Aihealueet

Listaukset

  Sivustolla pyörii huijausviesti!

  Anonyymi

  Suomi24-sivustolla pyörii huijausviesti, joka esiintyy Telian palkintoilmoituksena. Se on hyvin oikean tuntuinen ja lopuksi siinä udellaan luottotietoja.

  Tuo huijausviesti on hyvin harmillinen. Koska se vain yhtäkkiä lävähtää ruutuun. Sitä ei saa poistettua, vaan pitää poistua samalla koko sivustolta. Ja niin esim. keskeneräinen kirjoitus katoaa eetteeriin.

  Tuo huiijausviesti toimii VAIN Suomi24-sivustolla. Muuten se ei ilmesty. Eli tämä sivusto on altistettu tuolle rikolliselle virukselle. Onko sivuston turvaohjelma ajan tasalla?

  8

  <50

   Vastaukset

   • Lisäys. Olen varma, että kyse on rikollisesta huijausviestistä, koska soitin Telian asiakaspalveluun. Sen mukaan ei tuollaista viestiä ole Telia pannut liikeele.

   • Käyttäkää jo hyvät ihmiset vihdoinkin mainostentorjuntaa selaimissanne. Vältytte näiltä huijauksilta ja koneeseenne pyrkiviltä haittaohjelmilta.

    • Niin? En tiedä toimiiko tuollainen ohjelma viruksia ja haittaohjelmia vastaan? Mainoksia vastaan varmaan toimii.

     Periaatteessahan palomuuri ja normaali virustentorjuntaohjelman pitäisi estää ne. Mutta rikolliset hakkerit aina kehittävät uusia tapoja kiertää ne.


   • Moi!

    Tuollaisten mainosten ei pitäisi sivustolla näkyä, ja se on saatukin estettyä palstalta. Se oli kuitenkin melko sitkeä. Pahoittelut häiriöstä!

    Mikäli vastaavaa ilmaantuu jatkossa, olethan yhteydessä ylläpitoon palautelomakkeella tai sähköpostite osoitteeseen palaute@s24.fi.

    Terveisin,
    Suomi24-tiimi

    • Olin kyllä yhteydessä ensin palautelomakkeella. Mutta varmistin asian tällä avauksella.

     Hyvä, että ongelma saatiin poistettua! :-)


    • Tuo sama huijausviesti pyörii TAAS foorumilla!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Tuo sama huijausviesti pyörii TAAS foorumilla!

     Hitailee koko sivu myös.


   • Taas on Telian huijausmainos .

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    99
    2971
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2903
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2367
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1544