Playa del ingles

Aapeli77

Menossa perinteistä joulua karkuun inglesiin. En ole yli 10-vuoteen käynyt paikassa, joten olisin kysynyt vähän aktiviteeteista. Itseä kiinnostaisi lähteä kalastamaan,ottaa siinä muutamat oluet, käydä uimassa eli ottaa rennosti. Kannattaako noita matkoja etsiä kaupungilta vai bookata suoraan matkatoimiston myymä reissu? Hintaa oli jotain 70 eur sis juomat ja ruuat, eli tuleeko se merkittävästi halvemmaksi uhrata lomastaan aikaa etsimällä jotain matkanjärjestäjää? Vai osaako joku antaa ehkä vinkin jonkun järjestäjän sivuille, josta löytyy osoite johon marssia sopimaan retkestä sitten paikanpäällä? En viitsi muuten kauheasti kierrellä turhiä rätti-ja rihkama kauppoja, muistaakseni sielä vielä on tuo ärsyttävä hola amigo juttu ja joku on tyrkyttämässä halpoja aurinkolaseja jne..Mutta iltaisin mieli tekisi mennä kuuntelemaan rock musiikkia johonkin baariin, että onko siitä antaa myös vinkkiä? Kiitos asiallisista vastauksista etukäteen...

15

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkatoimistoilla on erilaisia retkiä ,joista löytynee myös kalastusretki .Jos et ole matkatoimiston asiakas,niin on myös n.s. kansainvälisiä retkiä,joihin voi osallistua.Kun lähtee merelle,niin säätilan merkitys(tuuli)on ratkaiseva,joten paikan päällä näet milloin on hyvä lähteä,milloin ei.N.S. Discoja on muutamia joten sitä lajia löytynee paljonkin.Hotellien vastaaottotiskien tienoilla on runsaasti esitteitä ,jos jonkinlaisista retkistä, joten ,ei muuta kuin selailemaan niitä.

      • ReissuLasse

        Ympäri kaupunkiahan noita kaikenlaisia reissuja mainostetaan riesaksi asti. Niistä vaan valitsemaan omansa. Pitäisi varmasti itsekin joskus lähteä kalastamaan.
        Miten sinulla Don Luis talven reissut? Meinaatko kirjoittaa tänne pitkästä aikaa reissujuttuja matkan jälkeen? Toivottavasti.


      • Reissuunreissuun
        ReissuLasse kirjoitti:

        Ympäri kaupunkiahan noita kaikenlaisia reissuja mainostetaan riesaksi asti. Niistä vaan valitsemaan omansa. Pitäisi varmasti itsekin joskus lähteä kalastamaan.
        Miten sinulla Don Luis talven reissut? Meinaatko kirjoittaa tänne pitkästä aikaa reissujuttuja matkan jälkeen? Toivottavasti.

        Totta kai Don Luis on lähdössä Inglesiin ainakin kahdesti. Don Luis voisi matkan jälkeen tosiaan kirjoitella. Jostain syystä hän ei enää kirjoittele matkan aikana. Mitäpä tuota tosin reissussa lomalla viitsii netin kanssa olla tekemisissä. Voi kun Blues Brother alkaisi kirjoittelemaan myöskin.


    • ReissuLassi

      Muista poiketa nudistirannalla bongailemassa komeita uroita. Samat tyypit tapaat sitten kiihkeämmisä tunnelmissa yöaikaan Yumbossa. Kannattaa poiketa.

    • En ole koskaan kirjoittanut matkan aikana."nikkivarkaat "ehkä joskus,mutta hehän eivät tarkkoja matka-aikoja tiedä.Menen syyspuolella ,kuten jo useana vuonna,kolmeksi viikoksi.Oleilu on hyvinkin pitkälti tasaantunut,että kiinnostavaa tuskin tulee kirjoitettavaksi,mutta jos,niin tietysti...Dyyneille en mene,enkä käy Yumbossakaan kuin Cafe de Paris:issa,päiväsaikaan.Citassahan don Luis niminen kapakka sijaitsee.Selvyyden vuoksi ,en käytä mitään nettiyhteyttä Inglesissä.

      • Pisos

        Olemmeitsekin lähdössä joulukuussa Inglesiin kolmeksi viikoksi. En tiedä onko kyseessä vanhemmiten tullut laiskuus, mutta dyyneille ei ole tullut mentyä useaan vuoteen. Kävelemme rouvan kanssa rantaviivaa kilometrin verran ja käännymme takaisin. Siinä on meidän dyynireissumme. Kyllä siellä tuli vielä 10-15 vuotta sitten käveltyä jonkin verran, mutta ei tule enää mentyä kävelemään. Nettiä emme mekään tarvitse koko lomamme aikana.


      • Simo65

        Dyyneille menen aina alastomien miesvartaloiden takia. Mikään ei ole hauskempaa kuin bongailla toinen toistaan paremmin varusteltuja miehiä kuumalla hiekkarannalla. Siksi matkustan aina inglesiin uudestaan ja uudestaan.


      • Kalevi45

        Etsitkö joulupukkia sieltä dyyneiltä. Ei ihan huono idea. Kyllä noista latino komistuksista ainakin minun hotelliini pukin huolisi. Tänä jouluna en pukkia pääse Inglesiin etsimään, kiitos työkiireiden. Josko ensi vuoden puolella sitten vaikka karnevaaliaikaan. Hauskaa joulun odotusta sinulle rakas.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe