Toimittajien älämölö vie kuulijat Radio Suomelta

Entkuulija

YLE:ssä on alettu radikaalisti "nuorentamaan" Radio Suomen linjaa. Kaupallisilta radioilta on kopioitu malli, jossa kaksi tai kolme mistään mitään tietämätöntä toimittajaa esittää vuolaasti mielipiteitään ja syviä tunteitaan kaikista mahdollisista maailman asioista. Välillä saatetaan soittaa joku musiikkikappalekin. Kukaan tuttavani ei enää kuuntele Radio Suomea sen tolkuttoman lässytyksen vuoksi mitä tällä kanavalla joutuu kestämään.

YLE:n kokoomusjohdon tarkoituksena on ilmeisesti toteuttaa SOTE:t radiotoiminnassa eli tehdä ohjelmasta niin huonoa, että koko toiminta voidaan siirtää yksityisille yhtiöille.

10

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vbnbvnvn

      Tuskin nyt ylen tarvitsisi painiskella sitten sopivan kuluttajaryhmän kanssa mainostajille musiikin ja lässytys linjan kanssa jos kerran yli 55 vuotiaat kuulijat jo sivuutettu.

    • lsdfhdhfhdd

      Ylen Puheen kuuntelemisen lopetin yli 2vuotta kun nuori aivopesty feministin alku tyttönen puhui halveksuen paheksuen äijäistuma asennosta! Multikultti propagandaa en halua kuulla enkä lukea mistään mediasta.
      Kaupallisista joutuu kuulemaan sonta juttuja esim pöntöt puhevikaset kyselee ihmisiltä esim: Maksatko laskusi ajoissa? Osaatko pestä kätesi oikein? Kyselisivät viherpiippareilta tietävätkö mitä ja mistä heidän syömä siemenensä tulee tai kepappi lihansa tulee ja onko se puhdasta. Tuo Hesan pölhösakki saisi painua Afrikan viidakkoon tai hiekka maihin toteutetaan fantasioitaan..ilman suomalaista sos turvaa.

    • huonoja-ohjelmia-ovat

      On ärsyttävää kuunnella radio-ohjelmaa jossa joka asialle päästetään räkänaurut kaikkien toimittajien toimesta, asioille joissa ei edes ole mitään nauramisen aihetta.
      Kaikkein huonompia ohjelmia ovat TV:ssä ne lauantai-illan visat joissa mukana olevat nauravat niin että kitarisat näkyvät ja meinaavat tuolilta pudota kun heiluvat kuin tuulimyllyt.
      Siksi en juurikaan kuuntele -katsele YLE:n ohjelmia , enkä paljon muitakaan , ohjelmissa esiintyvien pitäisi ensin mennä käytöskouluun.

    • ääni.kertoo.puhujastaan

      Minua on aina ällöttänyt nämä väliin puhujat, joiden yleissivistys on heikko ja älykkyysosamäärät rantamudissa.

      Pidettäisiin puhe- ja musiikkiohjelmat erikseen.

      YLE voisi käyttää puheohjelmissa miellyttävä-äänisia ja sivistyneitä henkilöitä. Heitä on kaikissa ikäluokissa, vanhemmissa tosin enemmän.

    • eipäällepuhujia

      Ihan samaa mieltä edellisten kanssa. Sitäpaitsi YlenPuhe on myös mennyt alamäkeen. Ainoat hyvät ohjelmat (siis joskus) tulevat keskellä yötä, kun tulee 80-luvun ohjelmia, aiemmin tuli 50-70lukujen ohjelmia.
      Huomaa ison eron, kun kuuntelee niitä vanhoja, niissä käsitellään oikeita asioita, juontajat ja haastateltavat puhuvat hyvin, selkeästi, ja vuoro annetaan toiselle eikä puhuta päälle.
      Kyllä tekisi mieli antaa nykyjohdolle ja ohjelmientekijöille oikein isän kädestä, vai pitääkö se sanoa äidin kädestä. No ei sitäkään, sanotaan vain että henkilöiden kädestä.
      Minkä ihmeen takia ovat kaiken pilanneet?

    • Funlandiankansalainen

      Minäkin olen päässyt/onnistunut kuuntelemaan työtehtävien vaihtuessa ylen päiväohjelmia. Aamupäivän ohjelmat varsinkin, jos kaksi neitokaista sattuvat olemaan samassa työvuorossa, ovat todella ala-arvoisia. Jutut ja toimittajien tiedot ovat kuin alle parikymppisten, vaikka tuskin itse ovat. Viime viikko tuntui olevan keskittynyt naimiseen ja pornokauppiaan tuotevalikoiman esille tuomiseen. Liekö näissä ohjelmissa mainontakin on luvallista. Ko ohjelman musiikkivalinnat ovat myös sellaisia, että ei kimityksiä ainakaan minun korvat kestä. Sen vuoksi suljen kanavan ohjelman ajaksi. 10 alkaa joku ajantasa, joka pääosaltaa on keskittynyt jussien murheiden ylitsevuotavaan ja osanottavaan dramasointiin: Miloin sää potuttaa, milloin kuluttajien asenteen, milloin hallitus ei auta, milloin maailmalla ollaan lian tehokkaita. Havemmin siellä on työorjat päässeet ääneen. 11 jälkeen on tullut ihan kohtalaista ohjelmaa. 13 jälkeen musiikki on sopivan hyvää kotimaista. 14 alkaa taas joku jussien ohjelma. Ei viitsi kuunnella. 15-17 on iltapäivä ohjelma, jota pystyin kotimatkan ajan kuuntelemaan myös aikasemmin. Siinä on vaihtelevat aiheet ja suhtkoht kuunneltavia. Kuullun perusteella ei ole paljon tullut menettetyä, vaikka ohjelmat ovat jääneetkin kuulematta viimeiset parivuosikymmentä.

      • kansanradio

        No ei, ei todellakaan ole menetetty mitään. Typerät toimittajien räkätykset ja nauramiset eivät ole mitään tarpeellista.
        Ennen oli sentään liikenneradokin jossain vaiheessa.
        Mutta, mennyttä mikä mennyttä. Arsyttää vain se, että pitää veroa maksaa tyhjästä.


    • Avaan radion klo 10, En kestä naisen naurua/räkätystä.

      • radioterroristit

        Töissä joutuu väkisin kuuntelemaan radiota parhaimmilla huutaa kaksi radiota erikanavilla yhtäaikaa. Nuoret jätkät ei osaa tehdä töitä jos radio ei huuda kokoajan.

        Siviilissä en enää radiota aukaise ollenkaan, tosiaan eniten ottaa päähän minuakin se naisten kälätys/räkätys.
        Ja ne saatanan samat piisit soi koko päivän.Ennemmin kuuntelin vaikka venäjänkielisiä keskustelu ohjelmia, vaikka en venäjää osaa pätkääkään.


    • äenpäen

      Pehvalleen on koko toiminta mennyt. Tietämättömät toimittajat jakelevan kaiken maailman "viisauksia" vailla mitään tietämystä asioiden oikeasta laidasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe