Pääsekö se

dtyjdty

Jari Lindström nyt kokeilemaan aktiivi malliaan ;D

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahaarahaa

      Kyllä kaikille eduskunnasta tippuneille aktiivimalli tekee hyvää. Eivät jää sohville makaamaan vaan aktivoituvat hakemaan työtä.
      Toisaalta nyt on hyvä aika jäädä pois eduskunnasta kun neljän vuoden aikana Sipilä loi 140 000 uutta työpaikkaa. Näin hyvää työllisyys tilannetta Suomessa ei ole ollut 30 vuoteen. Myös isojen palkka- ja pääomatulojen verotus on kevyttä niin kulutustaso pysyy korkealla hyvä tuloisilla. Nuorelle, terveelle ja työkykyiselle tämä aika on suorastaan ihanaa kulutusjuhlaa.

      • Anonyymi

        Noup!

        Väärin meni. Tulee sopeuteuttamisrahaa.. Ei saa olla aktiivinen.


      • Anonyymi

        Jos asumistukee tulee ei saa olla aktiivinen, jos toimeentulotukee tulee ei saa olla aktiivinen jos jos jos. . .


    • eitarvita

      Ei ne tarvi aktiivimallia, koska ne hakee itse töitä heti eduskunnasta tipahdettuaan.

      • maksanteidänkintuet

        Kyllä, eri asia kuin työtä vieroksuvat


      • Anonyymi
        maksanteidänkintuet kirjoitti:

        Kyllä, eri asia kuin työtä vieroksuvat

        Väärin! Sama etu (edustajilla) nimi vain muutettiin sopeuttamisrahaksi. Ei saa olla aktiivinen.


    • drthtr

      Varmaan on varaa hakea toisin kun jollain varattomalla.

      • sdfsdfddg

        Töiden hakeminen ei maksa mitään.

        Kyllä työministerille töitä löytyy.


    • aktiivi-pihvi

      Demarithan lupas poistaa aktiivimallin, eli ei tartte Lindströmin kokeilla.

    • jARI Lindström pääsee kokeilemaan aktiivimalliaan ja muutkin siniset ,ei niistä muuhun ollut kuin nostamaan ministerin palkkaa ja kurittamaan äänestäsjiään.

      • aktiivimallinnus

        Mutta uusi eduskuntahan poistaa heti koko aktiivimallin. Tuskin Jarille ehtii tulla työttömyyttä täyteen edes 65 päivää.


      • Anonyymi
        aktiivimallinnus kirjoitti:

        Mutta uusi eduskuntahan poistaa heti koko aktiivimallin. Tuskin Jarille ehtii tulla työttömyyttä täyteen edes 65 päivää.

        Eivät ne lakipykälät tuosta vain lähde. Ensin täytyy tehdä hallituksen esitys eduskunnalle, joka sitten asiasta keskustelee ja sitä valiokunnissa pyörittelee. Samaan aikaan tulee monta muutakin lakiesitystä hidastamaan eduskunnan toimintaa, joten ensi vuodenvaihde on sellainen realistinen arvio aktiivimallin poistumiselle. Ja sekin vain sillä oletuksella, että Rinne onnistuu hallituksen kasaamisessa.

        Pitkäaikatyötön


    • Kupla.puhkesi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    • noeiniiden

      edes tarvii hakee töitä, kun heti joku iso kiho ottaa yhteyttä ja palkkaa heidät toimitusjohtajiksi yritykseensä, vain pelkän julkisuuden takia, vaikka ei olisi edes pätevää koulutusta.

      • 167-176

        Lindströmiä ei ainakaan huoli kukaan. Punakka ukko joka muuttuu siniseksi jos näyttää naamansa julkisilla paikoilla, sen verran on monella hampaankolossa äijää vastaan.


      • dsfbs

        Sitähän saa mitä tilaa.


    • täysi-työllisyys

      Kait Jarppa on varannut itselleen yhden noista 140 000 työpaikasta. Tai voihan sitä pyrkiä kursseille parantamaan osaamistaan. Ehkä olisi hyvä käydä CV-kurssi aluksi ja vasta tuon jälkeen katsoittaisiin sitä pätevyyttä. Eikä olisi yhtään paha asia jos saisi osoituksen työkokeilupaikkaan vaikkapa kierrätyskeskukseen kantamaan huonekaluja.

      • 9eur

        9 eur päivä


    • Nyt kun demarit muodostavat hallituksen, kokeillaan aktiivimallia työnantajiin. Sen mukaan työntekijää hakevia yrityksiä rangaistaan 4 %:n lisäverolla, mikäli ne eivät osoita riittävää aktiivisuutta työntekijän etsimiseksi.

      • dhgrf

        Väärin , 40 %


    • Anonyymi

      Sopeuttamisrahat pois jos työtä ei löydy 3kk sisällä . Missäs ihmeen erikoisasemassa näillä on oikeus olla?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe