Pitääkö liittyä dna-firmoihin että pääsee eteenpäin

Anonyymi

Siis jos tilaan esim familytree-testin, pitääkö minun liittyä johonkin kk-maksullisiin juttuihin, että pääsen sukututkimuksissa eteenpäin? Vai riittääkö kertaluontoinen tutkimus mihinkään? En tiedä dna-testien hintoja, mikä olisi hyvä ja halpa ja sellainen missä ei olisi kk-maksua.

13

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole mitään kk-maksuja, vain kertamaksu.

    • USAn kesäloma-ale alkaa yleensä heinäkuun lopussa ja kestää elokuuhun loppuun. Sitten taas pitkin vuotta, black friday, jouluale, erilaiset juhlapäivät, dna-day huhtikuun lopulla jne. Finland Dna projektin sivun kautta kun tilaa, niin siinä on ajantasaiset tarjoukset ja samalla liitttyy projektin jäseneksi (ei mitään lisämaksuja). Suurin osa hankkii vain tämän serkkutestin. Kalliit haploryhmätestit ovat harrastusta, sukuseurat usein kustantavat niitä ja tuleehan niistä mielenkiintoista tietoa Suomen asutushistoriasta. Lue kurrinsuku.net. - MyHeritagessa joutuisit maksamaan osumiesi sukupuitten näkymisestä ja tuputtavat myös maksullisia työkalujaan ja ohjelmiaan.

    • Anonyymi

      Tilaa Ancestrystä. Saat samaan hintaan vähintään kolmen firman tulokset, kun voit kopioida sen muihinkin rekistereihin! Tilasin juuri 3 settiä, joka oli maksimi.

      • Anonyymi

        Ei kannata kajota mihinkään Suomessa tuntemattomiin pikkufirmoihin.


      • Anonyymi

        Mitä on hyötyä monista jos ne ei johda minnekkään. Mitä suurempi otanta sitä parempi tulos näinhän se menee


    • Anonyymi

      Huom. Liittymällä johonkin projektiin, saavat tämän projektin koonneet henkilöt käyttöösi koko DNA-datasi ja muut tietosi, mitä vain vähänkin löytyy, kuten osumasi, piilotetut sukulaisuudet, sähköpostiosoitteen jne jne. Harkitsse vakavasti ennen mihinkään liittymistä.

      • Anonyymi

        Ei liikuta minua vaikka saisivat dna-datani ja sukulaistiedot, mitä sillä tiedolla tekisivät? Eihän mihinkään voi uskoa, jos koko ajan pelkää tuollaista. Eikä tällaisia dna-tutkimuksiakaan kukaan voisi teettää jos pelkäisi seuraamuksia. En ole mistään lukenut että olisi joku väärinkäyttänyt.
        Jos koko ajan pelkää mitä voisi tapahtua, silloin on paras pysyä kotona lukkojen takana eikä liikkua missään.


      • Anonyymi

        Höpö höpö ala puhu kun ei ole kokemusta. Minulla on 33000 osumaa 57 maasta ja lisää tulee, Ei tule mitään jos ei itsekkin tee mitään, jotain tehtävä asia tehtävä , vaaan toimii jonkun nimimerkin takaa ja leikkii kurupiilosilla. Jos on rikollinen niin voi paljastua, sitäkö pelkäät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö ala puhu kun ei ole kokemusta. Minulla on 33000 osumaa 57 maasta ja lisää tulee, Ei tule mitään jos ei itsekkin tee mitään, jotain tehtävä asia tehtävä , vaaan toimii jonkun nimimerkin takaa ja leikkii kurupiilosilla. Jos on rikollinen niin voi paljastua, sitäkö pelkäät.

        33.000 osumaa? Miksi niin vähän. Siinä pitäisi olla kaikki testatut. Kaikkihan me sukua ollaan. Tuskin noista kymmentä olet kuitenkaan pustynyt luotettavassti yhdistämään sukupuuhusi. Määrä ei korvaa laatua. Firmat markkinoi 30.000 osumaa, ja lisää tulee, jos hyväksyy osumaksi kaiki joissa on samaa varjoa.
        Höpöjä ovat nuo osumat.


      • Anonyymi

        Höpö, Minäolen ollut mukana useita vuosia eikä minulla ole mitään tuollaisia kokemuksia, Joitain vääriä tietoja näkyy nolevan kun eivät tarkista totuuksia,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö, Minäolen ollut mukana useita vuosia eikä minulla ole mitään tuollaisia kokemuksia, Joitain vääriä tietoja näkyy nolevan kun eivät tarkista totuuksia,

        Jos sinulla on väärää dna:ta. siitä voit syyttää vanhempiasi.


    • Anonyymi

      DNA testi ei ole mikään sukututkimusohjelma, mutta se voi varmistaa sukutimuksen oikeaksi. Siellä voi tulla vastaan että kirkonkirjoissa on virheeliseti kirjattu tai syntynyt lapsi on kastettu toisille vanhemille, tällaiset virheet korjautuu, jotka tosin on erittäin harvinaia, mutta niitäkin on. DNA testi tukee sukututkimusta ja voi löytyä pätkiä että voi liittää yhteen kun se toinen osavuoli on myöskin tehnyt tutkimusta

    • Anonyymi

      DNA-testi ei voi todistaa sukututkimusta oikeaksi. Koko ajan on käsiteltävänä todennäköisyyksiä, sillä DNA periytyy satunnaisesti, tosin lähes normaalijakauman mukaisesti.
      DNA-testi voi todistaa, että sukulaisuus on oletettu kauempaa ja siten todennäköisesti väärin, kun tarkastellaan läheisiä osumia. Kuitenkin todellisuudessa läheisen sukulaisuuden tapauksessakin DNA-tulos saattaa näyttää huomattavasti kaukaisempaa sukulaisuutta. 3-4 serkun paikkeilla tulos voi vaihdella jo hyvinkin paljon.
      Oikeaksi todistamisen tapauksessa sukulaisuus voi syntyä muutakin kuin tutkittua reittiä. Tulos on luotettava vain oman perhee keskuudessa, tasolla vanhempi-lapsi. Sitä kauempana epävarmuus kasvaa hurjan nopeasti., serkku saattaa olla yhtä hyvin täti jne.
      Olisi mukava saada käsittelyyn jokin tapaus, jossa väitetään sukulasuuden selvinneen kaupallisella testillä. Voisi melkein luvata, että löytyy kymmeniä, ellei tuhansia muita mahdollisia teitä, joista perimä on syntynyt.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe