Kriittinen suhtautuminen on tärkeää kaikille

Olen seurannut tätä palstaa jo jonkin aikaa. Olen myös kommentoinut viestiketjuja anonyymisti. Nimettömyys on kuitenkin johtanut välillä siihen, että minua syytetään trolliksi, valehtelijaksi tms.

Nyt sitten loin tunnuksen. Kerron itsestäni, ajatuksistani ja avioliitostani. Jos kirjoitukseni on liian pitkä, lue vaikka vain 1 tai 2 viimeistä kappaletta.

Olen suomalainen, keski-ikäinen nainen. Olen naimisissa afrikkalaisen miehen kanssa, jonka uskonto on islam. Itse olen ateisti enkä näe islamissa paljoakaan hyvää. Mies ei ole koskaan tuputtanut uskontoaan minulle ja on itsekin alkanut lipsua tiukoista säännöistään nyt, kun on asunut Suomessa useita vuosia. Hän on kotoutunut hyvin, kävi Suomessa ammattikoulun ja tekee nyt ns. hanttihommia vakituisella työsopimuksella, varsin pienellä palkalla.

Itse ajattelen, että maahanmuuttoon ja islamiin täytyy suhtautua kriittisesti - aivan kuten kaikkiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja ideologioihin. Länsimaissa on pidettävä kiinni siitä, että täällä saa loukata myös Muhammedia niin halutessaan. Se ei oikeuta minkäänlaisiin väkivallantekoihin tai kostoihin. Täällä saa sanoa, että ramadan on epäterveellinen tapa, jota ei voida suositella kenellekään. Kenenkään ei ole pakko pitää huivia päässään Suomessa, eikä kenelläkään ole oikeutta ottaa useita vaimoja.

Tiedän Suomessa tapauksia, joissa mies on vaimonsa pyynnöistä huolimatta ottanut 2-3 vaimoa. Tiedän tyttöjä, jotka pelkäävät isänsä raivoa, mikäli he ottavat huivin pois päästään kodin ulkopuolella - tai kotona, mikäli siellä on miespuolisia vieraita. Tiedän moskeijoista puheita, joissa on kerrottu, että Länsimaat ovat täynnä syntisiä ja pahoja ihmisiä, jotka eivät ole muslimien vertaisia millään tavoin. Tiedän moskeijoissa harjoitetusta rasismista, johon poliisi ei puutu: mieheni on joutunut usein arabimiesten haukkumaksi ja somalien solvaamaksi, sillä länsiafrikkalainen ei heidän mielestään ole saman arvoinen kuin muut ihmiset.

Miehenikin suhtautuu maahanmuuttoon kriittisesti. Erityisesti hänellä on huonoja kokemuksia Lähi-Idästä tulleiden kanssa toimimisesta. Hän ei myöskään ymmärrä, miksi Suomessa annetaan heille noin vain valtavat määrät tukia, ilmainen asunto jne. vaikkeivät he edes opiskelisi suomen kieltä. Hän on alkanut ajatella, että hänen kotimaassaan lapsia jatkuvasti synnyttävät naiset eivät ole saaneet elää elämäänsä lainkaan ja rahaa pyytävät sukulaiset ovat miehelleni suuri rasite. Hän toivoisi kotimaahansa muutoksia ja aikoo toimia asian puolesta, kun taas muutamme Afrikkaan. Hänen mielestään Suomen kannattaisi ehdottomasti katsoa huomattavasti tarkemmin, ketkä saavat maahan tulla ja kenelle myönnetään suomen kansalaisuus.

Mieheni tuntee myös ihmisiä, jotka ovat valehdellen läpäisseet suomen kielen testit ja ajokokeen. Miestäni suututtaa se epätasa-arvoisuus, jota Suomessa harjoitetaan valtion taholta: toiset saavat kaiken heti ja ilmaiseksi, toisille ei anneta minkäänlaista tukea elämän aloittamiseen uudessa maassa. Hänen kaltaisilleen ei kuitenkaan anneta Suomessa puheenvuoroa tai aikaa tiedotusvälineissä. Hän on ongelmallinen ihminen, sillä häntä ei voida haukkua rasistiksi, mutta ei hän ole suvaitsevainenkaan. Siksi hänet täytyy lakaista maton alle, kun puhe koskee maahanmuuttoa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla on tolkun mies.

      Jos tuon saman sanois valkoinen heteromies, niin heti haukuttaisiin rasistiksi.

    • Anonyymi

      Tälläkin palstalla on kirjoittajia (esim. Moktar), joiden mielestä vaikkapa ramadan ja kaavun pitäminen ovat aina vapaaehoitoisia asioita. He eivät tiedä konservatiivisesta islamista mitään.

    • Anonyymi

      Miäsuhtaudun erittäin kriittisesti perussuomalaisten liittymistä äärioikeistolaisten puolueiden ryhmään.
      Ryhmä toimii myös suomalaisten etujen vastaisesti, koska se toimii vain oman edun tavoitteiden mukaan.

      • Anonyymi

        Asian tekee vielä iljettävävämmäksi, että persut valehtelee olevansa Suomen asialla.


      • Anonyymi

        On pakko valita Perussuomalaiset koska muut puolueet eivät uskalla olla kriittisiä maahanmuuttoa kohtaan.


    • Anonyymi

      Lisää aloituksen kaltaisia järkeviä ja asiallisia juttuja! Kiitos!!!!

    • Anonyymi

      Kriittinen turmelee mainoksen. Ylen toimittajat tekee mitä käsketään, niillä Voitto- robotti joka hoitaa hommat, ne vaan lukee pitä paperiin on tulostettu. Tärkeätä on kuka kilautti pimpparautaa siinä teoksessa. Keksitään urakalla nippelitietoa.
      Kansanlauluissa suomen kieli vääristellään, ruotsalaiset rienaa. Sama kun tuhottaisiin biodiversiteetti tuomalla sellaisi lajeja jotka tuhoo suomen luonnon, sama on kulttuurin alalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe