Asiattoman ilmianto muuttui liputukseksi?!

Anonyymi

Näköjään asiattoman kirjoituksen ilimiantaminen on muuttunut lipun klikkaamiseksi somealustojen malliin? Eli keskusteluja sabotoivien sensorityyppien elämä tehtiin todella helpoksi ja käteväksi!

Minusta ei olisi pitänyt helpottaa tuollaista toimintaa. Nyt aina kun joku avaus tai kommentti ei miellytä, nin sen kuin kätevästi vain klikkaa lippu- merkkiä.

Mikä varmasti johtaa liputuksien räjähdysmäiseen kasvuun eli moderoinnin ylityöllistykseen. Mikä taas houkuttaa moderoijia vain poistamaan kirjoituksen sitä lukematta.

Foorumia muutenkin riivaa asiallisten kirjoitusten poistoepidemia. Pitääkö sitä vielä pahentaa? Suosittelen vakavasti ilmiantojen tekemisen vaikeuttamista. Muuten tulee kaaos...

13

<50

  Vastaukset

  • Olet oikeassa. Mentiin täysin väärän suuntaan. En ymmärrä, millä logiikalla tuonkin päätöksen tehneet toimivat?

   • Nimike muuttui, mikään muu ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nimike muuttui, mikään muu ei.

    Niinpä. Mutta turhan kätevää ja nopeaa se on silti.


  • Huomasin myös, että kommentteja ei voi enää ilmoittaa asiattomiksi? Mikä idea siinä taas on?

   Eli teet asiallisen ja kunnon avauksen, mutta sinun pitää sietää jonkun häirikön asiattomia kommentteja?!

   • Moi! Kommentin ilmoittaminen muuttui niin, että Ilmoita-nappi löytyy nyt jokaisen viestin yhteydessä olevan kolmen pisteen takaa. Samassa paikassa on myös Jaa-toiminto.

    Terkuin,
    Suomi24-tiimi


  • Miksi ilmiannon vaihtoehdoista on poistettu asiaton-vaihtoehto?

   Eikö sen nyt täytyisi ehdottomast kuulua mukaan?

   Koko palstajaon ideahan on se, että pysytään palstan aiheessa eli ollaan siten asiallisia!

   • Kas kun sehän olisi yhtä kuin luotsi. Eikö moista sallita.


  • Moi! Aloituksen ilmoittamiskohtaan lisättiin lipun kuva. Mikään muu asia aloituksen ilmoittamisessa ei muutunut.

   Terkuin,
   Suomi24-tiimi

   • Ei pysty enää kirjoittamalla ilmoittaman, että tuolla on totaalisekopään väsäämä jonkinlaisen mielenterveysongelmaisen harhainen ketju jossa sakeeta tekstiä ja väittämää (teillä on erikoisen paljon vastaavia juttuja palstoilla, ollut jo vuosia). Ylläpito voi lukaista koko ketjun jotta saa käsityksen menttaalivian määrästä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15191497/pitkanniemeen-pitkanniemeen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei pysty enää kirjoittamalla ilmoittaman, että tuolla on totaalisekopään väsäämä jonkinlaisen mielenterveysongelmaisen harhainen ketju jossa sakeeta tekstiä ja väittämää (teillä on erikoisen paljon vastaavia juttuja palstoilla, ollut jo vuosia). Ylläpito voi lukaista koko ketjun jotta saa käsityksen menttaalivian määrästä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15191497/pitkanniemeen-pitkanniemeen

    Ollut siellä jo yli vuoden tämän tästä pomppien etusivun alkuun. Siellä herjataan ehkä jopa melko tunnistettavasti terveysalan ihmisiä. Sehän siinä on kummaa, että tuollaiset jää aina palstoille, mutta ne asiallisemmat jutut katoilee. Tekoäly ei oikein ymmärrä mitä sen pitäsi poistaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ollut siellä jo yli vuoden tämän tästä pomppien etusivun alkuun. Siellä herjataan ehkä jopa melko tunnistettavasti terveysalan ihmisiä. Sehän siinä on kummaa, että tuollaiset jää aina palstoille, mutta ne asiallisemmat jutut katoilee. Tekoäly ei oikein ymmärrä mitä sen pitäsi poistaa.

    Siellä luki, että ketjusta poistettu "Ketjusta on poistettu 65 sääntöjenvastaista viestiä". Ne vaan tulee sinne takaisin ja jo tuo aloitus on aivan, no olisi valvonnan luullut tajuavan.

    Tämä melko vastaava kirjoitus/ilmoitus niemeen menosta kuin edellä poistui kyllä tuolta ketjusta melko nopeasti, eli jotain se tekari osaa:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16034629/moderointi-puhuttaa---tallaista-se-on-suomi24ssa-(osa-1)


   • Vaihtoehtoon "Jokin muu, mikä?" voi edelleen kirjoittaa sanallisen palautteen ilmoituksen oheen. Tämä ilmoitustapa on ollut käytössä jo melko kauan, eikä kyseessä ole siis tähän viimeviikkoiseen uudistukseen liittyvä muutos.

    Tässä ketjussa ilmoittamasi aloitus on nyt poistettu.


   • suomi24 kirjoitti:

    Vaihtoehtoon "Jokin muu, mikä?" voi edelleen kirjoittaa sanallisen palautteen ilmoituksen oheen. Tämä ilmoitustapa on ollut käytössä jo melko kauan, eikä kyseessä ole siis tähän viimeviikkoiseen uudistukseen liittyvä muutos.

    Tässä ketjussa ilmoittamasi aloitus on nyt poistettu.

    "Tässä ketjussa ilmoittamasi aloitus on nyt poistettu."

    Kiitoksia siitä. Nuo oudommat ovat melkoin rasite avoimille palstoille, ovat kovin yliaktiivisia välillä ja pystyvät sotkemaan palstan kuin palstan keskusteluita melko tehokkaasti. Nuo kun saisia siivoiltua, muuten kannatan avointa kommentointia ja keskustelua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445