Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toyota valloittaa hybrideillään automaailman kokonaan

MaailmanValloittaja

Jos halut tutkia viimeaikaisia hurjia Toyotan hybridien myynnin nousuja eri puolilla maailmaa niin syötä Googleen sanat: Toyota market Share

24

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.on_

      Kaikki autoilijat eivät asu omakotitalossa, jossa autonlataus järjestyy ongelmitta, joten perinteinen hybridi ei tule jäämään historiaan, koska joillakin on vain kylmä kadunvarsi parkkipaikkanaan.

    • Oikeaa_tietoa

      Terolla hyvä yritys peitellä huonompaa uutisointia! Hirvittävä on hätä hönöillä vanhojen vehkeitten kanssa. Eihän sitä plug iniä pakko ole ladata.. Lataa silloin kun on mahdollisuus. Kyllä se perinteinen hybridi on kuoleva kummajainen.. Usko pois..

      • tuskin.on

        Koska kaikilla ei ole aikaa tai edes mahdollisuutta sitä erikseen ladata.


    • laskevanAuringonMaa

      Toyotan myynti laskee, mutta se pieni määrä jota Euroopassa myydään, myydään lähinnä hybrideinä, onko heillä edes muita enää?

      • on.kyllä

        Pelkkä bensa on ja diesel Proace, Hilux ja Land Cruiser ja eikö sullekin yksi auto riitä?


      • tikustaAsiaa

        Hlöautoja, niistä puhutaan. Noita nyt myydään hyvin vähän ja osa on lainakamaa.


    • 195
      • aasialainenEIsoviEu

        Otan osaa. Nolo mainos, eihän tuolla lelulla pääse edes tuon lava-auton ohi. Toyotalla on melkoinen identiteetti kriisi kun yrittävät päästä eroon pappojen harmaan hiirulaisen maineestaan, mutta lähinnä naurettavia nuo mainokset ja ehkä hauskin on se jossa nuoriso huutaa ja laulaa kun ajavat ympyrää jossain suurkaupungin keskustassa.


    • Kssss

      Ladattavat autot ei tule koskaan myymään, käytettävyys huono ja akun kunto kun laskee, auton paikka on romuttamo.

      Autovalmistajilla ei mahdollisuuksia tukea akkua että se ei romuta arvoa.

    • Anjovisallerginen

      Ehkä haluaa mutta ei onnistu. Esim. sellainen automaa kuin Saksa ei ole pätkääkään kiinnostunut Toyotasta.

    • EteepäinJaOhi

      Se nyt vaan totuus on sellainen, että Toyota tulee sellaisella ryminällä hybrideineen kaikkialla maailmassa, että siinä on turha inistä mitään vanhanaikaisten pelkällä polttomoottorilla varustettujen autojen puolesta. On myös turha inistä ladattavien hybridien puolesta, sillä markkinoilla on vain yksi kaikkina vuodenaikoina asianmukaisesti toimiva ladattava hybridi eli Toyota Prius Plug In.

      Muita ladattavia hybridejä ei ole valmistettu autonostajien ehdoilla vaan veronkierron ja päästömääräyksien kierron ehdoilla. Hybridi on synonyymi ilmaisulle pieni kulutus ja sen ehdon pystyy täyttämään vain ja ainoastaan ladattava Prius ja Toyotan perushybridit.

      On todella säälittävää, että täällä yritetään puolustella kauaksi menneisyyteen jääneitä vanhanaikaisia polttomoottoriautoja. Ne eivät ole enää ollenkaan tätäpäivää. Ne ovat autoilun historiaa. Vain Toyota elää kiinni tässä päivässä. Olette todella säälittäviä.

      Kun maailma muuttu mitä sinä teet? Eteenpäin ja ohi.

      https://www.youtube.com/watch?v=8Raf16_PXEE

      Vain muutos on pysyvää. Onneksi.

    • TotuusTämä

      Toyotan ybridimallisto on sekä markkinoiden suurin että suosituin. Kun muut merkit tuovat markkinoille ensimmäisiä hybridejään, Toyotalla on jo käytössään neljännen sukupolven hybriditeknologia. Toyotan etumatka näkyy myös luotettavuudessa. Toyota-hybridi on osoittautunut automaailman luotettavimmaksi ja varmatoimisimmaksi autoksi.

      • viimeistä.viedään

        Neljäs ja viimeinen. Ei mikään muu valmistaja ole tuolle harhapolulle lähtenyt. Nyt myös Toyota on ymmärtänyt sen ja panostaa sähköautoihin. Höpöhybridejä ei enää kehitetä.


    • MiksiPoistit

      "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena."

      Miksi tuo täysin asiallinen minun kirjoittamani teksti poistettiin tuosta ylempää. täälläkö saa olla vain Toyotaa haukkuvia tekstejä? Niinkö?

      • tasan-menee

        Tietenkin vain haukkuvia tekstejä. Niinhän sinäkin käyt laittamassa Skodaa haukkuvia tekstejä sinne palstalle.


      • Eikiinnostasanoioppilas
        tasan-menee kirjoitti:

        Tietenkin vain haukkuvia tekstejä. Niinhän sinäkin käyt laittamassa Skodaa haukkuvia tekstejä sinne palstalle.

        Minua ei kiinnosta joku Skoda-palsta pätkääkään.


    • V.A.G_on_tulevaisuus

      Kohta lukemat laskee kun vaihtoarvo putoaa olemattomiin eikä kukaan enää osta vanhanaikaista hybridiä.

      • Vaihtoarvo

        "Toyotan omasta verkostosta kerättyjen tietojen mukaan hybridit vaihtavat käytettynä omistajaa jopa helpommin kuin perinteiset bensiini- tai dieselmallit. Vaihtoautovaraston kiertonopeuksista laskettuna esimerkiksi Toyota Auris löytää hybridinä uuden omistajan 12 prosenttia nopeammin kuin bensiini- ja dieselmoottorilla."

        http://www.moottori.fi/ajoneuvot/jutut/toyota-prius-1-8-vvt-i-hybrid/


    • Tojo.hybrid

      Tosi on, hybridi tännekin on tulossa. Järkevin vaihtoehto nyt, sähköautojen aika ei ole vielä. Ehkä vuosien päästä tilanne on toinen.

    • Nin paljon kun kehutte sitä Tojotan hybridiä, oikeesti laiska paska, ympäristöystävälliseksi. Katsokaa oikeasti mitä kuluttaa, älkää uskoko pelkän myyntimies Mynttisen tarinoita. Oikeasti hybridi kuten myös täyssähkö kuluttaa maametalleja, joita on rajallinen määrä. Se että ajatte sillä sähköllä/bensalla ja se kuluttaa 3l/100km kuulostaa hienolta, ei kuluta paljoa ollaan ympäristön asialla. Sen hybridin tekeminen kuluttaa maametalleja saman verran kuin 20000 kännykkää tai 10000 tablettia. Oikeestaan hybridin tai täyssähkön tukeminen on pahempaa luonnolle kuin kivihiilen poltto.

      • ÄläValehtele

        Älä valehtele.


      • Ei_hypriitiä

        Totta kuin torvensoitto puhut , vielä ne tojon hybridit kuluttaa polttoainetta paljon enempi mitä luvataan käytännössä kokeiltu..siihen vielä muut akkuhaitat päälle ei ole mikään maailman pelastaja tosiaankaan ..


      • Luepas
        Ei_hypriitiä kirjoitti:

        Totta kuin torvensoitto puhut , vielä ne tojon hybridit kuluttaa polttoainetta paljon enempi mitä luvataan käytännössä kokeiltu..siihen vielä muut akkuhaitat päälle ei ole mikään maailman pelastaja tosiaankaan ..

        Luepas tuosta, että mitä kuluttaa:

        ....mutta sen ennustetaan olevan paljon parempi jälleenmyyntiarvoltaan kuin useimmat sen kilpailijat.

        https://www.whatcar.com/toyota/corolla-touring-sports/estate/review/n19141/buying-owning


      • Luettiin

        Samanlaisia arvosteluja oli neljän tähden halvempi skodakin saanut eikä tuon tojon kulutusta ollut mitattu kun paperi arvoja ..yhtä tyhjän kans koko testi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe