Inglesin paras-onko se Kuparipannu

Inglesin.paras

Onko Kuparipannu Inglesin paras ruokaravintola. Minun mielestä on. Siksi matkustan Inglesiin joka vuosi. Mitä mieltä palstalla ollaan?????

44

1812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tähän ontuva vertaus,kun John Lennonilta kysyttiin onko Ringo maailman paras rumpali,niin vastaus kuului, ei edes meidän Bändin paras.

      • totuuttakiitos

        Mikä mahtaa olla oma mielipiteesi Inglesin parhaasta ruokaravintolasta Kuparipannusta. Vai vieläkö ero Kerttusedästä riepoo sinua ja kierrät Kuparipannun kaukaa. Mummolassa kun näyt olevan vakiasiakas vaikka väität ettet käy suomibaareissa. Terveisin monasti tapaamasi tyyppi.


      • totuuttakiitos kirjoitti:

        Mikä mahtaa olla oma mielipiteesi Inglesin parhaasta ruokaravintolasta Kuparipannusta. Vai vieläkö ero Kerttusedästä riepoo sinua ja kierrät Kuparipannun kaukaa. Mummolassa kun näyt olevan vakiasiakas vaikka väität ettet käy suomibaareissa. Terveisin monasti tapaamasi tyyppi.

        Niin,tosiaan Mummolassa olen käynyt kerran ( WC:ssä) Ihan siisti paikka.


    • Pannuuntottakai

      Onhan se. Kuparipannu on ehkä jopa maailman paras ruokaravintola. Siitä ei kahta sanaa.

      • MairejaTuomo

        Samaa mieltä. Varaamme matkamme nykyään Inglesiin pelkästään Kuparipannun hyvän ruoan takia. Nytkin on varattu marraskuulle kahden viikon matka ja aiomme joka päivä syödä pannussa. On se niin hyvä.


    • Ihanapannu

      Mikään muu ei pääse lähellekään Kuparipannun tasoa. Siksi se on paras.

    • Asiakeskustelija

      Mummolan edustajat yrittävät kiistää Kuparipannun ylivertaisuuden täällä suomen asiallisimmalla keskustelupalstalla. Miksi pitää pilkata toista suomalaisravintolaa keskinketaiseksi kun oma tarjonta on huonompaa. Ei ole Inglesin ja Kuparipannun voittanutta.

    • Asiakeskustelija

      Onko Kuparipannu paras. Mitä mieltä.????

      • menkääpois

        Pysykää kokonaan siellä Annan palstalla ja jättäkää Kuparipannu vihdoinkin rauhaan.


      • Köyhätkyykkyyn

        Voimakkaita mielipiteitä herättää Inglesin paras ruokaravintola Kuparipannu. Varakkaammat tykkää ja köyhät kiertää kaukaa. Onkin hyvä että asiakkaat ovat tasokkaita noinkin laadukkaassa ruokaravintolassa kuin Kuparipannu.


    • Kerttusetä.Inglesistä

      Onhan se Kuparipannu hyvä. Herkullisia kaalikääryleitä ja suomilautanen vailla vertaa. Hyvä syy poiketa Inglesiin monta kertaa vuodessa. Toinen on tietysti Yumbon ihanat poikabikeet missä voi vapaasti olla oma itsensä. Siellä ei katsella kieroon poikain välisiä suhteita ja irtosuhteet piristävät elämää. On tämä Ingles vaan taivas maan päällä. Hyvää yötä mussukat.

      • Montakertaavuodessa

        Kerttusetä tuossa edellä kuvaili hyvin ne syyt miksi matkustaa Inglesiin monta kertaa vuodessa. Kuparipannu ja Yumbo. Siinä parhaat vinkit Inglesiin.


      • Nopeavaihto

        Zikasairas pienipää on muuttanut lajia ja on nykyään homppelikerttunen.


    • Kerttusetä.inglesistä

      Ingles on homoseksuaalisuuden paratiisi vaikka tuo trolli kuinka meitä haukkuisi. Ingles on maailmalla kuuluisa vapaamielisestä suhtautumisestaan vähemmistöjen oikeuksiin. Täällä Inglesissä me voimme vapaasti rakastaa kaikki toisiamme vaikka olemme kaikki miehiä. Rakastaminen on ihmisoikeus eikä palstan trollilla ole oikeutta kirjoittaa siitä loukkaavasti. Homoseksuaalien Ingles kuuluu enemmän palstalle kuin muiden haukkuminen, toisinsanoen ingles ja homot ovat yloeyden aihe, ei mitään rumaa kuten trolli väittää.

      Kerttusetä asuu ja elää Inglesissä pysyvästi. Kerttusetä viihryy Kuparipannu nimisessä ravintolassa missä nänet hyväksytään sellaisena kuin on. Siksi Kuparipannu kuuluu erottamattomasti Kerttusedän elämään kuten myös Ingles. Kerttusetä ei siis trollaa vaan kertoo elämästään palstalle missä Ingles ja Kuparipannu ovat aiheena. Vaikka trolli väittäisi mitä tai haukkuisi nimillä jotka ovat ilkeitä. Muistakaa ihmiset tämä.

      • huuhaatyyppi

        Homppelikerttusen hourintaa. Täyttä huuhaata joka sana.


    • Kerttusetä.Inglesistä

      Kerttusetä ei ole mikään huuhaa tyyppi. Kerttusetä on Inglesissä vakinaisesti asuva ulkosuomalainen, ei siis canario vaan muuttolintu joka viihtyy arvoisessaan ympäristössä. Täällä Kerttusetä voi olla oma itsensä ja kulkea halutessaan hameessa. Täällä Kerttusetä on onnellinen, sillä Inglesissä ei tuomita ja miesseuraa löytyy helposti. Siksi Kerttusetä rakastaa inglesiä.

      Kerttusetä on myös Kuparipannu nimisen ravintolan vakiasiakas kuten myös muutama muu seksuaalivähemmistöön kuuluva kävijä. Viihdymme Kuparipannussa hyvän ruoan ja mielenkiintoisen seuran takia. Miksi siis tuomitsette kerttusedän huuhaaksi kun häntä ette tunne. Tulkaa talvella rohkeasti juttusille. Kerttusetä on ehkä erilainen mutta ei paha ihminen. Kerttusetä haluaa vain rakastaa joten älkää olko hänelle vihaisia. Nyt hyvää yötä mussukat.

      • Vilbur56

        Juu. Ei oo Kerttusetä mikään taruolento. Hän on Inglesissä toiminut mentorinani ja menttaalisena tukenani tullessani kaapista ulos. Hänen ansiostaan selvisin kääntymisestäni helpommalla ja opin rohkeasti rakastamaan miestä niin kuin miestä kuuluu. Kiitokset ja terveiset ihanalle Kerttusedälle sinne Inglesiin.

        Kuparipannusta pidän minäkin. Siellä aikanaan Kerttusedän kanssa tavattiin ja sinne tie vie joka talvi yhä uudestaan ja uudestaan.


      • MasaNysä

        Vanhat kaverini Kerttusetä ja Vilbur56 totuuden kertovat osuvasti tuossa edellä. Kuparipannu on huikea kokemus ja bi-miehelle Ingles taivas maan päällä.


      • ramas

        Kuule kun ei homoilla ole asiaa taivaaseen, lueppas raamattuasi tarkemmin.


    • Kerttusetä.Ingkesistä

      Joku kirjoitti etteivät homot pääse taivaaseen. Kerttusedän mielestä ei edes tarvitse sillä Ingles on homoseksuaalin taivas maan päällä. Miksi odottaa taivaspaikkaa kituuttaen ja katuen koko elämänsä odotellen kuolemaa jotta pääsee taivaaseen. Kerttusetä ja moni muu oalstan fiksuin kirjoittaja valitsivat Inglesin kun se on taivas. Tulkaa kaikki miehet kokemaan jotain taivaallista Inglesiin. Näin elämänne on hauskempaa eikä kurjaa niinkuin kirkon änkyrät ja piilohomot opettavat. Ette varmasti kadu. Kuparipannussa hyvää ruokaa ja juomaa jonka jälkeen Yumboon etsimään miesseuraa viihteeksi. Inglesissä tämä onnistuu eikä kukaan tuomitse. Inglesiin siis mussukat.

      • Mauno21

        Kiitos Kerttusedälle selvityksestä. Arvostan häntä kovasti sillä hän mentoroi minut kaapista ulos.


      • hämmästyttääKummastuttaa

        Viisaita sanoja Kerttusedältä jälleen kerran. Noinhan se on. Taivaspaikka Inglesissä sateenkaarisissa tunnelmissa on parempaa elämää kuin virsikirja sylissä istuminen kotona. Turha jeesustelu vaan pois ja Inglesiin bilettämään. Täältä löytyy tuhansia yhden yön taivaspaikkoja homo, trans ja bi-miehelle. Kaiken kruunaa vatsaa hellivä Kuparipannu joka on ehdottomasti Inglesin paras. Ehkä jopa maailman paras.


    • pannunasiakas

      Lopettakaa noiden homojuttujen kirjoittaminen kuparipannun yhteydessä!

    • Kerttusetä.Ingkesistä

      Kerttusetä Kuparipannun vakuasiakkaana ihmettelee kovasti, miksi me seksuaalivähemmistön edustajat emme saa kirjoittaa positiivista palautetta suosikkiravintolastamme. Kerttusetä asuu Inglesissä vakinaisesti eikä ole kokenut koskaan olevansa enemmän loukattu kuin, tuollaisen kommentin jälkeen. Onneksi Yumbosta tarttui mukaan latinokomistus, joten eiköhän paha olo pian kaikkoa tuonne vällyjen väliin. Hyvää yötä mussukat.

      • Mauri34

        Kyllä meillä Inglesin homoseksuaaleilla pitää olla oikeus kehua suosikkiravintolaamme Kuparipannua. Inglesissä homous on yleisesti hyväksyttyä samoin kuin Kuparipannussa. Toki jos omustaja toivoo voimme me sadat Inglesissä vierailevat homoseksuaalit kiertää pannun kaukaa ja syödä muualla. Mutta se oitää kuulla pannun tiskillä ei täällä netissä


      • Homokolli

        Tuskin Kuparipannun omistajalla on mitään vähemmistö ryhmiä vastaan. Samalla rahalla maksavat niin poikaparit kuin rahvaskin. On etuoikeus päästä tyylitietoisten ja hyvätapaisten homojen suosioon, sillä se tarkoittaa uusia matkaajia poikarakkauden Inglesiin ja tietysti Kuparipannuun. Parhaille kun ei ole vaihtoehtoja.


      • Vellu.LPR

        Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Ingles poikarakkauden iloineen ja Kuparipannun loistava ruoka ovat homomiehelle ylitsepääsemätön houkutus. Siksi jo 24 matka Inglesiin on varattu. Pannussa poikkean varmasti syömässä. Jos vaikka törmäisi ihanaan Kerttusetään tai johonkin muuhun Inglesin suomalaiseen vakihomoon. Siksihän me Inglesiin matkustamme. Rakkautta arvon miehet.


    • Kerttusetä.Inglesistä

      Kerttusetä niin kovasti tyytyväisenä lukee palstan nykytilaa, missä Ingles js poikarakkaus on keskustelun keskiössä. Ingles on homoseksuaalin paratiisi mikä lienee tullut kaikille selväksi. Inglesiin kannattaa tulla kaikkien homo, trans ja bi-miesten juhlimaan vapaamielisessä ilmapiirissä. Täällä ette joudu pilkan tai ivan kohteeksi. Kaiken tuon kruununa vielä Kuparipannun loistava ruokatarjoilu, niin johan on loma onnistunut. Kokoontukaamme jatkossakin Kuparipannuun endin syömään ja siitä isolla joukolla Yumboon juhlimaan. Tervetuloa mussukat.

      • asiakkaana

        Ota jokin toinen ravintola kuparipannun sijaan ivasi kohteeksi. Parasta tietenkin olisi jos lopettaisit tuollaiset kirjoitukset aivan kokonaan


    • Kerttusetä.Inglesistä

      Kerttusetä ihmettelee kovasti tuota negatiivista asennetta Inglesin Homoseksuaaleja kohtaan. Onko joku tosiaan niin rajottunut, että pitää heterojen yksinoikeutena kehua Kuparipannu ravintolaa. Miksi ihmeessä tw heterot olette niin riitaisia ja ilkeitä tuntemattomille ihmisille. Kerttusetä pitää oikeutenaan kehua suosikkiravintolansa kun asuu Inglesissä vakinaisesti. Kerttusetä ei hauku ketään vaikka heteroita tylsästi rajottuneina pitääkin. Kerttusetä haluaa vaan rakastaa ja antaa muidenkin rakastaa. Jos rakkauden kohde on mies miehelle niin olkoon se Kerttusedän oikeus rakkauteen. Kuten muidenkin Inglesissä ja Kuparipannussa viihtyvien homo, trans ja bi-miesten oikeus. Me kaikki rakastamme Inglesiä ja Kuparipannun maukasta ruokaa. Nyt hyvää yötä mussukat.

    • Poika.nimeltä.Päivi

      Huikea lukea että kuparipannu on päässyt meikäläisten ykkösravintolaksi Inglesissä. Luulin kaltaisteni viihtyvän vain Yumbon kaltaisessa poikien bilemestoissa, mutta onhan totta että hyvä ruoka vetää puoleensa nälkäisiä kulkureita. Vaikka he olisivatkin miehiä hameissaan. Monasti olen hameineni kuparipannussa poikennut ja aina on kaverieta ilmestynyt juttelemaan. Hyvä ruoka ja salliva ilmapiiri asiakkaiden taholta vetää tätä poikaa jatkossakin kuparipannuun. Aina kun Ingelesiin matkustan valintani on kuparipannu. Homon kunniasanalla.

    • Kerttusetä.Inglesistä

      Onhan se Kuparipannu ihan paras. Hyvää ruokaa ja eniten vähemmistöjen edustajia joka ilta paikalla. Siksi Inglesin vakiasuja Kerttusetä siellä joka ilta päivystää. Tulkaa mussukat ihmeessä koeajamaan mullistava makumaailma Kuparipannuun.

      • Irma60

        Olet väärässä. Kerttusetä on Inglesissä tunnettu vaikuttaja suomalaisyhteisössä. Hänen ansiostaan pn Inglesiin matkannut yhä enemmän vähemmistöihin kuuluvia miehiä. Kuparipannussa käymme yhdessä useasti sylmässä vaikka olenkin nainen. Kuulun hänen lähipiiriinsä. Älä siis levitä väärää ja solvaavaa sisältöä Kerttusedästä.


      • ParanisitJo
        Irma60 kirjoitti:

        Olet väärässä. Kerttusetä on Inglesissä tunnettu vaikuttaja suomalaisyhteisössä. Hänen ansiostaan pn Inglesiin matkannut yhä enemmän vähemmistöihin kuuluvia miehiä. Kuparipannussa käymme yhdessä useasti sylmässä vaikka olenkin nainen. Kuulun hänen lähipiiriinsä. Älä siis levitä väärää ja solvaavaa sisältöä Kerttusedästä.

        Sama kakanjauhaja kerttuhomppeli siis taas äänessä.


    • T.R.Olli

      OK, Kerttu on saanut asiatontakin palautetta, mikä ei ole ennen näkemätöntä tällä palstalla.
      Mun mielestä siitä, mitä Kanarian saaret ja varsinkin seksuaalisten vähemmistöjen suosima Ingles tarjoaa , voi aivan hyvin kirjoittaa. Mutta Kertun jutut on valitettavasti saman toistamista ja usein niinkin, ettei liity ketjun aiheeseen.
      Jos joku esimerkiksi kirjoittaisi päivittäin Swingers Clubeista ja ainoa informaatio olisi, että niitä löytyy Citasta ja että tervetuloa vaan kaikki vaihtelun haluiset, niin ei sitä samaa viestiä kukaan jaksaisi satoja kertoja lukea. Varsinkaan jos ei hakemallakaan löydä mitään tarkempaa tietoa paikoista ja siitä minkä takia jossain kannattaisi käydä ja jossain taas ei.
      Ei ole trollausta, vaan älytöntä massapostausta.

    • Ragnar.Vaasasta

      Ilman muuta se on Kuparipannu. Siellä ruoka on Inglesin parasta, sillä paikalliset eivät juuri ruokaa osaa tehdä. Kuka haluaa äyriäisiä ja kihomatoja kun voi syödä kaalikääryleitä tai lehtipihviä pannussa. Plussaa pannulle vielä hyvästä seurasta josta olen monta komeaa miestä kokemuksiini lisännyt. Kiitti pannulle siitäkin.

    • ÄlkääUskokoZikaa

      Älä yritä zikasairas pienipää mielistellä pannua kun todellisuudessa trollaat sitä vastaan yötä päivää.

      • DiibaDaabaa

        Jo ammoisista ajoista asti ihmisen mielikuvitus on osoittautunut hyvin vahvaksi piirteeksi. Otollisissa tilanteissa voi kokea mitä vain mielikuvituksellista, mutta niin vahvasti, että siinä esiintyy jopa "fyysisiä" piirteitä. Tämä on ihan normaalia inhimillistä kokemaa, mutta siitä on lyhyt matka huuhaaseen, hömppään ja diibadaabaan. Parapsykologia on erikoistunut näihin kolmeen alueeseen ja pyrkii uskottelemaan, että erilaiset mielikuvituksen avuin syntyneet ilmiöt olisivatkin totta. Parapsykologian "uskottavuutta" pyritään tehostamaan tarinoita tyyliin "mun mummon kaiman serkku kerto, että.... ja tää on ihan tosi!" Tokihan on ihan luvallista viihdyttää itseään uskottelemalla asioita, mutta täytyy kuitenkin osata vetää raja johonkin. Eiks niin, huuhaahölmöläiset? :)


    • Onslov

      Paras on pannu. Maukas ruoka ja hyvää seuraa vähän vaativampaankin makuun. Monasti koekatseken syödessäni Kuparipannun miestarjonnan ennenkuin liityn Yumbon kuumaan juhlintaan mukaan. Kuparipannusta kun voi löytää kuumia kotimaisia kolleja ilokseen. Siitähän tällainen vanhempi mies pitää. Siksi Pannu on paras.

      • KaverisiPuertosta

        Vanha ystäväni puertosta näköjään on vaihtanut leiriä. Kyllähän hän toki tuohon suuntaan on kallellaan ollut jo pitkään, mutten tiennyt hänen okevan vakinaisesti Inglesin kävijä ja miehiin päin noin voimakkaasti kallellaan. Mukava mies kuitenkin joten oivan seuramiehen saatte Inglesin poikaporukoihin. Kuparipannunkin kannattaa olla tyytyväinen hänen saapumisestaan reviirille, sillä varakkaasta herrrasmiehestä on kyse. Kuparipannun hyvä ruokako sai miehen noin Inglesin pauloihin puerton sijaan. Taidanpa itsekin joskus Kuparipannussa poiketa, mutta muistutus etten ole miehistä kiinnostunut, vaikka ei kai kerta vielä homoa tee. Jos vaikka kokeilisi, siis Inglesiä ja Kuparipannua homoiltoineen.


    Ketjusta on poistettu 138 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe