Pelkkää roskaa

ei.ole.katsomisen.arvois

oli tapansa mukaan myös tämä neljäs jakso Markku-hoitaa ohjelmasta.

63

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heh-heh

      Että aikuiset miehet tekee itsestään idiootteja.

      • Epilässä_paikka_molemmil

        Eiköhän nuo molemmat ole olleet sitä jo syntymästään saakka.


      • oikea_osoite
        Epilässä_paikka_molemmil kirjoitti:

        Eiköhän nuo molemmat ole olleet sitä jo syntymästään saakka.

        Mitä ne huutiukon remonttimiehet sieltä Epilästä pois tuli? Sinnehän niiden olisi pitänyt jäädä !! Huutiukko ja keisarinna olisi saanut mennä vielä jäljestäpäin samaan porukkaan.


      • SyntymälahjatkoSaivat
        Epilässä_paikka_molemmil kirjoitti:

        Eiköhän nuo molemmat ole olleet sitä jo syntymästään saakka.

        Hyö olivat puun takana piilossa kun Luoja lahjoja jakoi


    • liivit-pois-noilta

      Prätkäjätkät oli säälittäviä !!

    • aurinkolasit

      Kelle tämä ohjelma on oikein suunnattu? Katsoin pätkän, ja laitoin kiinni, ajattelin, niinkuin se Markkukin aina saanoo tekevänsä. Miten ohjelmat voi mennä tälle tasolle, ja mistä me maksamme oikein media maksua, kun meille syötetään tällaista p....kaa. Onneksi on kaukosäädin olemassa.Onkohan tuolla Akilla ja Helillä vielä kuinka paljon siellä Uuraisilla lisää tällaisia tyyppejä, ja ystäviä, tulisi varmaan lisää kansalle naurettavaa.

    • Meteimmesen

      Aki ei todellakaan vaikuta penaalin terävimmältä, eikä myöskään huutavalla äänellä puhuva rouva. Tv-ohjelma mahdollisti heille tämän suosion ja rahan tulon jonka ansion pistävät kuitenkin omaksi ansiokseen.

    • JaTimoLaulaa

      Surkea esitys oli tämä viimeinen jakso. Se prätkämiesten kohtaaminen oli niin nolo ja musiikki taustalla, uhkaava mukamas. Hienoa että he tekevät hyvää ja siksi arvostan.
      Mutta täytyy todella ihmetellä millaisia ohjelman tekijöitä ja käsiksen kirjoittajia Nelosella on. Sekä lisäksi nämä rahanhimossa "näyttelijät", toinen hattu päässä toimittaa kauheasti kaikkea ja käy haaveilemassa välillä ja toisella aurinkolasit kasvaneet päähän kiinni, mennä lonksuttaa suu viivana, sanoo muutaman sanan väliin ja nauraa toisen torvelon jutuille. Rahalla on valtava mahti.
      Tuntuu välillä, onko Nelonen sittenkin salanero ja tekee ihmiskokeita. Onkohan Äänekoskella tehtaan savut tehneet ihmisille geenimuunnoksia ja ainahan on puhuttu että Äänekoskella raha siellä haisee kun tehdas on päästänyt hajujaan ilmoille. Kuinka paljon seudulta löytyy samanlaisia ihmisiä.

      • mopomiesoon

        Kyllä on ihan pellejä nykyään noi "prätkäporukat"? Kehtaavat mennä tommoseen roska ohjelmaan! No naamat oli tuttuja. Täytyy antaa opetus. Eli miten tv.ssä ollaan, eikä munata muita motoristeja. Tämän läskikasojen kanssa. Kyllä on joillakin toi tv.seen pääsy himona. Vai vielä "prätkämiehiä"? Lapsellisia pellejä. Jotka luulee että kaikki kumartaa ja pelkäisi heitä. Rikollisia. Ja aineiden levittelijöitä kaikki.


    • Peitteleekökaljuaan

      Olen nähnyt vanhan rouvan korvan kun korviksen taustalukko oli koteloitunut ihoon. Piti tehdä viilto veitsellä. Joten on aivan mahdollista aurinkolasien koteloituminen otsaa.

    • äkkiä_toimeen

      Joko noiden ohjelmien käsikirjoittaja on saatu kiinni ja laitettu köyden jatkoksi?

    • altariman

      Todella naurettava tämä ohjelma sarja! Huh huh, menee kyllä niin alta riman ettei mitään rajaa. Eikö tässä maassa ole muka oikeita autettavia?! Kun pitää mennä jollekin teinille rakentamaan kuntoilulaitetta!! Voi luoja mikä myötähäpeä taas eilen tuli. Kuten ihan joka jaksossa. Ja nämä prätkäjätkät, hui hui ku näitä timpureita niin pelotti. Ja mitä ne Mälsänmäet siinä tekee vinkumassa, lilalaardi ja keisari telleenä jakaa muka "yllättäviä" työohjeita. Täyttä potaskaa!!

      • makuja-moneksi

        eläs nyt kun toiset yrittävät kameroiden edessä parastaan ilman teatterikorkeakoulun sivistystä - kyllä näytös uppoo vertaisiin, toiset jopa kehuvat...puoleksi realitysarja ja puoleksi näytelmä


    • OvatOikeestiTyhmiä

      Ja se onneton Vertti pitää saada joka Palsapäiden ohjelmaan. Sille pojalle olisi pitänyt hankkia nyrkkeilysäkki, nenä jo nyt nyrkkeilijän nenukka. Emäntä oli meikannut ihtesä ja hyvässä "kunnossa", oli omakotitalo ja Marimekkoa. Ihan naurettavaa, äiti itkee ettei poika joutuisi mierontielle. Ehkä tekoripsirahalla voisi ostaa puntit itsellekin.
      Itseensä arvostava ihminen ei suostuisi tuollaista käsistä näyttelemään.

      • ei-tätä-enää

        Totta puhut. Käsikirjoitukset on täysin ala-arvoisia. Huutiukko oli siinä käskynjaollaan se pinkeä tiukka musta nahkaliivi päällään kuin mustaan nahkaan kääritty viskitynnyri. Palsanmäet on täysin keinotekoisesti mukana tuossa remonttimiesten ohjelmassa... pois, pois...


    • liika_on_liikaa

      Eiköhän tuota Uuraisten ja Äänekosken porukan toilailua ole suomalaiset jo kurkkua myöten täynnä.Tulossa olevat Epsanja-jaksot ovat jo kovasti väkisin punnerretun oloisia. Ei ole siellä ulkomailla Uuraisten porukalla enää kotikenttä-etua. Fugen turistit katselee kummeksuen kaukaa periferiasta saapuneita kummallisia romukauppiaita. Kohokohtana näytti olevan, kun joku huusi kuparipannusta 300 euroa. Siinäkin hinnassa oli 290 euroa liikaa. Voan kun pittee ahnehtia rahhoo, rahhoo, meille enemmän rahhoo… Älyäisivät nyt lopettaa jo ajoissa tuon pelleilyn.

      • Fanit

        Nimimerkki liika on liikaa, miksi katsot tuota ohjelmaa jos ärsyttää? minä en ainakaan katso sellaisia ohjelmia mistä en tykkää..


      • junttien-ohjelma
        Fanit kirjoitti:

        Nimimerkki liika on liikaa, miksi katsot tuota ohjelmaa jos ärsyttää? minä en ainakaan katso sellaisia ohjelmia mistä en tykkää..

        Eihän ne Nelosella ohjelmat uusiudu eikä parane milloinkaan, jos ei niistä jotkut kerro rehellisiä mielipiteitä. Roska on roskaa.


    • kriitikkonen

      Eihän ne ole katsojatkaan liialla älyllä pilattu. Sellaisia ohjelmiahan tehdään millaisia on katsojatkin, ei niitä muuten tehtäisi. Junttikansa, junttiohjelmat - nehän ne kaupaksi menee! Eikä mikään korkeakulttuuri mistä ei ymmärrä suomalaisista mitään kuin korkeintaan 0,01 %.

      • sut.jo.tunnetaan

        Kirjoitti huutiukko.


    • UuttaFilmiä

      Aikansa kutakin ja kun liikaa tulee, niin yli menee! Muutenkin uusintoja liikaa ja ähky tulee! Heittäkää joku hyvä ohjelma idea tähän jatkoksi, joka keräsi miljoonia katsojia! Ehkä tiedot välittyy toteuttajille! Aurinkoista kevättä kaikille!

    • Vähä-älyistä

      Tilalle ruotsalaisia/norjalaisia/tanskalaisia elokuvia/sarjoja, pohjoismaisia rikossarjoja paitsi ei suomalaisia. Tämä Tupa-Uuno Heinähattu, pölkkypää Palsanmäet, Latelat hel***tiin, sekä kaikki päälle nauretut suomalaiset muka hauskat samaan pätsiin. Vintage-valtakunta voi jatkua.

      • rajansa_kaikella

        Samaa mieltä edellisen kanssa. Vintage-valtakunnasta toivotaan lisää uusia tuotantokausia, mutta ei niitäkään sentään niin pitkään, mitä näitä Palsanmäkien ympärillä pyöriviä roskaohjelmia on tehty.


    • Tupa-Uuno

      Tuommoista se on, kun keski-suomalaiset umpijuntit pääsee onnellisen sattuman kautta nousemaan maakuopasta näkyviin maan pinnalle, niin ne ei tahtoisi painua enää millään takaisin sinne maakuoppaan, mistä kukaan ei heitä huomaa. Aina vaan kovempaa ja irstaampaa hirnuntaa pidetään ja naamaa väännellään, että julkisuuden valokeilassa pysyttäisiin.

    • tympii

      Palsanmäet ja Tupa-Uuno yrittää lyödä Paavo Väyrysen ennätystä naamansa näkyvillä pitämisessä.

    • raskas-taakka-lapsille

      Kyllä nuo Tupa-Uunon lapset saa hävetä isänsä vuoksi.

      • mikä-häpeä

        Jos ovat jo aikuisia ja asuvat muilla paikkakunnilla, niin kehtaavatkohan muille myöntää tuon Tupa-Uunon olevan heidän isänsä?


    • Uuttuutta

      Hienoa että keisarikiúnnan Espanjan jaksot alkavat. Siinä nähdään miten keisarikunta lyö rahoiksi ja kauppa käy. Ja junddipäät katsoo huuli pyöreänä. Ja köyhiä viduddaa!

      Uutta ohjelmasarjaa muuten suunnitellaan jo.Hieman uudistetulla formaatilla. Siinä saa köyhätkin osallistua enemmän ohjelmaan, rengi keksii apumiehen kanssa jotain helppoa tekemistä joiden tuotoksia sitten myydään huutokaupassa.

      • tee_kuule_itte_vaa

        Tuleeko possut ja Talli-Aasi oman r€nkin$ä kanssa taas naurattamaan ihmisiä? Heh, heh... pakkohan se on jo itse väsätä myytävää huutikauppaan, kun kukaan ei myy possuparille enää mitään myyntikelpoista tavaraa.


      • Reino-ja-Aino

        Kyllä sille Tupa-Uunolle ja Tourusen Klovnille pitääkin olla ne tekemiset helppoja. Jos parin ÄO on pienempi kuin kengän numero, niin mitään kovin kummoista työtä ei auta pyytää heitä tekemään.


    • adiositiootit

      Kyllä on helppoa tehä rahhoo. :) ei tarvikuin laitella tv. ohjelma. ja tyhymät köyhät katsoo sitä koko ajan. Meille sataa rahaa solkenaan. Eilen katseltiin rakkaan toimitus johtajan kanssa jaksoja. ja hytkyttiin yhessä. Että oli ne tyhymiä noi kaks. M ja T ja Muumi. Tosta vaan tekaistiin uus huippu ohjelma. Ja ne luulee että rahhoo tulee. ne tulevat epsjannaan. tänne jää köyhät. tyhymät jää tänne. Keisuri tietää :) :) Menkää make ja timppa korjaan tervatehasta nii näette. Myö lähettiin :) Rahhuu on köyhät jäi nuoleen näppejään ku pisnes ukko iski. Adios. ja työn iloa:)

      • sianlihaa

        Heh, heh... joko £ä$kit pehmentää @ivoj@?


    • tulevaisuuden_visio

      Siellä possujen läävässä nivelrikko jo muhii... terästä selkärankaan ja titaania niveliin...

    • Keisari-Pingviini

      Hoh, hoo… Tupa-Uuno, Valkonaama ja Tourusen Klovni luulivat pääsevänsä meidän rahakirstulle. Lila istuu ison rahakirstun päällä, että pakarat vaan roikkuu kannen sivuilta alas. Sitä kirstua ei pääse muut tonkimaan, kuin MINÄ ja LAARDI. Ne rahat kuuluu meille eikä muille !!

    • Terva-porvarit

      Heh, heh... meilläpä sitä on Tervatehtaantien rahakirstussa paljon ja rutkasti rahhoo. Kohta lennetään taas Vappuna sillä isolla Tupolevin rahtikoneella Fugeen. Siellä jo paikalliset suomalaisturistit meitä Arin johdolla oottelee. Uusintaottelu pitäisi kyllä saada Arin kanssa jotenkin järjestymään. Paikallisilla gigoloillakin jo käyrät pystyssä, kun oottelevat näkevänsä taas keisarinnan uima-altaalla ohuella sifonkimekolla verhotussa niukassa uimapuvussaan.

      Kesällä voidaan sitten ajaa sillä amispoikien väreihin maalatulla avo-mesellä Fugeen. Onhan se näkönsä puolesta vähän niin kuin nuo takavetoiset 80-luvun teini-Corollat, mutta silläpä me niin nuorekkailta näytetäänkin. Kymppitonnin se mese mulle maksoi. Jouduin maksamaan ihan täyden hinnan, kun en puolella hintaa saanut. Eihän ne 40 vuotta vanhat museokilvissä olevat Suomen suolatuilla teillä ajetut avo-meset sen enempää maksa. Saksassa olisivat laittaneet jo paaliin tuommoisen.

      Helppoa ja huoletonta on Suomessa lapsettoman elämä. Me ei ainakaan ruveta kuuntelemaan kakaroitten rääkymistä ja aleta kasvattamaan tähän maahan uusia veronmaksajia. ME ollaan ME !! Hoivakotiinkaan ei huolita vanhoina pyörätuoliin muuta kuin Mersun moottorit. Voimansiirron osat pyörätuolissa pitää olla sitten taas Scanian tukkiautoista... ne kestää. Meille ei kelpaa kuin paras, koska me itsekin ollaan parhaita. Meille pitää alamaisten nöyrästi kumartaa, ei meille enää mikään muu kelpaa.

      Jaa niin ne meidän perinnöt... kenellekäs ne annetaan? Pitäisikö sittenkin ruveta tässä punnertamaan itselle vielä rintaperillisiä? Eiköhän ne perinnöt sitten kuitenkin siihen suuntaan mene, kuka meitä seuraavat vuosikymmenet parhaiten nuolee ja nöyrimmin kumartaa. Sillee se...

    • lattiamummo

      Kuulehan Aki. Sitten kun sinä olet siellä vanhainkodissa mersu pyörätuolisi kanssa, niin voit varmaan sieltä lattiatasosta sinne pudonneena ihastella sitä mersu rollariasi, kun kukaan ei nosta sinua(jaksa)nostaa rollariin saati sänkyyn sinua.Paitsi jos Markku on hengissä, ja ajattelee tulevansa kampeamaan sinut jollain vehkeellä mersuusi siellä, mutta ensin hän katsoo Pinterestiin, jospa siellä olisi idea siihen.Kaikkea hyvää sinulle, jos se lentokone sinne Fukeen mennessä , ei satu putoamaan, kun niitä nyt tuppaa tippumaan, sitten jää mersu rollarilla ajot ajelematta.

    • muiden-keksimät-ideat

      Markku kyttää ideansa Pinterest-sivuilta ja esittelee ne sitten mukamas omina keksintöinään.

    • Rengin_jälkikasvu

      Kyllä tuota meidän isää saa sitten hävetä.

      • Hollywood.kävely

        Mitenhän tämän aurinkolasimies-irvisuun lapset suhtautuu julkisuuteen. Naapurit kehuu ja taputtaa perhettä, on teillä hyvin näyttelevä isi, luonnonlahjakkuus, nyt vaan suoraan ulkomaille ja managerin etintä käyntiin. Takana nauretaan ja matkitaan naaman ilmeitä ym.


    • minävaannääs

      Minun mielestä tuo Markun remontti ohjelma on hyvä,koska sitä katsellessa voi tuntea itsensä tosi älykkääksi.

    • eritemakkarat

      Hölmöläiset makkaranpaistossa Äänekosken kisoissa, Markku pää takakenossa ja alkava mätipussi leuan alla, suu typerän näköisesti auki, samalla tavalla kun hän puhuukin, venyttää sanojen loput suu auki. Oikein tyhmän kuulosta puhetta.
      Tämä uusi apumies, pelleksi alkanut johtaja, aurinkolasit olivat tiukasti liimattu silmille.
      Varmaan molemmat käyneet nurkan takana leipomassa käyriään ja tulleet sieltä myyntihommiin. Ei voi mitään mutta minulle tulee heistä sellainen kuva. En ostaisi makkaraa.

      • tarkastukset_käyntiin

        Oliko se Tourusen "kymppi" myös munaamassa taas itsensä siellä Äänekosken kisoissa? Onko niillä molemmilla elintarvikealan hygieniapassit suoritettuna?


      • tarkastukset_käyntiin kirjoitti:

        Oliko se Tourusen "kymppi" myös munaamassa taas itsensä siellä Äänekosken kisoissa? Onko niillä molemmilla elintarvikealan hygieniapassit suoritettuna?

        Mene kysymään jos noin paljon vaivaa mieltäsi, että onko teillä pojat hygieniapassit suoritettuina?


    • Keisuri

      Perjantaina huipputaidetta huutokaupassa, sotamuistoja, lasia jne. Ja paljon muuta hyvää tavaraa.
      Espanjassa käy kauppa hyvin, kunhan keisari tavoittaa espanjalaiset ostajat niin silloin alkaa rahan rytke. Ei nuo suomalaiset siellä paljon ostele. Mutta onhan se hyvä että ohjelma pysyy ja Markku saa touhuta talkkarina. Varmaan lähtee Espanjaan kohta apumieheksi.
      Mutta perjantaina makkarat taas tirisee ja kahvipannu porisee. Sinne vaan vaikka ei niin hirveästi rahaa olisikaan, saa siellä katsella!

      • vie-tunkiolle

        Ei tulla... ja sanotaan vielä muillekin, että ei siinä kaatopaikalle joutavassa arvottomassa rössäkässä ole mitään katsomista.


    • Sivistynytmies

      Juntit ei ymmärrä taidetta ja sijoitusarvotavaroiden päälle mitään. Rasvainen lihis huuleen ja keppana toiseen käteen ja Temptation Island TV:stä päälle. Hyvin menee mutta menköön! Hih!

    • selkäkeikkanauru

      Laittakaa sille pitkälle Tupa-Uunolle se kruunu päähän sinne Tervatehtaantien makkaranmyyntipaikalle, että saadaan nauraa...

    • MummoLumessa

      Vinkkinä muille... Menen siivoamaan varaston, laitan taloa kuntoon, jos TV:stä ei tule järkevää ohjelmaa. Ohjelmia ei ole pakko katsoa. Omalle Rakkaalle voi tehdä kivoja yllätyksiä tms. Ei kannata takertua katkeruuteen, vaan mennä eteenpäin! Zemppiä - kyllä lähtee!

    • kusta_lumessa

      Mälsänmäet ja Tourusen klov-nit pois televisiosta. Parempia ohjelmia tilalle, että saadaan lupamaksuille edes jotain kunnollista vastiketta.

    • ropo

      Keisari menee Espanjaan asti " kerjäämään", kun tavara ei mene kaupaksi, hän rukoilee,että antakaa nyt rahhoo, kun meidänkin tarvii elää.! Sivistysosamäärä aivan nolla. Suomalaisturistit eivät kohta kehtaa sanoa , että ovat samasta maasta kuin nuo rössäkkä kerjäläiset. Istukaa kadulle, ja muki käteen, täällä on kerjäläisiä keski euroopasta, ja nyt on suomalaisia kerjäläisiä Espanjassa. Tulkaa nyt , ja pysykää tuolla Uuraisten sähköaidalla ympäröidyssä linnassanne romujenne vahtina, olette niin vastenmielisiä.

    • spainmamu

      Ei niitä kukaan suomalaisiksi luule. Se rengikin nykii haitaria jatkossa siihen malliin että täysin romanialaisista ne menee!

    • Huuhaaukkojaakka

      Joo niin onkin tuo renki, ihan romanikerjäläiset näköinen. Huutipari muka huutelee Espanjassa että näillä rahoilla pitäisi täällä elää. Mikä ongelma heillä on kun Nelonen maksaa heidän olemisen siellä. Ei muilla siellä lomailemassa tai asuvilla olevilla ole sponsoria, monet eläkerahoistaan säästäneet vaihtelun tai jopa ovat siellä terveydellisistä syistä talven. Ei kukaan niitä kuppeja halua nurkkiinsa pyörimään.

    • vakka-kantensa-valitsee

      Nuija lähes parimetrisellä varrella kyhäsi nuijatelinettä lyhyempivartisille nuijille.

    • roksi

      Aki pysy siellä Uuraisilla, ettei todellakaan tarvi mennä köyhyyttäsi ulkomaille valittamaan. Oli niin pahan näköinen kun roina ei käynyt kaupaksi, mutta Heli auttoi tapansa mukaan, ja huuteli väliin , ettei jääneet nahkahousutkin myymättä. Perunakellarin poika on aina sama, ei muutu vaikka Espanjaan pääsi. Saikohan hän auringonpistoksen, kun oli niin äkäisen näköinen.Kurjaa olla noin " köyhä".

      • fiasko-tuli

        Täydellinen epäonnistuminen oli huutilaisten ensimmäinen Espanjan huutokauppa. Arvoton törky ei käynyt kaupaksi oikein millään. Ne jollain tavalla suomea sönkkäävät huutiukolle romua myyvätkin olivat jotenkin niin kie-ron ja juo-nen oloisia, että eihän tuommoisia ihmisiä nyt kukaan halua oikeasti edes tavata.


    • Fugisti

      Fugefestien vetonaula: Keisarikunnan suurhuutokauppa. Siellä isot rahat ja arvotavarat liikkuu!
      Ei taida siellä köyhiä ollakaan joten tilaisuus nousee tasokkaaksi!

      • kaatopaikalle

        Heh, heh... kyllähän se espanjalaisen tavaran taso nähtiin jo viime kerralla. Pelkkää arvotonta kaatopaikalle joutavaa roskaa, mikä ei meinaa kelvata oikein kenellekään, eikä millään hinnalla, Ei jatkoon näitä romumarkkinoita...


    • Rophandel

      Kyllä Keisarikunta vielä jyrää kunhan pääsee alkuun tuossa ulkomaiden valloituksessa!
      Kansainvälinen suurkauppakamari on pikkuhiljaa syntymässä. Siinä on Hagelstam ja Helanderkin vielä nappikauppiaita.

    • jormiss

      Samantasoisia Keskisen Vesan älämölösakin kanssa. En ole katsonut enää vuosikausiin.

      • korpeen-unohtuvat

        Samaa mieltä. Jotkut ei vaan tunnu itse ymmärtävän sitä seikkaa, että "heidän aikansa oli ja meni" jo. Ei kansainvälisessä suurkauppakamarissakaan mitään metsäkylistä koottua sirkusväkeä kaivata.


    • Rahastus_kuriin

      Kaikkea käsikirjoitettua pas..a tekin viitsitte katsoa...
      Pitäisi tuo YLE-vero poistaa ja laittaa nuo turhanpäiväiset ns. ohjelmat maksukorttien taakse niin näkisivät ketä oikeasti kiinnostaa... ai niin, mutta voisi tulla köyhyys kun ei katsojia löytyisikään.

    • Hamptecnical

      Markku tee Erkille ne johtavan valkoiset hampaat. Teethän?

    • Odotellaan

      Tuleekohan se Erkkikin sinne Epsanjaan?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe