Tiliotteet

Roope333

Hei! Haluaisin jakaa kokemukseni Nordea pankin sähläyksestä. Olen tehnyt kyseisen pankin kanssa jo pitkä aika sitten sopimuksen kotiin lähetettävästä paperisesta tiliotteesta. Syystä tai toisesta tiliotteitani ei kuitenkaan kuulunut maaliskuusta lähtien. Soitettuani useampaan otteeseen Nordean keskuspankkiin Helsinkiin ja vierailtuani paikan päällä kotikaupunkini pankissa, henkilökunta totesi vain, että asiaa selvitellään. Loppujen lopuksi mitään ei kuitenkaan tapahtunut! Nyt he yhtäkkiä lähettivät minulle postitse monta eri kopiota puuttuneista tiliotteista ja osa papereista on täysin samanlaisia keskenään. Typerää tässä on myös se, että minua velotetaan jokaisesta erillisestä kopiosta, vaikka oikeasti tarvitsisin vain yhden ja ainoan, alkuperäisen tiliotteeni. Onko teillä muilla vastaavanlaisia kokemuksia ''pankkijätti Nordeasta'' ja mistähän tämä sähläys voisi johtua?

Terveisin: Turhautunut pankin asiakas

7

405

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • KaikkiHuijaavatAina

   Nordean kaikki tiedot on Ruotissa vanhoilla kovalevyillä. Varmuuskopionnit ovat epäonnistuneet vuosikausia ja lähes kaikki vanhat tiedot on tuhottu ja vanhat kovalevyt hävitetty. Eli kaikki on sekaisin pysyvästi. Ja kaikilla näillä sotkuilla rahastetaan asiakkaita suunnitelmallisesti. Kukaan ei tiedä mitään, koska kaikki ongelmat pidetään salassa koko henkilökunnalta. Olet heidän mukaansa ensimmäinen ja ainoa valittaja koko Pohjoismaissa. Ja asiakkaiden asioita ei voi kommentoida julkisesti!

   • Fhhfyjgggh

    Ei siellä mitään vanhoja kovalevyasemia käytetä. Nuo tiedot eivät ole jollain yhdellä yksittäisellä levyllä vaan levypalvelinfarmilla jossa tietoa on vähän siellä ja täällä. Kun yksittäinen levy tulee tiensä päähän se murskataan mutta eipä väliä, tieto on myös muualla. Se on vähän sama kun kertoisit asiasi naapureille niin pian tietää koko kylä. Sitten voit käydä kysymässä keneltä vain jos olet itse sattunut unohtamaan.


   • EiSuunsoittajiaTänne
    Fhhfyjgggh kirjoitti:

    Ei siellä mitään vanhoja kovalevyasemia käytetä. Nuo tiedot eivät ole jollain yhdellä yksittäisellä levyllä vaan levypalvelinfarmilla jossa tietoa on vähän siellä ja täällä. Kun yksittäinen levy tulee tiensä päähän se murskataan mutta eipä väliä, tieto on myös muualla. Se on vähän sama kun kertoisit asiasi naapureille niin pian tietää koko kylä. Sitten voit käydä kysymässä keneltä vain jos olet itse sattunut unohtamaan.

    Et tiedä etkä koskaan tule tietämään yhtikäs mitään pankkien tietokonejärjestelmistä. Ja jos jotain tietäisit, olisit hiljaa.


  • kaumeaa

   ainoa oikea ratkasu on että pitää hankkiutua nordeasta eroon, minä muutin kaikki asiat nordeasta jo vuosia sitten, kun siellä ei mikään toiminut,, palvelu maksut vaan nousivat jatkuvasti,, suosittelen s- pankkia paras ainakin yleis pankkina kaikista ,, ja ilmaset kortit verkkopankki ja käteistä saa melkein joka paikasta,ja kaikkk toimii:))

  • osakesijoittaminen

   Eikö avaajan tajuntaan ja älyn virtaan mene edes sen vertaa, että tällä palstalla on kyse keskustelusta ja pörssiyhtiöiden analysoinnista sijotuskohteina.

   "Näin aloitat osakesijoittamisen eli nyrkkisääntöjä aloittelijalle"

   - http://www.porssisaatio.fi/blog/2017/12/10/nain-aloitat-osakesijoittamisen-eli-nyrkkisaantoja-aloittelijalle/

   Tämä palsta ei ole reklamaatiopalsta asiakaskokemuksineen ymv. Tuossa vasemalla on vielä erikseen osio "pankit" jonne voi mennä vuodattamaan kokemuksiaan jos sellaisen tarpeelliseksi kokee.

  • Nordean mahdollisesta sekavuudesta huolimatta, se on kuitenkin iso ja vakaa pörssiyhtiö joten hyvä sijoituskohde. Palstan teemaan liittyen, lisää sijoittamisesta ja esimerkiksi Nordeaan liittyviä sijoitusvinkkejä löytyy täältä: https://sijoitusrahastot.org. :) Sivustolta löytyy ajantasaista ja hyödyllistä infoa sijoittamisesta yleensä, ja hakusanalla (esim. Nordea), voi myös etsiä tietoa tiettyä aihetta koskien. Tsemppiä sijoittajille!

   • Anonyymi

    "Nordean mahdollisesta sekavuudesta huolimatta, se on kuitenkin iso ja vakaa pörssiyhtiö joten hyvä sijoituskohde."

    Juu. Ostin Nordean osakkeita hintaan 11,32 € jokunen vuosi sitten. Tänään osakkeen arvo on 6,92 €. Laskua on enemmän kuin millään muulla omistamallani arvopaperilla. Onneksi moni muu putiikki on pärjännyt paremmin, ja olen sentään siitä syystä selvästi voitolla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2567
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   314
   2535
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   87
   1962
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1550
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   132
   1406
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1358
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1104
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1080
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   975
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   157
   949
  Aihe