Työvoimapula on todellisuutta muille paitsi persuille

ANTlPERSU

Tarvitsemme tulevina vuosina työvoimaa ulkomailta. Englanti tulisi ottaa viralliseksi kieleksi, jolloin pienten maailmanlaajuisesti marginaalisten kielten suomen ja ruotsin osaamattomuus ei estäisi työllistymistä ja asioiden hoitoa esim. viranomaisten kanssa. Seuraavan hallituksen (vasemmistoenemmistöinen toivottavasti) tulee tehdä tarvittavat päätökset joilla turvataan maamme tulevaisuus.

24

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei_persjalkainen

      En kannata englannin ottamista viralliseksi kieleksi enkä etenkään ole vassu mutta onhan se sanottava että nyt on persujen ainoa teema lytätty perinpohjaisesti maanrakoon. Ai ai ai. Juuri EK:kin on kertonut maahanmuuton välttämättömyydestä. Mitenkäs tässä näin pääsi käymään.

    • näinköpähän

      Pitäisiköhän kuitenkin ensin yrittää työllistää ANTIPERSU ja PERSJALKAINEN ja vasta senjälkeen ottaa ulkomailta työvoimaa. Vai halunnevatko ANTIPERSU ja PERSJALKAINEN edelleen jatkaa työttömän lokoisaa elämää. Jää enemmän aikaa kirjoitella trolleja tänne.

      • Isopersemerjaaaaggg

        Kyllä tämä antipersu on pitkästi yli kuusikymppinen akka joka on näillä palstoilla riehunut yli kymmenenvuotta.


    • Isopersemerjaaaaggg

      Muistutan vielä että tämä antipersu on pitkästi yli kuusikymppinen akka joka on riehunut näillä palstoilla yli kymmenenvuotta hänen laisensa kanssa ei kannata käydä mitään keskustelua.

    • ANTlPERSU

      Persut haikailevat Suomeen, jota ei enää ole ollut pitkään aikaan. Valtioon, jossa on yksi valtio, yksi kieli ja varmaan yksi johtaja myös. Tulevaisuus tulee olemaan monikulttuurinen, jossa eri uskoiset, ei väriset, ei kieliset ihmiset asuu ja työskentelee maassamme. On meidän kaikkien etu että nyt kun työvoimasta on pula, sitä tuodaan maahamme, jolloin nämä pääsevät heti rakentamaan omaa elämäänsä itsenäisesti.

      • vasuriUrpoPersuilee

        Jos jotain vasuri on elämässään oppinut hyvin, niin se on "persu"-sana!
        Tämä yksi urpo ei muuta osaa hokea.... hehehehehehehehe


    • JJJX

      Kyllä ensimmäinen kotoutumisen ehto keskimääräiselle pakilaiselle on maan kielen oppiminen. Siitä ovat kaikki asiantuntijat yhtä mieltä. Nykyhallitus on laiminlyönyt asian taysin, samoin muut kotouttamistoimenpiteet. Selviä työnhaluluisia tapauksia makuutetaan toimettomina löysässä hirressä vuosikaupalla.

      • ANTlPERSU

        Aivan niin. Työhaluisia ollaan jopa karkoittamassa Suomesta vaikka töitä löytyisi. Maamme voisi ottaa paljon enemmän työhaluisia maahanmuuttajia ilman menneessä eläviä suomalaisia. Uskon vakaasti että seuraava hallitus tulee olemaan viisaampi ja avaa rajojamme maahanmuutolle.


    • PasiToivonen

      >> Seuraavan hallituksen (vasemmistoenemmistöinen toivottavasti) tulee tehdä tarvittavat päätökset joilla turvataan maamme tulevaisuus.>>

      Kuten Pohjois-Koreassa ja Venezuelassa.

    • hehjaheh

      Töihin siitä ja heti. Hys hys riehuja yhteiskuinnan tuilla eläjä. Työpaikoista on pula eikä ihan varmasti ole pulaa työntekiöistä. Intiassa pelkästään on sata miljoonaa työtöntä,-- joten lähteä vain kusiainen rahaa sinne että pääsevät junaan ja tänne loisimaan. Panetko katuja lakaisemaan.

      • 1010101010

        tyypillistä persumaista selittämistä syytetään maahanmuuttajia omista virheistä


    • PasiToivonen

      Olin tänään töissä. Metsää haravoimassa Mäntän SPR:n tontilla. Kohta tulee työttömiä kun pörssit romahtavat.

    • Tärkeä.panos.jo.nyt

      Tarvitsemme niitä koko ajan.

      Aika moni asia pysähtyisi ainakin Kehä III:n sisäpuolella, jos muut kuin kantasuomalaiset lopettaisivat työnteon. Ravintolatyöntekijöistä, remonttimiehistä, bussikuskeista, postinjakajista jne jne huomattava osa on muualta tulleita.

      Kehä III:n ulkopuolella suurin osa kylistä ja pikkukaupungeissa elää pysähtyneisyyden aikaa joka tapauksessa oli vanhustentaloissa ja pubeissa töissä ketä tahansa.

    • lisää.maahanmuuttoa

      Puheenjohtajien kohtaamisessa huomasimme taas kuinka yksin persut (ja siniset) ovat maahanmuuttopolitiikassa. Kaikki muut puolueet tunnustavat että tarvitsemme ulkomaista työvoimaa ja ovat sitä myös valmiita tukemaan verorahoista. Vain persuilijat sönköttävät joka paikassa että suomalaiset työttömät tulisi työllistää ensin.

      • Tuskin nämä puoluejohtajat tarkoittivat näitä pelkän sosiaalietujen takia tulevia.


    • Isopersemerjaaaaggg

      Ei ainakaan minua haittaa vaikka kaikki somalit laitettaisiin töihin,mutta ei taida olla näille koneinsinööreille ja avaruustutkioille niin yksinkertaisia töitä että he selviäisivät niistä .Kukaan persu ei varmasti vastusta työperäistä maahanmuuttoa,jos tänne joku vielä tulisi maksamaan korkeita veroja ja asumaan kalliisti .Kyllä suomalaiset täytyy olla etusialla onhan he saaneet koulutuksen yhteiskunnalta heidän vuoronsa on maksaa velka takaisin eikä jäädä yhteiskunnan eläteiksi.

      • ANTlPERSU

        Niin Impivaaralaista erotella ihmiset suomalaisiin ja muihin. Emme tarvitse rajoja, emmekä erottelua. Rajat auki ja ihmisille oikeus valita asuinpaikkansa maailmassa. Kyllä Suomessa riittää töitä kaikille halukkaille, itsestä se on kiinni.


      • kunnonliksaettäelää

        Kylläpä punaviherkommunistit riehuu,mihin vittu täällä tarvitaan lisää väkeä puolet kansasta jo pätkätöissä,eihän sillä kympin tuntipalkalla elä ettekö saatanan pöpit älyä.


      • ANTlPERSU kirjoitti:

        Niin Impivaaralaista erotella ihmiset suomalaisiin ja muihin. Emme tarvitse rajoja, emmekä erottelua. Rajat auki ja ihmisille oikeus valita asuinpaikkansa maailmassa. Kyllä Suomessa riittää töitä kaikille halukkaille, itsestä se on kiinni.

        Selitä minkä takia meidän pitäisi elättää esim. näitä Irakilaisia öljyttyjä ananaspäitä,jotka "pörrää" päivät pitkät kauppakeskuksissa Iphonet kädessä meidän maksamilla verorahoilla.Paras ratkaisu olisi,että heidän lomailulle laitettaisiin piste ja matkalippu kotimaahan.


    • Vieraskoree

      Ei myöskään tarvita mitään inhottavia lukkoja oviin kaikille mahdollisuuksien mukaan saa tulla asumaan kenenkä majajaan tahansa ja vieraille on parasta antia mitä talosta löytyy löytyy.

    • HerätkääPahvit

      HAUSKA ALOITUS TILANTEESSA JOSSA JUURI TULLEEN TIEDON MUKAAN AKTIIVIMALLI OLISI PIENENTÄNYT TYÖTTÖMYYSKORVAUSTA 136 000 TYÖTTÖMÄLTÄ, PROSENTTEINA 37 %. Tuon kaavan mukaan Suomessa on edelleen lähes 400 000 työtöntä, varmaan aivan kamala työvoimapula:)

    • Realismia peliin.Kehitysmaamuslimi ei ole, eikä tule olemaan ratkaisu suomen työvoimaapulaan.Nämä edellä mainitut vain lisäävät julkisenhallinon menoja (terveydenhoidon,oikeuslaitoksen,sosiaalihuollon, koulutuksen y,m..).Punavihreittenkin olisi aika opetella kriittinen ajattelu,eikä nähdä rasismia jokapuolella.

    • Taitaa taas olla modena punavihertävä suvakki.Kun oikein yrität,niin etköhän pian muutu tummaksi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      303
      9777
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      67
      2203
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      42
      2014
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      33
      1850
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1828
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1756
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1338
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1272
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1226
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      51
      1209
    Aihe