Auttaisi koko homeopatia vai jäsenkorjaus?

Anonyymi

Olen Henkeen ja vauvani on seuraava,
KILONI ON MOPSISSA ja olen hyvin onneton sen vuoksi.

AUTTAKAA NYT HYVÄT IHMISET JA HÖRHÖT!

APUA ODOTTAVA Hendeen

23

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hhmmmmmm!
      Lieneekö avunhuuto mielisairaalasta näin Jouluna!?
      Ei ole hoitajia tarpeeksi!
      Kehno tilanne lehtitietojenkin mukaan.

    • Rekisteröi itsellesi oma nimimerkki äläkä plagioi toisten omia.

    • Anonyymi

      No, helpottiko solvaus?

      Kuin kissa kuumaa puuroa rokotteiden puolustajat kaihtavat kritiikkiä peläten sen polttavan. Tiedettä varjellaan, kollegoita suojellaan ja silmät suljetaan. Silti ihmistekosia on tiedekin, eikä korjaannu, elleivät ihmiset ensin tieteen takana ojennu. Itsestään ei mitään tapahdu.

      Puoskarilakia toistamiseen väläytellään. Puoskarilakiin vannotaan niin kauan kuin se tieteentekijöitä itseään ei koske. Rokotteiden nimiin saa puoskaroida, koska rokotteista on mahdotonta jäädä kiinni. Jälkipyykki hoituu muualla. Lääkäreille rokotteista on turhaa mennä valittamaan. Jo varhain on saatu oppia, etteivät sairastuminen enempää kuin kuolemakaan näistä lääkkeistä johdu, ja jos perussyyhyn korjausta tahdotaan, tuki on haettava muualta.

      Onko tosiaan niin, että bakteerit ja virukset ovat syynä ahdinkoomme, ja että tieteellisteknisin keinoin materiaalinen voitto olisi jo käden ulottuvilla. Voittoa sairauksista on vaikea myöntää niin kauan kuin sairauksien kokonaismäärä ei osoita vähentymistä, vaan päinvastaista. Ihmisen puolustusjärjestelmästä lääketieteelläkin on vielä paljon oppimista, eikä tähän saakka alkeistakaan takeita ole.

      Yhteiskuntaamme, oikeammin koko ihmiskuntaa perusteiden järkkyessä koettelevat nyt suuret muutokset. Ihmiskunnan viholliset, pieneliötkö? Vaiko pikemminkin niin, että ihminen itse olisikin se todellinen syy, oma painajaisensa. Jos näin, voisimme viimeinkin vapauttaa virukset, bakteerit ja sienet, huokaista helpotuksesta. Ellei sisäinen järjestys ole kunnossa, varkaat ottavat vallan. Lääkkeillä varkaat saa taiottua muuksi, mutta mikä takaa, ettei uusi matalaa tulehdusta ylläpitävä aikaansaannos johda entistäkin pahempaan.

      Rokotteista ihminen ei korjaannu, sillä voimansa se saa paljon, paljon syvemmältä. Helppoa elämää tavoitellessaan tämä luomakunnan kruunukin on mestari pettämään, eritoten itseään.

      • Anonyymi

        Tosi hyvä kommentti.

        Lukijat lukekaa uudestaan ja alkakaa vihdoin viimein ajattelemaan niillä omilla aivoillanne, jos teillä vielä sellaiset on!

        Itsepetos on pahin petos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi hyvä kommentti.

        Lukijat lukekaa uudestaan ja alkakaa vihdoin viimein ajattelemaan niillä omilla aivoillanne, jos teillä vielä sellaiset on!

        Itsepetos on pahin petos!

        Toiseksi pahin puoskarointien jälkeen.


    • Anonyymi

      "Kuin kissa kuumaa puuroa rokotteiden puolustajat kaihtavat kritiikkiä peläten sen polttavan."

      Tämä uskomushoitopalsta ei liity mitenkään rokotteisiin.

      • Anonyymi

        Kirjoituksestasi voi päätellä, että
        sinäkin taidat käyttää näitä vaarallisia uskomusrokotteita.


    • Anonyymi

      Tämä rukous auttaa kaikkiin vaivoihin:

      Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
      Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
      teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
      teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
      Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
      Aamen.

    • Anonyymi

      Suomen laki sallii kansalaistensa vapaasti päättää, haluavatko rokotuttaa lapsensa vaiko eivät. Mutta, mutta? Tieteellistaustaiset eivät tätä sallisi. Perinnäissääntö nimeltä laumaimmuniteetti on käytännössä syrjäyttänyt suomalaisen lainsäädännön, ja mediassa tätä heikkoutta on tuettu kaikin mahdollisin valhein.

      Terveydenhoidossa on selkeästi viestitetty, ettei laista ole mihinkään, eikä sitä käytännössä tarvitse noudattaa. Rokottamattomat perheet on mediasyyllistetty ja aina sopivan tilanteen tullen myös ilmiannettu. Rokotetun sairastuessa vapaata riistaa ovat olleet, eikä tiedettäkään laumasuojan toimimattomuus sen kummemmin ole häirinnyt. TV, radio ja lehdistö jokseenkin yksimielisiä.

      Kuinkas tässä näin pääsi käymään? No, helposti. Yhtä helposti tiedeuskossa kuin muussakin uskossa. Muistutettakoon nyt kuitenkin, että lainsäädännössä usko ilman tekoja on kuollut. Laki rokotteiden vapaaehtoisuudesta on edelleen voimassa ja ilmeisesti tähän uskokin. Teot sen sijaan eivät kuvasta uskoa, joten koetetaanpa palata takaisin siihen oikeusvaltioperiaatteeseen, varsinkin kun poliitikotkin tuosta päivät pääksytysten muistuttavat. Eli oikeusvaltiossa lait ovat tarkoitetut noudatettaviksi, eivätkä edes tieteellispopulistisin keinoin vesitettäviksi.

      • Anonyymi

        Maailma on skeptikkojen hallinnassa, jota tukevat tiedemiehet valheellisilla "tieteellisillä" kokeillaan, joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa eli tulosten kanssa.

        TULOS TAI ULOS!


    • Anonyymi

      Suomessa Ahvenanmaalta sai alkunsa silloiseen tieteelliseen näkemykseen perustuva noitavaino-oppi, jota oikeuksien tuomarit myös lämpimästi tukivat, tiedemyönteisiä kun tahtoivat olla. Sittemmin tämä tieteellinen hienous sai jalansijan koko Skandinaviassa. Upeaa on ollut havaita, että myös TV:ssa historiantutkijat rohkenevat viimeinkin avata tieteen unohdettua puolta, tätäkin ja sitä, että papeilla ei itse asiassa ollutkaan sellaista osuutta, mitä heille niin mieluusti ja valheellisesti aikojen kuluessa on tyrkytetty.

      Historiantutkijoita tiede ei onneksi kokonaan ole sokaissut kerran omaakin arviointikykyä heiltä löytyy, ja aidot historialliset dokumentitkin kelpaavat, ja kätköistä etsinnän jälkeen jopa löytyvät.

      Valitettavasti vastaavanlainen tieteellinen noitavaino parhaillaan taas käynnissä, ja yhteiskuntamme tieteellinen johtokin taas kokosydämisesti apureineen mukana. Siispä ei mitään uutta auringon alla, taaskaan.

      • Anonyymi

        Tarkoitat varmaankin STRÖMSÖÖTÄ!
        Strömsöössä kaikki asia ovat aina kohdallaan ja toimivat hyvin ja kaikki Strömsööläiset ovat ilmeisesti puolijumalia!
        Strömsöö on paratiisi, jossa asuvat ahvenanmaalaiset puolijumalat!
        Nyt kannattaisi tiedemiesten lähettää oikein suuri joukko tiedemiehiä eri aloilta tutkimaan tätä Strömsöön paratiisia, että miksi siellä kaikki toimii niin hyvin ja kaikki ovat niin onnellisia!
        Strömsöö jo muinoin nosti koko Skandinavian valtavaan kukoistukseen!
        Strömsöö on paratiisi, josta tulee kaikki tieteellinen tieto ja taito koko ihmiskunnalle!
        Strömsöö on ihmiskunnan pelastus!

        P.S. Muutan kohta Ahvenanmaalle, ehkä jopa Strömsööseen, jos saan viisumin.


      • Anonyymi

        Ahvenanmaalaiset loivat ensimmäisinä toimivan postinkuljetusjärjestelmän Ruotsin - Suomen ja Ahvenanmaan välille.
        Suomen postilaitos on syntyisin Ahvenanmaalta.

        HURRAA OOLANTI!


    • Anonyymi

      Nuorten mielenterveysongelmien syyksi TV kertoo sen, että ongelmat tiedostetaan nyt aikaisempaa herkemmin. Great! Samaa on ehditty tarjota monien muidenkin sairauksien todelliseksi syyksi. Tiedostaminen, se on niin tavattoman herkkää nykyisin?

      Siis oikeasti. Onko meillä niitä ongelmia vai eikö. Pelkkä tiedostaminenko se tässä eniten mättää?

      Ilmeisesti rokotteitakin on alettu tiedostamaan, mikä lääketieteellisesti tosi kurja juttu. Poliitikot voisivat jo ottaa tilanteen hallintaansa ja miettiä, kuinka tämä tiedostamisongelma viimeinkin saataisiin kuriin, lopullisesti eliminoiduksi. Sanoohan sen jo järkikin, että paljon onnellisempia nämä vähemmän tiedostavat.

      • Anonyymi

        Meitill on tosi paha onkelma nuoriso kanssaa.
        Mistä apuu, ku lääkäreitä on liika vähä?
        Ei oo koulutettu tarpeeks sykoloogei ja lääkärei.
        Nuorisokin joutuu turvautuun vaihtoehtohoitoihin , ku lekuriin ei pääse, ku ei oo lekureita.
        Mutta vaihtoehto on paras vaihtoehto ja parantaa kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meitill on tosi paha onkelma nuoriso kanssaa.
        Mistä apuu, ku lääkäreitä on liika vähä?
        Ei oo koulutettu tarpeeks sykoloogei ja lääkärei.
        Nuorisokin joutuu turvautuun vaihtoehtohoitoihin , ku lekuriin ei pääse, ku ei oo lekureita.
        Mutta vaihtoehto on paras vaihtoehto ja parantaa kaikki.

        Olen pulassa !
        Olen nuorisoa!
        Mistä apu pulaan?


    • Anonyymi

      Hendeen, näet saman minkä itsekin eli mihin lääketiede sokeine pisteineen on ajautunut. Kiitos vielä kerran siitä, että niin suuresti välität lapsista. Mikäli tässä maailmanajassa tahtoo tehdä työtä lasten eteen, pääasiallisin työ on tehtävä ilmaiseksi, taloudellista voittoa tavoittelematta, työtään mitenkään säästelemättä tai aikaa laskematta.

      Kerran lähettämiäni viestejä on sittemmin muiden toimesta käytetty aloituksina tai muutoin viestiketjuissa. Hendeen, näin ymmärsin olleen sinunkin laitasi. Mikäli ajatukseni olisivat muuttuneet, reagointi olisi ollut tarpeen, muutoin ei. Nähtävästi näin sinunkin kohdallasi.

      Kovin surullisena olen seurannut lasten ja nuorten tilannetta, uutisointia tästä, ja mitä vanhuksiin tulee, sama pätee heissäkin. Pohjamudan kautta on jälleen mentävä, vaikka toisinkin voisi olla, vai voisiko? Tulevat tapahtumat kun ovat seurausta entisistä hölmöilyistä.

      Sanotaan että koira palaa oksennukselleen ja palaahan se. Sähköshokit, lobotomiat, lääkkeiden, kuten epilepsia, mieliala, psykoosi jne uudet käyttöalueet, mielikuvituksella ei näyttäisi olevan rajaa, ja tätä kaikkea saa vapaasti kutsua lääketieteeksi. Selityksetkään eivät aikaisemmista juuri poikkea. ”Tutkittu” kun on se taikasana edelleen, vaikka mitään pyrkimystäkään tutkinnalle ei olisi ollut, tai sanaa tarkoitushakuisesti tulkittu lääketeollisuudessa arvaillun tapaan. Jos lääkkeet eivät auta, kuten nyt on nähty, otetaan vielä kirurgia avuksi, tai lisätään lääkärien määrää, eikä uskokaan ole pahitteeksi, jos tuohon ”oikeansuuntaisesti” panostetaan. Paljolla touhuamisella voi päästä hyviinkin tienesteihin. Ja se järki tulee joskus, jos tullakseen on. Varoittelijoita ei tarvitse uskoa, median virallinen saa aina puolelleen. Rokotteissa tämä on niin todeksi koettu jo yli sadan vuoden ajan.

      Kölin alta jälleen mennään. Pahoitteluni niille, jotka viimeiseen asti jaksoivat muuhun uskoa.

      Siispä tähän vuoteen?

      • Anonyymi

        Todella hieno ja asiallinen kirjoitus meidän mahtavista "lääketietellisistä" ongelmista.

        Kirjoituksesi ansaitsee arvosanan 10 !

        Ryhtykäämme toimeen eli kapinaan!


      • Anonyymi

        Merkillinen kirjoitus koiran oksennuksesta.


    • Anonyymi

      Jos vankka näyttö toiminnasta on 13%, niin kovin paljon jää vielä niitä pimeitä kohtia!

      • Anonyymi

        "Jos vankka näyttö toiminnasta on 13%"

        Homeopatian vankka näyttö on ihan tasan 0 prosenttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jos vankka näyttö toiminnasta on 13%"

        Homeopatian vankka näyttö on ihan tasan 0 prosenttia.

        Ei sinun pitäisi kommentoida älykkäiden kirjoituksia, koska olet debiili ja siksi heikot älynlahjasi eivät siihen riitä.


    • Anonyymi

      Tilanne on täysin kipsissä!
      Tilanne pitää murtaa!
      Mopsin kilot on murrettava, niin tilanne rauhoittuu!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe