"Tiedemies" trollit palstalla.

palstaaLukeva

Teeskentelevät muka olevansa tiedemiehiä mutta rääpivät, solvaavat ja vi**uilevat aamusta iltaan. Tiedemies-teeskentelijöitä pahimmasta päästä. Haluavatko he antaa OIKEISTA tiedemiehistä ankean kuvan? Ovatko he tieteen vihollisia? Ehkä skeptikkoja tai tiedehörhöjä tai tms...

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kainuunviisas

      Me olemme pitkälle koulutettuja herroja ja tohtoreita! Kirjoituksen tasosta päätellen koulusi on jäänyt peruskoulun ala-asteeseen!

      • ollaanosaajia

        Se minuakin huvittaa, kun täällä on muutama tosi tietäjä, joka osaa antaa oikeita neuvoja ja ohjeita kaikenlaisiin ongelmiin.


      • koulustaPotkut

        aPu koLu kiN jäi kas keen

        taa sooni lienneee ale senkin


      • FMSkeptikko

        Olen palstan viisain tiedemies, sillä olen skeptikko.


    • Piukkaa_lompsan

      Ne on kaikki vajakkeja skeposia.

    • Possuntutkija

      Harrastan vain tieteellisiä sananmuunnoksia , sillä olen tiedemies ja skeptikko.

    • Vahvistus
    • Rokotevastaisten loputonta perustelematonta paasausta täällä on palstaa tukkimassa. Tiedettä tuntevat vastaavat asiallisesti kun vain jaksatte kysyä tai kommentoida asiallisesti. Ihan kuin koulun oppitunnilla. Sitten on erikseen takapulpetin häirikkö: siisittelijä, ite oot -tyyppi ja nimimerkkivaras, joka ei ymmärrä yksinkertaisintakaan hänelle esitettyä vastausta, joka on tieteellisesti perusteltu.

      • HyiHyiSinua

        Kirjoituksesi ei ole asiallinen, sillä haukut jotain vähemmillä eväillä olevaa palstan kirjoittajaa.
        Se ei ole korrektia käyttäytymistä palstalla.


      • LoputtomaaVastaan

        Yksikään ns rokoteasiantuntija ei ole joutunut mistään vastuuseen, joten yhtä tyhjän kanssa ovat käypävakuuttelut.

        Tasapuolisuuden nimessä pitäisi puhua myös ehkäisylääkevastaisuudesta, kolesterolilääkevastaisuudesta, verenpainelääkevastaisuudesta, diabeteslääkevastaisuudesta, mielialalääkevastaisuudesta ja onhan näitä muitakin käypälääkevastaisuuksia ja lisääkin tulee jatkuvasti. Pakkolainsäädäntö parantaisi kaikki, eikä skeptikkojenkaan tarvitsisi paasailla joutavia.


      • kainuuN.YLEisvartioti32
        HyiHyiSinua kirjoitti:

        Kirjoituksesi ei ole asiallinen, sillä haukut jotain vähemmillä eväillä olevaa palstan kirjoittajaa.
        Se ei ole korrektia käyttäytymistä palstalla.

        Mitä tarkoitat "vähemmillä eväillä" ja mistä tiedät asian olevan todella niin? Oletko itse tuo kirjoittaja? Kouluttamattomuus ei ole häpeä, oppimattomuuskaan eri syistä johtuen ei ole häpeä mutta kieltäytyminen perustellun tiedon vastaanottamisesta on vähintäänkin kummallista.


      • Anonyymi
        AsiallinenLääkäri kirjoitti:

        Asiallista tietoa sinulle:
        http://elinahytonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195822-hpv-rokotteet-laakarit-vaativat-rokotusten-lopettamista

        Uutinen on neljä vuotta vanha ja silloin Euroopasta löytyi ihan 200 lääkäriä, jotka vastustivat kyseistä rokotetta. Olisiko tuo edes promillea lääkärikunnasta ja moniko heistä on rokoteasiantuntija?
        Nykyään HPV rokotteen tehosta on jo vahva näyttö ja haitat ovat vähäisiä.

        Hyvä, ettet sentään enää Wakefieldiä linkittänyt.

        TEHY:
        " Miksi EMA käynnisti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta heinäkuussa 2015?
        EMA aloitti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta Tanskan lääkeviranomaisten pyynnöstä. Selvitystyö käynnistettiin, kun Tanskassa oli raportoitu HPV-rokotusten aloittamisen jälkeen ilmenneistä POTS-oireyhtymän tapauksista. ..
        EMA:n tietoon on tullut jo useamman vuoden ajan yksittäisiä havaintoja HPV-rokotuksen jälkeen ilmenneistä POTS- ja CRPS (Complex Regional Pain Syndrome) -tapauksista. Näitä oireyhtymiä esiintyy sekä rokottamattomilla että rokotetuilla.
        EMA on käsitellyt jo aiemmin tanskalaisten tekemiä havaintoja osana HPV-rokotteiden säännöllistä turvallisuusseurantaa. Se ei löytänyt näyttöä, että rokotteet aiheuttaisivat POTS oireyhtymää. Tieteellinen näyttö ei myöskään antanut tukea sille, että HPV-rokotusten ja CRPS:n välillä vallitsi syy-yhteys."

        Duodecim: "Rokote ehkäisee jopa 95 % HPV-tyyppien 16 ja 18 aiheuttamista kohdunkaulan syövän vaikeista esiasteista, ja näin ollen se ehkäisee myös kohdunkaulan syöpää."


    • Eivätkä he teeskentele, esimerkiksi minä olen akateemisen loppututkinnon suorittanut.

      • akateemikkoMyös

        Olet näköjään akateemiselta arvpltasi LETTUTIETEEN VIHTORI.


      • HyiHyjSinua
        akateemikkoMyös kirjoitti:

        Olet näköjään akateemiselta arvpltasi LETTUTIETEEN VIHTORI.

        Kirjoituksesi ei ole asiallinen, sillä haukut jotakuta asiallisesti kirjoittavaa.
        Se ei ole korrektia käyttäytymistä palstalla.


      • keppihellari

        Et ole alkuperäinen nimimerkki "siveysvyölaukku" vaan nimimerkkivaras ja palstan pilaaja. Miksi varastelet jatkuvasti hienoja sananmuunnosnimimerkkejäni? Aiotko muuttaa tapasi?
        Keskustele palstalla vaikkapa rokottamisen tärkeydestä ja omista kokemuksistasi vaihtoehtohoitojen toimimattomuudesta.
        Olet palstan surkimus ja täys tollo. Pilaat palstan varkauksillasi.
        Olet palstan paras idiootti nimimerkkivaras.


      • hotel.echo.mike.november
        keppihellari kirjoitti:

        Et ole alkuperäinen nimimerkki "siveysvyölaukku" vaan nimimerkkivaras ja palstan pilaaja. Miksi varastelet jatkuvasti hienoja sananmuunnosnimimerkkejäni? Aiotko muuttaa tapasi?
        Keskustele palstalla vaikkapa rokottamisen tärkeydestä ja omista kokemuksistasi vaihtoehtohoitojen toimimattomuudesta.
        Olet palstan surkimus ja täys tollo. Pilaat palstan varkauksillasi.
        Olet palstan paras idiootti nimimerkkivaras.

        Oletko harkinnut työpaikkaa Merenkulkulaitoksella tutkaheijastimena? Sinulta tuo kaiuttaminen kun tuntuu onnistuvan.


      • Trafikomiikkaa
        hotel.echo.mike.november kirjoitti:

        Oletko harkinnut työpaikkaa Merenkulkulaitoksella tutkaheijastimena? Sinulta tuo kaiuttaminen kun tuntuu onnistuvan.

        Olet seniili vanhus, joka on pudonnut rattaita jo ajat sitten.
        Merenkulkulaitosta ei ole ollut enää vuosikymmeniin.


    • Kainuunviisas

      Me olemme Mensan testit läpäisseitä, akateemisia, viisaita herroja. Emme räähkääviä puoliapinoita.

      • Rähährährähää

        Rährährährährähääääääääääää
        Ääääää!
        Elä naurata noin kovasti!
        Ihan jo vattaan koskee kovasti!
        Rährährährährähääääääääääää
        Ää!


    • TiedettäSkepolle

      Uusi SuomiPuheenvuoroVapaavuoroKirjaudu ja osallistu keskusteluun!
      ElinaHytonen

      Hae
      ❤ 5Suosittele
      HPV-ROKOTTEET: LÄÄKÄRIT VAATIVAT ROKOTUSTEN LOPETTAMISTA
      26.5.2015 16:58 Elina Hytönen Euroopan parlamentti HPV-rokote Lääkärien vaatimus lääketeollisuus Rokotteiden turvallisuus 8 kommenttia ilmoita asiaton viesti


      Yli 200 lääkäriä eri puolilta Eurooppaa vaatii HPV-rokotusohjelmien keskeyttämistä, kunnes rokotteiden turvallisuus, tehokkuus ja riskit on kunnolla selvitetty.



      Ihmisen papilloomavirusta (HPV) vastaan myyty rokote on tarkoitettu kohdunkaulasyövän ehkäisyyn. Sen aiheuttamat voimakkaat ja jopa kohtalokkaat haittavaikutukset ovat johtaneet kasvavaan kritiikkiin, vastalauseisiin ja oikeudenkäynteihin rokotteiden valmistajia vastaan.



      Japanin terveysviranomaiset eivät enää suosittele HPV-rokotteita, ja oikeudenkäyntejä on vireillä Ranskassa, Espanjassa ja Intiassa. Huhtikuussa 2015 HPV-rokotteiden vammauttamien tyttöjen vanhemmat protestoivat Kolumbiassa kaduilla rokotuksia vastaan.



      Eurooppalaiset lääkärit tri Philippe de Chazournesin johdolla lähettivät huhtikuussa 2015 EU:n sosiaaliministeri Marisol Tourainelle kirjelmän, jossa he vaativat rokotusohjelmien keskeyttämistä Euroopan Unionin jäsenvaltioissa, kunnes komissio on selvittänyt rokotteisiin liittyvät turvallisuuskysymykset, riskit ja rokotteiden tehokkuuden.



      Euroopan parlamentin jäsen Michele Rivasi (Vihreät) esitteli vaatimuksen Euroopan parlamentille huhtikuussa. Hänen mukaansa miljoonat tytöt Euroopassa – kaksi miljoonaa Ranskassa - ovat saaneet HPV-rokotteen, vaikka sen tehokkuus on yhä todistamatta. Samaan aikaan yhä suuremmalla joukolle rokotuksen saaneista ilmenee voimakkaita ja osin pysyviä haittareaktioita.



      Ei näyttöä tehosta



      HPV-rokotteiden kaksi tuotemerkkiä ovat käytännössä hyvin samanlaiset. Gardasil tehoaa valmistajan (Merck) mukaan neljään HPV-virustyyppiin eli tyyppeihin 6, 11, 16 ja 18. Cervarix tehoaa kahteen näistä, tyyppeihin 16 ja 18.



      Tämä jo on kysymyksiä herättävää. HPV-viruksia on yli 100 eri tyyppiä, joista ainakin 15:tä pidetään syöpää aiheuttavina, mutta vain jos HPV-infektio jatkuu pitkään eikä irtosolukoetta eli papa-testiä tehdä mahdollisten syövän esiasteiden hoitamiseksi. Lisäksi rokotteiden tyypit 16 ja 18 ovat Euroopassa melko harvinaisia. Euroopassa rokotetaan siis miljoonia tyttöjä sellaista virusta vastaan, jota ei juurikaan Euroopassa esiinny.



      Kysymyksiä herättää myös, että rokotteiden kykyä ehkäistä kohdunkaulansyöpää ei ole todistettu. Rokotteet tehoavat jonkin verran yllämainittuihin virustyyppeihin, mutta ei ole ainuttakaan tutkimusta, joka osoittaisi rokotteiden ehkäisevän syöpää. Gardasilin valmistaja Merck väittää, että HPV-rokote johtaa noin 70 %:n vähennykseen kohdunkaulansyöpätapauksissa, vaikka kliininen tutkimustieto ei ole tähän päivään saakka osoittanut rokotteiden ehkäisseen yhtäkään kohdunkaulansyöpätapausta. University of British Columbian tutkijat pitävät Merckin väitettä harhaanjohtavana, ei-toteennäytettynä olettamuksena, joka perustuu vain tutkimusdatan merkittävään vääristelyyn. (Current Pharmaceutical Design 2012 Sep 24)



      Lisäksi vuonna 2012 tehty tutkimus paljasti, että HPV-rokote vähensi HPV tyyppi 16 –infektioita vain 0,6 % (rokotetut naiset/rokottamattomat naiset). Sen sijaan korkeamman syöpäriskin HPV-tulehduksia todettiin rokotetuilla naisilla 2,6 % - 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla. Merckin omat tutkimukset osoittavat vielä että naisilla, jotka ovat saaneet HPV tyyppi 16 tai 18 -tartunnan ennen rokotteen ottamista, riski saada syövän esiaste tai itse syöpä nousee 44,6 %! (Am J Obstet Gynecol 2012;206:46; FDA.gov Gardasil TM HPV Quadrivalent Vaccine May 18, 2006 VRBPAC Meeting (PDF); CDC.gov Genital HPV Infection Fact Sheet February 23, 2015)



      Tutkijat syyttävät alumiinia



      Gardasilissa ja Cervarixissa on kummassakin adjuvanttina eli kantaja-aineena alumiinisuoloja, joihin viruksen kaltaiset proteiinit (VLP) on adsorboitu eli kiinnitetty. Gardasilissa on ASO4-adjuvantti tyyppiä 3-O-desasyyli-4-monofosforyylilipidi (MPL) adsorboituna alumiinihydroksidiin. Cervarixissakin virusainekset on adsorboitu alumiinihydroksidiin. Gardasilissa on lisäksi polysorbaatti 80:aa, mikä puuttuu Cervarixista. Polysorbaatti 80 on haitallinen aine, jonka tiedetään aiheuttavan mm. hedelmättömyyttä.



      Monet tutkijat syyttävät HPV-rokotteiden toksisista vaikutuksista niiden alumiinia. Näitä tutkijoita ovat Ranskassa R.- K. Gherardi ja F.- J. Authier, Canadassa C. Shaw ja L. Tomljenovic, Pohjois-Amerikassa S. Seneff ja S.-H. Lee, Israelissa Y. Schoenfeld ja Englannissa C. Exley ja muut. (Michele Rivasi, MEP, 9.4. 2015, http:://vaccineimpact.com/2015/european-parliament-addresses-the…)



      Rokotteiden alumiinisuolat vaeltavat kehossa vapaasti, kunnes saapuvat aivoihin, mihin ne alkavat kerääntyä. Alumiini on neurotoksiini, hermostomyrkky. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteiden alumiiniadjuvantit pystyvät aiheuttamaan vakavia immun

    • Skkeppikko

      Uusi SuomiPuheenvuoroVapaavuoroKirjaudu ja osallistu keskusteluun!
      ElinaHytonen

      Hae
      ❤ 5Suosittele
      HPV-ROKOTTEET: LÄÄKÄRIT VAATIVAT ROKOTUSTEN LOPETTAMISTA
      26.5.2015 16:58 Elina Hytönen Euroopan parlamentti HPV-rokote Lääkärien vaatimus lääketeollisuus Rokotteiden turvallisuus 8 kommenttia ilmoita asiaton viesti


      Yli 200 lääkäriä eri puolilta Eurooppaa vaatii HPV-rokotusohjelmien keskeyttämistä, kunnes rokotteiden turvallisuus, tehokkuus ja riskit on kunnolla selvitetty.



      Ihmisen papilloomavirusta (HPV) vastaan myyty rokote on tarkoitettu kohdunkaulasyövän ehkäisyyn. Sen aiheuttamat voimakkaat ja jopa kohtalokkaat haittavaikutukset ovat johtaneet kasvavaan kritiikkiin, vastalauseisiin ja oikeudenkäynteihin rokotteiden valmistajia vastaan.



      Japanin terveysviranomaiset eivät enää suosittele HPV-rokotteita, ja oikeudenkäyntejä on vireillä Ranskassa, Espanjassa ja Intiassa. Huhtikuussa 2015 HPV-rokotteiden vammauttamien tyttöjen vanhemmat protestoivat Kolumbiassa kaduilla rokotuksia vastaan.



      Eurooppalaiset lääkärit tri Philippe de Chazournesin johdolla lähettivät huhtikuussa 2015 EU:n sosiaaliministeri Marisol Tourainelle kirjelmän, jossa he vaativat rokotusohjelmien keskeyttämistä Euroopan Unionin jäsenvaltioissa, kunnes komissio on selvittänyt rokotteisiin liittyvät turvallisuuskysymykset, riskit ja rokotteiden tehokkuuden.



      Euroopan parlamentin jäsen Michele Rivasi (Vihreät) esitteli vaatimuksen Euroopan parlamentille huhtikuussa. Hänen mukaansa miljoonat tytöt Euroopassa – kaksi miljoonaa Ranskassa - ovat saaneet HPV-rokotteen, vaikka sen tehokkuus on yhä todistamatta. Samaan aikaan yhä suuremmalla joukolle rokotuksen saaneista ilmenee voimakkaita ja osin pysyviä haittareaktioita.



      Ei näyttöä tehosta



      HPV-rokotteiden kaksi tuotemerkkiä ovat käytännössä hyvin samanlaiset. Gardasil tehoaa valmistajan (Merck) mukaan neljään HPV-virustyyppiin eli tyyppeihin 6, 11, 16 ja 18. Cervarix tehoaa kahteen näistä, tyyppeihin 16 ja 18.



      Tämä jo on kysymyksiä herättävää. HPV-viruksia on yli 100 eri tyyppiä, joista ainakin 15:tä pidetään syöpää aiheuttavina, mutta vain jos HPV-infektio jatkuu pitkään eikä irtosolukoetta eli papa-testiä tehdä mahdollisten syövän esiasteiden hoitamiseksi. Lisäksi rokotteiden tyypit 16 ja 18 ovat Euroopassa melko harvinaisia. Euroopassa rokotetaan siis miljoonia tyttöjä sellaista virusta vastaan, jota ei juurikaan Euroopassa esiinny.



      Kysymyksiä herättää myös, että rokotteiden kykyä ehkäistä kohdunkaulansyöpää ei ole todistettu. Rokotteet tehoavat jonkin verran yllämainittuihin virustyyppeihin, mutta ei ole ainuttakaan tutkimusta, joka osoittaisi rokotteiden ehkäisevän syöpää. Gardasilin valmistaja Merck väittää, että HPV-rokote johtaa noin 70 %:n vähennykseen kohdunkaulansyöpätapauksissa, vaikka kliininen tutkimustieto ei ole tähän päivään saakka osoittanut rokotteiden ehkäisseen yhtäkään kohdunkaulansyöpätapausta. University of British Columbian tutkijat pitävät Merckin väitettä harhaanjohtavana, ei-toteennäytettynä olettamuksena, joka perustuu vain tutkimusdatan merkittävään vääristelyyn. (Current Pharmaceutical Design 2012 Sep 24)



      Lisäksi vuonna 2012 tehty tutkimus paljasti, että HPV-rokote vähensi HPV tyyppi 16 –infektioita vain 0,6 % (rokotetut naiset/rokottamattomat naiset). Sen sijaan korkeamman syöpäriskin HPV-tulehduksia todettiin rokotetuilla naisilla 2,6 % - 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla. Merckin omat tutkimukset osoittavat vielä että naisilla, jotka ovat saaneet HPV tyyppi 16 tai 18 -tartunnan ennen rokotteen ottamista, riski saada syövän esiaste tai itse syöpä nousee 44,6 %! (Am J Obstet Gynecol 2012;206:46; FDA.gov Gardasil TM HPV Quadrivalent Vaccine May 18, 2006 VRBPAC Meeting (PDF); CDC.gov Genital HPV Infection Fact Sheet February 23, 2015)



      Tutkijat syyttävät alumiinia



      Gardasilissa ja Cervarixissa on kummassakin adjuvanttina eli kantaja-aineena alumiinisuoloja, joihin viruksen kaltaiset proteiinit (VLP) on adsorboitu eli kiinnitetty. Gardasilissa on ASO4-adjuvantti tyyppiä 3-O-desasyyli-4-monofosforyylilipidi (MPL) adsorboituna alumiinihydroksidiin. Cervarixissakin virusainekset on adsorboitu alumiinihydroksidiin. Gardasilissa on lisäksi polysorbaatti 80:aa, mikä puuttuu Cervarixista. Polysorbaatti 80 on haitallinen aine, jonka tiedetään aiheuttavan mm. hedelmättömyyttä.



      Monet tutkijat syyttävät HPV-rokotteiden toksisista vaikutuksista niiden alumiinia. Näitä tutkijoita ovat Ranskassa R.- K. Gherardi ja F.- J. Authier, Canadassa C. Shaw ja L. Tomljenovic, Pohjois-Amerikassa S. Seneff ja S.-H. Lee, Israelissa Y. Schoenfeld ja Englannissa C. Exley ja muut. (Michele Rivasi, MEP, 9.4. 2015, http:://vaccineimpact.com/2015/european-parliament-addresses-the…)



      Rokotteiden alumiinisuolat vaeltavat kehossa vapaasti, kunnes saapuvat aivoihin, mihin ne alkavat kerääntyä. Alumiini on neurotoksiini, hermostomyrkky. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteiden alumiiniadjuvantit pystyvät aiheuttamaan vakavia immun

      • Anonyymi

        Uutinen on neljä vuotta vanha ja silloin Euroopasta löytyi ihan 200 lääkäriä, jotka vastustivat kyseistä rokotetta. Olisiko tuo edes promillea lääkärikunnasta ja moniko heistä on rokoteasiantuntija?
        Nykyään HPV rokotteen tehosta on jo vahva näyttö ja haitat ovat vähäisiä.

        Hyvä, ettet sentään enää Wakefieldiä linkittänyt.

        TEHY:
        " Miksi EMA käynnisti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta heinäkuussa 2015?
        EMA aloitti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta Tanskan lääkeviranomaisten pyynnöstä. Selvitystyö käynnistettiin, kun Tanskassa oli raportoitu HPV-rokotusten aloittamisen jälkeen ilmenneistä POTS-oireyhtymän tapauksista. ..
        EMA:n tietoon on tullut jo useamman vuoden ajan yksittäisiä havaintoja HPV-rokotuksen jälkeen ilmenneistä POTS- ja CRPS (Complex Regional Pain Syndrome) -tapauksista. Näitä oireyhtymiä esiintyy sekä rokottamattomilla että rokotetuilla.
        EMA on käsitellyt jo aiemmin tanskalaisten tekemiä havaintoja osana HPV-rokotteiden säännöllistä turvallisuusseurantaa. Se ei löytänyt näyttöä, että rokotteet aiheuttaisivat POTS oireyhtymää. Tieteellinen näyttö ei myöskään antanut tukea sille, että HPV-rokotusten ja CRPS:n välillä vallitsi syy-yhteys."

        Duodecim: "Rokote ehkäisee jopa 95 % HPV-tyyppien 16 ja 18 aiheuttamista kohdunkaulan syövän vaikeista esiasteista, ja näin ollen se ehkäisee myös kohdunkaulan syöpää."


    • LånginToivo

      Minä olen palstan ainoa oikea tiedemies, sillä minulla on akateeminen tutkinto.
      Olen LETTUTIETEEN VIHTORI.

    • bloqwesad.32.njee-appa

      ad hominem / poisoning the well
      kun ei sanoma miellytä vaikka on totuus
      alkaa syyttely, vaikka sinussa itsessäsi on enemmän syytä

      • Ahvenlampi

        Uusi SuomiPuheenvuoroVapaavuoroKirjaudu ja osallistu keskusteluun!
        ElinaHytonen

        Hae
        ❤ 5Suosittele
        HPV-ROKOTTEET: LÄÄKÄRIT VAATIVAT ROKOTUSTEN LOPETTAMISTA
        26.5.2015 16:58 Elina Hytönen Euroopan parlamentti HPV-rokote Lääkärien vaatimus lääketeollisuus Rokotteiden turvallisuus 8 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Yli 200 lääkäriä eri puolilta Eurooppaa vaatii HPV-rokotusohjelmien keskeyttämistä, kunnes rokotteiden turvallisuus, tehokkuus ja riskit on kunnolla selvitetty.

        Ihmisen papilloomavirusta (HPV) vastaan myyty rokote on tarkoitettu kohdunkaulasyövän ehkäisyyn. Sen aiheuttamat voimakkaat ja jopa kohtalokkaat haittavaikutukset ovat johtaneet kasvavaan kritiikkiin, vastalauseisiin ja oikeudenkäynteihin rokotteiden valmistajia vastaan.

        Japanin terveysviranomaiset eivät enää suosittele HPV-rokotteita, ja oikeudenkäyntejä on vireillä Ranskassa, Espanjassa ja Intiassa. Huhtikuussa 2015 HPV-rokotteiden vammauttamien tyttöjen vanhemmat protestoivat Kolumbiassa kaduilla rokotuksia vastaan.

        Eurooppalaiset lääkärit tri Philippe de Chazournesin johdolla lähettivät huhtikuussa 2015 EU:n sosiaaliministeri Marisol Tourainelle kirjelmän, jossa he vaativat rokotusohjelmien keskeyttämistä Euroopan Unionin jäsenvaltioissa, kunnes komissio on selvittänyt rokotteisiin liittyvät turvallisuuskysymykset, riskit ja rokotteiden tehokkuuden.

        Euroopan parlamentin jäsen Michele Rivasi (Vihreät) esitteli vaatimuksen Euroopan parlamentille huhtikuussa. Hänen mukaansa miljoonat tytöt Euroopassa – kaksi miljoonaa Ranskassa - ovat saaneet HPV-rokotteen, vaikka sen tehokkuus on yhä todistamatta. Samaan aikaan yhä suuremmalla joukolle rokotuksen saaneista ilmenee voimakkaita ja osin pysyviä haittareaktioita.

        Ei näyttöä tehosta

        HPV-rokotteiden kaksi tuotemerkkiä ovat käytännössä hyvin samanlaiset. Gardasil tehoaa valmistajan (Merck) mukaan neljään HPV-virustyyppiin eli tyyppeihin 6, 11, 16 ja 18. Cervarix tehoaa kahteen näistä, tyyppeihin 16 ja 18.

        Tämä jo on kysymyksiä herättävää. HPV-viruksia on yli 100 eri tyyppiä, joista ainakin 15:tä pidetään syöpää aiheuttavina, mutta vain jos HPV-infektio jatkuu pitkään eikä irtosolukoetta eli papa-testiä tehdä mahdollisten syövän esiasteiden hoitamiseksi. Lisäksi rokotteiden tyypit 16 ja 18 ovat Euroopassa melko harvinaisia. Euroopassa rokotetaan siis miljoonia tyttöjä sellaista virusta vastaan, jota ei juurikaan Euroopassa esiinny.

        Kysymyksiä herättää myös, että rokotteiden kykyä ehkäistä kohdunkaulansyöpää ei ole todistettu. Rokotteet tehoavat jonkin verran yllämainittuihin virustyyppeihin, mutta ei ole ainuttakaan tutkimusta, joka osoittaisi rokotteiden ehkäisevän syöpää. Gardasilin valmistaja Merck väittää, että HPV-rokote johtaa noin 70 %:n vähennykseen kohdunkaulansyöpätapauksissa, vaikka kliininen tutkimustieto ei ole tähän päivään saakka osoittanut rokotteiden ehkäisseen yhtäkään kohdunkaulansyöpätapausta. University of British Columbian tutkijat pitävät Merckin väitettä harhaanjohtavana, ei-toteennäytettynä olettamuksena, joka perustuu vain tutkimusdatan merkittävään vääristelyyn. (Current Pharmaceutical Design 2012 Sep 24)

        Lisäksi vuonna 2012 tehty tutkimus paljasti, että HPV-rokote vähensi HPV tyyppi 16 –infektioita vain 0,6 % (rokotetut naiset/rokottamattomat naiset). Sen sijaan korkeamman syöpäriskin HPV-tulehduksia todettiin rokotetuilla naisilla 2,6 % - 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla. Merckin omat tutkimukset osoittavat vielä että naisilla, jotka ovat saaneet HPV tyyppi 16 tai 18 -tartunnan ennen rokotteen ottamista, riski saada syövän esiaste tai itse syöpä nousee 44,6 %! (Am J Obstet Gynecol 2012;206:46; FDA.gov Gardasil TM HPV Quadrivalent Vaccine May 18, 2006 VRBPAC Meeting (PDF); CDC.gov Genital HPV Infection Fact Sheet February 23, 2015)

        Tutkijat syyttävät alumiinia

        Gardasilissa ja Cervarixissa on kummassakin adjuvanttina eli kantaja-aineena alumiinisuoloja, joihin viruksen kaltaiset proteiinit (VLP) on adsorboitu eli kiinnitetty. Gardasilissa on ASO4-adjuvantti tyyppiä 3-O-desasyyli-4-monofosforyylilipidi (MPL) adsorboituna alumiinihydroksidiin. Cervarixissakin virusainekset on adsorboitu alumiinihydroksidiin. Gardasilissa on lisäksi polysorbaatti 80:aa, mikä puuttuu Cervarixista. Polysorbaatti 80 on haitallinen aine, jonka tiedetään aiheuttavan mm. hedelmättömyyttä.

        Monet tutkijat syyttävät HPV-rokotteiden toksisista vaikutuksista niiden alumiinia. Näitä tutkijoita ovat Ranskassa R.- K. Gherardi ja F.- J. Authier, Canadassa C. Shaw ja L. Tomljenovic, Pohjois-Amerikassa S. Seneff ja S.-H. Lee, Israelissa Y. Schoenfeld ja Englannissa C. Exley ja muut. (Michele Rivasi, MEP, 9.4. 2015, http:://vaccineimpact.com/2015/european-parliament-addresses-the…)

        Rokotteiden alumiinisuolat vaeltavat kehossa vapaasti, kunnes saapuvat aivoihin, mihin ne alkavat kerääntyä. Alumiini on neurotoksiini, hermostomyrkky. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteiden alumiiniadjuvantit pystyvät aiheuttamaan vakavia immun


      • OotMiunVappu-Pekoni

        Et ole alkuperäinen nimimerkki "blogwesad.32.njee-appa" vaan nimimerkkivaras ja palstan pilaaja. Miksi varastelet jatkuvasti hienoja sananmuunnosnimimerkkejäni? Aiotko muuttaa tapasi?
        Keskustele palstalla vaikkapa rokottamisen tärkeydestä ja omista kokemuksistasi vaihtoehtohoitojen toimimattomuudesta.
        Olet palstan surkimus ja täys tollo. Pilaat palstan nimimerkki varkauksillasi.


      • Anonyymi
        Ahvenlampi kirjoitti:

        Uusi SuomiPuheenvuoroVapaavuoroKirjaudu ja osallistu keskusteluun!
        ElinaHytonen

        Hae
        ❤ 5Suosittele
        HPV-ROKOTTEET: LÄÄKÄRIT VAATIVAT ROKOTUSTEN LOPETTAMISTA
        26.5.2015 16:58 Elina Hytönen Euroopan parlamentti HPV-rokote Lääkärien vaatimus lääketeollisuus Rokotteiden turvallisuus 8 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Yli 200 lääkäriä eri puolilta Eurooppaa vaatii HPV-rokotusohjelmien keskeyttämistä, kunnes rokotteiden turvallisuus, tehokkuus ja riskit on kunnolla selvitetty.

        Ihmisen papilloomavirusta (HPV) vastaan myyty rokote on tarkoitettu kohdunkaulasyövän ehkäisyyn. Sen aiheuttamat voimakkaat ja jopa kohtalokkaat haittavaikutukset ovat johtaneet kasvavaan kritiikkiin, vastalauseisiin ja oikeudenkäynteihin rokotteiden valmistajia vastaan.

        Japanin terveysviranomaiset eivät enää suosittele HPV-rokotteita, ja oikeudenkäyntejä on vireillä Ranskassa, Espanjassa ja Intiassa. Huhtikuussa 2015 HPV-rokotteiden vammauttamien tyttöjen vanhemmat protestoivat Kolumbiassa kaduilla rokotuksia vastaan.

        Eurooppalaiset lääkärit tri Philippe de Chazournesin johdolla lähettivät huhtikuussa 2015 EU:n sosiaaliministeri Marisol Tourainelle kirjelmän, jossa he vaativat rokotusohjelmien keskeyttämistä Euroopan Unionin jäsenvaltioissa, kunnes komissio on selvittänyt rokotteisiin liittyvät turvallisuuskysymykset, riskit ja rokotteiden tehokkuuden.

        Euroopan parlamentin jäsen Michele Rivasi (Vihreät) esitteli vaatimuksen Euroopan parlamentille huhtikuussa. Hänen mukaansa miljoonat tytöt Euroopassa – kaksi miljoonaa Ranskassa - ovat saaneet HPV-rokotteen, vaikka sen tehokkuus on yhä todistamatta. Samaan aikaan yhä suuremmalla joukolle rokotuksen saaneista ilmenee voimakkaita ja osin pysyviä haittareaktioita.

        Ei näyttöä tehosta

        HPV-rokotteiden kaksi tuotemerkkiä ovat käytännössä hyvin samanlaiset. Gardasil tehoaa valmistajan (Merck) mukaan neljään HPV-virustyyppiin eli tyyppeihin 6, 11, 16 ja 18. Cervarix tehoaa kahteen näistä, tyyppeihin 16 ja 18.

        Tämä jo on kysymyksiä herättävää. HPV-viruksia on yli 100 eri tyyppiä, joista ainakin 15:tä pidetään syöpää aiheuttavina, mutta vain jos HPV-infektio jatkuu pitkään eikä irtosolukoetta eli papa-testiä tehdä mahdollisten syövän esiasteiden hoitamiseksi. Lisäksi rokotteiden tyypit 16 ja 18 ovat Euroopassa melko harvinaisia. Euroopassa rokotetaan siis miljoonia tyttöjä sellaista virusta vastaan, jota ei juurikaan Euroopassa esiinny.

        Kysymyksiä herättää myös, että rokotteiden kykyä ehkäistä kohdunkaulansyöpää ei ole todistettu. Rokotteet tehoavat jonkin verran yllämainittuihin virustyyppeihin, mutta ei ole ainuttakaan tutkimusta, joka osoittaisi rokotteiden ehkäisevän syöpää. Gardasilin valmistaja Merck väittää, että HPV-rokote johtaa noin 70 %:n vähennykseen kohdunkaulansyöpätapauksissa, vaikka kliininen tutkimustieto ei ole tähän päivään saakka osoittanut rokotteiden ehkäisseen yhtäkään kohdunkaulansyöpätapausta. University of British Columbian tutkijat pitävät Merckin väitettä harhaanjohtavana, ei-toteennäytettynä olettamuksena, joka perustuu vain tutkimusdatan merkittävään vääristelyyn. (Current Pharmaceutical Design 2012 Sep 24)

        Lisäksi vuonna 2012 tehty tutkimus paljasti, että HPV-rokote vähensi HPV tyyppi 16 –infektioita vain 0,6 % (rokotetut naiset/rokottamattomat naiset). Sen sijaan korkeamman syöpäriskin HPV-tulehduksia todettiin rokotetuilla naisilla 2,6 % - 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla. Merckin omat tutkimukset osoittavat vielä että naisilla, jotka ovat saaneet HPV tyyppi 16 tai 18 -tartunnan ennen rokotteen ottamista, riski saada syövän esiaste tai itse syöpä nousee 44,6 %! (Am J Obstet Gynecol 2012;206:46; FDA.gov Gardasil TM HPV Quadrivalent Vaccine May 18, 2006 VRBPAC Meeting (PDF); CDC.gov Genital HPV Infection Fact Sheet February 23, 2015)

        Tutkijat syyttävät alumiinia

        Gardasilissa ja Cervarixissa on kummassakin adjuvanttina eli kantaja-aineena alumiinisuoloja, joihin viruksen kaltaiset proteiinit (VLP) on adsorboitu eli kiinnitetty. Gardasilissa on ASO4-adjuvantti tyyppiä 3-O-desasyyli-4-monofosforyylilipidi (MPL) adsorboituna alumiinihydroksidiin. Cervarixissakin virusainekset on adsorboitu alumiinihydroksidiin. Gardasilissa on lisäksi polysorbaatti 80:aa, mikä puuttuu Cervarixista. Polysorbaatti 80 on haitallinen aine, jonka tiedetään aiheuttavan mm. hedelmättömyyttä.

        Monet tutkijat syyttävät HPV-rokotteiden toksisista vaikutuksista niiden alumiinia. Näitä tutkijoita ovat Ranskassa R.- K. Gherardi ja F.- J. Authier, Canadassa C. Shaw ja L. Tomljenovic, Pohjois-Amerikassa S. Seneff ja S.-H. Lee, Israelissa Y. Schoenfeld ja Englannissa C. Exley ja muut. (Michele Rivasi, MEP, 9.4. 2015, http:://vaccineimpact.com/2015/european-parliament-addresses-the…)

        Rokotteiden alumiinisuolat vaeltavat kehossa vapaasti, kunnes saapuvat aivoihin, mihin ne alkavat kerääntyä. Alumiini on neurotoksiini, hermostomyrkky. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteiden alumiiniadjuvantit pystyvät aiheuttamaan vakavia immun

        Uutinen on neljä vuotta vanha ja silloin Euroopasta löytyi ihan 200 lääkäriä, jotka vastustivat kyseistä rokotetta. Olisiko tuo edes promillea lääkärikunnasta ja moniko heistä on rokoteasiantuntija?
        Nykyään HPV rokotteen tehosta on jo vahva näyttö ja haitat ovat vähäisiä.

        Hyvä, ettet sentään enää Wakefieldiä linkittänyt.

        TEHY:
        " Miksi EMA käynnisti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta heinäkuussa 2015?
        EMA aloitti lisäselvityksen HPV-rokotteiden turvallisuudesta Tanskan lääkeviranomaisten pyynnöstä. Selvitystyö käynnistettiin, kun Tanskassa oli raportoitu HPV-rokotusten aloittamisen jälkeen ilmenneistä POTS-oireyhtymän tapauksista. ..
        EMA:n tietoon on tullut jo useamman vuoden ajan yksittäisiä havaintoja HPV-rokotuksen jälkeen ilmenneistä POTS- ja CRPS (Complex Regional Pain Syndrome) -tapauksista. Näitä oireyhtymiä esiintyy sekä rokottamattomilla että rokotetuilla.
        EMA on käsitellyt jo aiemmin tanskalaisten tekemiä havaintoja osana HPV-rokotteiden säännöllistä turvallisuusseurantaa. Se ei löytänyt näyttöä, että rokotteet aiheuttaisivat POTS oireyhtymää. Tieteellinen näyttö ei myöskään antanut tukea sille, että HPV-rokotusten ja CRPS:n välillä vallitsi syy-yhteys."

        Duodecim: "Rokote ehkäisee jopa 95 % HPV-tyyppien 16 ja 18 aiheuttamista kohdunkaulan syövän vaikeista esiasteista, ja näin ollen se ehkäisee myös kohdunkaulan syöpää."


      • OotMiunVappu-Pekoni kirjoitti:

        Et ole alkuperäinen nimimerkki "blogwesad.32.njee-appa" vaan nimimerkkivaras ja palstan pilaaja. Miksi varastelet jatkuvasti hienoja sananmuunnosnimimerkkejäni? Aiotko muuttaa tapasi?
        Keskustele palstalla vaikkapa rokottamisen tärkeydestä ja omista kokemuksistasi vaihtoehtohoitojen toimimattomuudesta.
        Olet palstan surkimus ja täys tollo. Pilaat palstan nimimerkki varkauksillasi.

        Pysyisit hiljaa kun sinulla ei ole mitään annettavaa palstalle.


      • Anonyymi
        siveysvyölaukku kirjoitti:

        Pysyisit hiljaa kun sinulla ei ole mitään annettavaa palstalle.

        Lukijat, uskokaa vain alkuperäisen signeeratun nimimerkin viestejä.
        Vuodatuksesi ei taaskaan sisällä yhtään asiaa!

        --
        signature WefGDt


      • Anonyymi
        siveysvyölaukku kirjoitti:

        Pysyisit hiljaa kun sinulla ei ole mitään annettavaa palstalle.

        Yö ja pullo vodkaa ja päätit avata siveysvyölaukkusi ja jakaa kaikille täyttä roskaa.


    • Skepotieteestä

      Skepolta "eväät" loppuivat. Siirtyi seuraavaan vaiheeseen!

      • Iisalmenviisas

        Tulityötoivo! Siirryppä tulitikkuihin! Puheesi on n niin sekavaa.


      • Kouvolanviisas

        Pahin tiedemiestrolli on Tulityötoivo. Vääntää uskomushoidot tulityöksi, ja jumalanaan pitää Geologiaa! Tunnen miehen.


    • Anonyymi

      Eivät tiedemiehet ole koskaan olleet "täyspäisiä", vaan enemmän tai vähemmän erikoisia hulluja.

      • Anonyymi

        Me tiedemiehet olemme pärjänneet kouluissa, ja saaneet hyvät todistukset. Huonoilla ei lääkikseen tai muualle yliopistoon päästä.

        Nämä opintonsa peruskouluun tai amikseen jättäneet ovat vain kateellisia, kun koulutusta ja älyä puutuu. OVAT SITÄ MIELTÄ, ETTÄ HEIDÄN OMAKOHTAINEN LUULONSA ON TIETO!!!!!!!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Me tiedemiehet olemme pärjänneet kouluissa, ja saaneet hyvät todistukset. Huonoilla ei lääkikseen tai muualle yliopistoon päästä.

        Nämä opintonsa peruskouluun tai amikseen jättäneet ovat vain kateellisia, kun koulutusta ja älyä puutuu. OVAT SITÄ MIELTÄ, ETTÄ HEIDÄN OMAKOHTAINEN LUULONSA ON TIETO!!!!!!!!!

        Ei ihan noinkaan. Minusta kaikilla ihmisillä on kyky oppia ainakin jonkin verran asioita. Vaikeaa voi olla sen myöntäminen, missä oman tiedon rajat tulevat vastaan. Tiede ei väitä olevansa kaikkivoipaa eivätkä tieteilijät väitä tietävänsä kaikkea edes omasta alastaan. Tieteessä asioita tutkitaan tavoilla, joissa mielipiteet tai omat tuntemukset (tutkijan tai tutkittavan) vaikuttavat mahdollisimman vähän tutkimuksen lopputulokseen. Terveyspuolella tämä on takuulla vaikeaa, koska jos vaikka joku tuntee saaneensa avun vaihtoehtoishoidosta, hän ei pysty todistamaan sitä että apu tuli juuri siitä, mutta eivät muutkaan välttämättä voi kumota hänen väitettään.


      • Anonyymi
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Ei ihan noinkaan. Minusta kaikilla ihmisillä on kyky oppia ainakin jonkin verran asioita. Vaikeaa voi olla sen myöntäminen, missä oman tiedon rajat tulevat vastaan. Tiede ei väitä olevansa kaikkivoipaa eivätkä tieteilijät väitä tietävänsä kaikkea edes omasta alastaan. Tieteessä asioita tutkitaan tavoilla, joissa mielipiteet tai omat tuntemukset (tutkijan tai tutkittavan) vaikuttavat mahdollisimman vähän tutkimuksen lopputulokseen. Terveyspuolella tämä on takuulla vaikeaa, koska jos vaikka joku tuntee saaneensa avun vaihtoehtoishoidosta, hän ei pysty todistamaan sitä että apu tuli juuri siitä, mutta eivät muutkaan välttämättä voi kumota hänen väitettään.

        Sinä et ole oppinut yhtään mitään, et edes nettikäyttäytymistä.
        Vaan mesoat palstalla omia totuuksiasi,, jotka ovat enimmäkseen keksimiäsi valheita ja puolitotuuksia.

        Terveisin asiallinen Hilma K.


      • Anonyymi
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Ei ihan noinkaan. Minusta kaikilla ihmisillä on kyky oppia ainakin jonkin verran asioita. Vaikeaa voi olla sen myöntäminen, missä oman tiedon rajat tulevat vastaan. Tiede ei väitä olevansa kaikkivoipaa eivätkä tieteilijät väitä tietävänsä kaikkea edes omasta alastaan. Tieteessä asioita tutkitaan tavoilla, joissa mielipiteet tai omat tuntemukset (tutkijan tai tutkittavan) vaikuttavat mahdollisimman vähän tutkimuksen lopputulokseen. Terveyspuolella tämä on takuulla vaikeaa, koska jos vaikka joku tuntee saaneensa avun vaihtoehtoishoidosta, hän ei pysty todistamaan sitä että apu tuli juuri siitä, mutta eivät muutkaan välttämättä voi kumota hänen väitettään.

        Buahahahaa! Elä naurata minnuu! HOHOHOHOHO

        -- Muutama metri kaakkoon --


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe