Treffit tiedossa?

MatJes

Jotenka. Oon 16-vuotias miehenalku ja täl hetkel lukion ekal luokal. Jjaaa juttuhan on näin että miun luokal on yks kiva tyttö jota oon katellu jo pari kk ja haluaisin olla mahd. suhtees häne kaa mut sain kuulla, et hää oli eronnu häne edellise poikaystävän kaa iha nyt alle kahe viiko sisäl ja nyt en tiiä ko ajatus ois ollu nyt lähipäivinä mahollisest pyytää hänt vaikka treffeille yms. En kuitekaa tiiä et kannattaaks miu hetki ootella et hää pääsis yli siitä erosta ja sit vast kysyy. Ja jos ei ni kannattasko miu pyytää häntä treffeille vai iha suoraa tyttöystäväks vai mites? En tosiaan oo mikää sosiaaline romantikko vaa enemmänki introvertti ja sellane ujompi jantteri. En myöskää enne oo ollu suhteessa jote vähä jänskättää et mite muut siihe suhtautuu ko koko koulu suunnillee sais tietää et miul on tyttöystävä. Ja tähä äskesee vielä et en oo mikää suosituin ihmine tääl päi eikä miust iha hirveesti välttämättä pidetä koska oon aika hikke ja sen sellane. Kiitos et luit ja jos jotai tulee mielee ni apuja saa kertoo.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onks sitä pakko kysyy suoraa treffeille? Mitä jos kysyt sitä hengailee sillee iha vaa 'kaverimielessä'? Sit ku oot tiiäks ystävystyny sen kaa paremmin nii tiiät et onks se oikeesti ees sun tyyppii. Ihmiset saattaa toiseelt puolelt huonetta katsottuna vaikuttaa upeilta mut irl saattaa olla et teiän kemiat ei kohtaa ollenkaa. Kahen viikon aikana se on tuskin toipunu erostaa viel täysin, etenkää jos on ollu pidempi suhde, mut ei kannata myöskään venaa liian kauaa, ettei joku nopeempi ehi eka. Mut oikeesti kannattaa yrittää, kokemuksest tiiän et enemmän veettää jos ei yritä ollenkaa eikä muun koulun mielipiteest tarvii välittää ollenkaa. Mun mielest lukio alkaa pikkuhiljaa olee jo sellane paikka, mis ollaa tiiäks fiksumpii ja muit tuskin kiinnostaa hirveesti, tuli siit jutust sit mitää tai ei.

      • MatJes

        Tota hengailuu "kaverimieles" mie tavallaa tarkotinki mut aattelin et mie ko en oikee ikin hänellle oo mitää sanonukkaa ni saattaa se vähä ouolt vaikuttaaa et iha ns. tuntematon ihminen tulee suoraa kysyy hengaa jne. Mut iha hyvä neuvo et pietää mieles.


      • Sun pitää vaa löytää joku tarpeeks sulava tekosyy saada se lähtee johonki. Esim. voit kokeilla tällast: selvitä mitä se harrastaa tai jotain muuta mis se on hyvä. Sit sä voit kysyy apuu silt just siihen tiettyy aihealueesee liittyen esim. jos se harrastaa salil käyntii nii kysy jos se pystys näyttää sulle pari liikettä ku haluisit alottaa punttaamisen tms. Yleensä ne auttaa omaa harrastuksee liittyvis asiois mielellää. Sen pitää vaa olla tarpeeks sulava ettei tää levii käsii. Tai sit jos et keksi mitää muuta nii eti se hypäril ja kysy apuu jossai kouluhommas tai jtn.


      • MatJes
        Sääjumala kirjoitti:

        Sun pitää vaa löytää joku tarpeeks sulava tekosyy saada se lähtee johonki. Esim. voit kokeilla tällast: selvitä mitä se harrastaa tai jotain muuta mis se on hyvä. Sit sä voit kysyy apuu silt just siihen tiettyy aihealueesee liittyen esim. jos se harrastaa salil käyntii nii kysy jos se pystys näyttää sulle pari liikettä ku haluisit alottaa punttaamisen tms. Yleensä ne auttaa omaa harrastuksee liittyvis asiois mielellää. Sen pitää vaa olla tarpeeks sulava ettei tää levii käsii. Tai sit jos et keksi mitää muuta nii eti se hypäril ja kysy apuu jossai kouluhommas tai jtn.

        No toi autto jo enemmä että tack so mycket! 😊


      • Kerro sitte et miten kävi!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      70
      1362
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1090
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      957
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      712
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      369
      703
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe