ole Gracen sisäsaralus, joten turha kopioida netistä tietoja...

        Ja se on totta, jos on sovittu 80h kahteen viikkoon ja ei tule työnantajasta johtuen täysiä tunteja, niin se 80 pitää maksaa. itselläni ekassa työpaikassa olin tuuraajana ja kerran tuli vain 10h kahteen viikoon, noh työsopimus oli armoton ja heidän piti maksaa loput, ilman käräjöintiä: :D

        Ja toi trollaaja! Kun itse olet kerran reissannut niin kerros lyötyykö Gracen kuljettajamessistä alkometri, entä mikä ovikoodi sinne on :)

        Tai jos olet Amorellalla paljon reissannut, niin kerropa mistä tuo ovikoodi 6900 tulee :)
        En olisi uskonut että kukaan on kateellinen siitä että olen muutaman kerran saanut yöksnei ajaa ulkomaille :)
        Korjataan! (siltä varalta että palstalle eksyy joku joka on oikeasti reussannut (noiden akteellsiten trollien lisäksi))

        Se ei ole alkometri vaan alkoLUKKO joka on sovellettu kiinteäksi asennukseksi! Näin ollen oman alkukon suukappale saattaa sopia siihen!

        En kyllä ymmärrä miksi olla kateellinen jos joku on muutaman reissun tehnyt, kyllä reissuhommia taatusti löytyy, toki jos on vain BC-kortit niin hommat jossa pääsee ulkomaille on yhtälailla kiven alla kuin vaikkapa roskakuskin hommat!
        Kyllä joku (joka kirjoittaa monella nimellä (illalla nukkumassa ollessani viidellä)) on kateellinen! Miksi olla kateellinen jos joku pääsee TYÖAJOSSA laivalle... Kuten kerroin faktat hyvin, 12 tuntia "kiinni" työissä mutta et saa palkkaa ajalta... Joten nekin jtoka ajaa 2-3 viikon reissuja, taitaa olla todellinen tuntipalkka surkeampi kuin jos ajaisi pullaa kaupan automiesten TES:illä pakukuskina :D

        Noh minä saanut "pintaraapaisun" tuohon hommaan ja voin sanoa että on perseestä... Toki onhan se siistiä (muutaman kerran) jos pääsee oikein Ruotsin laivalle jossa ihan risteilymeinikin, mutta kyllä ne rekat kulkee myös Finlinesillä, NaviRaililla ja SeaWindillä, siinä se vitutus tulee kahta pahempana olla siellä loukussa palkatta... Noh homma sopinee "no life" tyypeille kuten myös 10h työpäivät 5 kertaa viikossa
        Tietenkin jos haluaa olla paljno pois kotoota tyyliin 6€ tuntipalkalla, niin mikäs sii

        Noh....okeastaan rahaa ei tule "luukultakaan" viime kuun hakemukseenkin todettiin tylysti:

        Antopäivä 21.01.2018
        Päätöslaji Kielteinen
        Tukilaji Ansioturva
        Alkupäivä 01.12.2017
        Loppupäivä 29.12.2017
        Lasten lukumäärä 0
        Vähentävä työtulo 842.97 e
        Vähentävät etuudet 0
        Etuudet yhteensä 0
        Työtulot yhteensä 1985.94 e
        Perustepalkka 2389.29 e
        Päiväraha 0
        Täysipäiväraha 68.05 e
        Omavastuuaika

        Noh...oneksi on YTK :D


      • SisuMäättä
        SisuMäättä kirjoitti:

        Toki olen muutaman ulkomaan reissun tehnyt Boråsiin hakmeen Elloksen kamoja. Tällöin en ole merkannut tuntikorttiin laivamatkoja työajaksi, mutta lisännyt huomion "ulkomaan päiväraha" joka taisi olla joku 60€ paikkeilla
        Mitäs vinkkejä antaisi

        Menomatkalla amorellan kuljettajamessin ovikoodi on 6900, Driver luokan hytit melkein vastaavia kuin B2 hytit, erona televisio ja vähän isompi "työpöytä" sekä se että on kaksi sänkyä (B2 hytissä alasänky on "vuodesohva")

        Vinkeiksi voisi antaa myös että saat menomatkaa varten 3 ateriakuponkia (yheisarvoltaan noin 60€) jotka voit käytätä vaikkapa laivan taxfree myymälässä, toki rahanpalautusta et voi saada.

        Vinkkinä Turusta lähtöön että ÄLÄ jonota "henkilöautokaistalla" vaikka autosi sinne mahtuisi, niiden vasemmalla puolella autoja jonossa, siihen vaan johonkin jonoon ja henkilöautoselvityksen vasemmalta puolelta olevasta kopista hakemaan hyttiliput, matkaliput ja "ateriakupongit"

        Vinkkinä vielä se että menomatkalla SAATTAA hytissä olla toinen kuljettaja, omassa lipussani lukee "miespaikka" toki aina saanut oman hytin, mutta eipä näitä reissuja montaa ole ollutkaan....

        Mitäs paluumatkaan Finnlinesillä antaisi vinkiksi, noh auto jonoon ja kävellen talon toiseen kerrokseen hakemaan "matkalippu" hyttikortin saat vasta laivan infosta, ruokalala auki kaikille, joten erillisiä ateriakuponkeja et saa, myymälssä suppea valikoima ja muutenkin koko laiva perseestä :D
        Noh vinkiksi voisi antaa vielä (josta voi oikeasti olla hyöytyä) että suukappale "kuljettajamessin" alkometriin tulee pyytää jo lähtöselvityksessä, jos ei ole omaa alkometriä mukana.

        Meilläkin ohjeet kielsi (ei siis firma josta otin loparit toisen perättömien lupausten vuoksi) alkoholni nauttimisen, mutta taitaa lain silmissä tuo laivamatka olla "omaa aikaa" joten kyllä me karaoken yuhteydessä sen muutamman tuopin join
        Tottakai jos saisi sen normaalin palkan laivallaoloajasta, niin sitten tehtäisi kuten pomo käskee!

        Ja periaatteessa firman EI tarvitsisi maksaa ulkomaan päivärahoja koska saadaan ateriat ja majoitus... Jos esim. L0un@1sj@k€lu ajaisi tota lenkkiä niin ei taatusti saisi päivärahoja... Sääli että tuo kiva lenkki loppui tehostamisen yhteydessä ja nykyjään ajetaan rekalla
        "Miksi pilli pitää pyytä lähtöselvityksessä."

        En tiedä, miksi tuo kohta lukee vasta alkometrillä, eikä vaikkapa lähtöselvityksessä :)

        Ja EI! Amorella EI ole Gracen sisäsaralus, joten turha kopioida netistä tietoja...

        Ja se on totta, jos on sovittu 80h kahteen viikkoon ja ei tule työnantajasta johtuen täysiä tunteja, niin se 80 pitää maksaa. itselläni ekassa työpaikassa olin tuuraajana ja kerran tuli vain 10h kahteen viikoon, noh työsopimus oli armoton ja heidän piti maksaa loput, ilman käräjöintiä: :D

        Ja toi trollaaja! Kun itse olet kerran reissannut niin kerros lyötyykö Gracen kuljettajamessistä alkometri, entä mikä ovikoodi sinne on :)

        Tai jos olet Amorellalla paljon reissannut, niin kerropa mistä tuo ovikoodi 6900 tulee :)
        En olisi uskonut että kukaan on kateellinen siitä että olen muutaman kerran saanut yöksnei ajaa ulkomaille :)
        Korjataan! (siltä varalta että palstalle eksyy joku joka on oikeasti reussannut (noiden akteellsiten trollien lisäksi))

        Se ei ole alkometri vaan alkoLUKKO joka on sovellettu kiinteäksi asennukseksi! Näin ollen oman alkukon suukappale saattaa sopia siihen!

        En kyllä ymmärrä miksi olla kateellinen jos joku on muutaman reissun tehnyt, kyllä reissuhommia taatusti löytyy, toki jos on vain BC-kortit niin hommat jossa pääsee ulkomaille on yhtälailla kiven alla kuin vaikkapa roskakuskin hommat!
        Kyllä joku (joka kirjoittaa monella nimellä (illalla nukkumassa ollessani viidellä)) on kateellinen! Miksi olla kateellinen jos joku pääsee TYÖAJOSSA laivalle... Kuten kerroin faktat hyvin, 12 tuntia "kiinni" työissä mutta et saa palkkaa ajalta... Joten nekin jtoka ajaa 2-3 viikon reissuja, taitaa olla todellinen tuntipalkka surkeampi kuin jos ajaisi pullaa kaupan automiesten TES:illä pakukuskina :D

        Noh minä saanut "pintaraapaisun" tuohon hommaan ja voin sanoa että on perseestä... Toki onhan se siistiä (muutaman kerran) jos pääsee oikein Ruotsin laivalle jossa ihan risteilymeinikin, mutta kyllä ne rekat kulkee myös Finlinesillä, NaviRaililla ja SeaWindillä, siinä se vitutus tulee kahta pahempana olla siellä loukussa palkatta... Noh homma sopinee "no life" tyypeille kuten myös 10h työpäivät 5 kertaa viikossa
        Tietenkin jos haluaa olla paljno pois kotoota tyyliin 6€ tuntipalkalla, niin mikäs sii

        Pisin yhtäjaksoinen reissu ilman pidempiä taukoja 2400 kilsaa
        Kyllä taukoja oli, kusella monta kertaa, kolme kertaa tankkaamassa, kahvikuppi mukaan ehkä 6 kertaa....
        Tuo siis pakettiautolla
        Totta, isoja autoja on parempi ajaa! Paljon paremmat penkkien yms. säätömahdollisuudet esim 18-26 tonnissa. Lisäksi pakko pitää taukoa 4,5 tunnin ajon jälkeen jne.

        Mutta olen sellainen töymies että jos pyydetään ajamaan pakulla pitkälenkki, niin minähän ajan, ja en lorveksi huoltoasemilal tms. vaan teen töitä rahan eteen .)

        Kun ajelen töissä kuorma-autolla omaa lenkkiä niin tauot tulee pidettyä lastausten ja purkujen yhteyksissä. Meillä ei tunneta "taukoja" tai "palkattomia taukoja" vaan palkka koko työajalta Ja kyllä, todellinen työmies, minulle riittäisi että saisin X euroa tunnissa, en kaipaa lomarahoja, pekkasia, sairauslomia, palkallisia vapaita jne....

        Ja jos firma/palkka ei miellytä, en ruikuta pomolle/netissä vaan lähden menemään :)

        Oletkos taas se meidän maitomies kun noin pal pännii? kenties taas tulossa "joka kolmas viikonloppu" ja joudut lauanatainakin töihin? noh lähde vittuun sieltä jos noinpaljon pännii

        Ei muutakuin rustaamaan pomolle "täten irtisanon työsuhteeni..."

        Auttaa kummasti, etenkin jos oot YTK:n jäsen :D


      • RunosmäestäValotPois
        SisuMäättä kirjoitti:

        Pisin yhtäjaksoinen reissu ilman pidempiä taukoja 2400 kilsaa
        Kyllä taukoja oli, kusella monta kertaa, kolme kertaa tankkaamassa, kahvikuppi mukaan ehkä 6 kertaa....
        Tuo siis pakettiautolla
        Totta, isoja autoja on parempi ajaa! Paljon paremmat penkkien yms. säätömahdollisuudet esim 18-26 tonnissa. Lisäksi pakko pitää taukoa 4,5 tunnin ajon jälkeen jne.

        Mutta olen sellainen töymies että jos pyydetään ajamaan pakulla pitkälenkki, niin minähän ajan, ja en lorveksi huoltoasemilal tms. vaan teen töitä rahan eteen .)

        Kun ajelen töissä kuorma-autolla omaa lenkkiä niin tauot tulee pidettyä lastausten ja purkujen yhteyksissä. Meillä ei tunneta "taukoja" tai "palkattomia taukoja" vaan palkka koko työajalta Ja kyllä, todellinen työmies, minulle riittäisi että saisin X euroa tunnissa, en kaipaa lomarahoja, pekkasia, sairauslomia, palkallisia vapaita jne....

        Ja jos firma/palkka ei miellytä, en ruikuta pomolle/netissä vaan lähden menemään :)

        Oletkos taas se meidän maitomies kun noin pal pännii? kenties taas tulossa "joka kolmas viikonloppu" ja joudut lauanatainakin töihin? noh lähde vittuun sieltä jos noinpaljon pännii

        Ei muutakuin rustaamaan pomolle "täten irtisanon työsuhteeni..."

        Auttaa kummasti, etenkin jos oot YTK:n jäsen :D

        Pientä ristiriitaa Bussissa idiootin kirjoituksissa. Ensin se ei halua tehdä töitä juuri mitään vaan lorvia päivärahoilla mutta yllä olevassa kirjoituksessaan kertoo ettei halua palkallisia vapaita kuten vuosilomia tai pekkasia. On siinä melkoinen trolli ja paskanpuhuja.


      • KäkKriäinen
        RunosmäestäValotPois kirjoitti:

        Pientä ristiriitaa Bussissa idiootin kirjoituksissa. Ensin se ei halua tehdä töitä juuri mitään vaan lorvia päivärahoilla mutta yllä olevassa kirjoituksessaan kertoo ettei halua palkallisia vapaita kuten vuosilomia tai pekkasia. On siinä melkoinen trolli ja paskanpuhuja.

        Mutta hemmetin hauskaa luettavaa. Kun lukee niin koko juttu voisi olla television viihdeohjelmasta. Jos nyt oikein ymmärsin niin kyseessä ei ole alkuperäinen ja aito Sisumäättä alias Bussissa vaan joku älykkö joka on oivaltanut hyvän sauman kertoa tarinaa nimimerkillä Sisumäättä.Itse olen monesti ihan asialinjalla kommentoinut tätä Turun lahjakasta lupausta oikealle tielle,niinpä hän rekisteröi nimimerkkini omiin nimiinsä,koska ärsytin häntä osumalla asioiden ytimeen liian monta kertaa. Itse en rekisteröi nimimerkkiäni,koska ainoastaan homot rekisteröi asioita,kuten mm.parisuhteensa viranomaisille. Minä kuitenkin kannatan täyttä vapautta.Kun oma nimimerkki sallii monen monta K kirjainta niin mikäs tässä on ollessa.
        Se perkeleen Käkriäinen ,pienen pieni kivi Bussissa hepun kengässä aina ja ikuisesti(ainakin toistaiseksi)jos ei tyyli muutu. Ai niin niitä omia eläkeasioita kannattaa Bussissa hepun todella miettiä. YTK on siinä paska kaveri kun se ei sitten eläkkeellä auta eikä tue yhtään.Käkriäisen perkele otti taas asian esille. Asia on kuitenkin sellainen,että eläkkeesi on todella pieninä murusina edessäsi ja jos et aloita ajoissa niiden murusten keräämistä niin tosi ankea vanhuus on edessä. Eli mars mars kokopäivä töihin ! Niitä kyllä löytyy mm. sieltä Ralf sedän tytäryhtiöstä joka jakelee Valion tuotteita siellä Turun suunnalla.


      • UusintanaRunosmäeltä
        KäkKriäinen kirjoitti:

        Mutta hemmetin hauskaa luettavaa. Kun lukee niin koko juttu voisi olla television viihdeohjelmasta. Jos nyt oikein ymmärsin niin kyseessä ei ole alkuperäinen ja aito Sisumäättä alias Bussissa vaan joku älykkö joka on oivaltanut hyvän sauman kertoa tarinaa nimimerkillä Sisumäättä.Itse olen monesti ihan asialinjalla kommentoinut tätä Turun lahjakasta lupausta oikealle tielle,niinpä hän rekisteröi nimimerkkini omiin nimiinsä,koska ärsytin häntä osumalla asioiden ytimeen liian monta kertaa. Itse en rekisteröi nimimerkkiäni,koska ainoastaan homot rekisteröi asioita,kuten mm.parisuhteensa viranomaisille. Minä kuitenkin kannatan täyttä vapautta.Kun oma nimimerkki sallii monen monta K kirjainta niin mikäs tässä on ollessa.
        Se perkeleen Käkriäinen ,pienen pieni kivi Bussissa hepun kengässä aina ja ikuisesti(ainakin toistaiseksi)jos ei tyyli muutu. Ai niin niitä omia eläkeasioita kannattaa Bussissa hepun todella miettiä. YTK on siinä paska kaveri kun se ei sitten eläkkeellä auta eikä tue yhtään.Käkriäisen perkele otti taas asian esille. Asia on kuitenkin sellainen,että eläkkeesi on todella pieninä murusina edessäsi ja jos et aloita ajoissa niiden murusten keräämistä niin tosi ankea vanhuus on edessä. Eli mars mars kokopäivä töihin ! Niitä kyllä löytyy mm. sieltä Ralf sedän tytäryhtiöstä joka jakelee Valion tuotteita siellä Turun suunnalla.

        Kyllä nuo on ihan itsensä Bussissa hahmon suoltamia juttuja. On kirjoittanut ne aiemmin toisaalle. Tuttua luettavaa.


      • RekisteröintiOngelmaako
        KäkKriäinen kirjoitti:

        Mutta hemmetin hauskaa luettavaa. Kun lukee niin koko juttu voisi olla television viihdeohjelmasta. Jos nyt oikein ymmärsin niin kyseessä ei ole alkuperäinen ja aito Sisumäättä alias Bussissa vaan joku älykkö joka on oivaltanut hyvän sauman kertoa tarinaa nimimerkillä Sisumäättä.Itse olen monesti ihan asialinjalla kommentoinut tätä Turun lahjakasta lupausta oikealle tielle,niinpä hän rekisteröi nimimerkkini omiin nimiinsä,koska ärsytin häntä osumalla asioiden ytimeen liian monta kertaa. Itse en rekisteröi nimimerkkiäni,koska ainoastaan homot rekisteröi asioita,kuten mm.parisuhteensa viranomaisille. Minä kuitenkin kannatan täyttä vapautta.Kun oma nimimerkki sallii monen monta K kirjainta niin mikäs tässä on ollessa.
        Se perkeleen Käkriäinen ,pienen pieni kivi Bussissa hepun kengässä aina ja ikuisesti(ainakin toistaiseksi)jos ei tyyli muutu. Ai niin niitä omia eläkeasioita kannattaa Bussissa hepun todella miettiä. YTK on siinä paska kaveri kun se ei sitten eläkkeellä auta eikä tue yhtään.Käkriäisen perkele otti taas asian esille. Asia on kuitenkin sellainen,että eläkkeesi on todella pieninä murusina edessäsi ja jos et aloita ajoissa niiden murusten keräämistä niin tosi ankea vanhuus on edessä. Eli mars mars kokopäivä töihin ! Niitä kyllä löytyy mm. sieltä Ralf sedän tytäryhtiöstä joka jakelee Valion tuotteita siellä Turun suunnalla.

        Minä olen ihan tylsä hetero ja minä ainakin olen REKISTERÖINYT parisuhteeni vaimooni. Mikä Käkriäisessä rekisteröinneissä ärsyttää?


      • TaattuaBussissaTekstiä
        UusintanaRunosmäeltä kirjoitti:

        Kyllä nuo on ihan itsensä Bussissa hahmon suoltamia juttuja. On kirjoittanut ne aiemmin toisaalle. Tuttua luettavaa.

        Joo on Bussissa surkimuksen tekstejä. Noin sekaisin se vaan on.


      • KäkKriäinen
        RekisteröintiOngelmaako kirjoitti:

        Minä olen ihan tylsä hetero ja minä ainakin olen REKISTERÖINYT parisuhteeni vaimooni. Mikä Käkriäisessä rekisteröinneissä ärsyttää?

        RekisteröintiOngelmaako ,ystävä hyvä arvostan todella paljon,että olet rekisteröinyt parisuhteesi vaimoosi. Kyse nyt on vain siitä,että tämä todella ärsyttävä nimimerkki Bussissa/Pankkiautomaatti/pakettiautomaatti ärsyyntyi kirjoituksistani jo vuosia sitten ja hänen mielestä kirjoituksillani ei ole mitään virkaa jos en rekisteröidy Suomi24 keskustelufoorumiin. Tällainen Suomi24 rekisteröityminen on mielestäni täysin turhaa.Haluan olla vapaa sielu myös keskustelufoorumeilla.Mitään etujahan siitä ei saa ,ainoastaan suojan sitä vastaan,että joku muu käyttää samaa nimimerkkiä.Silloin kun tapaa ihanan ihmisen naisen tai miehen niin minulla ei ole mitään sellaisen suhteen rekisteröintiä vastaan. Haluan olla kuitenkin "piikki lihassa" sellaiselle ihmiselle joka kirjoittelee jatkuvasti mitä sattuu ja haluaa elää meidän ahkerien ihmisten siivellä. Nytkin on viimepäivinä ollut Bussissa kirjoittajalla pääasia se ,että tämä aktiivimalli sopii hänelle täysin ,koska YTK:n tuet ja muutamat harvat työpäivät natsaavat yhteen ja korvaukset tulee myös jatkossa täysimääräisenä. Eli mennään aina sieltä missä aita on matalin. Hän nyt vain unohtaa sen tosiseikan,että eläkeikä lähestyy
        nopeammin kuin uskookaan(ihmisen elämä on lyhyempi kuin uskoisikaan) Vain täysipäiväistä työtä tekemällä voi saada edes pienen työeläkkeen. Eli minulla ei ole mitään rekisteröintiongelmaa aidoissa asioissa jotka liittyvät normaaliin ihmiselämään.
        Anteeksi jos pahoitin kirjoittajan mielen.


      • LeevinpoikaLestadius
        KäkKriäinen kirjoitti:

        RekisteröintiOngelmaako ,ystävä hyvä arvostan todella paljon,että olet rekisteröinyt parisuhteesi vaimoosi. Kyse nyt on vain siitä,että tämä todella ärsyttävä nimimerkki Bussissa/Pankkiautomaatti/pakettiautomaatti ärsyyntyi kirjoituksistani jo vuosia sitten ja hänen mielestä kirjoituksillani ei ole mitään virkaa jos en rekisteröidy Suomi24 keskustelufoorumiin. Tällainen Suomi24 rekisteröityminen on mielestäni täysin turhaa.Haluan olla vapaa sielu myös keskustelufoorumeilla.Mitään etujahan siitä ei saa ,ainoastaan suojan sitä vastaan,että joku muu käyttää samaa nimimerkkiä.Silloin kun tapaa ihanan ihmisen naisen tai miehen niin minulla ei ole mitään sellaisen suhteen rekisteröintiä vastaan. Haluan olla kuitenkin "piikki lihassa" sellaiselle ihmiselle joka kirjoittelee jatkuvasti mitä sattuu ja haluaa elää meidän ahkerien ihmisten siivellä. Nytkin on viimepäivinä ollut Bussissa kirjoittajalla pääasia se ,että tämä aktiivimalli sopii hänelle täysin ,koska YTK:n tuet ja muutamat harvat työpäivät natsaavat yhteen ja korvaukset tulee myös jatkossa täysimääräisenä. Eli mennään aina sieltä missä aita on matalin. Hän nyt vain unohtaa sen tosiseikan,että eläkeikä lähestyy
        nopeammin kuin uskookaan(ihmisen elämä on lyhyempi kuin uskoisikaan) Vain täysipäiväistä työtä tekemällä voi saada edes pienen työeläkkeen. Eli minulla ei ole mitään rekisteröintiongelmaa aidoissa asioissa jotka liittyvät normaaliin ihmiselämään.
        Anteeksi jos pahoitin kirjoittajan mielen.

        Olen samaa mieltä Käkriäisen kanssa ,että hänen tarkoitus oli ammattimainen ja oman mielipiteen ilmaisuun perustuva sananvapaus ilman rekisteröitymistä. Ihmisen yksityiselämään ja ihmissuhteisiin hän ei mielestään ole koskaan puuttunut. Parisuhteen rekisteröinti on ihan hyvä asia jo ihan tulevia lapsia ajatellen ja näin uskovaisena kaverina suosittelen sitä papin aamentakin siihen päälle. Ymmärrän hänen piikittelyn täysin,koska Bussissahan on julkisesti täällä ihan rekisteröidyllä nimimerkiillä kertonut olevansa kiinnostunut myös oman sukupuolen edustajista. Oli joku Ruotsinlaiva juttu tässä muutama vuosi sitten IKEAN noutokeikan yhteydessä . Ruotsin laivoilla kun aina tapahtuu kaikenlaista. Viron laivoilla juodaan vain viinaa.


      • RekisteröintiMitäänTakaa
        KäkKriäinen kirjoitti:

        RekisteröintiOngelmaako ,ystävä hyvä arvostan todella paljon,että olet rekisteröinyt parisuhteesi vaimoosi. Kyse nyt on vain siitä,että tämä todella ärsyttävä nimimerkki Bussissa/Pankkiautomaatti/pakettiautomaatti ärsyyntyi kirjoituksistani jo vuosia sitten ja hänen mielestä kirjoituksillani ei ole mitään virkaa jos en rekisteröidy Suomi24 keskustelufoorumiin. Tällainen Suomi24 rekisteröityminen on mielestäni täysin turhaa.Haluan olla vapaa sielu myös keskustelufoorumeilla.Mitään etujahan siitä ei saa ,ainoastaan suojan sitä vastaan,että joku muu käyttää samaa nimimerkkiä.Silloin kun tapaa ihanan ihmisen naisen tai miehen niin minulla ei ole mitään sellaisen suhteen rekisteröintiä vastaan. Haluan olla kuitenkin "piikki lihassa" sellaiselle ihmiselle joka kirjoittelee jatkuvasti mitä sattuu ja haluaa elää meidän ahkerien ihmisten siivellä. Nytkin on viimepäivinä ollut Bussissa kirjoittajalla pääasia se ,että tämä aktiivimalli sopii hänelle täysin ,koska YTK:n tuet ja muutamat harvat työpäivät natsaavat yhteen ja korvaukset tulee myös jatkossa täysimääräisenä. Eli mennään aina sieltä missä aita on matalin. Hän nyt vain unohtaa sen tosiseikan,että eläkeikä lähestyy
        nopeammin kuin uskookaan(ihmisen elämä on lyhyempi kuin uskoisikaan) Vain täysipäiväistä työtä tekemällä voi saada edes pienen työeläkkeen. Eli minulla ei ole mitään rekisteröintiongelmaa aidoissa asioissa jotka liittyvät normaaliin ihmiselämään.
        Anteeksi jos pahoitin kirjoittajan mielen.

        Kyllä sulla jotain ongelmaa tai harhaluuloja parisuhteen rekisteröimistä kohtaan on koska kirjoitit yllä: " Itse en rekisteröi nimimerkkiäni,koska ainoastaan homot rekisteröi asioita,kuten mm.parisuhteensa viranomaisille. " Pikkasen on ristiriitaa kirjoituksissasi.


    • KäkKriäinen

      Bussissa kello käy....kello käy. Nimittäin sinun oman työeläkkeen kertymispommi. Kyllä kannattaakin kehua miten voi keplotella näillä työn tekimistä koskevilla asioilla. Mies on 30 v. ja edelleen leikkii eläkeasioilla kuin joku teinipoika. Ymmärrä ystävä nyt jo vihdoin. Jos et tuossa iässä tee kunnolla töitä ja tienaa palkkaa niin ei sinulle kerry myöskään eläkettä. YTK:n korvauksista eläke ei kerry. Ja sitten se sinun väite ettei AKT saa ikinä mitään aikaiseksi. Kyllähän se sai perjantaina vallan paljon aikaiseksi. 100 miljoonan menetykset kansantaloudelle kun satamat oli suljettu ja merkittävästi haittaa kaikille niille poloisille joilla ei ole omaa autoa käytössä kun se bussi,metro tai raitiovaunu ei tullutkaan ja työpäivä meni vituikseen. Mutta edelleenkään AKT ei tule sinun avuksi sinun henkilökohtaisissa ongelmissa kuten ylinopeussakkojen oikeusapuasioissa. Ne kun ovat edelleen ihan jokaisen kansalaisen omia hölmöilyjä,ja sellaisina ne pitääkin pysyä. Suuri kiitos sinulle kun rekisteröit nimimerkkini. Ei se mitään kyllä näitä käkriäisversioita riittää maailman tappiin asti.Käkriäiset on iso suku ja nimimerkkejä löytyy myös jatkossa.

      • Bussissa_Fani

        Ihan asiaa. Se vaan että Bussissa ei ymmärrä tätäkään kirjoitustasi. Tyhmyys on sitä luokkaa ettei sille kannata mitään kertoa. Palstan suurin paskanpuhuja ja ylivoimaisesti tyhmin. Nimimerkit vaihtuu mutta kirjoitusten sisältö on täyttä aivopierua jokainen.


    • GunnarBegström

      Bussissa_Fani puhut niin asiaa.... Itse asiassa olen itsekin jo Bussissa fani,koska niin päättömiä on hänen nimimerkkinsä kommentit aiheesta kuin aiheesta. >Nytkin olen ihan 100% varma ettei hän enää kommentoi tätä asiaa mitenkään,koska hän ei osaa päätellä miten asiaa pitäisi edes kommentoida jotta kuulostaisi edes hieman järkevältä.Hänhän on jo moneen kertaan vähätellyt
      eläkeikäisiä ihmisiä. Hän on itse kertonut ettei tule edes näkemään eläkeikää.Miksi siis tienata eläkettä varten?? Meitä on niin monenlaisia ihmisiä täällä Suomenmaassa. Sauli presidenttimme on 69 v. vanha ja poika syntyi juuri. Elämän halua ja intoa täynnä presidentillämme. Sitten tällainen Bussissa...........
      iso kysymysmerkki koko äijä???? Milloin Bussissa Junior/neiti pullahtaa maailmaan ja asenne Bussissa hepulla elämää kohtaan saavuttaa edes jotenkin järjellisen tavoitteen. Kai se nyt Bussissa Junior/neiti on sentään jo suunnitelmissa? Silloin asenne elämää kohtaan saa uuden käänteen ja se työeläkkeen merkitys saa ihan uuden arvon. Jokainen lapsenlapsi arvostaa ukkia joka ei ole persaukinen luuseri. Vai mitä? Se on mukavaa kun ukki betalar kuten me ruotsinkieliset sen ilmaisemme.

      • Erkkolan..Oy

        Täytyy todella toivla ettei Bussissa saa lapsia. Jos lapsen isä on niin sairas ja henkisesti kuin tämä Bussissa-nimimerkki on, ei voi lapselle kovin hyvää tulevaisuutta luvata. Koska lapsen isällä on tarve jatkuvaan töiden välttelyyn ja yhteiskunnan avustuksilla siipeilyyn on lapsikin varmasti työikää lähestysessään omaksunut saman elämäntavan. Miksi tehdä töitä kun yhteiskuntaki elättää. Kun ei ole töissä niin jää hyvin aikaa näimle nettitrollauksiinkin. Mitä isä edellä sitä lapsi perässä. Siis tulevaisuudessa. Eli eiköhän ole kaikille paras vaihtoehto se, ettei Bussissa-nimimerkin kaltainen luuseri-idiootti tee lisää kaltaisiaan muiden elätettäväksi. Toisaalta Bussissahan on, monilla muillakin nimimerkeillään, kertonut kiinnostuksestaan samaan sukupuoleen, jopa alaikäisiin poikiin. Niiden kanssa tämä pedofili ei lapsia pysty tekemään. Ja hyvä niin. Todella hyvä.


      • RunosmäenPlasto
        Erkkolan..Oy kirjoitti:

        Täytyy todella toivla ettei Bussissa saa lapsia. Jos lapsen isä on niin sairas ja henkisesti kuin tämä Bussissa-nimimerkki on, ei voi lapselle kovin hyvää tulevaisuutta luvata. Koska lapsen isällä on tarve jatkuvaan töiden välttelyyn ja yhteiskunnan avustuksilla siipeilyyn on lapsikin varmasti työikää lähestysessään omaksunut saman elämäntavan. Miksi tehdä töitä kun yhteiskuntaki elättää. Kun ei ole töissä niin jää hyvin aikaa näimle nettitrollauksiinkin. Mitä isä edellä sitä lapsi perässä. Siis tulevaisuudessa. Eli eiköhän ole kaikille paras vaihtoehto se, ettei Bussissa-nimimerkin kaltainen luuseri-idiootti tee lisää kaltaisiaan muiden elätettäväksi. Toisaalta Bussissahan on, monilla muillakin nimimerkeillään, kertonut kiinnostuksestaan samaan sukupuoleen, jopa alaikäisiin poikiin. Niiden kanssa tämä pedofili ei lapsia pysty tekemään. Ja hyvä niin. Todella hyvä.

        Tämän allekirjoitan täysin.


    • TapeteissakinOnEroja

      Minä myös allekirjoitan täysin . Täytyy olla pahasti mieli järkkynyt jo lapsuusvaiheessa kun tämä Bussissa puhuu tällaisia täällä ammatti-ihmisten keskustelufoorumilla. Vaikka monet jutut on jo vuoden tai kahden takaa niin jokainen on jo tässä ajassa muodostaneet oman mielipiteen tästä Turun luuserista ja kyllähän se aika sairasta ja yhteiskunta vastaista puhetta on ollut kokoajan. Kartetaan työtä ja nautitaan yhteiskunnan tarjoamista avuista vaikka ollaan ihan täysin työkykyisiä kansalaisia. Sellainen täysipäinen kuski voisi jo polttaa päreensä ja napata luuvitoset
      leukaan tuolle poloiselle. Minä nyt olen jo maailmaa nähnyt konkari ,että tokaisen vain; Tällaisia
      homoheikkejä on ollut kautta-aikain Suomenmaassa. Ne on niitä jotka ovat vaan ,kuin tapettia seinällä. Huomaamattonia luusereita kaikille muille ihmisille ihan ilmaa vain ja ihan omasta syystä kunhan päivittäinen kaljatuoppi on nenän edessä niin kaikki on hyvin.

    • Onkohan täällä ketään AKT:n työttömyyskassan jäsentä? Onkohan heidänkin sivuille tulltu ILMOITUS joka kertoo onko ollut tarpeeksi aktiivinen? Luulisi eikös AKT tätä vastustanut?

      http://img150.imagevenue.com/img.php?image=195308554_aktiivivaras_122_348lo.jpg

      itse sain tänään rahat tammikuun hakemuksesta ja oma YTK:n aktiivisuuslaskuri näyttää tuolta... Töitä tammikuussa 38 tuntia. Eli jo ekan kuukauden aikana tuplat mitä vaaditaan kolmessa kuukaudessa.

      Eli kyllä, kannatan aktiivimallia 100% lisäksi omavastuuaika pienini viiteen päivään tilanteessa jossa se 400 päivää alkaa alusta (tulee uusi työssäoloehto täyteen) ja miten sattuikaan YTK:lta tulemaan viesti:

      "Hei,

      Olet täyttänyt 26 viikon työssäoloehdon 28.01.2018, joten sinulle on syntynyt oikeus uuteen enimmäismaksuaikaan. Ansiopäivärahasi perusteena oleva palkka määritellään uudelleen ja ennen enimmäismaksuajan alkamista asetetaan uusi 5 täyttä työpäivää vastaava omavastuuaika.

      Omavastuuaika ei ole täyttynyt ansiopäivärahahakemuksessasi ajalta 29.01-31.01.2018. Toimita meille seuraava hakemus kuukauden hakujakson täytyttyä.

      Ansiopäivärahaa maksetaan 5 päivän omavastuuajan täytyttyä. Työllistymistä edistävien palvelujen ajalta päivärahaa maksetaan omavastuuajan estämättä. Ensimmäisen maksun yhteydessä saat uuden päätöksen päivärahasi määrästä.

      Päivärahanhakijan on lain mukaan ilmoitettava työttömyysetuuden myöntämiseksi ja maksamiseksi tarvittavat tiedot. Tarvittavien tietojen puuttuminen voi johtaa kielteiseen päätökseen."

      Pitäisikö ihan antaa lehteen vinkkiä miten isoilla tuloilla olen ollut viimeiset viisi vuotta tekemällä töitä MAKS 50% siitä mitä kokoaikainen... Mikäs tässä nyt on taas 400 päivää jäljellä tukea ja eiköhäs nekin ala alusta tossa 2019 keväällä taas kun tulee työssäoloehto täyteen...

      Ainiin! Mutku se ELÄKE ja tän viestin kopiointi/spämmäys muille ketjuille monen nimimerkin voimin :)

      • MikäTässäOnVaikeaa

        Jokaisesta ANSIOTYÖSSÄ ansaitusta Eurosta menee 1.5 prosenttia kartuttamaan tulevaa eläkettä. Jokainen Euro joka sinulle maksetaan työttömyyskorvauksina eivät eläkettä kerrytä. Mikä tässä on sinulle noin vaikea ymmärtää että siitä pitää täällä trollata? Ymmärrätkö ettei kansaneläke kenelläkään normaalia työtä tekevällä lopultakaan modostu kovin suureksi ja jos työuran on tehnyt suurimmalta osalta vieläpä ositain työttömyyskorvauksin jää eläke entistäkin pienemmäksi.


      • Bussissa

        Niin? Viime vuonna palkkaa noin 15.000€ eli eläkettä kertyi 150€ sen sijaan sain pitää vapaata noin 15.000€ edestä...

        Hmm... 150€ enemmän joskus tai 15.000€ elämän parhaassa iässä.... Mitetitääs


      • TyhmyytesiHämmästyttää
        Bussissa kirjoitti:

        Niin? Viime vuonna palkkaa noin 15.000€ eli eläkettä kertyi 150€ sen sijaan sain pitää vapaata noin 15.000€ edestä...

        Hmm... 150€ enemmän joskus tai 15.000€ elämän parhaassa iässä.... Mitetitääs

        800 Euroa kuussa lapaseen kun eläkeikä koittaa. Sillä summalla elämä on pelkkää juhlaa. Mietipä sitä.


      • Miksi et boikotoi ulkomaan ajoja? Ei niistäkään saa palkkaa tauon aikana ja päivärahahan ei eläkettä kerrytä :)

        Ja kyllä, elämä on lähes juhlaa nyt, tehtyä tuntia kohden ansio lähemmäs 40€


      • 40tuntiYTK
        Bussissa kirjoitti:

        Miksi et boikotoi ulkomaan ajoja? Ei niistäkään saa palkkaa tauon aikana ja päivärahahan ei eläkettä kerrytä :)

        Ja kyllä, elämä on lähes juhlaa nyt, tehtyä tuntia kohden ansio lähemmäs 40€

        Valheet jatkuvat hoitojaksosi jälkeen. Surkeaa Tuomas. Mites se sun unelmatyö 10,-/h ilman mitään lisiä roskakuskina? Töitä oli tarjolla mutta ei Tuomas tullut valituksi. Voi voi.


      • EttäSilleenTuomas
        Bussissa kirjoitti:

        Miksi et boikotoi ulkomaan ajoja? Ei niistäkään saa palkkaa tauon aikana ja päivärahahan ei eläkettä kerrytä :)

        Ja kyllä, elämä on lähes juhlaa nyt, tehtyä tuntia kohden ansio lähemmäs 40€

        Bussissa

        6.3.2018 12:33
        Niin silti kuskien TES-palkka on jotain muuta kuin 17€/h edes oma KTA ei ole läheskään niin iso vaan reilu 15€


      • Bussissa_Fani
        EttäSilleenTuomas kirjoitti:

        Bussissa

        6.3.2018 12:33
        Niin silti kuskien TES-palkka on jotain muuta kuin 17€/h edes oma KTA ei ole läheskään niin iso vaan reilu 15€

        Bussissa trollaa sellaisella intohimolla ettei huomaa itsekään miten ristiriitaisesti valheensa kirjoittaa. Missähän lie idiootti muuten ollut menneen viikon kun ei ole paskojaan ollut kirjoittelemassa?


      • RekistöröitynytRunosmäki
        Bussissa_Fani kirjoitti:

        Bussissa trollaa sellaisella intohimolla ettei huomaa itsekään miten ristiriitaisesti valheensa kirjoittaa. Missähän lie idiootti muuten ollut menneen viikon kun ei ole paskojaan ollut kirjoittelemassa?

        Tahdonvastaisessa hoidossa. Siellähän se on majaillut. Valitettavast hoito päättyi tänään.


      • gsghjjjjjjjuuu
        RekistöröitynytRunosmäki kirjoitti:

        Tahdonvastaisessa hoidossa. Siellähän se on majaillut. Valitettavast hoito päättyi tänään.

        Bussissa on päässyt hoitajan koneelle.


      • UlkomaanKorvaus
        Bussissa kirjoitti:

        Miksi et boikotoi ulkomaan ajoja? Ei niistäkään saa palkkaa tauon aikana ja päivärahahan ei eläkettä kerrytä :)

        Ja kyllä, elämä on lähes juhlaa nyt, tehtyä tuntia kohden ansio lähemmäs 40€

        Päivärahojen tarkoitus on korvata kuluja joita syntyy kun syö ja majoittuu kotipaikkakunnan ulkopuolella. Päivärahat eivät ole siis korvaus tehdystä työstä vaan kalliimmasta elämisestä kuin kotona. Ulkomailla olleessa tulee tauoista maksaa palkkaa samojen sopimusten mukaan kuin kotimaassakin. Jos suostuu viettämään taukoja ilman palkkaa on sitten ihan omaa tyhmyyttä.


      • EläkejunassaOnTunnelmaa
        Bussissa kirjoitti:

        Miksi et boikotoi ulkomaan ajoja? Ei niistäkään saa palkkaa tauon aikana ja päivärahahan ei eläkettä kerrytä :)

        Ja kyllä, elämä on lähes juhlaa nyt, tehtyä tuntia kohden ansio lähemmäs 40€

        Juu ei päivärahoista kerry eläkettä. Päiväraha on päiväraha se maksetaan palkan päälle ja päivärahan tarkoitus on kattaa niitä kuluja mitä syntyy ruokailusta ja majottautumisesta.
        Ja sitten eläkekortti pöytään. YTK:n tuesta ei kerry myöskään eläkettä ,joten Runosmäen pojalla on vain yksi mahdollisuus jos meinaa eläkkeellä elellä edes säälittävästi. Se on kokopäiväinen työnteko. Ahkeruus palkitaan sitten joskus pienellä eläkkeellä,mutta taitaa Bussissa olla jo pudonnut eläkejunasta. Siihen junaan kun pitää nousta jo heti nuorena. Suurin
        osa nuorista ihmisistä nykyään ymmärtää asian vakavuuden. Yksi 30 v. turkulainen ei vielä kolmenkympin iässäkään ymmärrä näistä eläkeasioista hölkäsen pöläystä. Elää vain päivä kerralla kun onneton luulee olevansa Hannu Hanhi,mutta Hannu Hanhia on vain yksi ja se seikkailee Aku Ankka lehdessä.


      • EläkeKertyyAnsiotyöstä
        EläkejunassaOnTunnelmaa kirjoitti:

        Juu ei päivärahoista kerry eläkettä. Päiväraha on päiväraha se maksetaan palkan päälle ja päivärahan tarkoitus on kattaa niitä kuluja mitä syntyy ruokailusta ja majottautumisesta.
        Ja sitten eläkekortti pöytään. YTK:n tuesta ei kerry myöskään eläkettä ,joten Runosmäen pojalla on vain yksi mahdollisuus jos meinaa eläkkeellä elellä edes säälittävästi. Se on kokopäiväinen työnteko. Ahkeruus palkitaan sitten joskus pienellä eläkkeellä,mutta taitaa Bussissa olla jo pudonnut eläkejunasta. Siihen junaan kun pitää nousta jo heti nuorena. Suurin
        osa nuorista ihmisistä nykyään ymmärtää asian vakavuuden. Yksi 30 v. turkulainen ei vielä kolmenkympin iässäkään ymmärrä näistä eläkeasioista hölkäsen pöläystä. Elää vain päivä kerralla kun onneton luulee olevansa Hannu Hanhi,mutta Hannu Hanhia on vain yksi ja se seikkailee Aku Ankka lehdessä.

        Kun ei ymmärrä ongelmaa eikä sitä halua tiedostaa on silloin paras kieltää koko ongelman olemassa olo.


    • RalfGoDuuni

      Olet kyllä ihme sälli oikein Turun oma poika sieltä väärältä puolen jokkee. Selität täällä milloin mitenkin päin asiat. Välillä etsit unelmien kokopäiväistä työpaikkaa...... välillä ajaisit ALE hintaan jäteautoa 10 eur tunti ilman mitään lisiä. Kuitenkin aina ja ilmeisesti jatkossakin ikuisesti kirjoituksistasi paistaa ylpeys siitä miten osaat junailla asiat siten,että tehdään mahdollisimman vähän töitä ja saadaan mahdollisimman paljon YTK:n tukea. Et kyllä paljon saa kannatusta ajatuksillesi,koska ne YTK:n tukirahat on revitty jokaisen YTK:n jäsenen lompakosta, myös sellaisen pienituloisen yksinhuoltaja äidin joka haluaa turvata selustansa jos työttömyys uhkaa.
      Hyödynnät siis surutta myös tällaisen ihmisen maksamia jäsenmaksuja. Voit uskoa kuinka monen kuskin joka on YTK:n jäsen verenpaine nousee ,kun lukee näitä sinun kirjoituksia. Olet kyllä ainut ihminen joka yleensä ottaen kehuu tällaisilla asioilla. Sellainen ei ole Suomessa tapana,sillä onhan tällaisten tukien jatkuva nostaminen jokaisesta normaalikansalaisesta hyvin nöyryyttävää.
      Jokainen kuitenkin jo äidinmaidossa saanut sellaisen asenteen,että työtä tekemällä mennään eteenpäin elämässä ja työnteko on tärkeä asia ihmisen elämässä. Sinulta on ilmeisesti jäänyt äidinmaidot juomatta,koska asenteesi työntekoa kohtaan on todella kieroutunut ja poikkeuksellinen. Hyvä,että olet vihdoin oppinut sanan ELÄKE. Vielä kun oppisit sen,että jo kiireellä pitäisi sen eläkkeen eteen jotain tehdäkin. Työeläke syntyy vain työtä tekemällä hyvin hyvin hitaasti centti centiltä kuten iskulauseesi on koskien AKT:n palkan korotuksia. Sinulla alkaa olla jo tosi kiire tämän ELÄKE-asian suhteen. Muuten koittaa "ohraleipä" vanha kansan hokema.

      • "iten osaat junailla asiat siten,että tehdään mahdollisimman vähän töitä ja saadaan mahdollisimman paljon YTK:n tukea."

        Nimenomaan!

        Tämän lisäksi asiat junaillaan niin että tukea saa mahdollissiman pitkään eli tulee uusi 26 viikon työssäoloehto täyteen noin 2 vuoden välein.

        Lisäksi junaillaan niin että hommat menee laillisesti, elie ei HUIJATA kenekään rahoja kuten väitit, palkkalaskemat yms. toimitetaan kuten pitää.

        Jos tulee kuukausi jolloin ei jäisi maksettavaa tukea (lomatuuraus tms) niin otan lomakorvauksetja pekkaset samassa kuukaudessa koska en muutenkaan saisi siltä kuulta tukea joten kun ylitetään tulorajat, niin ylitetään ne kunnolla

        Ja totta,jos on kokonaan töissä tai kokonaan työtä niin jäisin "tappiolle" tekemällä noin 25-50% töistä saan todella hyvän tuntiansion jossa lehtien palkkavertailutkin kapenee. eli kuukaudessa saatu raha jaettuna työtunneilla

        Lisäksi junaillaan niin että TE-toimisto ei ole kimpussa, jos he sattuisi tarjoamaan töitä (näin 5 vuoden aikana kerran tarjonnut) niin hoidetaan homma niin etten saa paikkaa, ja tämäkin tehdään laillisesti?

        Mikä ongelma siis? Ainiin eläke ja viestin kopiointi/spämmäys moneen ketjuun sun toimesta


      • NiinNohNimenomaanTOTTA
        Bussissa kirjoitti:

        "iten osaat junailla asiat siten,että tehdään mahdollisimman vähän töitä ja saadaan mahdollisimman paljon YTK:n tukea."

        Nimenomaan!

        Tämän lisäksi asiat junaillaan niin että tukea saa mahdollissiman pitkään eli tulee uusi 26 viikon työssäoloehto täyteen noin 2 vuoden välein.

        Lisäksi junaillaan niin että hommat menee laillisesti, elie ei HUIJATA kenekään rahoja kuten väitit, palkkalaskemat yms. toimitetaan kuten pitää.

        Jos tulee kuukausi jolloin ei jäisi maksettavaa tukea (lomatuuraus tms) niin otan lomakorvauksetja pekkaset samassa kuukaudessa koska en muutenkaan saisi siltä kuulta tukea joten kun ylitetään tulorajat, niin ylitetään ne kunnolla

        Ja totta,jos on kokonaan töissä tai kokonaan työtä niin jäisin "tappiolle" tekemällä noin 25-50% töistä saan todella hyvän tuntiansion jossa lehtien palkkavertailutkin kapenee. eli kuukaudessa saatu raha jaettuna työtunneilla

        Lisäksi junaillaan niin että TE-toimisto ei ole kimpussa, jos he sattuisi tarjoamaan töitä (näin 5 vuoden aikana kerran tarjonnut) niin hoidetaan homma niin etten saa paikkaa, ja tämäkin tehdään laillisesti?

        Mikä ongelma siis? Ainiin eläke ja viestin kopiointi/spämmäys moneen ketjuun sun toimesta

        Tässä sulle Bussissa minimerkki aiempia kirjoituksiasi palkasta nimimerkilläsi Pakettiautomaatti. Kovin on asiallista keskustelusi.

        Pakettiautomaatti
        24.5.2015 17:45
        jos itse pääisisin unelmahommaan, olisin valmis tekemään työtä 10€/h palkalla, nykyisin 13,07€ sijaan..

        Pakettiautomaatti
        7.6.2015 11:30
        Totta... Itse saan pimeenä 15€/h Jos taasen tekisin töitä "verokortilla" niin minä maksaisin pomolleni 25€/h

        Eli pomo säästää kympin tuntiin, ja minä saan enemmän rahaa käteen... Kuka häviää tässä? ei kukaan

        Pakettiautomaatti
        7.6.2015 15:4
        Kiinnostaa.... moni sanoo että pimeässä työssä häviää enemmän kuin hyötyy...

        Tässä molemmat hyötyy kympin tuntiin

        Pitääkin oikein laskea...

        TES:n mukainen palkkani olisi 15,744€/h lomarahat eli 17,30€/h

        Siitä pois verot yms. käteen jäänee noin 14€/h

        Tulot vähentää YTK:N tukea vajaalla puolella, eli käteen jää tosiassa 8€/h

        Nyt saan siis melkein tuplat käteen ja lisäksi pomo säästää 10€/h


      • SurullistaMuttaTotta
        Bussissa kirjoitti:

        "iten osaat junailla asiat siten,että tehdään mahdollisimman vähän töitä ja saadaan mahdollisimman paljon YTK:n tukea."

        Nimenomaan!

        Tämän lisäksi asiat junaillaan niin että tukea saa mahdollissiman pitkään eli tulee uusi 26 viikon työssäoloehto täyteen noin 2 vuoden välein.

        Lisäksi junaillaan niin että hommat menee laillisesti, elie ei HUIJATA kenekään rahoja kuten väitit, palkkalaskemat yms. toimitetaan kuten pitää.

        Jos tulee kuukausi jolloin ei jäisi maksettavaa tukea (lomatuuraus tms) niin otan lomakorvauksetja pekkaset samassa kuukaudessa koska en muutenkaan saisi siltä kuulta tukea joten kun ylitetään tulorajat, niin ylitetään ne kunnolla

        Ja totta,jos on kokonaan töissä tai kokonaan työtä niin jäisin "tappiolle" tekemällä noin 25-50% töistä saan todella hyvän tuntiansion jossa lehtien palkkavertailutkin kapenee. eli kuukaudessa saatu raha jaettuna työtunneilla

        Lisäksi junaillaan niin että TE-toimisto ei ole kimpussa, jos he sattuisi tarjoamaan töitä (näin 5 vuoden aikana kerran tarjonnut) niin hoidetaan homma niin etten saa paikkaa, ja tämäkin tehdään laillisesti?

        Mikä ongelma siis? Ainiin eläke ja viestin kopiointi/spämmäys moneen ketjuun sun toimesta

        Tämän keskustelufoorumin aihe on kuljetusala ja lainsäädäntö. Miksi tämä Bussissa on kaapannut tämän Suomi 24 foorumin täysin oman propagandan levittämiseen ja tehnyt koko sivustosta omat facebook sivut jossa kertoo omasta sairaasta elämäntavastaan. Hänellä ei todellakaan ole kaikki kohdallaan tuolla pääkopan sisällä eikä ajattele oikeastaan pätkääkään miten aikoo pärjätä 35 vuoden kuluttua,niin ei hän kyllä pärjääkään. Hän on silloin 100% yhteiskunnan riippakivi.Meidän kaikkien työtätekevien elätettävä. Jos on niin valtava paine kertoa omasta boheemista elämäntavasta niin hän voisi avata ihan oikeat Bussissa facebook sivut tai alkaa bloggariksi aiheena boheemi elämäntapa ja miten vältän työnteon. Olisi oikeus ja kohtuus,että tämä sivusto olisi siinä alkuperäisessä tarkoituksessa olla asiallinen keskustelufoorumi jossa kuljetusalan kiperiä kysymyksiä ratkotaan hyvässä hengessä.Sellainen kun se oli ennen kuin Bussissa/Pankkiautomaatti/Pakettiautomaatti tuli ja pilasi sen viimeisen 3 vuoden aikana lopullisesti. Nythän täällä ei enää käydä mitään järjellistä keskustelua,vaikka 95% kuskeista on tosi älykästä ja fiksua porukkaa jotka pitävät omasta työstään ja jakaisivat mielellään omat mielipiteet myös muille ammattilaisille.


      • JätetäänVäliin
        SurullistaMuttaTotta kirjoitti:

        Tämän keskustelufoorumin aihe on kuljetusala ja lainsäädäntö. Miksi tämä Bussissa on kaapannut tämän Suomi 24 foorumin täysin oman propagandan levittämiseen ja tehnyt koko sivustosta omat facebook sivut jossa kertoo omasta sairaasta elämäntavastaan. Hänellä ei todellakaan ole kaikki kohdallaan tuolla pääkopan sisällä eikä ajattele oikeastaan pätkääkään miten aikoo pärjätä 35 vuoden kuluttua,niin ei hän kyllä pärjääkään. Hän on silloin 100% yhteiskunnan riippakivi.Meidän kaikkien työtätekevien elätettävä. Jos on niin valtava paine kertoa omasta boheemista elämäntavasta niin hän voisi avata ihan oikeat Bussissa facebook sivut tai alkaa bloggariksi aiheena boheemi elämäntapa ja miten vältän työnteon. Olisi oikeus ja kohtuus,että tämä sivusto olisi siinä alkuperäisessä tarkoituksessa olla asiallinen keskustelufoorumi jossa kuljetusalan kiperiä kysymyksiä ratkotaan hyvässä hengessä.Sellainen kun se oli ennen kuin Bussissa/Pankkiautomaatti/Pakettiautomaatti tuli ja pilasi sen viimeisen 3 vuoden aikana lopullisesti. Nythän täällä ei enää käydä mitään järjellistä keskustelua,vaikka 95% kuskeista on tosi älykästä ja fiksua porukkaa jotka pitävät omasta työstään ja jakaisivat mielellään omat mielipiteet myös muille ammattilaisille.

        Täytyy muistaa ettei tämä Bussissa surkimus ole koskaan ajanut mitään ajoneuvoa ammatikseen. Onhan hän kertonut myös olevansa sähkömies, tv-tuotannoissa mukana, Dj, kitaristi, karaoke juontaja, taksinkuljettaja, pakukuski, kuorma-autokuski jne

        Mikään noista töistä ei pidä paikkaansa. Kuten olette huomanneet, hänen tarinoissaan ei ole järjen ja totuuden kanssa mitään tekemistä. Parempi jättää kommentoimatta. Ei tuohon hänen mielikuvitusmaailmaansa auta mikään.


      • SisuMäättä
        JätetäänVäliin kirjoitti:

        Täytyy muistaa ettei tämä Bussissa surkimus ole koskaan ajanut mitään ajoneuvoa ammatikseen. Onhan hän kertonut myös olevansa sähkömies, tv-tuotannoissa mukana, Dj, kitaristi, karaoke juontaja, taksinkuljettaja, pakukuski, kuorma-autokuski jne

        Mikään noista töistä ei pidä paikkaansa. Kuten olette huomanneet, hänen tarinoissaan ei ole järjen ja totuuden kanssa mitään tekemistä. Parempi jättää kommentoimatta. Ei tuohon hänen mielikuvitusmaailmaansa auta mikään.

        Kolme spämmiä peräkäin Milnä nimimerkillä spämmäät seuraavaksi PELLE


      • RunosmäenIdiootti
        SisuMäättä kirjoitti:

        Kolme spämmiä peräkäin Milnä nimimerkillä spämmäät seuraavaksi PELLE

        Miksi Bussissa-idiootti taas vaihdoit nimimerkkiä? Olet niin tyhmä ettet nimimerkin vaihdollakaan pysty piiloutumaan.


      • Ei kolme vaan viisi :)

        Ei muutakuin uutta hakemusta menemään! Kerrotaan sitten sen hakemuksen käsittelyn jälkeen montako tuntia kertynyt "aktiivia" tammi-helmikuussa :)


      • RunosmäestäKajahtaa
        Bussissa kirjoitti:

        Ei kolme vaan viisi :)

        Ei muutakuin uutta hakemusta menemään! Kerrotaan sitten sen hakemuksen käsittelyn jälkeen montako tuntia kertynyt "aktiivia" tammi-helmikuussa :)

        Korvauksien hakemuksia rustaat kun työt ei maita. Sitten itket täällä kun keskituntiansiosi on aivan perseestä! Omet kyllä niin suuri paskanpuhuja ja idiootti ettei mitään määrää.


      • RunosmäelläOnTietoa
        Bussissa kirjoitti:

        Ei kolme vaan viisi :)

        Ei muutakuin uutta hakemusta menemään! Kerrotaan sitten sen hakemuksen käsittelyn jälkeen montako tuntia kertynyt "aktiivia" tammi-helmikuussa :)

        Bussissa

        6.3.2018 12:33
        Niin silti kuskien TES-palkka on jotain muuta kuin 17€/h edes oma KTA ei ole läheskään niin iso vaan reilu 15€

        NIMENOMAAN.......


    • KäkKriäinen

      Bussissa on monitoimimies todentotta.Tämän me kaikki jo tiedämmekin. Tänään koko päivän Radio Novan ykkösuutisaiheena oli työttömien työllistyminen viimeisen puolen vuoden aikana. Nuoret ovat työllistyneet hyvin samoin keski-ikäiset jopa eläkeikää lähestyvät ovat positiivisesti työllistyneet yllätys yllätys. On yksi ikäryhmä jonka suuntaus on täysin päinvastainen. He ovat 24-34 vuotiaat nuoret aikuiset parhaassa työiässä olevat. Tutkijatkaan eivät osaa sanoa tarkkaa syytä tähän kehitykseen.Kuitenkin epäilivät ,että on liian hyviä kannustusloukkuja jäädä kotiin. On kaikenmaailman tukia jotka eivät kannusta ihmistä lähtemään täysipäiväiseen työhön. Jäädään mieluummin kotiin leikkimään lasten kanssa lego- palikoilla . Tälle asialle kuulema pitäisi nopeasti tehdä jotain muutoksia. Se on ainoa vaihtoehto. Meillä tässä keskusteluketjussa on juuri tuohon profiiliin sopiva henkilö Bussissa. Kerro nyt oma näkemyksesi miksi juuri 24-34 vuotiaat ovat niitä jotka haluavat olla kotona tai ainakin tehdä vain hyvin vähän töitä,jos muut ikäluokat ovat lähteneet innolla takaisin työelämään. Ja muista pidetään keskustelu asiallisena. Mottomme on aina se ,että Suomi on täynnä tekemätöntä työtä jos vain tekijöitä löytyy.

      • Erkkolan..Oy

        Ei Bussissa-idiootti koskaan vastaa sille esitettyihin kysymyksiin. Turhaan siltä mitään kysyt.
        Runosmäen kääpiöidiootti on kyllä kertomasi kaltainen. Yhteiskunnan tuilla elävä loinen. Köyhä ja kouluttautumaton idiootti. Parantumaton luuseri.


    • AmispoppariPorukka

      Bussissa left the building kuten edes mennyt Kuningas Elvis aikoinaan aina lopetti keikkansa. Pistit niin pahan kysymyksen jossa joutuu oikeasti miettimään mitä vastaa,joten Bussissa ei kommentoi mitään yksittäistapausta.Bussissa ei koskaan kommentoi mitään jos joku kyseenalaistaa hänen ajatuksensa,vaikka se olisi se ainoa oikea tapa perustella oma näkemys ja saada sille kannatusta.Näinhän mm. Paavo Väyrynen on aina toiminut.Periksi ei anneta koskaan.
      Hän ei ole vielä 30 v. iässä ymmärtänyt ,että jos ei kommentoi niin idiootin leimahan siinä otsaan tulee halusi sitä tai ei. Vältä tämä idiootin leima ja kerro meille ,miksi 24-34 vuotiaat tekevät niin kuin tekevät eli välttelevät työntekoa. Siitähän on tullut maan tapa kun ollaan työttömiä.

    • TurunHenki

      Kuljettajatoverit ! Mistä tiedämme,että Bussissa on trollien trolli,eikä hän oikeasti ole ajanut metriäkään autoa työkseen. Hänellä on mukamas 9 vuoden ura takana kuorma-auton kuljettajana Turun talousalueella. Ruotsin laivat on koluttu ammattimielessä IKEAN huonekaluja noutaen Ruotsista. Postin pakettijakelua,myöskin Vaasan ja Fazerin runkokuljetuksia on tehty Vantaalta Turun suuntaan. Kaukokiidon pakettijakelua ja sitten kruununa Salosen leipomosta Turusta on ajettu yhtä leipää Stockmannin tavarataloon. Myös Leiffin firma Lounaisjakelu tuli tutuksi hänelle negatiivisessa mielessä. Kun huomioi sen,että hän on ilmoittanut pituudekseen 145 cm niin kyllä tällainen näky tuolla ammattipiireissä olisi porautunut jokaisen kuskin verkkokalvolle ikuisiksi ajoiksi. Hassu juttu..... kukaan ei ole koskaan nähnyt tällaista lilliputtimiestä. Salosen kuskitkaan ei muista mitään. IKEAN huonekalutkin tulee puolalaisella rekalla. 9 vuotta on pitkä aika kyllä jokaisen kuskin olisi luullut näkevän ainakin yhden kerran kyseisen herran. Jakelukuljettajapiirit on kuitenkin täällä Suomessa niin pienet,että lähes kaikki tuntee toisensa ainakin ulkonäön perusteella kun aikaa on ollut tutustua 9 vuotta.Kirjoittaisi edes turun murteella noi tarinat niin olisi hauskempi lukea.

      • JA sinä olet olltu samassa firmassa 9 vuotta tehnyt pitkää päivää ja pitkää viikkoa. Vuositulot 35.000€ ja ei puutu muutakuin elämä?


      • JoRiittääTämmöinen
        Bussissa kirjoitti:

        JA sinä olet olltu samassa firmassa 9 vuotta tehnyt pitkää päivää ja pitkää viikkoa. Vuositulot 35.000€ ja ei puutu muutakuin elämä?

        Katsos Tuomas hyvä. Se on sitä normaali ihmisen elämää. Tehdään työtä,tehdään lapsia,kasvatetaan lapset kunnon kansalaisiksi. Tehdään työtä digipiirturin antamissa rajoissa työpaikoissa jossa on mukava tehdä töidä ja joissa on tosi mukavat työkaverit.Sitten vietetään laatuaikaa perheen kanssa mökillä tai mukavilla lomareissuilla. Tulotkin meni päin honkia sinulla . Lähdetään 40 000 eur ja siitä ylöspäin kaikilla ikälisillä. Onko sinulla elämää siis todellista elämää eikä mitään baareissa ja pussikaljojen kanssa touhuilua? Se kun ei ole aitoa elämää vaan sekoilua.


      • Voi raukka nyt itsekttiin pahaan paikkaan. Jotkut elää rahan takia, jotkut eläkettä odotellessa (sä) ja jotkut elää elämän takia.

        En mäkään haluaisi olla vapaalla 24/7 mielellä töitä 10-20h viikkoon


      • RakasÄitisi
        Bussissa kirjoitti:

        Voi raukka nyt itsekttiin pahaan paikkaan. Jotkut elää rahan takia, jotkut eläkettä odotellessa (sä) ja jotkut elää elämän takia.

        En mäkään haluaisi olla vapaalla 24/7 mielellä töitä 10-20h viikkoon

        Bussissa voit ihan hyvin olla 10 tuntia viikossa siellä hiekkalaatikolla,äiti kyllä sitten huutelee kun ruoka on valmis. Muista ottaa se sinun joululahja Plaston Volvo mukaan sisälle ettei joku ilkeä poika varasta sitä. Nyt kun on lumenajokausi niin erikoisluvalla saat olla 20 tuntia viikossa ulkona.
        Se on hyvä juttu niin ei tule tuijotettua sitä monitoria kaiket päivät täällä sisällä. En ymmärrä mikä siellä internetissä on niin tärkeää,että pitää kokoajan näpytellä ihan hullun kiilto silmissä.


    • Kyllä! Edelleen kannatan aktiivimallai täysin vaikka olen työttömänä ollut yli 5 vuotta? Miksikö? osa-aikatyöt on kiva juttu :)

      Katotaas mitä YTK sanoo 29/65 päivää kulunut. Työtunteja 51/18

      Joten ei muutakuin vaikkapa ehdoksi että 20 tuntia töitä kuuakuteen niin saadaan nämä jotka ei tee MITÄÄN myös menemään töihin. Leikkaus voisi olla tuesta vaikkapa 25% jos ehto ei täyty

      • AktiivimallaiKuuakuteen

        Se on näköjään niin että sinulla on viikon hoitojaksot ja sitten päivä vapaata. Odotellaan siis taas viikko seuraavia älynväläyksiäsi. Pyydä tehokkaampia lääkkeitä. Nuo nykyiset ei tehoa sekavuuteesi Tuomas.


      • Maaliskuussa tullut työtunteja 70,5h. Eli seurantajaksiin tähän mennessä 121,5h

        Joten miksi AKT boikotoi aktiivimallia?


      • TuomasRunosmäeltäTaas

        MinäKuolenKehari
        18.4.2018 10:46

        LomaKORVAUS, ylitöt ja pyhät määrittelee LAKI. Eli ne saa oikeuden kautta mukinoitta jos haluaa.

        Taasen taksikuskin tuntipalkan määrää AKT:n te


      • TuomasOnPalannutTaas
        TuomasRunosmäeltäTaas kirjoitti:

        MinäKuolenKehari
        18.4.2018 10:46

        LomaKORVAUS, ylitöt ja pyhät määrittelee LAKI. Eli ne saa oikeuden kautta mukinoitta jos haluaa.

        Taasen taksikuskin tuntipalkan määrää AKT:n te

        On tämä Bussissa-Tuomas vaan kovasti sekaisin. Oli lähemmäs pari viikkoa pois palstalta mutta palattuaan on kirjoitukset samaa tavaraa kuin ennenkin, ei mitään järkeä. Kummallisesti kaveri on päiväkausia välillä pois foorumilta mutta sitten taas välillä kirjoittelee oikein urakalla, lähes maaniseen tyyliin eri palstoilla lukemattomilla eri nimimerkeillä. Mahtaako olla välillä jossain laitoksessa hoidettavana eikä sen takia pääse " linjoille "? Onneksi aiheet, kirjoitustyyli, sanat kirjoitusvirheet paljastavat kyseisen häirikön, niin trollihan tämä idiootti selvästikin on. Vieläpä erittäin tyhmä trolli.


      • RunosmäenNaapuri
        TuomasOnPalannutTaas kirjoitti:

        On tämä Bussissa-Tuomas vaan kovasti sekaisin. Oli lähemmäs pari viikkoa pois palstalta mutta palattuaan on kirjoitukset samaa tavaraa kuin ennenkin, ei mitään järkeä. Kummallisesti kaveri on päiväkausia välillä pois foorumilta mutta sitten taas välillä kirjoittelee oikein urakalla, lähes maaniseen tyyliin eri palstoilla lukemattomilla eri nimimerkeillä. Mahtaako olla välillä jossain laitoksessa hoidettavana eikä sen takia pääse " linjoille "? Onneksi aiheet, kirjoitustyyli, sanat kirjoitusvirheet paljastavat kyseisen häirikön, niin trollihan tämä idiootti selvästikin on. Vieläpä erittäin tyhmä trolli.

        Suljetulla kun on niin ei pääse kirjoittelemaan. Vapaalla sitten tulee näitä kirjoituksia ilman mitään järkeä. Toivottavasti taas kohta pääsee tarvitsemaansa hoitoon. Eihän tuo hyvältä näytä.


      • Paniko hiljaiseksi? Odotteletko sinäkin että saat "potkut" ja sulle jää "vain" osa-aikatyötä jolloin tulee pitkiä vapaita mutta ansio lähes sama...

        Toki eläke siinä kärsii :)


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe