Valheveljet ja juutalainen kalenteri

Anonyymi

Valhejuutalaisten lukumäärä on kasvamaan päin tässä lopunajan eksytyksessä ja he noudattavat sapattia juutalaisen kalenterin mukaan. Valhejuutalaiset hyökkäävät kristittyjä vastaan syyttäen heitä sapatin rikkojiksi koska kristitityt palvovat Jeesusta vääränä viikonpäivänä.

Valhejuutalaiset tunnetaan kristittyjen vihaajina ja oman pyhyyden koroittajina sapatin viitekehyksessä.
Heidän demoisoiva suhtautuminen Jeesuksen ylösnousemuspäivään on todella outo koska mitään kiellettyjä jumalanpalveluspäiviä ei ole.
Tälläiseen sapattiöyhötykseet eivät edes oikeat juutalaiset alennu.

Raamattu kehoittaa varoittamaan kristittyjen joukkoon tunkeutuvia valheveljiä ja karttamaan heitä.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      7. pv. Adventismi on vain n. 150 vuotias amerikkalainen uususkonto mutta kristinusko on 2000 vuoden ikäinen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sapattioppi ei tule adventtikirkosta vaan Raamatusta.

      Sapattikäsky on voimassa myös uuden liiton aika ja on myös uuden liiton merkki. Joka ei noudata sapattikäskyä, hän ei ole edes liitossa Jumalan kanssa, eikä voi pelastua.

      Jeesus Kristus määräsi, että laki on voimassa uuden liiton aikana. Hän siis vahvisti sen, mikä lukee muutenkin laissa ja profeettojen kirjoissa. Sen johdosta on niin, ettei kukaan voi tulla Herran Jeesuksen pyhälle vuorelle, jos ei noudata sapattia, koska Jeesus Kristus on sapatin Herra.

      Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. [Luuk. 24:44; Room. 3:31]
      18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

      Jes 56:6 Ja muukalaiset, jotka ovat liittyneet Herraan, palvellakseen häntä ja rakastaakseen Herran nimeä, ollakseen hänen palvelijoitansa, kaikki, jotka pitävät sapatin eivätkä sitä riko ja pysyvät minun liitossani,
      7 ne minä tuon pyhälle vuorelleni ja ilahutan heitä rukoushuoneessani, ja heidän polttouhrinsa ja teurasuhrinsa ovat otolliset minun alttarillani, sillä minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi.

      Luuk 6:5 Ja Jeesus sanoi vielä: "Ihmisen Poika on sapatin herra."

      2 Moos 31:17 Pysyköön sapatti ikuisesti merkkinä liitosta, jonka olen teidän kanssanne tehnyt, sillä kuutena päivänä minä, Herra, loin taivaan ja maan, mutta seitsemäntenä päivänä en enää tehnyt työtä vaan lepäsin."

      Room 3:31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

    • Anonyymi

      Linkeissä Weijo Lindroos puhui totta ja raamatullisesti.

      • Anonyymi

        Kommentissa jotenkin haisee omakehu.


      • Anonyymi

        Eikös se Weijo ole adventistitaustainen?
        Eniten lahkoja on syntynyt adventismista joista vaarrallisin oli Daavidin Oksa jenkeissä.
        Sen johtajalla ja jäsenillä oli vankka adventismitausta.


    • Anonyymi

      Judaismin harhaopista on kaksiosainen saarna. Tässä kakkosessa hän puhuu paremmin. Selitys on Jeesuksen sanaan: "Laista ei katoa pieninkään kirjain."
      Linkki osaan 2.
      https://youtu.be/cVoSKrBrdNM

      • Anonyymi

        Lindroosin opetusosassa numero 2 on todella törkeää Raamatun vääristelyä ja eksytystä.

        Lindroos lukee siinä nämä jakeet Jeesuksen vuorisaarnasta ja kommentoi niitä väärin:

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Lindroos sanoo, että jos luette vain jakeen 19, niin silloin siitä saa aikaan hirveää judaisimia. Tämä on Lindroosilta todella tökerö kielikuva, koska vuorisaarnan opettaja on juutalaisten kuningas Jeesus Kristus, joka oli juutalainen ja noudatti juutalaisten lakia.

        Sitten Lindroos sanoo, että pitää lukea myös jae 20, niin saa selvyyden asiasta. Lindroosin mukaan siinä Jeesus arvostelee lainopettajia lain noudattamisesta ja huomauttaa, että pitäisi tehdä paremmin kuin lain noudattajat. Lindroos kääntää päälaelleen sen, mitä Jeesus tarkoittaa. Ei Jeesus tässä eikä muuallakaan evankeliumissa arvostellut lainopettajia lain noudattamisesta vaan nimenomaan lain rikkomisesta. Jeesus arvostelee jakeissa Matt 5:19,20 ankarasti lainopettajia lain purkamisesta ja huomauttaa, että jos seurakunta ei noudata lain purkajia paremmin lakia, niin hekään eivät pelastu taivaaseen. Lindroos ei ota ollenkaan huomioon sitä, että Jeesus sanoo vuorisaarnassaan myös, ettei hän pelasta laittomuuden tekijöitä.

        Matt 7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.

        Lindroos ottaa esille sen, että jos Jeesus olisi tarkoittanut sitä, että lakia pitää noudattaa, mitä hän todellakin tarkoitti, niin se johtaisi suuriin ristiriitoihin muun Raamatun opetuksen kanssa. Ei todellakaan johda. Uudessa testamentissa ei kumota yhdessäkään kohtaa yhtäkään lain käskyä.

        2 Tim 3:16 Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

        Lindroos perustelee väärää opetustaan sillä, että olemme kuolleet laille ja olemme irti laista ymmärtämättä yhtään, mistä oli Paavalin opetuksessa kyse.

        Paavali opettaa Roomalaiskirjeen luvussa 7 siitä, miten juutalaiset ovat vanhassa liitossa kuin vaimo avioliitossa. Kun mies kuolee pois, niin leski irtoaa avioliitosta ja saa mennä uudestaan naimisiin. Kuin Jeesus kuoli Golgatalla ja nousi ylös kuolleista, niin juutalaiset ovat irronneet vanhasta liitosta lesken esikuvan mukaisesti ja voivat solmia uuden liiton Jumalan kanssa. Olla irti laista ja kuollut laille tarkoittaa Paavalin terminologiassa vanhaa liittoa, eikä tarkoita missään nimessä sitä, että velvollisuus noudattaa lakia olisi päättynyt.

        Room 3:31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

        Paavali sanoo hyvin selvästi, ettei hän tarkoita sitä, että usko kumoaisi lain, vaan kristinusko vahvistaa lain käskyt. Jokaisen on noudatettava lakia, muuten kristitty ei ole tehnyt parannusta, eikä sen takia saa armoa Jeesukselta.

        Room 3:20 Lain tehtävänä on opettaa tuntemaan, mitä synti on.

        Room 6:16 Tehän tiedätte, että jos antaudutte orjina tottelemaan jotakuta, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Te joko palvelette syntiä, mikä johtaa kuolemantuomioon, tai olette kuuliaisia Jumalalle, mikä johtaa vapauttavaan tuomioon.

        Joh 8:34 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.

        1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        Olen taas kerran todistanut Raamatulla, että Weijo Lindroos on harhaoppinen eksyttäjä.

        Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


      • -
        Kadotamme helposti näkyvistämme evankeliumin vapauden ja teemme siitä uuden lain. Teemme kutsusta vaatimuksen. Alamme vaatia ilmaisesta hintaa, jota ihmisellä ei koskaan ole suorittaa.

        Kokonaan huomiotta jää lain olemus. Laki kohdistuu siihen, millainen minä olen ja millainen minun tulisi olla. Evankeliumin sanoman ydin on kuitenkin siinä, millainen Jumala on minua kohtaan.

        Uskoessani Jeesuksen täytettyyn työhön, Jumala näkee minut Pojassaan, ja ainoastaan siitä syystä olen hyväksytty. Toinen puoli asiassa on se, että Jumala itse sijaisen kautta vaikuttaa meissä kaikkea sitä, minkä laki vaatii.

        “Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot,eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa” (Tiit. 2:11,12).

        Liha ei jalostu. Liha ei alistu lain alle. Sitä voi kyllä yrittää, mutta kukaan ei siinä onnistu. Lihan mieli on aina vihollisuutta Jumalaa vastaan. Kun laki on lopulta saanut väsyttää minut perin pohjin, on armon aika. Vain tähän toivottomuuden hetkeen voi Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa ilmestyä koko täyteydessään.

        Kun laki saa minua kasvattaa, joudun epätoivoon ja ainoaksi toivoni perustukseksi tulee Golgatan sovitustyö. Kun uskova väsyy kaikkeen siihen, mitä hänen odotetaan tekevän ja millaisen hänen odotetaan olevan, niin on valtavaa löytää Raamatusta kohta, jossa sanotaan: “Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi, että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: “Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra” (1. Kor.1:30).

        Ja Jeesus sanoi: “Tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekevät ja raskautetut, niin minä annan teille levon” (Matt. 11:28).
        Jumala ei vaadi meiltä mitään, mitä Hän itse ei meissä henkensä kautta vaikuttaisi.

        Kun tahtominen ja tekeminen ymmärretään tätä kautta, niin se on juuri sitä, mihin Jumala tahtoo meitä johdattaa, kun Hän on valmistanut meille teot, että me niissä vaeltaisimme.

        Tällöin toteutuu se Jeesuksen sana, että löydätte levon sieluillenne. Uudessa Testamentissa puhutaan armosta n. 155 kertaa. Tästä määrästä on Paavalin osuus n. 100. Johtiko Paavalin käsitys armosta hänet velttouteen? Tuhannesti ei! Edelliseen perustuen on aiheellista väittää, että juuri lain sekoittaminen armoon johtaa velttouteen – ei suinkaan armo.


        ( Lainaus: Ote Paavo Lievosen kirjasesta Padassa on kuolema. )


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Kadotamme helposti näkyvistämme evankeliumin vapauden ja teemme siitä uuden lain. Teemme kutsusta vaatimuksen. Alamme vaatia ilmaisesta hintaa, jota ihmisellä ei koskaan ole suorittaa.

        Kokonaan huomiotta jää lain olemus. Laki kohdistuu siihen, millainen minä olen ja millainen minun tulisi olla. Evankeliumin sanoman ydin on kuitenkin siinä, millainen Jumala on minua kohtaan.

        Uskoessani Jeesuksen täytettyyn työhön, Jumala näkee minut Pojassaan, ja ainoastaan siitä syystä olen hyväksytty. Toinen puoli asiassa on se, että Jumala itse sijaisen kautta vaikuttaa meissä kaikkea sitä, minkä laki vaatii.

        “Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot,eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa” (Tiit. 2:11,12).

        Liha ei jalostu. Liha ei alistu lain alle. Sitä voi kyllä yrittää, mutta kukaan ei siinä onnistu. Lihan mieli on aina vihollisuutta Jumalaa vastaan. Kun laki on lopulta saanut väsyttää minut perin pohjin, on armon aika. Vain tähän toivottomuuden hetkeen voi Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa ilmestyä koko täyteydessään.

        Kun laki saa minua kasvattaa, joudun epätoivoon ja ainoaksi toivoni perustukseksi tulee Golgatan sovitustyö. Kun uskova väsyy kaikkeen siihen, mitä hänen odotetaan tekevän ja millaisen hänen odotetaan olevan, niin on valtavaa löytää Raamatusta kohta, jossa sanotaan: “Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi, että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: “Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra” (1. Kor.1:30).

        Ja Jeesus sanoi: “Tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekevät ja raskautetut, niin minä annan teille levon” (Matt. 11:28).
        Jumala ei vaadi meiltä mitään, mitä Hän itse ei meissä henkensä kautta vaikuttaisi.

        Kun tahtominen ja tekeminen ymmärretään tätä kautta, niin se on juuri sitä, mihin Jumala tahtoo meitä johdattaa, kun Hän on valmistanut meille teot, että me niissä vaeltaisimme.

        Tällöin toteutuu se Jeesuksen sana, että löydätte levon sieluillenne. Uudessa Testamentissa puhutaan armosta n. 155 kertaa. Tästä määrästä on Paavalin osuus n. 100. Johtiko Paavalin käsitys armosta hänet velttouteen? Tuhannesti ei! Edelliseen perustuen on aiheellista väittää, että juuri lain sekoittaminen armoon johtaa velttouteen – ei suinkaan armo.


        ( Lainaus: Ote Paavo Lievosen kirjasesta Padassa on kuolema. )

        >>Kadotamme helposti näkyvistämme evankeliumin vapauden ja teemme siitä uuden lain. <<

        Paavo Lievonen on samanlainen antikristillinen eksyttäjä, mitä on porttokirkon muut saarnaajat. Hän haukkuu vanhurskasta ja pyhää lakia, tekee laittomuutta ja opettaa laittomuutta. Sellainen on laittomuuden ihminen Antikristus.

        Evankeliumissa on vaatimus noudattaa lakia. Kun Jeesus vapauttaa synnin orjuudesta, niin ihminen on vapaa tekemään Jumalan tahdon noudattamalla lakia. Jeesus itsekin noudatti lakia, eikä hän ollut minkään orja vaan vapaa.

        1 Tim 1:8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. [Room. 7:12]
        ------
        11 Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

        1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        Joh 8:34 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.

        Room 6:16 Tehän tiedätte, että jos antaudutte orjina tottelemaan jotakuta, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Te joko palvelette syntiä, mikä johtaa kuolemantuomioon, tai olette kuuliaisia Jumalalle, mikä johtaa vapauttavaan tuomioon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Kadotamme helposti näkyvistämme evankeliumin vapauden ja teemme siitä uuden lain. <<

        Paavo Lievonen on samanlainen antikristillinen eksyttäjä, mitä on porttokirkon muut saarnaajat. Hän haukkuu vanhurskasta ja pyhää lakia, tekee laittomuutta ja opettaa laittomuutta. Sellainen on laittomuuden ihminen Antikristus.

        Evankeliumissa on vaatimus noudattaa lakia. Kun Jeesus vapauttaa synnin orjuudesta, niin ihminen on vapaa tekemään Jumalan tahdon noudattamalla lakia. Jeesus itsekin noudatti lakia, eikä hän ollut minkään orja vaan vapaa.

        1 Tim 1:8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. [Room. 7:12]
        ------
        11 Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

        1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        Joh 8:34 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.

        Room 6:16 Tehän tiedätte, että jos antaudutte orjina tottelemaan jotakuta, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Te joko palvelette syntiä, mikä johtaa kuolemantuomioon, tai olette kuuliaisia Jumalalle, mikä johtaa vapauttavaan tuomioon.

        judaisti jatkaa palstan pitämistä oman kusitolppanaan. Osaatko ja teetkö yhtään mitään muuta kuin valehtelet päivät pitkät?
        Yksi sinun monilukuisista valheistasi: "Jeesus itsekin noudatti lakia, eikä hän ollut minkään orja vaan vapaa."
        Oletko koskaan lukenut mitä on kirjoitettu: "vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen".. . "lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen".
        Luuketko tosiaan etteivät hellarit tunne Jeesusta???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        judaisti jatkaa palstan pitämistä oman kusitolppanaan. Osaatko ja teetkö yhtään mitään muuta kuin valehtelet päivät pitkät?
        Yksi sinun monilukuisista valheistasi: "Jeesus itsekin noudatti lakia, eikä hän ollut minkään orja vaan vapaa."
        Oletko koskaan lukenut mitä on kirjoitettu: "vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen".. . "lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen".
        Luuketko tosiaan etteivät hellarit tunne Jeesusta???

        Niin Jeesus todellakin noudatti aina Mooseksen lakia. Jeesus ei koskaan tehnyt syntiä.

        Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. [Luuk. 24:44; Room. 3:31]
        18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. [Luuk. 16:17]


    • Anonyymi

      2Tim.4:3-4. Tiit.1:14 eivätkä kiinnittäisi huomiotansa juutalaisten taruihin eikä totuudesta pois kääntyvien ihmisten käskyihin. Jes.29:13

    • Anonyymi

      Mark.7:3 Biblia (1776) Sillä Pharisealaiset ja kaikki Juudalaiset ei syö, ellei he usein pese käsiänsä, pitäin vanhimpain säätyä.

    • Anonyymi

      antikistuksen antti eli valhemessiaanen valhepastori ja ja valhebrealainen taas pilkkaamassa Jumalaa.
      Pimeyden palvelijalla on komeat tittelit: "Pastor, messianic community around Hämeenlinna hebrealainen".

      • Anonyymi

        kamalaaa, kamina_kuumaksi, antitoraisti jne.

        Ovatko kaikki baptistilähetysseurakunnan jäsenet niin jyrkästi Jumalan käskyjä vastaan, kuten sinä olet?

        Oletko ottanut puheeksi tämän somekirjoittelusi seurakuntasi johdon kanssa?


    • Anonyymi

      Matt.15:18-20 Mutta mikä käy suusta ulos, se tulee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen. Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset. Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä.

    • Anonyymi

      Aloitus on aivan oikea.

      Nämä valhejuutalaiset ovat paljon vahingoittaneet niin juutalaisten mainetta (josta he eivät piittaa) kuin myös hyökänneet kristinuskoa, itse Kristusta kuin Hänen kristittyjä seuraajiaan vastaan.

      Itse, mitä uskonkin, olen uskossani ja mielipiteissäni yleensä varma ja niille uskollinen.

      Mutta jos huomaan erehtyneeni, hyväksyn erehdykseni ja takkini kääntyy samantien, nyt uuden käsitykseni - sitä ja sen perusteita ensin laajasti tutkittuani - jääden varmaksi mielipiteekseni.

      Uskon totuuteen. Adventismi ja nk. messiaaninen uususkonto ovat näillä foorumeilla itse itsensä toteennäyttäneet, mitä ne ovat. Samoin on tehnyt helluntailaisuus.

      Näihin kaikkiin kolmeen suhtaudun tänä päivänä varsin kielteisesti.

      • Anonyymi

        Aloitus ei todellakaan ole oikea!

        Sinun kommenttisi on tekopyhä. Väität tunnustavasi syntysi ja kääntäväsi takkisi heti sen jälkeen. Sellaista ei ole näkynyt.

        Et hyväksy sapattia, joten olet edelleen synnissä. Jeesus noudatti aina sapattikäskyä, mutta sinä et noudata. Jeesus käski noudattaa sapattikäskyä ja muitakin lain käskyjä, mitä sinä et hyväksy.

        Tällä keskustelupalstalla ei ole esiintynyt ketään valhejuutalaista. Sen on vain sinun kaltaisen eksyttäjien käyttämä pilkkanimi vanhurskaista opettajista.

        Kun sinä suhtaudut sapattikäskyyn kielteisesti ja teet sen julkisesti, niin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia pelastua. Sapatin noudattaminen on yksi uuden liiton merkeistä ja sinä olet omilla teoillasi kieltänyt myös uuden liiton omalta osaltasi. Sapatin Herran Jeesuksen kanssa kun ei voi olla liitossa, jos ei pidä sapattia.

        Jes 56:6 Ja muukalaiset, jotka ovat liittyneet Herraan, palvellakseen häntä ja rakastaakseen Herran nimeä, ollakseen hänen palvelijoitansa, kaikki, jotka pitävät sapatin eivätkä sitä riko ja pysyvät minun liitossani,
        7 ne minä tuon pyhälle vuorelleni ja ilahutan heitä rukoushuoneessani, ja heidän polttouhrinsa ja teurasuhrinsa ovat otolliset minun alttarillani, sillä minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi.

        Luuk 6:5 Ja Jeesus sanoi vielä: "Ihmisen Poika on sapatin herra."

        2 Moos 31:17 Pysyköön sapatti ikuisesti merkkinä liitosta, jonka olen teidän kanssanne tehnyt, sillä kuutena päivänä minä, Herra, loin taivaan ja maan, mutta seitsemäntenä päivänä en enää tehnyt työtä vaan lepäsin."

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus ei todellakaan ole oikea!

        Sinun kommenttisi on tekopyhä. Väität tunnustavasi syntysi ja kääntäväsi takkisi heti sen jälkeen. Sellaista ei ole näkynyt.

        Et hyväksy sapattia, joten olet edelleen synnissä. Jeesus noudatti aina sapattikäskyä, mutta sinä et noudata. Jeesus käski noudattaa sapattikäskyä ja muitakin lain käskyjä, mitä sinä et hyväksy.

        Tällä keskustelupalstalla ei ole esiintynyt ketään valhejuutalaista. Sen on vain sinun kaltaisen eksyttäjien käyttämä pilkkanimi vanhurskaista opettajista.

        Kun sinä suhtaudut sapattikäskyyn kielteisesti ja teet sen julkisesti, niin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia pelastua. Sapatin noudattaminen on yksi uuden liiton merkeistä ja sinä olet omilla teoillasi kieltänyt myös uuden liiton omalta osaltasi. Sapatin Herran Jeesuksen kanssa kun ei voi olla liitossa, jos ei pidä sapattia.

        Jes 56:6 Ja muukalaiset, jotka ovat liittyneet Herraan, palvellakseen häntä ja rakastaakseen Herran nimeä, ollakseen hänen palvelijoitansa, kaikki, jotka pitävät sapatin eivätkä sitä riko ja pysyvät minun liitossani,
        7 ne minä tuon pyhälle vuorelleni ja ilahutan heitä rukoushuoneessani, ja heidän polttouhrinsa ja teurasuhrinsa ovat otolliset minun alttarillani, sillä minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi.

        Luuk 6:5 Ja Jeesus sanoi vielä: "Ihmisen Poika on sapatin herra."

        2 Moos 31:17 Pysyköön sapatti ikuisesti merkkinä liitosta, jonka olen teidän kanssanne tehnyt, sillä kuutena päivänä minä, Herra, loin taivaan ja maan, mutta seitsemäntenä päivänä en enää tehnyt työtä vaan lepäsin."

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.

        No, tässä se sitten tulikin,paavalilaisen kristinopin täysi kieltäminen, joka on, että pelastumme ainoastaan uskon kautta Kristukseen, ei johonkin, jopa yhteen, erikseen valittuun 10 käskyn käskyyn:

        "Kun sinä suhtaudut sapattikäskyyn kielteisesti ja teet sen julkisesti, niin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia pelastua. Sapatin noudattaminen on yksi uuden liiton merkeistä ja sinä olet omilla teoillasi kieltänyt myös uuden liiton omalta osaltasi. Sapatin Herran Jeesuksen kanssa kun ei voi olla liitossa, jos ei pidä sapattia."

        Tuo valhejuutalainen julisti minulle kadotustuomion, koska tunnustan uskoni Jeesukseen Kristukseen, Herraani, ilman mitään laintekoja.

        Jompi kumpi meistä on oikeassa ja toinen väärässä. Jompi kumpi meistä perii Taivaan. mutta toinen Helvetin. Meitä molempia ei - siis, edellisen puheenvuoron ilmoitukseen perustuen, mitä ilmeisimmin - tulla iankaikkisuudessa löytämään saman katon alta.

        Room. 3:23-31
        23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
        24 ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,
        25 jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit

        26 jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.

        27 Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
        28 Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

        29 Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
        30 koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta.
        31 Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.

        Otan riskin ja laitan kaiken - en omien tekojeni - vaan ainoastaan Kristuksen tekojen varaan, uskon kautta.


    • Anonyymi

      Paavali hävitti juutalaisen vuosikiertokalenterin: Gal. 4:10,11.

      • Anonyymi

        Teet alokasmaisen virheen. Nuo jakeet eivät tarkoita juutalaisten kalenteria vaan pakanuskontojen juhlia. Osa Galatian seurakunnan jäsenistä luopui uskosta Jeesukseen ja palasi takaisin pakanauskontojen alkeisvoimiin.

        Gal 4:8 Silloin, kun ette vielä tunteneet Jumalaa, te palvelitte jumalina sellaisia, jotka eivät mitään jumalia ole.
        9 Mutta nyt te tunnette Jumalan, ja ennen kaikkea Jumala tuntee teidät. Kuinka te nyt jälleen turvaudutte noihin heikkoihin ja surkeisiin alkuvoimiin? Aiotteko jälleen alistua niiden orjiksi?
        10 Te pidätte tarkoin silmällä päiviä, kuukausia, juhla-aikoja ja määrävuosia.
        11 Pelkään pahoin, että olen tehnyt teidän takianne turhaa työtä.


      • Anonyymi

        Paavali ei kumonnut juutalaisten juhlia, vaan vaati myös pakanoita niitä noudattamaan:

        Room 3:31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

        1 Kor 7:19 On yhdentekevää, onko ihminen ympärileikattu vai ei; tärkeää on Jumalan käskyjen noudattaminen.

        Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavali ei kumonnut juutalaisten juhlia, vaan vaati myös pakanoita niitä noudattamaan:

        Room 3:31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

        1 Kor 7:19 On yhdentekevää, onko ihminen ympärileikattu vai ei; tärkeää on Jumalan käskyjen noudattaminen.

        Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

        Huomaan, että sinulle käännös KR 92 on varsin rakas.

        Itse en edes lue sitä.

        KR 33/38
        Room 3:31 Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.

        Ei "uskoon vedoten" vaan "uskon kautta". Tässä on pieni opillinen ero.

        Uskon kautta Jeesukseen, Jeesuksen / Pyhän Hengen vaikuttama lahjavanhurskautus vaikuttaa meissä luonnollista lain täyttämistä. Mutta sen täyttäjä ei ole lihallinen ihminen, vaan Jeesus, uudestisyntyneissä meissä, uskon kautta.

        Kukin valitsee mitä uskoo. Paneeko uskonsa omaan luulohurskauteensa (täyttämällä vimmatusti ohi muiden käskyjen nostamansa "sapattikäskyn") vai Kristuksen meissä vaikuttamaan lahjavanhurskautukseen, joka hengellisesti täyttää kaiken lain..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomaan, että sinulle käännös KR 92 on varsin rakas.

        Itse en edes lue sitä.

        KR 33/38
        Room 3:31 Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.

        Ei "uskoon vedoten" vaan "uskon kautta". Tässä on pieni opillinen ero.

        Uskon kautta Jeesukseen, Jeesuksen / Pyhän Hengen vaikuttama lahjavanhurskautus vaikuttaa meissä luonnollista lain täyttämistä. Mutta sen täyttäjä ei ole lihallinen ihminen, vaan Jeesus, uudestisyntyneissä meissä, uskon kautta.

        Kukin valitsee mitä uskoo. Paneeko uskonsa omaan luulohurskauteensa (täyttämällä vimmatusti ohi muiden käskyjen nostamansa "sapattikäskyn") vai Kristuksen meissä vaikuttamaan lahjavanhurskautukseen, joka hengellisesti täyttää kaiken lain..

        Minulle ei ole jokin käännös toista rakkaampi, vaan siteeraan kaikista käännöksistä lauseita sen mukaan, mikä on paras käännös. On olemassa sellaisia helluntailaisia, jotka eivät hyväksy muuta kuin 33/38, jolloin siinä olevat käännösvirheet tulevat oppiin ja he eksyvät. 92 ei ole jokaisessa jakeessa parempi, mutta joissakin on.

        Sinä kikkailet käännöksillä. Room 3:31 tarkoittaa sitä, että usko Jeesukseen Kristukseen ei poista kristittyjen velvollisuutta noudattaa Mooseksen lakia. Ei tietenkään voi poistaa, koska Jeesus käski noudattaa Mooseksen lakia.

        Sinä yrität nyt väittää jotain sellaista, että on olemassa jokin Hengen kautta tuleva lahjavanhurskaus, joka ei johda Mooseksen lain noudattamiseen. Sellainen on epäraamatullista opetusta.

        Paavali sanoi, että joka kuolettaa itsestään lain rikkomisen pois Pyhän Hengen voimalla, niin hän saa elää ja on vanhurskas. Syntien anteeksisaaminen edellyttää parannuksen tekoa lain rikkomisesta. Pyhän Hengen vaikutus näkyy ihmisessä siten, että hän uskossa Jeesukseen Kristukseen alkaa noudattaa Mooseksen lakia, koska se on Jumalan tahto.

        Room 2:18 Laista sinä opit tuntemaan hänen tahtonsa ja erottamaan sen, mikä on tärkeää.

        Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

        1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        Room 7:14 Me tiedämme, että laki on hengellinen.

        Room 8:6 Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan.
        7 Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua.
        8 Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen.
        9 Te ette kuitenkaan elä oman luontonne vaan Hengen alaisina, jos kerran Jumalan Henki asuu teissä. Mutta se, jolla ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa.
        -----
        13 Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää.

        Ap.t 3:19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,
        20 että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Olet itse Weijo Lindroos, kuin kopioit koko ajan vääräksi opetukseksi todistettua saarnaa? Olet edeltä nähnyt tämän palautteen videostasi. Et tehnyt parannusta, vaan kopioit uudelleen eksytyksesi.

        Weijo Lindroosin opetusosassa numero 2 on todella törkeää Raamatun vääristelyä ja eksytystä. Weijo Lindroos on väärä profeetta ja uskovien eksyttäjä.

        Lindroos lukee siinä nämä jakeet Jeesuksen vuorisaarnasta ja kommentoi niitä väärin:

        Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Lindroos sanoo, että jos luette vain jakeen 19, niin silloin siitä saa aikaan hirveää judaisimia. Tämä on Lindroosilta todella tökerö kielikuva, koska vuorisaarnan opettaja on juutalaisten kuningas Jeesus Kristus, joka oli juutalainen ja noudatti juutalaisten lakia.

        Sitten Lindroos sanoo, että pitää lukea myös jae 20, niin saa selvyyden asiasta. Lindroosin mukaan siinä Jeesus arvostelee lainopettajia lain noudattamisesta ja huomauttaa, että pitäisi tehdä paremmin kuin lain noudattajat. Lindroos kääntää päälaelleen sen, mitä Jeesus tarkoittaa. Ei Jeesus tässä eikä muuallakaan evankeliumissa arvostellut lainopettajia lain noudattamisesta vaan nimenomaan lain rikkomisesta. Jeesus arvostelee jakeissa Matt 5:19,20 ankarasti lainopettajia lain purkamisesta ja huomauttaa, että jos seurakunta ei noudata lain purkajia paremmin lakia, niin hekään eivät pelastu taivaaseen. Lindroos ei ota ollenkaan huomioon sitä, että Jeesus sanoo vuorisaarnassaan myös, ettei hän pelasta laittomuuden tekijöitä.

        Matt 7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.

        Lindroos ottaa esille sen, että jos Jeesus olisi tarkoittanut sitä, että lakia pitää noudattaa, mitä hän todellakin tarkoitti, niin se johtaisi suuriin ristiriitoihin muun Raamatun opetuksen kanssa. Ei todellakaan johda. Uudessa testamentissa ei kumota yhdessäkään kohtaa yhtäkään lain käskyä.

        2 Tim 3:16 Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

        Lindroos perustelee väärää opetustaan sillä, että olemme kuolleet laille ja olemme irti laista ymmärtämättä yhtään, mistä oli Paavalin opetuksessa kyse.

        Paavali opettaa Roomalaiskirjeen luvussa 7 siitä, miten juutalaiset ovat vanhassa liitossa kuin vaimo avioliitossa. Kun mies kuolee pois, niin leski irtoaa avioliitosta ja saa mennä uudestaan naimisiin. Kuin Jeesus kuoli Golgatalla ja nousi ylös kuolleista, niin juutalaiset ovat irronneet vanhasta liitosta lesken esikuvan mukaisesti ja voivat solmia uuden liiton Jumalan kanssa. Olla irti laista ja kuollut laille tarkoittaa Paavalin terminologiassa vanhaa liittoa, eikä tarkoita missään nimessä sitä, että velvollisuus noudattaa lakia olisi päättynyt.

        Room 3:31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

        Paavali sanoo hyvin selvästi, ettei hän tarkoita sitä, että usko kumoaisi lain, vaan kristinusko vahvistaa lain käskyt. Jokaisen on noudatettava lakia, muuten kristitty ei ole tehnyt parannusta, eikä sen takia saa armoa Jeesukselta.

        Room 3:20 Lain tehtävänä on opettaa tuntemaan, mitä synti on.

        Room 6:16 Tehän tiedätte, että jos antaudutte orjina tottelemaan jotakuta, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Te joko palvelette syntiä, mikä johtaa kuolemantuomioon, tai olette kuuliaisia Jumalalle, mikä johtaa vapauttavaan tuomioon.

        Joh 8:34 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.

        1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        Olen taas kerran todistanut Raamatulla, että Weijo Lindroos on harhaoppinen eksyttäjä.

        Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


    • Anonyymi

      Olet tuhansia kertoja kopioinut tänne sama Raamatun jae rimpsut, mutta yhä edelleeen käärmeen myrkkysi näkyy etkä saa piilotettua pahuuttasi Raamatun silpuilla. Olet Jumalan liittojen ulkopuolella ja olet yhteydessä isääsi paholaiseen ja häneltä saat oppisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe