Suomalaiset: Olette säälittäviä. Kerron teille miksi....

Tässä on mitä teistä ajattelen:
Vaikka melkein kaikki teistä puhuvat ihan suujvaa englantia, teillä on paha ja epäselvä murre. Ja sen lisäksi olette ilkeitä kun kohtaatte maahanmuuttajan (kuten minä), joka on oppinut teidän kieltänne, ja sen lisäksi puhuu englantia äidinkielellään tasolla amerikkalaisella murteella. Ette osaa käsitellä tai hoitaa tätä asiaa, ja sen vuoksi olette kadeita hänelle. Etiketti puuttuu suuri osaa teissä. Aion jatkaa halveksimista teitä vain koska pystyn siihen! Aion loukata teitä jokaisessa mahdollisuudessa. Asun vaimoni (ei ole suomalainen) kanssa, työskentelen ja maksan veroja ja noudatan lakia, mutta inhoan teitä ja en halua missään tekemisissä teidän kanssa koska olette täysin vastenmielisia.
Olen täällä Suomessa ikuisesti, vaikka haluatte minä siitä pois.

Tämä on valkoiselta sivistyneeltä maahanmuuttajalta. Mitä teette asialle? LOL

25

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole uskottavaa, että olisit täällä töissä. Halveksit suomalaisia, kuten muslimit tyypillisesti tekevät, mutta et silti halua mennä takaisin kotimaahasi. Hyvä ja ansioton sosiaaliturva ilmeisesti houkuttaa. Sitä ei kuuluisi mielestäni ollenkaan jakaa ulkomailta tulleille, se kuuluu suomalaisille.

      • Anonyymi

        Ei kai se ole uskon asia onko aloittaja töissä vai ei.

        Myös persut halveksivat suomalaisia tai ainakin valtaosaa suomalaisista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai se ole uskon asia onko aloittaja töissä vai ei.

        Myös persut halveksivat suomalaisia tai ainakin valtaosaa suomalaisista.

        Entäs anarkistit, vihreät ja vasemmistolaiset? Eivätkö ne muka halveksi suomalaisia? Hirvittävä jatkuva suomalaisviha niillä on päällä, persuilla ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs anarkistit, vihreät ja vasemmistolaiset? Eivätkö ne muka halveksi suomalaisia? Hirvittävä jatkuva suomalaisviha niillä on päällä, persuilla ei.

        Vai ei persuilla ole vihaa valtaosaa muita suomalaisia kohtaan.

        Hehän haukkuvat kaikki, jotka ovat eri mieltä ja usein vielä ala-arvoisella kielenkäytöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ei persuilla ole vihaa valtaosaa muita suomalaisia kohtaan.

        Hehän haukkuvat kaikki, jotka ovat eri mieltä ja usein vielä ala-arvoisella kielenkäytöllä.

        Tyhmiä maansa myyjiä ja ilmaiseksi lahjoittajia pitääkin haukkua. Sodassa henkensä uhranneet kääntyvät haudoissaan. Isänmaallisuus pitäisi olla kunnia asia suomalaiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ei persuilla ole vihaa valtaosaa muita suomalaisia kohtaan.

        Hehän haukkuvat kaikki, jotka ovat eri mieltä ja usein vielä ala-arvoisella kielenkäytöllä.

        PikkuPyyn kirjoituksen tapaista varisverkostoininää.


    • Anonyymi

      Aloittaja on todella säälittävä. Iloisesti nostaa toisten maksamaa sosiaaliturvaa ja vielä haukkuu niitä jotka rahoittavat.
      Kannattaisiko miettiä mitä kirjoittelee ja opetella käyttäytymään. Kyllä sen jokainen tietää, miksi täällä eräs ihmisryhmä mielellään notkuu ja riekkuu.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Et löytänyt "jostain syystä" lähempää esimerkkiä?!

        Oletko kuullut herrasta nimeltä Jeesus Kristus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et löytänyt "jostain syystä" lähempää esimerkkiä?!

        Oletko kuullut herrasta nimeltä Jeesus Kristus?

        Kyllä Jeesuskin käy, kaikki eivät vain usko häneen, tai edes hänen olemassa oloon.


    • Anonyymi

      "Olen täällä Suomessa ikuisesti, vaikka haluatte minä siitä pois."

      Kukaan ei ole täällä ikuisesti, vai mikä yliluonnollinen olento kuvittelet olevasi? Lisäksi sanotaan, "vaikka haluaisitte minut pois".
      Kyllä se suomi petraantuu kun harjoittelet;)

    • Aloitus on mielenkiintoinen, mutta siinä on pieniä ristiriitaisuuksia. Aloitetaan toteamuksesta:

      "Vaikka melkein kaikki teistä puhuvat ihan suujvaa englantia, teillä on paha ja epäselvä murre."

      Tarkoittaako aloittaja, että suomalaisten murteet kuulostavat hänestä pahoilta, millä hän lienee tarkoittaa että murre on voimakas, ja epäselvällä murteella hän lienee tarkoittaa, ettei saa siitä selvää. Ehkäpä aloittaja ei tarkoita suomalaisia murteita lainkaan, vaan suomalaista korostusta englantia puhuessa. Tosin hän kertoi edellisessä lauseessaan, että lähes kaikki suomalaiset puhuvat suujvaa (sujuvaa) englantia, joten lienee selvää ettei aloittaja tarkoittanut korostusta, vaan nimenomaan suomalaisia murteita.

      Mitä aloittaja sitten tarkoittaa sanomalla, että useimmat suomalaiset puhuvat sujuvaa englantia. Tarkoittaako hän sanoa, että ilmeisesti suomalaisten enemmistöllä ei ole jotain puhevikaa taikka vammaa, mikä estäisi heitä puhumasta selkeästi suomeakin?

      Aloittajalle tiedoksi, että käytännössä kaikki suomalaiset puhuvat kotikieltään jollain tavalla murteellisesti, koska tuskin kukaan puhuu ja lausuu sanoja sekä virkkeitä niiden kieliopillisesti oikeassa kirjoitusasussaan. Jos aloittajalla on siis vaikea saada puhutusta kielestä selvää, tarkoittaa se, että vika on hänen korvissaan taikka niiden välissä.

      Lisäksi voin todeta, että useimmat suomalaiset vaihtavat kieleksi välittömästi englannin kun puhuvat ulkomaalaisen kanssa, vaikka tämä ulkolainen jonkun verran suomea osaisikin. Tämä kielen vaihtaminen johtuu yksinkertaisesti siitä, että ulkomaalaisten ääntämys ja virheet kuulostavat suomalaisen korvaan järkyttävän rumalta ja mahdottoman epäselvältä, jolloin on parempi saada ulkomaalainen puhumaan englantia, jotta hänen esittämästään asiasta voisi saada edes jotain selkoa.

      Seuraava ristiriita: "Ja sen lisäksi olette ilkeitä kun kohtaatte maahanmuuttajan (kuten minä), joka on oppinut teidän kieltänne, ja sen lisäksi puhuu englantia äidinkielellään tasolla amerikkalaisella murteella."

      Ilmeisesti aloittaja tarkoittaakin murteilla korostusta englantia puhuttaessa. Mitä meidän kielemme oppimiseen tulee, on aloittajalla siinä vielä hieman petraamista, koska monet kykenevät rikkinäiselläkin suomella tekemään selkoa esittämänsä asian ydinkohdista, johon asti aloituksessa ei ylletä.

      Yrittääkö aloittaja sanoa, että suomalaiset ovat hänelle ilkeitä, koska hän on oppinut oman äidinkielensä lisäksi, siis amerikkalaisittain puhutun englannin lisäksi myös suomen? Suhtautuminen ilkeästi aloittajaan saattaa toki johtua siitä, että hän puhuu äidinkielenään englantia ja on sen lisäksi oppinut myös suomen, mutta pitäisin sitä jokseenkin epätodennäköisenä. Pikemminkin pitäisin syynä ilkeään asennoitumiseen aloittajan halveksivaa suhtautumista suomalaisiin, josta lisää myöhemmin.

      Seuraava ristiriita: "Ette osaa käsitellä tai hoitaa tätä asiaa, ja sen vuoksi olette kadeita hänelle. Etiketti puuttuu suuri osaa teissä."

      Ilmeisesti ensimmäisen virke liittyy edelliseen asiaan, jossa suomalaiset ovat ilkeitä aloittajalle, koska hän osaa kieliä paremmin kuin suomalaiset. En vain ymmärrä miksi kenenkään pitäisi osata käsitellä taikka hoitaa "tätä" asiaa? Liittyykö etiketin puuttuminen juuri tähän, siis osaamiseen käsitellä aloittajan kielitaitoa jollain tavalla ja hoitaa sitä? Onko kateellisille ihmisille jokin etiketti? Ilmeisesti on, mutta suomalaisena minä en tiedä siitä mitään ja olen siten ansainnut aloittajan halveksunnan.

      Seuraava: "Aion jatkaa halveksimista teitä vain koska pystyn siihen! Aion loukata teitä jokaisessa mahdollisuudessa."

      Hän siis aikoo halveksia suomalaisia, koska pystyy vain siihen taikka sitten hän aikoo halveksia suomalaisia koska ylipäätään kykenee siihen ja haluaa tehdä sitä. Hän aikoo loukata suomalaisia jokaisessa mahdollisuudessa, millä hän ilmeisesti tarkoittaa, että aina kun saa siihen mahdollisuuden.

      Seuraava: "työskentelen ja maksan veroja ja noudatan lakia, mutta inhoan teitä ja en halua missään tekemisissä teidän kanssa koska olette täysin vastenmielisia."

      Verojen maksaminen on tekemisissä olemista, ellei hän sitten maksa verojaan jonnekin muualle.

      Seuraava: "Olen täällä Suomessa ikuisesti, vaikka haluatte minä siitä pois"... "Mitä teette asialle? LOL"

      Vaikka aloittaja, joka ei ole missään tekemisissä suomalaisten kanssa, heitä halveksiikin, ei hänen silti pelkästään sen vuoksi haluta täältä poistuvan. Kukapa sitä halveksimista edes huomaisi. Myöskään työssäkäyminen, verojen maksaminen ja Suomen lakien noudattaminen ei ole mikään syy haluta häntä pois täältä. Emme siis aio tehdä asialle mitään, ja sekös aloittajaa naurattaa, aivan kuten meitäkin.

    • Anonyymi

      Sairastunut mieli tuottaa tuollaisia ajatuksia, kun aloittajalla. Ei hänestä koskaan tule suomalaista.
      Jo pelkästään pään sisällä velllova sairaalloisuus estää sen.
      Hänellä ei ole käsitystäkään suomalaisista, että mitä me olemme.
      Selvästi kateellinen ja kiusaantunut. Yksinäinen ja tuhlaa elämänsä.
      Ketään ei oikeastaan edes kiinnosta, että mitä mieltä hän on.
      Typeryyttä.
      Suomessa englanninkieli ei ole mikään hieno asia eikä kuulu suomalaisuuteen mitenkään.
      Sekin on hänelle ongelma.
      Hän tuhoaa itse itsensä. On jo ottanut sokan pois. Ei koskaan opi tietämään mitä on oikea elämä ja miksi elämä on.
      Sairas rikollinen mieli joka odottaa vaan hetkeään, jolloin ongelmat kohtaavat hänet.
      Minusta hän on tyhmä.

    • Anonyymi

      Olet tyhmempi kun koira.
      Koirakaan ei pure ruokkijansa kättä.
      Koira on viisaampi.

    • Anonyymi

      Sama sille kuka aloittaja on vai onko hän kukaan, onko tosissaan vai ei. Mitä väliä. jää joka tapauksessa kaikille meille tuntemattomaksi

    • Anonyymi

      No et sinäkään kirjoitustaidoiltasi mikään Eino Leino näytä olevan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Gubtasta tullut mahanmuuttaja?

    • Anonyymi

      Sellainen avautuminen "rauhanuskonnon edustajalta" tällä kertaa. On se kummallista, että kaikkialla, missä tuo "rauhanuskonto" hallitsee, ihmiset käyttäytyvät kuin hullut, raivotautiset koirat: aina valmiina raatelemaan sekä toisiaan että muita. Länsimaissa he ovat aina sumeilematta valmiina "puremaan ruokkivaa kättä".
      Vika sinunkin vihaasi löytyy tietenkin kaikista muista paitsi itsestäsi. Te olette niin täysin kyvyttömiä, kuin 5 vuotiaat lapset, analysoimaan omaa toimintaanne tai ottamaan siitä vastuuta ja katselemaan asioita, muista kuin omista kapeista lähtökohdistanne käsin. Kontroloimaan omaa käytöstänne ja tunteitanne. Sorry... korjaan: 5v. lapsetkin ovat siinä teitä kehittyneempia.
      Te olette koko historianne ajan vain tuhonneet ja hajoittaneet ja odottaneet että muut korjaavat jäljet ja tulevat lohduttamaan ja rauhoittelemaan teitä.
      Senkun pullistelet täällä omnipotenttia kehitysvaihetta käyvän uhmaikäisen taaperon itsevarmuudella kun oikea mies jäisi suojelemaan kotimaataan ja jälleenrakentamaan sitä. Niin Suomeakin on suojeltu ja rakennettu. Sen takia sinäkin voit läpsytellä täällä rauhassa karaokebaareissa ja puhua levottomia.

    • Anonyymi

      Me suomalaiset olemme säälittäviä kun hyysäämme sinunkaltaisiasi. Sinulle kuuluisi oikeasti postimerkki persuuksiin ja takaisin sinne mistä tulitkin.
      Vai miksi et menisi vaikka USA:n kun kieltäkin osaat!

    • Anonyymi

      Olen melko varma että USA laisella joka on oppinut suomea on kans eroava puhemurre.Mulla on tutkinto 1970.l elektroniikasta ja konetekniikasta,ja olen lukenut Teknistä englantia.Ihan mikää maa tahansa kun jutellaan englantia,kiinalaisen japsin kanssa,murre eroaa amerikan englannista,koska yleensä opetetaan britannian englantia,varsinkin entisissä Britannian siirtomaissa.On erikoinen työpaikka jos asiakkaat/toimeksiantajat pelkkiä amerikan englantia puhuvia?.M.I.T.

    • Anonyymi

      Joo mutta muualla halveksitaan sinua. Siksikö olet täällä? Suomalaiset ei juuri hätkähdä tunteistasi, miksi avauduit?

    • Anonyymi

      Suomalaiset säälivät sinua ja siksi olet täällä. Mitä teet asialle. Muuta vain pois.

    • Anonyymi

      Tuollainen aloittaja on täällä vain siksi ettei muualle kelpaa. Muualla nauretaan tuollaiset luuserit ulos. Täällä on sattumalta liiankin hyväluontoisia ihmisiä, jotka säälistä elättävät tuollaisenkin pellen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe