Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vaarallinen henkisyys

Henkisyys nostaa päätään voimakkaasti eri medioissa. Monet hakevatkin apua surussaan tai suuressa hädässään spiritualistisesta maailmankatsomuksesta. Meediot auttavat ja lohduttavat, sitä en kiellä.
(Puhumattakaan niistä, jotka tahkoavat suuria summia mertenkin takaa sillä, että saavat nämä ihmiset uskomaan olevansa kristallisia jumalattaria tms. Ja tämähän on vain oman egon pönkittämistä eli juuri päinvastaista mitä henkisyys pohjimmiltaan on eli luottamista Jumalaan)
MUTTA kun spiritualistit uskovat vain hyvään, siihen, että pahaa henkimaailmaa ei ole. Vain ihmiset ovat pahoja, sanovat spirit, niin silloin ollaan todella vaarallisilla vesillä!! En puhu lämpimikseni vaan todellisten kokemusten perusteella! Olen ollut syvällä tuossa maailmassa.
Lähipiiriini kuuluvia on nykyisin tuskallisessa tilanteessa ns pahojen henkien kanssa. Nuo ihmiset ovat äärimmäisen herkkiä. Herkkyyttä tarvitaan ollakseen meedio.
Nämä pahat henget eivät tulleet itsellään vaan toisen meedion kautta. Sellaisten, jotka olivat kääntyneet ”toiselle puolelle”
Jokapäiväinen elämä oli tämän jälkeen taistelua, univajetta ja työkyvyttömyyttä. Enää ei ollut hyvää henkimaailmaa suojelemassa vaan tilalla oli paha kaikkine muotoineen, välillä muuntautuneena hyväksi. Ja tässä vaiheessa nuo muut henkiset ystävät hylkäävät. He ovat sitä mieltä, että tuo on menettänyt järkensä. Niin ei kuitenkaan ole! Kirkon apu on olematonta, sillä ev.lut. kirkossa on vain muutamia, jotka osaavat toimia tämän asian kanssa. Katolisessa kirkossa ottavat asian vakavasti ja antavat apua.
Miettikää henkiset new age- ihmiset mihin alatte. Itse olin samoilla linjoilla 20 vuotta, kunnes tuli näitä toisen puolen ihmisiä ja heidän uhrejaan vastaan. Tein päätöksen, jota en koskaan kadu. Minusta ei tullut ”uskovaista”, mutta totesin, että totuus on jotain muuta kuin henkimaailma ja pyytää voi Jumalalta. Muita ei tarvita! Siunausta kaikille teille!

17

598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäs höpötät, ei täällä kukaan lue sun lätinöitä. Itsekään en ole new ageri.

    • Anonyymi

      metiat on iha hölynpölyä

      • Anonyymi

        Kirjoitustaito o tärkeämpi kuin lukutaito, muutoin se on sitte lukio!


    • Anonyymi

      Terveen maallisuuden väittäisi Jeesuskin oleva
      hetkittäin viinaa
      ja kiimaa.
      Niin että ehkä. se henkisyys
      tai ylipäätää.. munkin syönti,
      200 kg painon hankkimine,
      pääsykielto ihmisten ilmoille
      on teh wei tu köy.
      Henkisyys on hörhöilyjä muka,
      maallisuus pelkkää alaisen
      kiusaamista, no ei välttis,
      älä vedä mielipiteestä
      herneä nokkaa tai
      lelupyssyyn
      Olen Madonnan disciple

    • Anonyymi

      Hörön löröt. Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.
      Siellä, missä ei ole koulutusta, uskontojen ja uskomusten asema on yhä vahva.

      • Anonyymi

        Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.

        Niin,sivitys maailma on tyhmä,aineellinen ja rahan perässä juokseva.
        Jos olisit sivistynyt ja irti siitä missä olet,ymmärtäisit paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.

        Niin,sivitys maailma on tyhmä,aineellinen ja rahan perässä juokseva.
        Jos olisit sivistynyt ja irti siitä missä olet,ymmärtäisit paljon.

        Sinulta puuttuu tarvittava tietopohja ja kyky kriittiseen, laadulliseen ajatteluun.


    • Anonyymi

      Kaikki mahdolliset yliluonnolliset asiat on psyykeen vaikuttavia. Toiset vaikuttaa positiivisesti ja toiset negatiivisesti, riippuen siitä, miten ne ohjeistettu ihmisille. Esim. Jumala, Kristus yms. on ns. positiivista asiaa ja spiritismi on sitten negatiivista. Koska näin on kerrottu. Ja näin silloin uskotaan. Siksi spiritimismi voi aiheuttaa jopa vammauttavia traumoja. Jos esim. rukoilet Jumalaa ja näet jonkin näyn silmäkulmassasi, esim. valoilmiön, saatat kokea lämpimän tunteen, joka rohkaisee sinua, koska koet saaneesi merkin Jumalalta. Mutta täsmälleen sama ilmiö spiritistisessä istunnossa saattaa säikyttää sut suljetulle osastolle. Ihmisen psyyke on herkkä ja siksi sen kanssa ei kannata pelleillä.

    • Anonyymi

      Kiristääkö vanne päätäsi? Oletko kenties ottanut nämä asiat turhaan sydämeesi? Jumalallisuus on suhteellista. Riippuu mitä palvotaan.

    • Anonyymi

      Huihui

      Miten vaarallista onkaan kantaa paria kristallia kaulassa ja luulotella jotain meditoimalla. Noniin eiköhän sunkin pitäis vähän chillata siellä,
      Älä ota turhan vakavasti näitä asioita.

      ~ B

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kirkkojen ja uskontojen kautta voi tulla myös "pahiksia", koska olet heidän järjestelmässään silloin. Uskonlahkossa. Mitä sitoumuksia tekee. Alkoholi, aineet, lääke, liikaa suitsukkeita? Myös valtiot ja muut systeemit. Pimeyden sijaan on hyvä ajatella valoa ja värejä. Joskus possessioihin on syynä elektromagneettisuus eli laitteet joiden lähellä ollaan, jos ei ajattele itse ja suihku. Ottivatko piik.it? Joskus palo santo tai salvia, tuuletus.

      • Anonyymi

        Some kannattaa myös miettiä missä on ja exät. Ettei ole huonoja vaikutuksia. Missä kaveripiirissä on. Ja irrottautuuko uutisista ym.


    • Anonyymi

      Meditointi tarkoittaa vain todellisuuden kohtaamista, rauhaa ja selkeyttä. Kyse ei ole mistään tempusta ja menetelmästä. Äääriuskovaiset ne vaarallisia ovat. He tuntevat kaikki pahuudet nimeltä. Juuri hehän henkimaailmoista puhuvatkin. Luonnossa liikkuminen vastaa sitä mitä meditaatiolla tarkoitan. Luonnon kauneuden kokee kun ei ajattele turhia eikä mieli ole ristiriitojen kuormittama.

    • Anonyymi

      Lähipiiriini kuuluvia on nykyisin tuskallisessa tilanteessa ns pahojen henkien kanssa.

      Jahas,ne saa pois. Varmaan tiedät miten ?

      • Anonyymi

        Jeps, tulemalla järkiinsä, heittämällä huonosti perustellut oletukset ja väittämät hiiteen!


    • Anonyymi

      Kannattaa tehdä puhdistuksia asunnossa ja itselleen. Ja katsoa mistä se tulee, sellainen joka osaa. Jos on auki, kanavoi erilaisia asioita ja ei tarvitse sitä negatiivista enää ottaa vastaan. Alkoholi pois, ehkä salviatee kerran pari. Ihmisten puhelimet ja tietokoneet vaikuttavat jonkin verran magneettisesti, valo ja ääni. Suihkuun välillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe