FILATOVILLE KÄRKIPAIKKA JÄSENÄÄNESTYKSESSÄ

16.10

Tarja Filatov on taas kerran ehdolla eduskuntavaaleissa. Valittiin ehdokkaaksi jäsenäänestyksessä eniten ääniä saaneena. Mennäänkö nyt vanhasta muistista ajatuksella, että kun on kerran Arkadian mäelle valittu, niin eiköhän vosi taas yrittää. Se, miksi tätä ihmettelen on se, että minulle on jäänyt täysin epäselväksi hänen ansionsa. Ei nyt tule mieleen ensimmäistäkään asiaa, jossa hän olisi "loistanut". Myöskin oman vaalipiirin asioiden hoito ja esilletulo on jäänyt hyvin kevyeksi. Olisiko uusien tuulien aika.

36

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehehehehe

      Äkkiä tulee mieleen nimet Hassinen, Kiemunki ja mitä niitä on demarien parhaimmistoa, terävintä kärkeä.

    • DhorodenrenthonitKukkii

      Mitenkähän pitäisköhän vesilaitos ja hengitysilmakin yksityistää. Kilpailu sitten hoitaisi sen että hinnat pysyy kohtuullisena. Ja tokihan oma edustaja parlamentissa sentään saa pidettyä rautatieaseman avoinna.

    • TarjaJatkoon

      Vaadimme lisää ilmaistöitä, voisiko palkan laskea vaikka kahdeksaan euroon päivässä, jos haluaa, se olisi kilpailuetu niitä avstaan jotka haluaa yhdeksän euroa.

    • ei.kiitos

      Ei minua naurattaisi, jos imaami sanoisi, että homot on heitettävä katolta.
      En minkä peukuttaisi typerän mamun päivitystä siitä, että Väinämöinen oli raiskaaja.
      En minä loisi orjatyömarkkinoita Suomeen.
      En minä sanoisi, että opetelkaa uimaan islamisaation edessä.
      En minä sanoisi, että suomalainenkin ahdistelee mamujen tekemän joukkoraiskauksen jälkeen.

      Mutta siksi en äänestä demareita koskaan.

      • Viha tarttuu niin nopeasti että jokainen meistä voisi miettiä minkälaista keskustelukulttuuria haluaa edistää. Myös täällä netissä.


      • vihainen.nainen

        Kuule! Minä sanon nyt tämän naisena. Se miten nämä tietyt politiikkonaiset kommentoivat näitä seksuaalirikoksia mihin eräät nimeltä mainitsemattomat tahot syyllistyivät on anteeksiantamatonta ja törkeää varsinkin kun ne teot kohdistu lapsiin ja nuoriin, teini-ikäisiin. Jos sen edestuominen on vihaa, niin sitten on. Mutta valitettavasti jäi tuonne selkärankaan kiinni ja siellä pysyy.


    • myöhästä

      Tuskin Filatov ohikulkeville junille mitään mahtaa. Juna meni jo.

    • RagnarRyhmy

      Tarjalla on ollut vastuullinen ministerihomma.
      Olihan Tarja Suomen ensimmäinen työttömyysministeri. Puhui paljon , eikä saanut aikaiseksi yhtään mitään.

      • Persduunia

        Onhan nykyiset järjestänyt sullekkin ilmaisia työkokeiluita.


    • toivotaan.niin

      Jos asettuisi ehdolle, saattaisin hyvinkin äänestää!

    • työväenedustaja

      Niin minäkin äänestän Tarjaa, tottakai. On Tehnyt hyvää työtä Hämeenlinnan hyväksi, myynyt tuottavan energialaitoksen Ruotsalaisille. Siinä on todellinen työväen puolustaja. ME Hämeenlinnalaiset maksamme kalliisti tätä myyntiä. Kiitos vielä kerran.

    • näinseon

      Jumankekka kuka vielä äänestää tätä Tarjaa. Eihän näitä vanhuksiakaan enään ole niin paljon näissä hoitolaitoksissa, että niitten äänillä pääsisi eduskuntaan. Taas tulee dementoituneelle tutulle postia kun vaalit lähestyy. On se kumma kun siinä vaalien välillä on hiljaista tämän postin kanssa, varmaan postin vika. Onko oikein että dementoitunut henkilö saa äänestää?

    • tyrkyllä

      Kohta, varrotkaa vielä vähän aikaa, saamme nähdä Tarjan turuilla ja toreilla. Ikihymy huulilla, mutta näinhä se on kaupungissa muillakin rouvilla.

      • KöyhilleMakkaraa

        Hyvä, tulitikkuni ovatkin päässeet jo loppumaan. Mahtaako Tarja muuten kysyä papereita alle 30 vuotiaan näköisiltä, kun jakaa tupakointituotteita.


      • Kourffcv

        Hyvä että edes joku antaa sulle luuseri viinan tilalle ruokaa. Meillä työhaluisilla ei ole ongelmia.


    • VaihdaMuotoilua

      Tosta sun nimilistasta sun kannattaa mulkata sitä hieman toiseen muotoon jos haluat ettei se katoo koko ajan, automaattiimode nimittäin tunnistaa sen olevan saman toistoa ja joku luettelokin ja poistaa sen.

      • Voircss

        Olisko sulla listaa olis hyvä yllätys


      • voimeitäveljiä

        Ei se johdu automaatista vaan näistä myyjistä. Miksi menevät politiikkaan kun eivät vastaa tekemisistään. Lista on totuudenmukainen. Totuus on myös että kaksi senaikaista demariministeriä ratkaisivat tämän myynnin. Nämä kaksi työväenpuolueen heppua tulivat kesken kokouksen ajamaan varavaltuutetut pois ja menivät itse äänestämään myynnin puolesta, nämä varavaltuutetut olivat myyntiä vastaan. Demareilla tuli kiire saada nämä ministerit Helsingistä kokoukseen ajamaan nämä myyntiä vastustavat pois kokouksesta. Jos varavaltuuteut olisivat voineet äänestää, Energiaa ei olisi myyty. Mutta niinhän se on ett'ä veljet auttaa toisiaan.


      • Vas.hml

        Et tunne tapausta. Jos demareiden kauppaa vastustaneet olivat tukeneet vasemmiston palautusesitystä kauppa oli estetty. Vaikka tiesivät eivät tukeneet vasemmiston yhteistyötä.


      • näinon
        Vas.hml kirjoitti:

        Et tunne tapausta. Jos demareiden kauppaa vastustaneet olivat tukeneet vasemmiston palautusesitystä kauppa oli estetty. Vaikka tiesivät eivät tukeneet vasemmiston yhteistyötä.

        Eihän demareista kaikki äänestäneet myynnin puolesta , vain nämä alla olevat henkilöt. Nehän on ja oli niitä tosi työväestön asiaa ajavia, tyypillisiä demareita.

        Filatov Tarja
        Hassinen Jorma
        Koskinen Johannes
        Lahtinen Timo
        Niemi Raija
        Pullola Ulla
        Ratava-Laine Arja
        Tamminen Pete


    • kalkkia

      Kaksi senaikaista ministeriä taitaa pyrkiä taas kerran Arkadianmäelle. Jos en paljon erehdy, kysymyksessä on demareitten Tarja Filatov ja Johannes Koskinen. Heidän äänestyskäyttäytymisestään Energian myynnissä ei voi tyylipisteitä antaa. Pieleen meni ja pahasti. Siitä nyt saamme karvaasti maksaa.

      • Gultrcwq

        Olisko listaa olisi yllätys


      • voimeitä

        Mutta aina vaan äänestätte näitä, olkoon sanomatta ettei joudu oikeustalolle. Sillä minun juttu ei menisi vanhaksi kun en ole hyviäveljiä, mutta hyvä veli.


    • 22.10

      Mitä lähemmäksi vaalit tulevat, sen enemmän on vanhuksilla ystäviä. Tämän vanhusasian Tarja F:kin otti esille Hämeen Sanomissa julkaistussa kirjoituksessa. Paljon puhetta. Sitä on riittänyt vuodesta toiseen. Enkä nyt kirjoita omasta puolestani.

    • luiskademarit

      Filungen irvistys tikkuaskin kyljessä vetoaa luiskaotsaisiin demariäänestäjiin.

    • YhdeksänEuroa
      • TarjaMyLoving

        Mainio linkki. Filatov perusti työttömien ns. palvelukeskukset josta yrittäjä haki ilmaista työvoimaa, käytäntö jäi tietenkin voimaan tähän päivään asti. Niinpä pienempiä siivoojan ja myyjän palkkoja ei ole tarvinnut nostaa 20 vuoteen. Jippii. Koska ilmaista työvoimaakin on tarjolla. Ei lukematon blondi olekaan se alin palkkaluokka vaan karenssia pelkäävä mielenvikainen. Myt kun Filatov hurskastelee etteihän pienimmillä palkoilla tule toimeen räkäiskää päin naamaa että tuleehan ysi eurollakin, edelleen. Toisen polven köyhät kituu lähiöissään Tarjan takia.


      • Uraputkea
        TarjaMyLoving kirjoitti:

        Mainio linkki. Filatov perusti työttömien ns. palvelukeskukset josta yrittäjä haki ilmaista työvoimaa, käytäntö jäi tietenkin voimaan tähän päivään asti. Niinpä pienempiä siivoojan ja myyjän palkkoja ei ole tarvinnut nostaa 20 vuoteen. Jippii. Koska ilmaista työvoimaakin on tarjolla. Ei lukematon blondi olekaan se alin palkkaluokka vaan karenssia pelkäävä mielenvikainen. Myt kun Filatov hurskastelee etteihän pienimmillä palkoilla tule toimeen räkäiskää päin naamaa että tuleehan ysi eurollakin, edelleen. Toisen polven köyhät kituu lähiöissään Tarjan takia.

        Jo toisessa polvessa ei ole koulunkäynti ja lukeminen siis maittanut.


      • FiksutOttaaLungisti

        Työnteko on nykyaikana periaatteessa ahneutta, kun perusturvallakin säilyy hengissä, maapallomme ei kestäisi jos jokainen olisi tuottava.


    • BussikuskiEiAnnaArmoa

      Nyttemminhän myös Tarjallekin on selvinnyt että palkalla pitää tulla toimeen. Ja nykyäänhän ei toimeen tulla, jos matkaliput työpaikalle ovat yli yhdeksän euroa.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe