Oulu, Suomen raiskauspääkaupunki

ojioi

On kulttuuripääkaupunkia ja on raiskauspääkaupunki.

Onnea Oulu!

Ehkä Sipilältä tulee jotain rahaa. Miljoona tai ehkä puolikas.

55

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • merkitävä-titteli

      Kyllähän siinä on tosiaan tyätä tehty jotta tähän merkittävyyteen on päästy ja kalliiksikin se on tullut.

    • Onneksi olen kemiallisesti kuohittu Ketipinorilla sekä siten täysin kyvytön. Se on aivan ok. Elämä on muutoinkin aivan suurta scheissee.

    • Rahaa tulee. Ylen antamien tietojen mukaan on Oulu saamassa n. 2 milj.euroa ts. 2m€. Mutta Oulu varmaan turhamaisuuksissaan käyttänee senkin "Uupunut Uulu 2026"-hankkeeseensa. Mitä syvästi vastustan! )=0

    • Ei kyllä se varmaan sen 3 milzia saa. Ei sen vähempi voisi riittää, pm. Sihna "Tshuhna" Juppilan kannatus-alueilla...* )>=D

    • Missään nimessä ei ole Oulu mikään Euroopan kulttuuripääkaupunki. Tuo jo silkkaa sadismia ja sekä vakavaa rienausta koko Euroopan kulttuuria kohtaan! Ei siis todellakaan näin! Mieluummin vaikka Porvoo, millä paljon enemmän meriittejä tähän!

    • ISlläontylsää

      Nyt loppuu toi trollaus luuseri. ota kalja ja mene nukkumaan.

    • Vaihdan.konetta

      Jospa jättäisitte pilkkaamasta oululaisia, joille asia on tragedia.

      Muistelkaapa vuoden 2015 tapahtumia Tornion raja-asemalla, jolloin rohkea Pohjolan väki seisoi siellä pitämässä Rajat kiinni-mielenosoituksia. Kuinka röyhkeästi näitä maanpuolustajia nimiteltiin ja haukuttiin, Suomen "puolustusvoimien" itse kantaessa vihollisen kasseja rajalta näiden (vihollisen) vastaanottokeskuksiin.

      (Huawei, joka aktiivisesti väärentää tekstiäni, estää nyt myös laittamasta linkkiä. Mm. sanat "Tornion raja-asemalla", Huawei muunsi sanaksi "auton taka-akseli". Suomalaisten suvakkien "tovereilla", Kiinan kommareilla on huvinsa. DNA tätä tietotablettia mulle tyrkytti, en suosittele kuin suvakeille.)

    • Enolerobot

      Eikö sieltä Oulusta löydy Miehiä puolustamaan näitä lapsia?

      Hallitus viherveisaa ja kaikki puolueet (talutusnuorassa) harrastaa suvaitseveisuuta. Toisinsanoen kukaan ei tee perkele mitään muuta kuin rahastaa näillä maahanpyrkijöillä.

      Ootte pehmeetä porukkaa jos ette saa loppua tälle touhulle! Melkein jokapäivä uusi lapsen raiskaus. Olkaa miehiä perkele ja näyttäkää niille ettei sitä vittu enään suvaita! Pelastakaa ny lapsenne! Mikään muu taho ei sitä tule tekemään Teidän puolesta.

      • Ossaakkonäkimuka

        Paskahousujahan nämä Oulun "miehet" tunnetusti ovat. Kädet taskuissa (omissaan kuitenkin toisin kuin eräät...) muniaan puristelevat ja itsekseen tupisevat. Siihen se sitten jääkin...


      • iuiuui

        "Eikö sieltä Oulusta löydy Miehiä puolustamaan näitä lapsia?"

        Olihan siellä Soldiers of Odin, mutta sitten se Loldiers porukka ja soldiers pelästyivät pois.


    • Lokan.kaverit

      Pahimpina nämä "isänmaalliset" sairaalaraiskaajat...

      • LappiOnSyntinenLaulu

        Mitkä "isänmaalliset sairaalaraiskaajat"? Mitkä "Lokan kaverit"?

        Älä lässytä, vaan lyö faktaa pöytään.

        Faktaa ei ole, koska nuo jutut lähtevät yksin sairaasta suvakin päästäsi ja omasta pervosta mielikuvituksestasi, joita toistat. Kyllä ne sairaalaraiskaajat ovat nimenomaan ihka ulkomaisia matuja, joita te suvakit hyysäätte. 🧔🧔🧔

        Ovatko pohjoisen lessukepulit ottaneet mitään vastustavaa kantaa näihin nyt mainittuihin Oulun tapahtumiin? Ookkonää ite lessu? "Onko joskus, niinkuin sinulle tulisi hiki?"

        Jätä sä kuule Lokka rauhaan, hän on sinuun nähden ihan toisen tason suomalainen, poliittinen tekijämies.


    • valtamatuillaon

      Tavallisen kansalaisen ei tarvi alkaa puolustamaan politiikkojen aikaan saannoksia. Politiikantekijät ja hallituksenpäättäjät ovat vastuussa melkein kaikesta mitä rajojen sisällä tapahtuu. Ei taviksien kuulu ottaa valtaa omiin käsiin kuin pakosta itsesuojeluun.

    • UpeatOululaisetIhmiset

      Oululaiset olette upea suomalainen porukka ja Oulun murre on niin kaunis! Teille kaikki sympatia täältä etelästä; surullista ja kamalaa tuo noiden touhu, joille olette antaneet turvaa! Ei mitään kiitollisuutta heiltä suomalaisia kohtaan; ei jatkoon!

    • PSVoittoon

      Kommunistit ja vihreät ja muut hallituspuolueet ovat ihan pihalla tavallisten ihmisten elämästä!

    • raiskausvale

      Tässä oli juttu eteläamerikkalaisesta naisesta joka oli raiskattu 42000 kertaa ja elelleen hyvinvoivan näköinen, ihan naitavan oloinen.
      Mikä raiskauksessa on niin vaarallista, koska se ei näköjään aiheuta normaalisti naiselle minkäänlaisia ruumiinalisia haittoja ja vaivoja.

      Pahinta on se ettei raiskaajaa päästä enää pillulla kiristämään ja rääkkäämään esimerkiksi avioliittoon asti, jossa vasta helvetti usein vasta alkaakin.
      Tätähän ei kollektiivisesti valehteleva nainen tietenkään koskaan myönnä.

      Nainen läpielämänsä etsii miestä jota pääsisi p. kiristämään ja alistamaan.
      Kansanedustajanaisten ajatuksista 75% menee miettimiseen kuinka lakia voitaisiin muuttaa siten että miehet joutuisivat seksuaalisesti entistä ahtaammalle joka taas parantaisi yleensä naisten olosuhteita ja kiristysmahdollisuuksia.
      Kun ihminen syntyy naiseksi hän syntyy myös valehtelijaksi.

      45% naisista iltarukouksessaan rukoilee että hänet raiskattaisiin.

    • Kulttuuriasekin

      Oulun vaakunaan vaihdettava kuva peniksestä.

    • toteaja-

      raiskausten määrä ei ole Oulussa maan korkein. Jossain lehdessä oli kaupunkikohtaiset listat. Ilmeisesti muualla maassa asioita ei nosteta mediaan. Ehkä Oulussakin olisi nämä kannattanut pimittää.

    • MölyRaiskausPääkaupunki

      Raiskauksen ja mölyn pääkaupunki on Oulu. Möly kuuluu kauppatorilla kaiken päivää; veronmaksajien rahaa juoksee Teostolle ja muille vastaaville loisille josta tietysti sopiva siivu mölystä päättäville virkaoletetuille miehille ja/tai naisille ja muille sukupuolestaan epävarmoille punaviherkaihisille. Kesällä mölytään Kusisaaressa yötä päivää oikei isoilla desibeleillä. Ja mölyä sitä kuuluu Tuban-Rauhalan suunnastakin liiaksi asti.

    • kantapeikko

      toivottavasti tästä lähtien nämä tapaukset pimitetään kuten tehdään muuallakin. Toki nyt saatiin ilmaista rahaa 2 miljoonaa.

      • ViherKommaritVievätRahat

        Kaikki jaetaan noille loisijoille!


    • ToisetOvatErinlaisia

      Toiset sanoo sinisilmäisyydeksi - ja toiset

      taas rasimiksi !

    • naistensaari

      Oulun nimen voisi muuttaa Raiskaus nimeksi ?
      Onhan Suomessa Varkaus kin.

      • VäriTVLupa

        Ainut vaan että Varkaus nimisessä paikassa

        ei ole tapahtunut mitään VARKAUTTA - sitten 1962

        kun tuli VARKAUS Kaupungiksi !

        Sitä ennen - ei ole tilastoja !


      • Poliisiajaasiniselläaut

    • HuutakaanKovenpaa

      Missä on Oulun kuuluisat HUUTAJAT ?

    • Miksi näitä raiskauksia on keskittynyt juuri Ouluun. Onko Ensikoto-hanke ja yleinen ilmapiiri Oulun ns suvakkien keskuudessa mahdollistanut tämän? Miten voi 10-vuotias tyttö kiertää vuoden kiertopalkintona maahanmuuttajamiesten keskuudessa ilman, että kukaan puuttuu asiaan?
      Hyvin paljon uskon, että 12-18 vuotiaita on käytetty laajemminkin hyväksi, mutta tapaukset eivät ole paljastuneet. Asia erikseen ovat vielä ns suvakki naiset, jotka ovat suosiotaan jakaneet anteliaasti.

      • Yhtä.kasvattanut

        Ensikotohanke pyörii taas täysillä vaikka siitä ei huudella. Eikä se pysäytyksissä ollutkaan. Lasten kasvatus jatkuu aivan annettujen nuottien mukaan vaikka sinulle saatetaan ihan muuta kertoa.


    • Kempeleenkingi

      3-vuotisen kotouttamisprojektin tulos Italiassa: 15 miljoonaa euroa ja 124 työllistynyttä pakolaista.

      Kansalainen

    • jkiutreee

      Mistäköhän johtuu, että noita raiskauksia tapahtuu? On se vaan niin vaikea löytää sitä pohjimmaista syytä...
      Keskiaika vs. nykyaika.
      Siinä se syy.

      • pata-kattila-kansi

        Puhutko Lokan sairaalaraiskaaja kavereista?


    • Kyllmääihmettelen

      Oulussa on vanhemmuus hukassa. Ei mitään perussääntöjä ole opetettu lapsille ennenkuin annetaan älypuhelin, viinarahat ja potkaistaan valkeaan maleksimaan.

      Kyllä vanhempia ja tyttöjä saa syyllistää jos lapset menevät aikuisten miesten asunnoille. Ja vielä kuukausien ajan.
      Varsinainen pedofilia, alle 10-vuotiast, tekijä on usein lähipiirin "luotettava."

      • sivusta

        Tämän raiskausten määrän on aiheutanut vapaa kasvatus ,feminismi ,vasemisto vihreys joille kaikki epä normali on sallittua kun se sotii oikeistoa vastaan ja kun ei valtaa politisesti saada vaaleissa .


      • Laiminlyödytlapset

        Vanhemmat ovat alaikäisten kasvattajat. Katsokaa peiliin. Antakaa aikaanne lapsillenne. Turha syytellä ketään muita. Raiskaaja on rikollinen, mutta jos joku vuodenkin juoksee raiskattavana, missä vanhemmat?
        Oulussa kai ei varoitella liikenteestä, huonoista jäistä, huumeista ei yhtään mistään. Muiden asia valvoa lapseni. Yhteiskunnan syy, jos vaikka ajaa pyörällä oulujokeen.


      • PoisSuomestaNuo
        Laiminlyödytlapset kirjoitti:

        Vanhemmat ovat alaikäisten kasvattajat. Katsokaa peiliin. Antakaa aikaanne lapsillenne. Turha syytellä ketään muita. Raiskaaja on rikollinen, mutta jos joku vuodenkin juoksee raiskattavana, missä vanhemmat?
        Oulussa kai ei varoitella liikenteestä, huonoista jäistä, huumeista ei yhtään mistään. Muiden asia valvoa lapseni. Yhteiskunnan syy, jos vaikka ajaa pyörällä oulujokeen.

        Ei ole mitään syytä raiskata toista ihmistä, vaikka olisikin jonkun asunnossa tms. Tuollainen ei kuulu sivistyneet ihmisen käytökseen ja piste.


    • qwerqew
    • TytötOnTyttöjä

      Eihän enää saa puhua tytöistä tai pojista...ei varmaan miehistä ja naisistakaan...Jari Sinkkonen mainiosti kumosi näitä viher-vasemmiston teesejä, että kyllä tytöillä ja pojilla on eri "vehkeet" ja hyvä niin!

    • thrillerrss

      Ihanan kansainvälinen kaupunki. Arvostan.

      T: Michael Jackson

    • holhooja

      Verorahoillahan voidaan suomen lapsosille laittaa koko päiväinen holhooja,kun ovat vissiin yksinkertaisia, kun tunkee toisten asuntoihin.

    • SäästöäTämäkin

      Otetaan kännykät pois - vaikka muutamaksi kuukaudeksi ?

      Katsotaan - loppuuko ihan kokonaan ?

    • IkiLiikkujiako

      Voitaisiiko Kelassa alkaa seuraamaan että mitä kännyillä on tehty ?
      EI kait ole tarkoitus että - kaupunki - rahoittaa toisaalla ja tutkii toisaalla ?

      • ouluhajallamamut

        kela?


    • SPRköAntoiRahat

      Mistä nuo saivat rahat kalliisiin huumeisiin, että saivat tekonsa tehtyä ja lapset tiedottomaan tilaan?

      • Laulun.sanoin

        KelaGold kertoa vois monta tarinaa...


    • voipyhäallah

      Niin,nyt tämä ihmettelyn aihe selvisi.Lapsen raiskaukset ovat tehty moskeijassa.Siinä meillä uusi uskonto!

    • Anonyymi

      hyvää kansalle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jengoväkivalta Ruotsista tulossa pohjoiseen, Suomeenkin..

      • Anonyymi

        Sipilän tavoitteet oli mitkä?

        Suomen keskusta lujille asiasta!


    • Anonyymi

      Ruotsissa mamut mellakoineet monta päivää....suomen suvakit oottaa,että millon tännekin saatas tätä ihanaa kulttuuria...suvakit taputtas käsiä kun autot roihahtas tuleen....ei mee enää kauan kun ruotsissa alkaa sota...Ruotsissa vaan paapotaan mamuja..pitäs panna kuri kodalleen ja mamut linnaan 20 vuodeks terrorismista

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe