Aihe

ULOSKIRJAUTUMINEN MÄTTÄÄ

HERÄTYSYLLÄPITO

Siirrän kyllä niin pian mahdollista kaikki tärkeimmät sähköpostiasiat toiseen domainiin. Automaattinen uloskirjautuminen saattaa tapahtua vaikka kesken viestin kirjoittamisen, ja et todellakaan ehdi painaa sitä nappia jossa lukee "peru uloskirjautuminen" tai vastaavaa. Ja jos ehdit, se ei toimi. MIKÄ IHME ON SYYNÄ TÄHÄN?

En ole mikään tekniikan ihmelapsi mutta luulen että joku osais korjata asian. Ottakaa oppia esim. Tori.fi:stä, sielläkin on asia paremmin hanskassa, vaikka sekin tahtoo välillä itsekseen kirjautua ulos. Ei kuitenkaan muutaman minuutinm jälkeen!

Ylläpidolle kysymys että milloinkahan asia mahdolllisesti korjaantuu?

Tässä menee ihmisillä hermot. En ole vielä huomannut että ylläpito olisi kommentoinut asiaa. Vai onko tarkoituskin vähentää käyttäjämäärää?

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

    Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
    Maailman menoa
    727
    12973
   2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

    No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
    Kotimaiset julkkisjuorut
    93
    8942