Varoitus Lahja.fi Geschenkidee D&A GmbH taustayhtiö on todettu maksukyvyttämäksi

Anonyymi

Olimme lunastamassa lahjakorttia jota ei sitten nyt elokuussa otettu vastaan. Ilmoitettiin, että Lahja.fi taustayhtiö Geschenkidee D&A GmbH on maksukyvytön. Miksiköhän tämä vielä sitten myy palveluja. Harhautetaanko tässä tietosesti kuluttajia?

https://www.gtlaw.com/en/news/2019/6/press-releases/gt-restructuring-beraet-online-shop-geschenkidee-da-in-der-insolvenz

Google linkin tekstin suomennos.
Berliini, 28. kesäkuuta 2019 - Saksan rakenneuudistusyksikkö GT Resstruction on ottanut vastaan ​​Geschenkidee D&A GmbH: n lausunnon, joka on jättänyt maksukyvyttömyyden Berliinin Charlottenburgin käräjäoikeuteen. Väliaikainen konkurssipesän hoitaja Christian Köhler-Ma on toiminut 24. kesäkuuta lähtien 34 työntekijän kanssa. Hän on jo aloittanut keskustelujen sijoittajien kanssa ja aikoo perustaa pelastusyhtiön.

Berliinissä vuonna 2012 perustettu yritys tarjoaa asiakkaalle räätälöityjä yksilöllisiä lahjaideoita. Lahjakortin lisäksi verkkokauppa tarjoaa lukuisia alkuperäisiä lahjoja, joilla on kokemusmerkki erityisissä tilanteissa, kuten häissä tai erityisissä vastaanottoissa. Tämän konseptin myötä Geschenkidee D&A kasvoi 125 työntekijäksi. Verkkomarkkinointiin liittyvät korkeat menot, vahva kilpailu ja verorasitukset olivat johtaneet irtisanomisiin ja nyt konkurssiin. 34 työntekijää saavat maksukyvyttömyyskorvausta elokuun loppuun saakka. Maksukyvyttömyys on tarkoitus avata syyskuun alussa. Velkojien komitea on parhaillaan muodostettavana.

1

<50

Vastaukset

  • Kiitos ilmoituksesta, harmi että liian myöhään... sinne taisi kadota 130e savuna ilmaan, jos ei pakettia kuulu mitä jo kuukauden odotellu ala pian näkymään niin haastan suomalaisen sivun ylläpitäjän oikeuteen petoksesta.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

  1. Koronavirus saapunut Suomeen

    Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
    Maailman menoa
    231
    3459