Sisäpiirin lääketiedettä ilman normaalia debattia

Sisäpiirin monopolisoimaa lääketiedettä ilman normaalia debattia

Jälkien johtaessa sylttytehtaalle eiköhän laiteta tämä https://keskustelu.suomi24.fi/t/15212635/hyva-seminaari#comment-93125445 omaksi aloituksekseen:

"Yleisön joukosta kansanedustaja Leena Meri esitti tiukan kysymyksen kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=11032 , mikä lääkärien koulutuksessa mättää, johon Tamara Tuuminen vastaa niiden olevan Työterveyslaitoksen ja vakuutusyhtiöiden suunnittelemaa agendaa, joilla on tietty näkemys asiasta. 'Meiltä puuttuu normaali keskustelu, normaalit debatit tästä sairauden luonteesta. Esimerkiksi meidän artikkelit ja tämä kaavio, minkä mä tässä esitän, sitä ei saatu julkaista suomenkielisessä lääkärilehdessä. Nyt me olemme julkaisseet englanninkielisessä. Ongelma on, että Työterveyslaitos ja vakuutuslääkärit ne on monopolisoineet koko tämän teeman ja ne kouluttaa. Ja sen takia monet asiat meillä on pielessä, koska heidän sanoma on se, että se on toiminnallinen, se on psykogeeninen, ne ei koskaan puhu mekanismista, ne ei koskaan edes lausu sanaa mykotoksiinit', Tuuminen sanoo.

Kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=11370 Leena Meri kysyy vielä uudestaan artikkelista, jota Suomessa ei saanut julkaista ja joka oli hylätty Suomen Lääkärilehdessä. 'Se oli lähetetty viiteen suomenkieliseen lääkärilehteen -- ja mikään niistä ei uskalla julkaista toisenlaista ajatusta kuin mitä Työterveyslaitos sanoo', Tuuminen kertoo ja näyttää kirjaa, jonka tekivät sitten englanniksi, ks. Multiple Chemical Sensitivity - Tamara Tuuminen, Erkki Antila."



Tulipa vähän pengottua kyseistä mätäpaisetta ja joitain lääkärilehtiä ja päätoimittajien julkaisulinjaa. Eipä hyvältä näyttänyt, kun kauppatieteiden maisterit ja diplomi-insinöörit huseeraavat siellä jäljenkin ollessa sen näköistä, ks. esim. blogia https://villepontynen.blogspot.fi/2018/01/tata-laakarilehti-ei-suostunut.html kommentteineen:

"Anssi Manninen 11. tammikuuta 2018 klo 13.36
Lääkärilehti on poliittinen julkaisu, eikä sillä ole mitään tieteellistä arvoa. Impact on odotetusti tasan nolla. Kyseessä on populaarijulkaisu, jonka sisällöstä päätetään pienessä sisäsiittoisessa porukassa; 'vääriä' mielipiteitä ei luonnollisesti hyväksytä lehden sivuille. Lääkärilehti on mukamas ruvennut julkaisemaan 'alkuperäistutkimuksia'. Nämä ovat niitä,, jotka eivät kelpaa oikeille lääketieteellisille julkaisuille. Myös lehden julkaisemat katsaukset ovat kevyellä kädellä kirjoitettuja 'lukiotason' tutkielmia."

"Juha Hulkkonen 13. tammikuuta 2018 klo 12.26
Hyvin kiteytetty Lääkärilehden rooli. Pari vuotta sitten laitoin silloiselle päätoimittajalle vähän kieli poskessa viestin lehdessä olleesta mainoksesta. Yleisen tieteellisen käsityksen mukaan kyseisen mainostetun Bemer-hoidon vasteet ovat lumeen tasoa, eikä menetelmäkään vakuuta pölynimurin johdon aiheuttaman sähkökentän ollessa vahvempi kuin markkinoidussa hoitolaittessa. Päätoimittaja veti välittömästi nk. porot nokkaan, epäili vahvasti kollegiaalisuuttani ja perusteli ilmoitusta sillä, että kyseisen maahantuoja oli ollut Lääkäripäivien yhteistyökumppani. Kääk... Virhe perusteltiin toisella virheellä :)"

- Kovasti vaan taustatukea Villelle nyt, ei kestä päivänvaloa tuo keissi, ks. https://villepontynen.blogspot.fi/ .

Toiset ne vaan kiertelee ja kaartelee, mutta yksi sanoo asiat niin kuin ne on https://www.youtube.com/watch?v=afHg3DjOr-w&feature=youtu.be&t=127 :

"On se muuten sellainenkin juttu, että kun tuolla paskalla istuessaan tätä hommaa opiskelee ja jättää ne lääkefirmojen ilmaiset lounaat väliin, niin jotenkin toi omatunto tuntuu paljon puhtaammalta."

Yksi tärkeä poiminta vielä samaiselta Villen https://www.youtube.com/watch?v=afHg3DjOr-w&feature=youtu.be&t=417 videolta:

"Pistäkääpä Googleen hakusanaksi Duodecim ja glutationi. Löydätte kyseisen artikkelin vuodelta 1999, melkein 20 vuotta takaperin. Täällä sanotaan, kun maksa pettää, NAC auttaa eli N-asetyylikysteiini. Tässä artikkelissa kuvataan, minkä takia N-asetyylikysteiini, jota voi ostaa apteekista nimeltä Mucomyst, lähinnä limaan, irrotukseen tai pehmennykseen tai luontaistuotekaupasta juuri maksan tueksi; kuinka se vaikuttaa glutationituotantoon ja sitä kautta maksan hyvinvointiin. Tämä on pelkkää biokemiaa, mutta kuinka moni lääkäri on vuoden 99 jälkeen käyttänyt N-asetyylikysteiiniä maksan, maksapotilaiden hoitoon. Ei ole hoito-ohjeessa, ei tarvitse käyttää, vaan tieto löytyy kyllä sille, joka sen haluaa etsiä."

Sieltähän se löytyy, niin kuin Ville Pöntynen edellä kertoi:

N-asetyylikysteiini: uusia käyttömahdollisuuksia vanhalle aineelle
http://www.duodecimlehti.fi/lehti/1999/4/duo90104

Jk. Ilmankos maksani on kestänyt kaikki lääkekuurit niin hyvin popsittuani NAC:ta niin paljon.

7

1201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos huomasitte, niin Tamara Tuumisen listassa https://drive.google.com/file/d/1UeVbJOz1tthoCwTHJwpkMbAbWJEpYz6M/view vilahti Ville Valtosen englanninkielinen artikkeli, jossa ei näkynyt otsikkoa enempää, mutta googlaamalla sanoilla "ville valtonen clinical diagnosis of the dampness and mold hypersensitivity syndrome" pääsee paljon pidemmälle eri lähteisiin:

      Clinical Diagnosis of the Dampness and Mold Hypersensitivity Syndrome: Review of the Literature and Suggested Diagnostic Criteria
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5554125/

      Clinical Diagnosis of the Dampness and Mold Hypersensitivity Syndrome: Review of the Literature and Suggested Diagnostic Criteria
      https://www.researchgate.net/publication/319045942_Clinical_Diagnosis_of_the_Dampness_and_Mold_Hypersensitivity_Syndrome_Review_of_the_Literature_and_Suggested_Diagnostic_Criteria

      Samalla reissulla löytyi Suomessa sensuroitua Tamara Tuumistakin:

      Cognitive therapy in Sick Building Syndrome: Myths, believes or evidence
      https://www.researchgate.net/publication/285758851_Cognitive_therapy_in_Sick_Building_Syndrome_Myths_believes_or_evidence

      Severe Sequelae to Mold-Related Illness as Demonstrated in Two Finnish Cohorts
      https://www.researchgate.net/publication/315933094_Severe_Sequelae_to_Mold-Related_Illness_as_Demonstrated_in_Two_Finnish_Cohorts

      Dampness and mold hypersensitivity syndrome (DMHS)
      http://www.environmentalindicators.org/2017/Documents/Tamara Tuuminen.pdf

      - Kuten Ville Pöntynenkin tuolla https://www.youtube.com/watch?v=afHg3DjOr-w&feature=youtu.be&t=229 sanoo, suomalaiset kirjat eivät ole kovin hyviä, että englantia on osattava, sehän on seurausta kaikesta tästä sensuroinnistakin, jota suomen kielellä koko ajan harrastetaan.


    • ei.loppua.näkyvillä

      Missä muuten Lääkäri2 lymyää? Tässäkään ei siedätykset eikä sainiolainen paskanjauhanta auta yhtään mitään. Eikä varsinkaan DNRS huuhaa "hoidot".....

      https://yle.fi/uutiset/3-10111864

      • biosiitit.myrkkyvä

    • Ei.siedätystä.ei.ei.eiii
    • Niin kuin tuolla https://keskustelu.suomi24.fi/t/10742976/sahkoallergia#comment-99020350 kerroin, aloin kerrata tätä aihepiiriä ja koko päivän seminaaria, jossa oli niin paljon painavaa asiaa, ettei sitä voinut jättää arkistoihin vaan hautumaan, vaan oli tartuttava härkää sarvista ja purettava pari kohtaa myös tekstitiedostoksi, vaikka se oli työlästä ja siihen upposi paljon aikaa yritettyäni olla mahdollisimman tarkka:


      POIMINTOJA SEMINAARISTA:
      Arjen kemikaalit, uhka terveydelle 7.3.2018
      https://youtu.be/V3WjpRFLL88

      Juomaveden homeet ja sädesienet
      Tuula Putus alkaen kohdasta 4:38:00

      => https://keskustelu.suomi24.fi/t/16050170/homeita-ja-sadesienia-myos-vesijohtovedessa-yli-20-paikkakunnalla-noin-miljoona-altistuu

      Tamara Tuuminen, alkaen noin kohdasta 6:28:00:

      "Tämä on sen verran monimutkainen sairaus; tuskin meillä ikinä tulee yhtä testiä, jolla me voidaan sanoa, että tässä on homesairaus. Mutta meillä pitäisi olla riittävästi resurssia ja apurahaa, että me voidaan kehittää niitä menetelmiä. Ja mä oon ihmetellyt, että Suomessa on tehty noin 30 vuotta tutkimustyötä ja mun arvion mukaan on julkaistu enemmän väitöskirjoja kuin muualla maailmassa. Luulisi, että näin paljon rahaa, mitä on käytetty tutkimukseen, olisi voitu käyttää menetelmän kehittämiseen. Maailmassa on tehty menetelmiä, joilla pystytään osoittamaan mykotoksiinit virtsasta, se olisi ihan..." [Ääni häviää pitkäksi aikaa tässä kohtaa videolta.] "Niitä testejä voi kehittää muitakin, meillä on paljon ideoita. Mutta ongelma on siinä, että vaan Työterveyslaitoksen tutkijat ja THL:n tutkijat, ne saa rahoitusta, kukaan muu ei pysty tekemään yhtään mitään, soveltavaa tutkimusta. Kaikki muut tutkimukset, mitä me tällä hetkellä tehdään, ne ovat epidemiologisia tutkimuksia. Me julkaisemme case-reporttia ja niitä kaikkia me tehdään talkootyönä. Rahoitus on nolla euroa, nolla senttiä."

      Juhani Pirinen kertoo, alkaen kohdasta 6:39:30:

      "Kun olin töissä hometalkoiden vetäjänä viisi vuotta, ja sitten mä yritin käynnistää ohjelmaa näitten terveyshaittojen aiheuttajien vaikutuksesta ihmisiin, että oikeasti tiedettäisiin, minkä takia joku kemikaali vaikuttaa johonkin ihmiseen ja miksi jotkut mikrobivauriot vaikuttaa johonkin ihmiseen, niin semmoisen tutkimusohjelman käynnistäminen osoittautui ihan mahdottomaksi, että ovi lyötiin kyllä kiinni joka paikassa, Suomen Akatemiassa, kaikissa yliopistoissa, Sosiaali- ja terveysministeriössä, ihan kaikkialla mihin vaan keksin mennä kysymään, niin ihan joka paikasta tuli 'ei'."

      Leena Meri, alkaen kohdasta 6:41.00:

      "Yksi mistä saan paljon yhteydenottoja; en tiedä, pitääkö tämä paikkansa, mutta sanon sen nyt tässä, kun en tiedä kehtaako sitä kukaan muu ehkä sanoa, että Sosiaali- ja terveysministeriössä mun korviini kantautuu tällaista, että asenne on sellainen, että on olemassa yksi lääketieteellinen totuus ja kun näitä asioita tutkitaan ja mietitään ja haetaan ratkaisuja, niin sinne kutsutaan vain tämän alan asiantuntijat, ja on pilkkaamista ja naureskelua, että sen on loputtava. Meillä on myös infraääniä tuulivoimasta, meillä on ollut borrelioosista aikanaan, naureskeltiin ihmisille, että he kuvittelevat olevansa luulosairaita, että meidän on pakko lopettaa se, koska ei voi kuvitella hyvää yhteistyötä, jos sä naurat päin naamaa toiselle koko ajan, että on uskallettava ottaa vastaan erilaisia lääketieteellisiä kantoja."

    • Anonyymi

      Kiitos ketjusta, kiitos lainauksista, tuli tarpeeseen:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ruumis ojassa

      Kukahan lie ollu, mistä lie löydetty. No ikävä tataus.
      Oulainen
      23
      4107
    2. Mitä piirteitä rakastat

      Eniten kaivatussasi?
      Ikävä
      94
      2055
    3. Piilorikollisuutta Puolangan päätöksentekoelimissä? Kyllä! Julkisesti todistettu!

      Kyösti (kesk) rehenteli julkisissa tiedotusvälineissä tehneen jo ennen vaaleja sopimuksen kokoomuksen ehdokkaiden kanssa
      Puolanka
      95
      1390
    4. Miten suomalaiset miehet

      On usein niin aikaansaamattomia? Odottavat prinsessapalvelua. Odottavat, että nainen tekee aloitteen, että nainen pyytää
      Ikävä
      168
      1331
    5. Anna mulle vielä tilaisuus

      näyttää kuinka susta tykkään.
      Ikävä
      59
      1201
    6. Eräs läheinen sanoi

      Että mies kyllä ottaa aina itse yhteyttä, jos on kiinnostunut. Oli tilanne mikä hyvänsä. Kuulemma kuvittelin koko jutun.
      Ikävä
      56
      1095
    7. Eduskunnassa valmistaudutaan jo persujen täydelliseen romahdukseen - Koko paska kaatuu hetkessä

      – On mahdollista, että käy kuin Assadin Syyrialle tai Ceaușescun Romanialle: koko paska kaatuu aivan hetkessä, kun tarpe
      Perussuomalaiset
      195
      1044
    8. Muistatko vielä

      Missä nähtiin ensimmäisen kerran? Miehelle.
      Ikävä
      47
      963
    9. Mitkä asiat tekevät

      kaivatustasi vetovoimaisen?
      Ikävä
      61
      942
    10. Missä Martina miehineen?

      Onko tämä v. 2009 Turhin julkkis unohdettu nyt vallan? Mistä nyt tulee rahaa, kun ketään ei kiinnosta? Tähänkö päättyi M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      185
      915
    Aihe