Aihe

Itsestään kertominen

Anonyymi

Uskon, että ketään ei tule tämä kuitenkaan kiinnostamaan, mutta laitan tämän nyt jonnekin, koska olen kyllästynyt olemaan puhumatta itsestäni!

Meikäläisen elämä ei ole koskaan ollut mitään ruusuilla tanssimista. Synnyin sairaana vähätuloiseen perheeseen. Sairaus on onneksi nyt hoidettu joten minulla on yksi ongelma vähemmän.
Vanhempani eivät ole ikinä sopineet toisilleen, joilloin heillä oli paljon riitoja ja tietenkin minä olin niitä todistamassa. Ne ovat jääneet syvälle mieleeni enkä tiedä mahdanko ikinä saada niitä pois sieltä.
Koskaan en ole saanut mitään sanoa perheestäni, en edes kavereilleni. Aina kun kysyin syytä vanhempani eivät ikinä sanoneet mitään. Ja jos menin kertomaan sain siitä huutia ja paljon. En koskaan ymmärtänyt miksi vanhempani pelkäsivät niin paljon minun puhuvani perheestäni, jos kerran muutkin kaveri saivat puhua?
Minä pelkään myös sosiaalisia tilanteita ja joudun ahdistus- ja pelkokohtausten takia käymään nuorten psykiatrisella puolella. Suurin osa näistä peloista johtuu meikäläisen ensimmäisestä hoitopaikasta, jossa minua kohdeltiin huonosti.

Tämä on meikäläisen tarina.

Saa laittaa omiakin elämänkertomuksia.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

    On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
    81
    7082
   2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

    Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    62
    6832
   3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

    Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
    269
    4170
   4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

    Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
    Maailman menoa
    84
    3012