Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Juhannusruusu

Jouduin jäämään kaupunkiin työperäisen päivystyksen vuoksi. Vaimo sen sijaan lähti lapsemme mökille Savoon, joten minun piti keksiä jotain ajanvietettä kaupunkijuhannuksen viettämiseen.
Ajattelin kokeilla onneani Keltaisessa Ruusussa, sillä vierailut tuossa paikassa olivat jääneet viime aikoina kovin vähiin. Kellariremontin jälkeenkään en ollut käynyt paikassa kertaakaan.
Kävin kotona suihkussa, tyhjensin suoleni, rasvasin aukkoni ja pullautin pienen blugin reikääni. Tämän jälkeen puin vaatekaappini kätköissä piilossa olevan kassini kiihottavimmat alusasut päälleni; pitsiset mustat pikkuhousut, sukkanauhaliivit ja rintsikat sekä sukkanauhaliiveihin ihanan kiiltävät mustat nailonsukat. Näiden päälle vielä hame ja paitapusero. Sekä kaikki tämä piiloon ison mustan t-paidan ja löysien collareiden alle. Tossut jalkaan, tarvikereppu selkään ja menoksi.
Ruusussa suunnistin heti uusittuun kellariin, kuljin vasemmanpuoleisen käytävän slingiin, riisuin collarini ja t-paitani reppuun ja otin vastaavasti repusta kypärämyssyn peittämään karvaisen naamani (ja identiteettini) sekä kortsut ja rasvan käden ulottuville.
Nousin slingiin selälleni ja nostin jalkani lepäämään ketjujen nahkaisiin lenkkeihin.
Muutama mies kävi ovella kääntymässä ja tuhahtamassa, että "hyi vittu mikä läski", mutta lopulta yksi mies rohkeni sisään slingihuoneeseen, tuli hieromaan rintojani ja sääriäni sekä selvästi tekemään muutenkin lähempää tuttavuutta.
Hieroin farkkujen lävitse hänen syliään ja tunsin siinä ihanan kohoutuman. Ja hetken kuluttua hän avasikin farkkunsa ja pääsin paremmin käsiksi housuissa kommandona päätään nostavaan kaluun. Hieroin kalua ja pusseja, vein sormeni pyllynreiällekin ja huomasin tämän nostattavan miehen kalua oikein mukavasti. Pian hän halusi tuoda kalunsa lähemmäs suutani, ja tässä vaiheessa käskin hänen ottaa reppuni päältä kortsupaketin ja vetämään kalunsa makuistettuun kumihuppuun.
Mukisematta mies näin tekikin ja pian minulla oli mansikan makuista kalua huulteni ja kieleni ulottuvilla. Ja minähän maistelin.
Jonkin aikaa nuolemiseen ja lipsutteluun keskityttyäni huomasin uudet kädet säärilläni. Määrätietoisesti ne vaelsivat sääriäni kohti syliäni ja pian tunsin ihanan tunteen sylissäni, kun tämä uusi vieras hieroi pitsisten housujen peittämää haaraani. Minä jatkoin pääpuolessa olevan kalun käsittelyäni ja samalla tunsin, miten jalkani irrotettiin kettingin lenkeistä ja laskettiin alas lattialle. Saman tien minulta riisuttiin pikkuhousut ja jalkani nostettiin takaisin ketjujen lenkkeihin.
Jalkopäässä olevan miehen kädet vaelsivat pusseillani ja pian myös pyllyäni, jossa hän koki melkoisen ahaa-elämyksen huomatessaan, että rasvatussa pyllyssäni on anusblugi totuttamassa aukkoa aukioloon.
Jalkopään mies innostui, riisui itsensä alasti ja alkoi suunnata kalullaan kohti pyllyäni vedettyään varovaisesti blugin ulos pyllystä. Tässä vaiheessa keskeytin suullisen esitykseni sen verran, että sain käskettyä jalkojeni välissä olevaa miestä ottamaan kortsun käyttöön.
Mukisematta hän niin tekikin ja melko nopeasti tunsin hänen painautuvan vasten pyllyäni ja hitaasti tunkeutuvan hyvin rasvattuun, lämmitettyyn ja valmisteltuun aukkooni.
Tämä oli selvästi pääpuolessani työskentelevälle herralle liikaa ja tunsin, miten hänen kalunsa paisui huulillani ja ryhtyi pumppaamaan spermaa kumihupun syövereihin. Melko nopeasti hän lauettuaan veti housunsa jalkaansa ja poistui slingihuoneesta.
Mutta ei ollut jalkovälissä työskentelevä mieskään kovin kaukana laukeamisesta, sillä sen verran tiuhaan hänen kalunsa sousi pyllyssäni. Ja minkin sain kunnon juhannuskeinukokemuksen, kun hän käytti slingin liikevoimaa hyväkseen tökkiessään kaluaan minuun.
Kovin pitkään hänkään ei enää kestänyt vaan pian tunsin hänen pysäyttävän liikkeen juuri siihen vaiheeseen, kun kalu oli syvimmillään aukossani. Ja samalla tunsin, miten hänen kalunsa supisteli ja hänkin tuuppasi spermansa suolessani kumihupun kärkeen.
Myös hänelle tuli se itsellenikin kovin tuttu tunne; vaikka kuinka olisi päättänyt jatkaa nauttimista ensimmäisen laukeamisen jälkeen, niin kuitenkin sitä tulee jotenkin tyhjä olo ja haluaa tilanteesta pois mahdollisimman nopeasti.
Niin jäin taas slingiin roikkumaan yksikseni ja parin ovella kauhistelleen hyväkroppaisen miehen jälkeen päätin könytä alas slingistä, vetää "peitevaatteet" päälleni ja lähteä vaeltelemaan alakerrassa katsoen, vieläkö löytyisi itsellenikin tyydyttäjää.

1

1701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäköhän ne 4 poistettua sääntöjenvastaista viestiä ovat olleet kun tuollainen kryptovaluuttabotti on kuitenkin säästetty?

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe