"varjoihmiset" (oudot kokemukset)

Anonyymi

Moi,
olisin mielenkiinnosta halunnut kysyä teiltä mielipidettä "varjoihmisistä". Terminä se voi olla hieman eriskummallinen, mutta mahdollinen lisätieto olisi aina plussaa.

Lyhyesti sanottuna, minun lähipiirissä on henkilö, joka oli jo pienenä nähnyt ihmisen, jolla oli tumma pitkä kaapumainen takki, ja hattu päässä. Tarkemmin se taisi olla jonkinlainen lierihattu.

Tapaus tapahtui jo kauan aikaa sitten. Muistan hänen kertoneen asiasta minulle. Muistaakseni hän kuvaili pitkää laihaa miestä, joka käveli auki olevan ulko-oven ohitse, kun olimme itse sisällä. Ulko-ovelle oli kuitenkin hyvä näkyvyys. Minä itse istuin ulko-ovea kohti, joten näkyvyys oli ulko-ovea kohti täysin suora. Tuttuni istui selkä kohti ulko-ovea, mutta hän kääntyili penkillä, ja juuri sillä hetkellä kun hän kääntyi, niin mies käveli oven ohitse. Kun menimme katsomaan ulos, niin siellä ei ollut ketään. Kukaan ei olisi voinut lähteä meidän pihastammekaan, johtuen aidasta. Hän ei myöskään palannut takaisin, joten hän oli vain kadonnut.

Ja mainittakoon vielä, että tämä tuttuni on kokenut aistiharhoja vielä vanhemmalla iällä, mutta ei koskaan niin nuorena kuin hän silloin oli.

Tämän jälkeen asiasta ei ole kuulunut mitään. Mutta toivoisin saavani lisää tietoa tästä asiasta, koska olen kuullut vain spekulaatiota, että nämä hahmot liittyisivät unihalvauksiin tai jopa kuolleiden ihmisten sieluihin. Unihalvauksista en ole kuitenkaan vakuuttunut, koska tämä kyseinen tuttuni ei ole ikinä saanut unihalvausta. Hän oli nimittäin tämän ajan hereillä, ja olin pöydässä ääressä hänen kanssaan.

Toivoisin teidän lisäinfoa ja mielipiteitä!

1

<50

Vastaukset

 • Ennen vanhaan (olen syntynyt -58) puhuttiin "etiiäisistä ".
  He olivat vainajia jotka palasivat kertomaan itsellemme
  jotakin kuolleitten takamailta?

  Olin 6v ku mun isä kuoli 1964.
  Eräämänä yönä kun olin nukkumassa selvistä päin
  (keskellä päivää),
  Isäni ilmestyi keskellä päiväunieni
  opiskelijaasuntoni asuntoni ovenpuoleisen
  nurkkaan ja keskusteli kanssani?

  En tiedä tänäkääm päivänä mitä hän halusi sanoa tai sanoi.
  Ainoa muisto tästä tapaamisesta oli se että olisin halunnut
  koskettaa häntä mutta Hän katosi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.