Liikkuva "majakanvalo" tähti?

Anonyymi

Majakanvalo tulee siitä koska se välähdys on ikään kuin sinistä valoa heittävä majakanvalo, joka välähtää vain kerran.

Tässä ehkä paras esimerkki, mutta pyörähtäminen tapahtuu kerran, 5x nopeammin, on sinertävä ja ei ole ihan noin kirkas.
https://youtu.be/xQXEq88BivQ?t=264

Ensimmäisen näin keväällä 2016. Tämä tähti ei tosin liikkunut, mutta se toki saattoi liikkua, näin tuolloin vain tämän sinisen majakanvalon välähdyksen, koska tähti oli sen verran kaukana? Lisäksi tämä tapahtui niin että olin ulkona sikarilla, mieleeni juolahti pyytää pienen pieni valomerkki jos ufoja ja humanoideja on olemassa, sanoin itsekseni siinä että "...jos näitä ufoja ja humanoideja, mitä näitä onkaan, on olemassa, että antakaa sitten ihan pieni valomerkki, en muuda pyydä kuin pikkuruista valomerkkiä?...", tuosta meni ehkä minuutti - kaksi, kun näin tämän välähdyksen. Se että miksi pyysin, johtuu siitä kun nykyaikana tähän ufo-asiaan on tullut ämmöinen henkinen aspekti ja ehkä kvanttifysiikkaan liittyvä juttu, että kaikki ollaan yhtä. Periaatteessa tällöin pieni pyyntö, jopa ajatustasolla pitäisi riittää?

No tuoreempi asia on nyt viime perjantai - lauantain väliseltä yöltä. Olin maalla ja oli erittäin hieno tähtitaivas, kuukin möllötti taivaalla. Tällä kertaa en enää toki samaa pyyntöä sanonut ääneen vaan välkyttelin kirkkaalla led-valolla taivaalle. Mitään ei heti siinä näkynyt, sanoin että no eipä sitten ja menin sisälle. Tunnin kuluttua tuosta menin kuselle ulos. Samalla kun laskin helpotusta metsän reunalle, silmääni osui liikkuva harmaa "tähti", se oli juuri sen verran näkyvä että se kiinnitti huomioni, kunnes se teki ihan kunnon ison sinertävän VÄLÄHDYKSEN, juuri tuon samalaisen minkä kuvasin alussa, välähdyksen jälkeen se harmaa piste jatkoi matkaa kunnes se katosi näkyvistä. Sen välähädyksen aikana se kohde näkyi ovaalin muotoisena kappaleena, sen verran lähellä se oli tällä kertaa.

Tutkailin taivasta ja mitään ei näkynyt, aloin kävellä sisälle ja sen jälkeen taivaalla meni toinen vastaava harmaa piste, eli eteni taivaalla, VÄLÄHDYS, jatkoi matkaansa, sitten hävisi näkyvistä. Yön aikana taivas meni pilveen ja aloin koisimaan.

Onko olemassa jotain meteoriittilajia joka välähtää vain kerran kun se osuu ilmakehään? Vai välähteleekö sateliitit tuolla tavalla, jos ihan tavallista ilmiötä tässä haetaan? Nämä kaksi tuoreempaa tapausta tuntui olevan sen verran matalalla, ehkä samalla korkeudella missä lentokoneet lentää. Mitään laitteen ääniä ei kuulunt, hyttysten ininää ja lehtien kahinaa puissa.

7

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleisin selitettävä "kertavälähdys" on satelliitti, jonka heijastava pinta välähtää kirkkaana taivaalla heijastaessaan auringonlaskun jälkeen tai ennen auringonnousua auringon kirkkautta jo tai vielä pimeään maahan.

      Näille tyypillistä tosiaan on, että esiintyvät alkuyöstä auringonlaskun jälkeen tai aamuyöstä ennen auringon nousua.

      Välähdykseen "syyllisen" satelliitin saattaa saada tunnistettuakin ottamalla ylös tarkan ajan, paikan ja suuntiman välähdykseen ja sitten hakemalla satelliittien aikatauluja esim. Heavens Above -sivustolta. Vastaavasti sieltä voi etukäteen tutkia ajankohtia, jolloin jokin tunnetusti kirkas satelliitti olisi sopivasti hollilla, jotta sen saattaisi bongata.

      • Anonyymi

        Nojuu, tuohan se voisi olla selitys ja voisiko myös kuun valo heijastaa sateliitin kyljestä? Kaikissa tapaukissa taivaalla on möllöttänyt myös kirkas kuu.

        -ap


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nojuu, tuohan se voisi olla selitys ja voisiko myös kuun valo heijastaa sateliitin kyljestä? Kaikissa tapaukissa taivaalla on möllöttänyt myös kirkas kuu.

        -ap

        Kuun heijastama valo on todellisuudessa yllättävän himmeä, vaikka hyvin hämärään mukautuneet silmät muutoin pimeässä saattavat jopa häikäistyä Kuuta katsahtaessa. Eli eipä taida satelliitista heijastunut Kuun valo juuri välähdellä. ; )

        Olisi muuten aivan huikea ilmestys yötaivaalla jos Kuulla olisi lumi- tai jääpeite! Tuli vaan mieleen...


    • Anonyymi

      Aloittaja mainitsi henkisen aspektin. Kerron pienen tositarinan henkimaailmasta. Tarinan kertojat ovat vanhan liiton henkilöitä, kunnon immeisiä, jotka eivät edes tiedä mitä on valehteleminen.

      Heillä oli rakas koira nimeltä Kalle. Kalle oli jänismetsälle kunnostautunut beagle ja häntä kohdeltiin kuin perheenjäsentä. Hemmoteltiin tosin vähän liikaa herkuilla joka sitten Kallen vei ennenaikojaan.

      Kallella oli ollut synttärit pari kuukautta aiemmin, ennenkuin menehtyi sydänkohtaukseen maaseudulla. Kallen synttäreille oli puhallettu ilmapallo jossa luki nimi ja ikävuodet.

      Kyseinen ilmapallo oli jo jäänyt hieman vajuneena päärakennuksen tupaan, kun Kallea haudattiin noin 200 metrin päähän metsäpolun viereen. Kallen "vanhemmat" olivat saaneet Kallen juuri haudattua ja pitivät hiljaista hetkeä, kun se ilmapallo leijaili jostakin paikalle ja asettautui Kallen haudalle.

      Olivat molemmat varmoja että se oli Kallen henki joka toi viimeisen tervehdyksensä.

    • Iridium-satelliitit tunnetusti välähtelevät,joskus niin voimakkaasti että maassa näkee varjojakin.
      En tiedä millä paikkakunnalla havaitsija oli enkä tiedä tarkkaa aikaa,mutta tutkin satelliittitiedostoja ja valitsin umpimähkään paikkakunnaksi Tampereen.
      Satelliittitiedostojen mukaan Tampereella oli havaittavissa Iridium 58 satelliitin välähdys yöllä 16.8. kello 23:19.
      17.8. kello 00:04 Iridium 96 oli havaittavissa Tampereella ja kello 1:55 Iridium 56.

    • "Majakanvalo tulee siitä koska se välähdys on ikään kuin sinistä valoa heittävä majakanvalo, joka välähtää vain kerran."

      Kyse on väitetyn avaruushallinnon, eli "NASA.n" lavastamasta satelliitista, tai sitten säähavaintopallo, raketti, tai ehkä kuumailmapallo jossa poltetaan liekkiä että pallo pysyy ilmassa.

      Litteämaa todellisuus tarjoaa moneen asiaan luotettavemman selityksen kuin pallomaateoria.

      Hyvää yötä, ja Jumalan siunausta, rakas aloitustekstin tekijä. Unohdetaan NASA, sekä heidän keksimät "ufot" ja keskitytään Jtutkimaan Jumalan meille luomaa, kaunista litteää maailmaamme. :)

      • Anonyymi

        Tuo on hyvää ruokaa Poen laille; lukee kuin paras parodia, mutta valitettavasti tyyppi tosissaan uskoo lättymaahan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4663
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2430
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      230
      1961
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      45
      1954
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1744
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      182
      1375
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1214
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      141
      953
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      945
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      931
    Aihe