Atrian tilanne

Anonyymi

Luin huvittuneena johtajan lausuntoa firman tilasta ja sitä seuraavista toimista..
Olisi lyhyesti selvällä suomenkielellä ilmoittaa että nurmossa ja eräällä toisella paikkakunnalla lihanleikkaamossa irtisanotaan henkilöstä/laitetaan koneita tilalle kuten myös pakkaamoon.
Lisäksi tuotteita ruvetaan tuomaan ulkomailta einesten valmistukseen koska hinta on 70% halvempi
viesti oli tämä mutta kierosti peitelty mutta luettavissa

87

3152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös Atria ole ilmoittanut, että se käyttää 100% Suomalaista lihaa?

      • Anonyymi

        Ja käytetään jatkossakin Vain kotim. lihaa....Aina joku vinkuu jostaki


      • Anonyymi

        Varmaan näin on Suomen tehtailla


      • Anonyymi

        Eineksissä on muutakin kuin lihaa. Kasvikset tulee ulkomailta. 100% suom. lihaa tarra on kyllä harhaanjohtavaa ja näköjään tyhmemmille toimiikin , (minkä todistit).


    • Anonyymi

      Prismas kun kahtelee, niin aika palion jää atriaa hyllyyn, vanhenemaan. Suuri osa menee roskiin. Ei voi kovin kauaa jatkua näin. Onko atriaa hieman liian suurella volyymilla hyllyssä, kulutukseen nähden. Kuitenkin muut lihatuotteet useimmiten loppu, vain atriaa jälellä. Jostain syystä kuluttajat ostaa aivan jotain ihan muuta kuin atriaa.

      • Anonyymi

        Tottakai elikkotuotantolinja automatisoi sen minkä kerkiää, kiinalaiset kun maksaa kaikesta paskasta mitä sinne elintarvikkeena lykätään. Miksipä ei.
        Eri asia on sitten se että ihmisten pohjanmaalla pitäisi suussaan syödä jotein muutakin kuin kevyt-tuotemerkillä tehdyt myyntipakkaukset.
        Oliko joku yllätys, että työskentelet pörssiyhtiössä etkä missään asiakastyytyväisyys kotitilalla.


      • Anonyymi

        Atrialla menee hyvin,30 miljoonaa taas voittoa!! Hienoa!!


      • Anonyymi

        Atria porskuttaa niin että jotkut työntekijät pitää koko kesän lomaa saikuttamalla kesäloman jatkoksi. Vauhtiajoissa juttelin huppelissa olevan nais henkilön kanssa joka kerto työskentelevän nurmon leikkaamossa ilmeisesti jotain fileitä leikaten,kerskui sillä että kesäloman jatkoks otin saikkua ja et helppo raha pois eikä tarvii oikeesti sairastaa!!
        Voi helvetti mitä porukkaa,onko atrialla paljonkin tämmöisiä henkilöitä??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Atria porskuttaa niin että jotkut työntekijät pitää koko kesän lomaa saikuttamalla kesäloman jatkoksi. Vauhtiajoissa juttelin huppelissa olevan nais henkilön kanssa joka kerto työskentelevän nurmon leikkaamossa ilmeisesti jotain fileitä leikaten,kerskui sillä että kesäloman jatkoks otin saikkua ja et helppo raha pois eikä tarvii oikeesti sairastaa!!
        Voi helvetti mitä porukkaa,onko atrialla paljonkin tämmöisiä henkilöitä??

        Asia mennyt esimiesten tietoon. Henkilö tiedossa, hänet tullaan irtisanomaan, sairasloman väärinkäytön takia.


      • Älä ny viitti länkyttää. Ei olla irtisanomassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Atrialla menee hyvin,30 miljoonaa taas voittoa!! Hienoa!!

        Kyllä Atrialla menee tosi hyvin, täytyy ostaa osakeita viellä vähän lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Atrialla menee hyvin,30 miljoonaa taas voittoa!! Hienoa!!

        Tilastokeskuksen mukaan maatalousyrittäjäkotitalouden keskimääräinen käytettävissä oleva mediaanitulo oli 50 350 euroa vuonna 2006. Käytettävissä olevat tulot saadaan, kun tuloista, joissa on mukana saadut tulonsiirrot ja laskennallinen asuntotulo, vähennetään verot ja vastaavat maksut. Muissa yrittäjäperheissä käytettävissä oleva mediaanitulo oli 43 480 euroa. Kaikissa palkansaajakotitalouksissa käytettävissä oleva mediaanitulo oli 38 320 euroa ja työntekijäperheissä 33 590 euroa. Erot maatalousperheiden hyväksi olivat vastaavasti 16, 31 ja 50 prosenttia. Erot muuttuvat, jos verrataan rahatuloja tai tuloja perheen ansaitsijaa kohden, mutta johtopäätös on sama: maatalousyrittäjillä on korkeat käytettävissä olevat tulot.


    • Anonyymi

      varmaan sitä mikä menee kiinaan ruvetaan ostamaan suoraan esim.keski-euroopasta teurastettuna ja pakastettuna taxfree. tulee varmaan pikkusen halvemmaksi luultavasti yli puolet ja voitto kierrätetään atrian kiinan firman kautta...

    • Anonyymi

      Suomalaista pekonia vain Snellmannilla

    • Anonyymi

      Kyllähän atrialla menee hyvin kun ne saa tuottajaparalta lihaa lähes ilman. Oon tuottaja evp. On todella röyhkeää hyväksikäyttöä.

    • Anonyymi

      Tuottajat omistaa Osk. Itikan kautta suurimman osan Atriasta.
      Tuottaja antaa lihan itselleen ilman, että oma firma tekee hyvää tulosta.

      • Anonyymi

        Tuloeroja on vaikea ymmärtää, kun ottaa huomioon, että maataloustuottajia tuetaan noin 2,3 miljardin euron vuotuisella tulonsiirrolla, keskimäärin noin 28 000 eurolla maatalousyritystä kohti. Nämä rahat on kerätty enimmäkseen veroina suurimmaksi osaksi vähemmän ansaitsevilta työntekijöiltä.
        Tilastokeskuksen mukaan maatalousyrittäjäkotitalouden keskimääräinen käytettävissä oleva mediaanitulo oli 50 350 euroa vuonna 2006. Käytettävissä olevat tulot saadaan, kun tuloista, joissa on mukana saadut tulonsiirrot ja laskennallinen asuntotulo, vähennetään verot ja vastaavat maksut. Muissa yrittäjäperheissä käytettävissä oleva mediaanitulo oli 43 480 euroa. Kaikissa palkansaajakotitalouksissa käytettävissä oleva mediaanitulo oli 38 320 euroa ja työntekijäperheissä 33 590 euroa. Erot maatalousperheiden hyväksi olivat vastaavasti 16, 31 ja 50 prosenttia


    • Anonyymi

      Älkää ny olko nii kateellisia! Hyvin menee

    • Anonyymi

      en osta atrian kanaa maistuu justiin sille...kariniemi on syötävää. lihoista snellman ja korpela. huomaa että atria on juurikin täysin voittoa tavoitteleva suur yksikkö joka tuottaa massoille tavaraa...maku ei ole tärkeä mutta se on sama koska eihän ihminen joka hotkii nälässä ruokansa mitään maista

      • Anonyymi

        Eli jos tehdään sokkotesti, niin osaat erottaa naturel kanasta kumpi on atrian ja kumpi kariniemen? Ja tiedoksi, että jokaisen yrityksen olemassa olon ainut tavoite on tehdä voittoa ja mielellään mahdollisimman paljon.


    • Anonyymi

      kyllä muuten pystyy maistaa eron jos laitetaan esim koipipala uuniin kariniemi tai atria. atriassa on sellainen pieni en osaa sanoa mikä se on mutta sanon myös sitä ennemmin paskan kuin rehun mauksi.

      • Anonyymi

        Näinpä. Ja fileissä eron huomaa siinä, että atria on kuivikasta ja sitkeää (=pakkasvaraston läpi tullutta). Kun taas kariniemi on mehevämpää ja pehmeämpää.

        Mausteilla voi toki aina maustaa, mutta kyllä noissa lähtökohdissa on vaan eroa.

        Näkee sen siinä, että kaupassa parhaimmat tuotteet loppuu ensin. Atriat jää useimmiten hyllyyn odottamaan kaatopaikalle menoa. Mutta joku senkin maksaa, jollain tapaa. Atria porskuttaa, vaikka ruoat menee käytännössä kaupan kautta kaatopaikalle. Mot:lla tää olisi varmaan mielenkiintoinen aihe, kaikenlaista suhmurointia kun on.


    • Anonyymi

      Atrian 'liha'pullat ja jauhe'liha'pihvit tehty lihaa käyttämättä. Tuon firman tuotteita olen vuosia välttänyt käyttämästä.

    • Anonyymi

      Ostakaa grillattu kokonainen broileri.
      Se on parhaan makuista ja rintapaloista saa maukkaan kanasalaatin.
      Wingsit on atrialla hyviä.

    • Anonyymi

      suomalaista pekonia vain Snellmannilla.Atrian ,HK.n ,Rainbowin jne lihat valmistetaan Ruottis,Saksas,Puolas jne. Varsinaisia ilmastotekoja kuljettaa täältä sianlihat ulkomaille pakattaviksi.Lukekaa aina paketista missä se on valmistettu ja suosikaa Suomessa valmistettua ,se on ilmastoteko ja se työllistää .

    • Anonyymi

      Niin joo että Pouttu valmistetaan Alankomaissa ja Pirkkatuotteet Puolassa,olkaa tarkkana.Atriakin virheellisesti mainostaa että suomalaista pekonia vaikka tehdään Ruottis.

      • Anonyymi

        Jaa että Ruohtiin asti täytyy possut raijata. No on touhua. Jää kyllä jatkosa tuollaset ostamata. Saa ruohtalaiset mun puolesta jäähä hiekkadyyneille junailemaan.


      • Anonyymi

        Sellainen selitys kuultiin , teurastetaan Suomessa lähetetään kyljet ulkomaille , siivutetaan ja pakataan. Huh ! Ulkomaan tehtaalla teurastamo, lihanleikkamo,
        mutta sinne lähetetään suomalainen liha varta vasten.
        No se on kotimaista tämä on mahdollista vain Suomessa.


      • Anonyymi

        Juuri näin,ja mistä sen erottaa jos vähä vahingos lipsahtaa Börjenki possua suomalaisen sekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että Ruohtiin asti täytyy possut raijata. No on touhua. Jää kyllä jatkosa tuollaset ostamata. Saa ruohtalaiset mun puolesta jäähä hiekkadyyneille junailemaan.

        No ei kyllä voi ymmärtää jos näin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellainen selitys kuultiin , teurastetaan Suomessa lähetetään kyljet ulkomaille , siivutetaan ja pakataan. Huh ! Ulkomaan tehtaalla teurastamo, lihanleikkamo,
        mutta sinne lähetetään suomalainen liha varta vasten.
        No se on kotimaista tämä on mahdollista vain Suomessa.

        Höpö höpö höpö höpö. On suomalaista lihaa, joka Suomessa leikattua.

        Kateelliset huutelee valheita. Kyseinen firma työllistää suoraan ja mutkan kautta (palvelut, kaupat alueella jne) että luulisi vähäjärkisimmänkin ymmärtävän, että firman menestys alueella on tasan tarkkaan kaikkien meidän etu jotka täällä asumme.

        Suosikaa siis oman alueen yritystä! Niin tässä kuin muissakin tapauksissa. Se on juuri Sinun etu, koska muuten ei ole paljon muutakaan alueella ja veroeuroilla millä nyt rakennetaan vaikka mitä jää alueella rakentamatta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö höpö höpö. On suomalaista lihaa, joka Suomessa leikattua.

        Kateelliset huutelee valheita. Kyseinen firma työllistää suoraan ja mutkan kautta (palvelut, kaupat alueella jne) että luulisi vähäjärkisimmänkin ymmärtävän, että firman menestys alueella on tasan tarkkaan kaikkien meidän etu jotka täällä asumme.

        Suosikaa siis oman alueen yritystä! Niin tässä kuin muissakin tapauksissa. Se on juuri Sinun etu, koska muuten ei ole paljon muutakaan alueella ja veroeuroilla millä nyt rakennetaan vaikka mitä jää alueella rakentamatta!

        miksi paketeissa sitten lukee että valmistusmaa ruotsi,ja kuten joku kirjoitti niin varmaan siellä halpatyövoimaa paremmin saatavilla.


      • Anonyymi

        Mielenkiinnosta kans kattelin Atria-tuotteiden tuoteselostuksia,tosi monessa paketissa ei kerrota valmistusmaata eikä liioin joutsenlippuja oo,eli tehdään jossain Puolas tai Ruottis halpatyövoimalla kuten kaikki muutkin ,paitsi Snellman.


    • Anonyymi

      Pörssiyhtiö tuottaa osakkeen omistajille muhkeat voitot. Johtaja tienaa 700.000 euroa plus firman lisäeläkkeen josta voi nauttia jo 63v. Tuottajat kärvistelevät velkavankeudes , työssä jossa velkojen maksun ja ostopanosten jälkeen tunti palkaksi kertyy muutama euro. Valtion ollessa tukimaksajana ruoka halpenee kaupoissa muuten ruuan hinta olis moninkertainen Ja SITÄ kansa pelkää.

    • Anonyymi

      Onko atrialla työntekijän hyvä olla ?

    • Anonyymi

      eipä tuollaisessa isossa laitoksessa ja suomen verotuksella varsinkin taida hyvä olla muuta kun niillä jotka istuu siellä ylimmillä jakkaroilla..nooh onko tuottajien pakko...? senkun lopettaa jos se kerran menee kaikki pörssiyhtiön elättämiseen? tila myyntiin ja muihin hommiin ei tarvii tehä kellon ympäri hommia---häh. ei kuluttajilta ruoka lopu

    • Anonyymi

      Atroian jauheliha on pahaa.

    • Anonyymi

      Kokemuksen syvällä rintaäänella haluan kommentoida. Atria on Etelä-Pohjanmaan paras työnantaja! Hyvä palkka ja mitkä edut! Henkilöstön oma ruokakauppa ihan huippujuttu!

    • Anonyymi

      Duunarit (toiset) tienaa yli 20€/h ja melkeimpä kansakoulupohjalta, mutta tuottaja joutuu myymään sikansa lähes omakustannushintaan, vaikka panokset ovat vähä toista luokkaa.

      • Anonyymi

        Duunari saaki palkan kovasta urakkatyöstä.


    • Anonyymi

      miksi siis olla tuottaja jos vittu pitää valittaa? aina sama marina..pyhää,arkea..ei lomaa..euron tunti..kuka pakottaa? niin ja toi 20e brutto tunti varmaan pitää paikkaansa leikkaajan iltaliksana...nooh sekin on valinta..kuten jos joku siivoo 8e tunti.. kaikki kai saa tehdä mitä huvittaa mutta ei pidä valittaa jos jatkaa siinä hommassa missä ei halua olla?

      • Anonyymi

        Mahtavaa olla lihanleikkaaja atrialla ja vastaus edelläolevalle,liksa iltavuorossa 28,30e 2,50 (iltalisä) mutta duunii pitää tehdä, 2 viikon liksa 2300e käteen joka sisälsi ylitöitä jonkun verran!!! Kyllä on ihkua olla Atrialla,hyvä työnantaja ja hyvät tuotteet!!


      • Anonyymi

        Kovat on palkat mutta ei siihen tahtiin moni poika pysty ja vammaantumisia tuleekin paljon.Ranteet,kyynerpäät,olkapäät tahtoo loppua ennen aikojaan mutta sairaseläke onki hyvä ku on ollu urakkatyös.Mieluummin kyllä jään terveenä vähä pienemmälle eläkkeelle


    • Anonyymi

      Jaahas Pohojanmaan koulujakäymättömät luuserit kitisee taas täälläkin! Kaikki aina pielessä ja väärin ja tietenkin se on jonkun muun syy!

    • Anonyymi

      Atria taitaa olla vielä niitä harvoja, jossa suorittavia hommia tekee vielä ihan suomalaiset. Ainakin Hk:lla työväki on pääsääntöisesti tuolta entisistä itäblokin maista tullutta halpatyövoimaa. Etelä-Pohjanmaa on muutenkin yksi harvoja Suomen kolkkia, missä duunarityötä ylipäätään tekee vielä perunanenäinen suomalainen. Muualla Suomessa työläiset on pääsääntöisesti halpatyöväkeä ulkomailta, kun suomalaisille kelpaa enää sisäsiisti toimistotyö, noin niinkuin muualla Suomessa. Etelä-Pohjanmaa on tässä poikkeus, jostain syystä täällä väki tykkää tehdä duunarityötä huonolla palkalla.

      • Anonyymi

        Onko Ruottiski suomalaaset töis ku paketis lukoo jotta valmistusmaa RUOTTI.


      • Anonyymi

        Niinpä taitaa olla siellä Ruottis sitä halpatyövoimaa ja siksi jalostetaan lihat siellä.Piilorasismia


    • Anonyymi

      Suomalaisesta lihasta,suomessa valmistettu ja pakattu,SNELLMAN,niillä myös paras jauheliha,ei oo flintattu tiilikiveksi vaan on kuohkea ja helppo ruskistaa.

    • Anonyymi

      Ylös,asiaa.Viedään työtä ja maajussin selkänahasta otettua lihaa Ruottiin ,herrat porskuttaa.

    • Anonyymi

      Atrian parempi naudanjauheliha on noin 9-10 euroa kilo, riippuen vähän kaupasta. Tässä on kauppojen osalta paras hintalaatusuhde..

      Reissailtiin tuossa lounaissuomessa, ja ostettiin jostain aika isosta tehtaanmyymälästä naudan jauhelihaa, oli 7 euroa kilo. Paistettiin sitä sukulaisemme luona pannulla, ja heti havaittiin paljon parempi laatu. Kudosnestettä ei lillunut pannulla käytännössä lainkaan, ja maku oli aivan erilainen, mitä on tottunut, siis positiivisessa mielessä.

      Ihmettelin aluksi, miksi kyseiseen tehtaanmyymälään oli jono ulko-ovelle asti. Mutta en ihmetellyt enää tämän kokemukseni jälkeen. Ihmiset hakee lihansa tuosta tehtaanmyymälästä, koska se on halvempaa kuin kaupassa, eikä kaupassa ole läheskään kaikkia tuota valikoimaa.

      Jos olisin nuorempi, niin muuttaisin pois täältä, jonnekin lounaissuomeen, missä on vielä ihka oikeita tehtaanmyymälöitä. Nyt täytyy tyytyä markettikamaan.

    • Anonyymi

      Itse toivoisin halal lihaa. Tosi mureaa ja maukasta. Vieläkö atrialla uhkaillaan työntekiöitä potkuilla ja sanotaan et vuokratyöntekijät korvaa jos ette suostu kompromisseihin

      • Anonyymi

        Kyllä, luottamusmiehetkin kusee omin muroihin eli mollaa liittoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, luottamusmiehetkin kusee omin muroihin eli mollaa liittoa.

        Mitä? Uskaltaako joku tliittoa? Kuulin että kaikki ei edes äänestä sosialisteja!


    • Anonyymi

      Atria rahtaa unkarilaiselta hämäräfirmalta halpoja vuokratyöntekijöitä. Näin Suomea haukuva diktaattori Viktor Orban saa lypsettyä korruptoituneeseen lääväänsä länsivaluuttaa ja usutettua desanttejaan Suomen yhteiskuntaa ja oikeusvaltiota nakertamaan. Perkele, että semmoinen sukulaiskansa mukamas. Roskasakkia!

    • Anonyymi

      Kävin Porissa eräässä urheilutapahtumassa, ja paikalla myytiin tottakai, mitäs muutakaan kuin makkaraa. Hinnat oli samaa mitä pohojammaallakin vastaavis tapahtumis, eli 2 euroa per makkara ja vitosella kolme. Mutta Porissa tuo makkara oli lihaisampaa ja napakampaa, sekä muutenkin maukasta. Kahdesta makkarasta tuli jo melkoisen täyteen. Sai kyllä rahalle vastinetta.

      Sen sijaan, täytyy ihmetellä, miksi täällä meillä myidään vastaavis tapahtumis Atrian käristemakkaraa, joka on pelkää jauhoa ja vettä sekä kamaraa, eikä maistu oikein millekään. Ja siitä kehdataan pyytää tuo samainen hinta. Kaksi käristettä kun syö, niin tuntuu kuin olisi kuumaa ilmaa hotkinut, pahanmakuisen kuoren kera.

      Sitä vaan, että miksi tuo käriste on pohjalaiselle niin pyhä asia, että paremmista makkaroista ei tajuta yhtikäs mitään. Mun mielestä tuollaisissa tapahtumissa, joissa makkaraa myydään, niin pitäisi nyt edes tajuta hommata edes niitä wilhelmejä, eikä mitään jauhomakkaroita. Tai jos jauhomakkaraa, niin kyllä hinta pitäis olla 1 euro per makkara, korkeintaan.

      Hävettää olla täältä kotoisin, kun muualta tulevat hieman ihmettelevät tätä ruokamaakuntaamme, ja sitten tarjotaan jotain pahanmakuista jauhomakkaraa ylihintaan. Ja kuitenkin näissä "ei-ruokamaakunnissa" tarjotaan oikeita a-luokan makkaroita. Mikä siinä käristeessä voi olla niin pyhää. Tuntuu kuin täkäläinen kansa olisi aivopesty sille nimikkeelle, että melkein vaikka pahvinpalaa söisivät, mikäli paketissa lukisi "atrian käriste".

      • Anonyymi

        Se on se pohjalaisten (oikeastaan kaikkien muidenkin suomalaisten) perunaan, leipään, maitoon ja jauhomakkaraan perustuva ruokavalio. Sillä ja sukurutsaamisella selittyy suomalaisten huonot geenit ja lukuisat perussairaudet.


    • Anonyymi

      on joo oikeen häpee sanoo etelä-pohjanmaata ruokamaakunnaksi...toki täällä tuotetaan paljon hyvää siis lähde on hyvä. lopputuote paskaa

      • Anonyymi

        Ei se ny aiva paskaakaa voi olla ku joka vuosi miljoonatulokset ja johtajat kehrää tuottajien kainalos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ny aiva paskaakaa voi olla ku joka vuosi miljoonatulokset ja johtajat kehrää tuottajien kainalos

        Atrian tuloksesta valtaosa perustuu sijoitustoimintaan. Tuotantolaitokset ovat vain rahan kierrätystä sekä verosuunnittelua varten.


      • Anonyymi

        Ostavat itseltään lihaa ja palauttavat osinkoja itselleen sekä isännille.
        Kaikki on nivottu yhteen A tuottajat Itikka oy Atria ab Sibylla A rehu
        Jäikö joku vielä pois.


    • Anonyymi

      Lihapiirakat oli hyviä kun Atria teki ne itse.
      Nyt on joku alihankkija jonka tekeleet ei maistu.Onneksi on toi Hoviruoka ja niiden piirakat.Ruotsisko ne pekonit tehdään.
      Vähän aikaa sitten ne tehtiin Puolassa jonne vietiin suomesta lihat.

      • Anonyymi

        Miksi ne sydämmet sinne pitää jauhaa?


      • Anonyymi

        No en muista varmasti mutta ku Salesta etsin pekonia niin montaa sorttia oli muttei Suomes valmistettua.Oli Puolaa,Alankomaita ja Ruottia ny ainaki...


      • Anonyymi

        Hk teetti ainakin ennemmin Puolassa..Atria teettää Ruotsissa siitä syystä että kyseinen pekonilinja ei mahdu Nurmon seinien sisäpuolelle.


    • Anonyymi

      Aloittaja vois lukea tiedotteen ihan ajatuksen kanssa ja kommentoida sitten uudestaan.

    • Anonyymi

      Ruotsalaisille myytävä huippuhyvä makkara ja liha joka kans myydään kotimaisena tuodaan Tanskasta...mut se ei oo jätettä.meille tulee toi mitä ruotsalaiset sanoo sian ruuaksi

    • Anonyymi

      Saarioisella äitien tekemää ja Atrialla tekee Börjet

    • Mamujen tekemää ruokaa

    • Anonyymi

      Nooh, kohta tuokin ala robotisoituu melkoisesti, ja jäljelle jäävät ihmistyöt tekee tulevaisuudessa nämä maahanmuuttajat, jollain 10 euron tuntipalkalla, eikä ne oo niin tarkkoja tessistä eikä ylitöistä. Lihava ja laiska suomalainen saa kaiholla muistella 20 euron tuntipalkkaansa, se on kohta muisto vain. Maahanmuuttaja tekee saman työn, ahkerammin, puolta pienemmällä palkalla.

    • Anonyymi

      Mikäs kamppanja täällä on menossa?

    • Anonyymi

      Atrian tilanteesta kirjoittaneelle !
      Ensimmäinen kontti Kiinaan lähti toukokuussa, syksyyn mennessä jo 70 konttia. Kiinan vientiä ja Kiina-tiimiä johtava Markku Hirvijärvi on atrialaisista ylpeä,tämä on suora lainaus Hirvijärven kommentti atrian sivulta. Mistä hän on ylpeä,siitäkö kun työ viedään kiinaan? ja Hirvijärven ajama uusi leikkaamo osoittautuu täydelliseksi fiasko investoinniksi. Sikamäärät ei riitä kuin yhteen vuoroon koska tuottajia putoaa ketjusta pois,siitäkin voi syyttää Atriaa heikosta tuottaja hinnasta. Palavereissa hehkutetaan kuinka atria maksaa kilpailukykyistä hintaa keski euroopan maihin verrattuna,valehtelua,keski euroopassa tuottajahinnat ovat 20-30senttiä/kilo enemmän.Työntekijöitä ja tuottajia kusetetaan röyhkeällä tavalla ja he sallivat sen..Barrikaadeille ja turhat ravattikaulat pihalle,niitä muuten riittää!!!

      • Anonyymi

        Nii non.täält Kupiosta vietiin naudan leikkuu maaseutu kauhajoelle,käsittämätön siirto ku ottaenna huomijoon että suurimmat ja suurinosa naudan tuottajist on Savossa,uus sukupolv tekee ihme päätöksie ja olhan tuo Nurmon investointi täys munnaus..36 milijoonaa investointiin ja nyt käy puolilla valoilla,laittas ny edes töiehin kaikki ku jumapliut on kaikensorttisia kävelijöit lue (persläven nuolijoit),voehan kun täällä Kuopijossa nauretaan !!!


    • Anonyymi

      Miksi ne nauran sydämmet sinne pitää jauhaa?

      • Anonyymi

        Protskua,protskua


    • Anonyymi

      Samoilla linjoilla muutamien kirjoittajien kanssa. Ne jotka aina tokaisevat myykää oma maatila kun aina kitisette- en edes halua ajatella kuinka helppoa on tokaista noin rumasti. Ne ihmiset jotka ovat eläinten kanssa tekemisissä viljelijänä saavat muutaman viikonlopun lomituspalveluja vuoden aika kun suurin osa työläisistä on melkein joka viikonloppu vapaalla. OLen itsekin työelämässä ja tiedän ettei nykyajan työelämässä ole muutakuin kiire ja suorituspaineet. Mutta omaa työpaikkaa ei tarvitse ostaa - maksaa isoja velanlyhennyksiä eikä ikinä tiedä saako koko erää maksettua ...näin se menee ... monikaan duunareista ei totuutta tiedä .. eli eletään samassa paineessa kuin ison omakotitalo velan ottaneet työläiset . eräs asia kuitenkin ihmetyttää - varsinkin ATRIALAISET SEKÄ muu elintarviketyöläinen - koskaan he eivät kiitä tärkeintä työnantajaansa ,joka on laittanut itsensä Suomalaisen ruuantuottajan rooliin pelinappulaksi. ( voin sanoa ettei ne tuet ,joita maksetaan ,enemmän kuin työntekijän vuosipalkka, riitä tuotantokustannuksen peittämiseen eikä palkaksi - tähän sanontaan vastaatte,onhan teillä lihan.maidon. viljan myyntitulot .. juupa juu , laskekaa joskus mitä siihen maatilan pyörittämiseen tarvitaan , ainakin pirusti velkaa, riskin ottokykyä, yhteiskunnan kateellisten panettelua sekä ikuista maanviljelijöiden aliarvoatamista-sitä juuri )

      • Anonyymi

        Voin sanoa, että 2000 luvun alussa jäi palkkaa porsastuotannossa. Pystyi maksamaan lainoista korkoa ja rakennuslainojen lyhennyksiä, 2008 jälkeen ei ole juuri palkkaa tullut, koska kuitenkin pitää maksaa pankille lainoista korot ja yrittää lyhentää velkaa. Lainojen maksuun on haettu paljon lykkäyksiä, koska meidänkin pitää elää, eli syödä joka päivä ja maksaa yksityistalouden kuluja. Pankin kanssa olemme neuvotelleet useaan kertaan vuosittain, miten edetä. Kun talous pyörii edes hiukan plussalla, eli ei tarvitse vuosittain ottaa lisälainaa niin pankin mielestä asia on näillä markkinahinnoilla ok. Onhan se pankillekkin kallista jos tilat ajautuu konkurssiin. Kiitän edellistä kirjoittajaa kirjoituksesta.


      • Anonyymi

        No kuhan kattelee sun pihaan niin siellähän on jos jonkinlaista viljelijän öky laitetta sekä muutama öky mersu ym öky ajoneuvoa ja kun tossa kattelee lukion lapsosia niin ainoot jotka öky kulkuneuvoilla kouluun tulee on maanviljelijöiden (mm.sikatalouden) lapsosia!! jotta älähän nyt kitise!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin sanoa, että 2000 luvun alussa jäi palkkaa porsastuotannossa. Pystyi maksamaan lainoista korkoa ja rakennuslainojen lyhennyksiä, 2008 jälkeen ei ole juuri palkkaa tullut, koska kuitenkin pitää maksaa pankille lainoista korot ja yrittää lyhentää velkaa. Lainojen maksuun on haettu paljon lykkäyksiä, koska meidänkin pitää elää, eli syödä joka päivä ja maksaa yksityistalouden kuluja. Pankin kanssa olemme neuvotelleet useaan kertaan vuosittain, miten edetä. Kun talous pyörii edes hiukan plussalla, eli ei tarvitse vuosittain ottaa lisälainaa niin pankin mielestä asia on näillä markkinahinnoilla ok. Onhan se pankillekkin kallista jos tilat ajautuu konkurssiin. Kiitän edellistä kirjoittajaa kirjoituksesta.

        Sanonta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis...Nyt sikatuottajat ryhdistäytykää..Atria porskuttaa viljelijöiden rahoilla,viimeisin tulos yli 30 miljoonaa voittoa,herätkää!!! Johtajat ja siinä vanavedessä pikkupomot käärii bonukset itselleen eikä sikatuottajille löydy rahaa kilohintaan!! Härskiä touhua ja näin annetaan tapahtua !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanonta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis...Nyt sikatuottajat ryhdistäytykää..Atria porskuttaa viljelijöiden rahoilla,viimeisin tulos yli 30 miljoonaa voittoa,herätkää!!! Johtajat ja siinä vanavedessä pikkupomot käärii bonukset itselleen eikä sikatuottajille löydy rahaa kilohintaan!! Härskiä touhua ja näin annetaan tapahtua !!

        ja nyt on aika pyytää kilohintaan lisää kun kauppa käy mahdottomalla tavalla Kiinaan. Kiina ostaisi niin paljon kuin pystytään toimittamaan,nyt on sikatuottajien etsikkoaika kun markkinat vetää,olkaa asialla nyt!!!!


    • Anonyymi

      Eipä nuon yksinkertaasista heitoosta kannata piitata,kyllä normaalijärkinen Suomalainen osaa arvostaa kotimaista puhdasta ruokaa ja niiden tuottajia. Mutta ottaa kyllä päähän kans tuo ku työtä viedään ulkomaille,oon kans ny alkanu lukea tarkemmin nuo pienellä präntätyt paketiista,alkaa Snellman nousta meidän grilliin.

    • Anonyymi

      Mutta vieläkin väitän sitä että kaikki mitä sä täällä teet on vapaaehtoista..työ,lainan otto,vapaa aika,naimisiin meno? Kaikki missä nämä tapahtuu...itselläni oli menestyvä yritys...osake,vaimokin oli.firman lopetin,erosin ja kämppä vaimoineen jäi toiselle paikkakunnalle.toki yhteyttä pidetään sopu ero.olen muuten vitun onnellinen..hyvä paikkainen työ,hieno vuokrakämppä,joka päivä tee mitä huvittaa.en ole sitoutunut..voin lähtee paikkakunnaltakin jos huvittaa..ym..

    • Aikasta paljon lestadiolaisia pyörii huudeilla

      • Anonyymi

        Nurmo ja atria on kato ollu aina hetjärvisten ameriikka, niinkuin vaasa aikanaan kauhavalaasille ja kortesjärvisille. Siitä se johtuu.


    • Anonyymi

      Atria ja Hk scan takoo merkittäviä voittoja lihan viennillä kiinaan,Atria 7 miljoonaa kiloa ja Hk 6 miljoonaa kiloa tänä vuonna. Saako tuottaja tuotantohintoihin korotusta? Taitaa mennä johtajien bonuksiin!!!

      • Anonyymi

        Jos Atrialla ei myös tuotteita, joihin lisätty siemeniä, herneitä, kauraa, viljaa, juureksia, vihanneksia sekä eri lihoja, niin pitäisi ainakin olla, jos toimii ajan hermolla ja asiakaslähtöisesti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Atrialla ei myös tuotteita, joihin lisätty siemeniä, herneitä, kauraa, viljaa, juureksia, vihanneksia sekä eri lihoja, niin pitäisi ainakin olla, jos toimii ajan hermolla ja asiakaslähtöisesti

        sianlihan hinta nousi maailmalla ja myös atrian ja hk vienti....kumma tuottajat eivät hyötyneet? olisko siinä kun lihoja jotka viedään ei juurikaan käsitellä suomessa kun muutamaan palaan verotuksellisista syistä. ...ei tarvii alkutuottajille maksaa paskanvertaa.
        pääliköt osaa


    • Anonyymi

      Just kattelin kun Snellmannin grillimakkarapaketissa oli joku kampanja: extra viides makkara samalla hinnalla. Kun taas Atrian makkarat puolestaan pienenee vuosi vuodelta, vaikka hinta pysyy samana.

      Ovela veto Snellmannilta. Siinä alkaa tyhmempikin miettimään noita grillimakkaroiden kokoeroja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nurmossa kuoli 2 Lasta..

      Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .
      Seinäjoki
      144
      8259
    2. Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!

      Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde
      Suomalaiset julkkikset
      44
      2244
    3. Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena

      Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja
      Maailman menoa
      26
      2122
    4. Miten meinasit

      Suhtautua minuun kun taas kohdataan?
      Ikävä
      95
      1718
    5. Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle

      Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että
      Maailman menoa
      181
      1667
    6. Et olisi piilossa enää

      Vaan tulisit esiin.
      Ikävä
      32
      1427
    7. Tunnekylmä olet

      En ole tyytyväinen käytökseesi et osannut kommunikoida. Se on huono piirre ihmisessä että ei osaa katua aiheuttamaansa p
      Ikävä
      108
      1083
    8. Taisit sä sit kuiteski

      Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik
      Ikävä
      5
      1009
    9. Oletko miten

      Valmis läheisyyteen?
      Ikävä
      53
      1005
    10. Odotathan nainen jälleenkohtaamistamme

      Tiedät tunteeni, ne eivät sammu johtuen ihanuudestasi. Haluan tuntea ihanan kehosi kosketuksen ja sen aikaansaamaan väri
      Ikävä
      28
      870
    Aihe