Laajenevat supermassiiviset kohteet, laajenevat tähdet, laajenevat elektronit ja laajenevat fotonit

Anonyymi

Laajenevat supermassiiviset kohteet, laajenevat tähdet, laajenevat elektronit ja laajenevat fotonit syntyvät samalla periaatteella ilman vetäviä voimia

Entropiaa tietysti myös pienessä mittakaavassa koko ajan.

Niin, ei tarvita vetäviä voimia koska riittää että ziljoonat laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät alkavat saman aikaisesti laajenemaan aikaisempaa paljon nopeammin, räjähdyksenomaisesti.

Välittömästi aikaisempaa nopeammin laajenevien tihentymien muodostaman systeemin keskelle / tukipisteeseen kohdistuu erittäin suuri paine ilman vetävää voimaa.

Katso ja ihmettele miten helposti tuo on kuvailtavissa 3 D animaation avulla.

https://youtu.be/QboDTgped1E

Yritä sitten etsiä video jossa kuvataan 3 D animaation avulla laajenevan avaruuden laajenemista.

Sellaista et löydä koska laajenevan avaruuden laajenemista ei voi kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti.

Laajenevat supermassiiviset kohteet syntyivät about saman aikaisesti valmiiksi kauaksi toisistansa. Silloin vapautui laajenevaa valoa joka nykyisin havaitaan taustasäteilynä.

Myöhemmin näiden laajenevien supermassiivisten kohteiden liikeratojen kohdatessa, syntyivät laajenevat galaksit sisältä ulos päin. Eli paljon laajenevia tähtiä siitä meille pimeästä laajenevasta aineesta jota työntyy ulos laajenevista supermassiivisista kohteista.

Ja periaate sama kuin laajenevien supermassiivisten kohteiden tavassa syntyä ilman vetäviä voimia.

Eli laajenevasta supermassiivisesta kohteesta ulos työntyneet laajenevat pimeän aineen tihentymät kohtasivat toisesta laajenevasta supermassiivisesta kohteesta ulos työntyineitä laajenevia pimeän aineen tihentymiä, niiden keskinäinen vuorovaikutus ja ziljoonien erillisten laajenevien tihentymien laajeneminen kiihtyi räjähdyksenomaiseksi, niistä yhdistyi uusi laajeneva tähti jonka keskelle heti erittäin suuri paine ilman vetäviä voimia.

Laajenevat atomien ytimet kierrättävät edelleen kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa työntävää voimaa ziljoonina erillisinä pimeän energian laajenevina tihentyminä joista syntyy samalla periaatteella uusia laajenevia elektroneja ja uusia laajenevia fotoneita.

🤔

58

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästå saataisiin keskustelu aikaan kun joku tarjoaisi videota jossa kerrotaan avaruuden laajenemisesta.

      Niitähän on, mutta tosiasia on että kaikissa niissä asia kuvataan virheellisesti.

      Tämä siksi että oman näkemykseni mukaan avaruuden laajenemisen kuvailuun ei voi käyttää liikettä.

      Eli jos se liikkuu, se liikkuu avaruudessa ja oli se sitten mitä tahansa, niin avaruutta se ei silloin ole.

      🤔

    • Anonyymi

      Onko väite laajenevasta avaruudesta vain myytti?

      Laajenevasta avaruudesta ei ole havaintoa!!!

      Avaruus itse ei säteile infoa.

      Avaruutta itseään ei voi havannoida.

      Sitä ei voi tutkia tieteellisesti

      Sitä ei voi yrittää manipuloida siten että saisi infon manipuloinnin onnistumisesta.

      Ovatko laajeneva avaruus ja kaareutuva avaruus alastomia keisareita?

      On olemassa havainto siitä että mitä vanhempaa valoa, sitä punasiirtyneempää valo on.

      Nykyisin oletetaan että vanha valo on venynyt eli yleisesti punasiirtynyt matkansa aikana koska laajeneva avaruus.

      Entäpä kun atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät keskenään meille pimeää laajenevaa työntävää voimaa joka omaa laajenevan valon luonteen.

      Laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, saaden toistensa laajenemisen ja vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aine ja valo laajenevat.

      Tämä on tieteellinen väite koska valoa voidaan tutkia tieteellisesti.

      Valon liikerataa voidaan yrittää manipuloida miljardeja vuosia entropiaa kokeneen valon avulla.

      Jos ja kun näin tehdään ja todetaan että se onnistuu, se on goodbye hatusta tempaistut käsitteet joita voidaan verrata jumaliin eli nyt siis kyse laajenevasta ja kaareutuvasta avaruudesta.

      🤔

      Se että kyse onkin siitä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat keskenään, selittää

      1. Valon yleisen punasiirtymän

      2. Valon liikeradan taipumisen tähden ja galaksin ohituksen yhteydessä.

      3. Ns. valon gravitaatiopunasiirtymän.

      4. Kaksoisrakokokeet

      5. Sen että kaikki valot liikkuvat samalla nopeudella aluettain.

      Ja kaikki viisi ilmiötä selittyvät ilman hatusta tempaistuja käsitteitä joita voidaan verrata jumaliin.

      Viisi kärpästä yhdellä tieteellisellä väitteellä.

      Eli voisiko olla niin että teoria laajenevasta avaruudesta on vain myytti?

      "Arkikielessä myytillä tarkoitetaan tarunomaista asiaa, kuvitelmaa, uskomusta, harhakäsitystä tai jotain järkiperusteita vailla olevaa."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Myytti

      🤔

      Ps. Onko laajenevien atomien ytimien kierrättämän laajenevan työntävän voiman olemassa olo jo tavallaan todistettu tieteellisesti?

      Eli kyse olisi laajenevan valon meille pimeistä aalloista joiden olemassa olo selittää kaksoisrakokokeiden tulokset. Lähetä kaksoisrakokokeessa yksittäisiä fotoneita liikkeelle ja tarkista minne laajenevan valon meille pimeät aallot niitä kuljettavat 😃

      🤔

    • Anonyymi

      Valojen muodostamilla laajenevilla energiakentillä eri suuruiset sisäiset paineet eri alueilla = selitys valon yleiselle punasiirtymälle.

      1. Laajenevalla valolla on paljon massaa, mutta meidän laitteilla ei voida rekisteröidä laajenevien valojen meille pimeitä laajenevia aaltoja jotka ovat sitä laajenevaa työntävää voimaa jota kaikki laajenevat atomien ytimet toistensa kanssa kierrättävät.

      2. Voimme tutkia laajenevaa valoa rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

      3. Laajenevat fotonit ovat erittäin pieni osa laajenevasta valosta. Ne ovat ikäänkuin laajenevan valon aaltojen vaahtopäitä.

      4. Laajenevan valon aaltoluonne työntyy esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

      5. Lähetä kaksoisrakokokeessa liikkeelle yksittäisiä fotoneita ja katso minne laajenevan valon meille pimeät aallot niitä kuljettavat.

      6. Laajenevien valojen meille pimeät aallot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

      7. Mitä tiheämmin laajenevan valon aaltojen erillisiä laajenevia tihentymiä on, sitä suurempi on laajenevien valojen muodostaman laajenevan energiakentän sisäinen paine ja sitä voimakkaammin laajeneva energiakenttä hajaantuu / laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

      8. Galaksijoukkojen välisillä suurilla "tyhjillä" avaruuden alueilla laajenevien valojen muodostaman laajenevan energiakentän tiheys ei ole niin suuri kuin galaksijoukkojen sisäisesti.

      9. Pienemmän sisäisen paineen takia laajenevan valon vauhti ei kiihdy pois päin omasta galaksijoukosta niin nopeasti kuin laajenevien valojen vauhti kiihtyy edessä päin olevien galaksijoukkojen sisällä.

      10. Kun vanha laajeneva valo lopulta työntyy jonkun toisen laajenevan galaksijoukon sisälle tai sen ohi, uusi energisempi ja vähän nopeampi laajeneva valo kiihdyttää vanhan laajenevan valon vauhdin samaksi kuin omansa ja näin vanha laajeneva valo venyy eli yleisesti punasiirtyy.

      11. Mitä useamman galaksijiukon läpi / ohi vanha laajeneva valo on työntynyt, sitä venyneempää eli yleisesti punasiirtyneempää laajeneva valo on.

      Laajeneva valo vs. laajeneva avaruus.

      1. Avaruus ei säteile infoa. Avaruutta ei voi yrittää manipuloida siten että siitä saisi infon. Eli laajeneva avaruus on täysin uskonvarainen käsite. Laajeneva avaruus on keisari alasti.

      2. Valoa voidaan tutkia tieteellisesti. Jos ja kun valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, voimme muuttaa laajenevan valon liikerataa miljardeja vuosia vanhan laajenevan valon avulla järjestämällä tieteellisen kokeen.

      Minkä takia kosmologit uskovat hatusta tempaistun laajenevan avaruuden olemassaoloon vaikka eivät voi todistaa sellaisen olemassaoloa tieteellisesti?!?

      Laajeneva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

      🤔

    • Anonyymi

      Muutamia loogisia oletuksia aina olemassa olleeseen todella todella ison mittakaavan kierrätykseen jossa galaksit ovat astetta isomman mittakaavan laajenevia "hiukkasia" jotka välittävät infoa kohteista joita on todella todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden laajenevista galakseista.

      Ja laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevat galaksit peräisin yhdestä tällaisesta kohteesta jotka "säteilevät" laajenevaa työntävää voimaa jolla laajenevien galaksien luonne.

      Tällä hetkellä se on lähin kohde, mutta kiihtyvä työntyminen siitä pois päin vie laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevissa galakseissa olevaa laajenevaa työntävää voimaa koko ajan kohti jotakin toista vastaavan kokoluokan kohdetta.

      Kierrätys on kaiken A ja O.

      Kierrätykseen ei tarvita mitään muuta kuin sitä mitä kierrätetään, siten että se on myös sitä mikä kierrättää.

      Eli tämä yksi ja sama fyysisen konkreettisesti olemassa oleva asia on jo itsessään työntävää voimaa.

      Työntävällä voimalla tästä työntävästä voimasta koostuva systeemi saa itseään kohti työntyvän työntävän voiman vauhdin hidastumaan ja näin sitä absorboituu koko ajan lisää tästä työntävästä voimasta koostuvaan systeemiin. Toki sitä siitä ohjautuu myös ulos ja selittyy kierrätys.

      Kierrätys ylläpitää systeemin sisäistä painetta ja näin työntävästä voimasta koostuva systeemi laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

      1. Se mistä kaikki laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa koostuu, hajaantuu / laajenee avaruudessa isommalle ja isommalle alueelle.

      2. Ei ole olemassa mitään voimaa joka voisi estää hajaantumista isommalle ja isommalle avaruuden alueelle. Ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaan.

      3. Siksi kaiken avaruuteen nyt hajaantuvan pitää joskus myöhemmin työntyä sellaiselle alueelle jossa on sitä samaa asiaa josta kaikki pohjimmiltaan koostuu ja sen pitää olla siellä erittäin tiheäksi puristuneena, mutta kuitenkin siten että sekin räjähtää / hajaantuu / laajenee avaruudessa vähemmän tiheäksi asiaksi koko ajan.

      4. Tuollaisen koko ajan räjähtävän erittäin tiheän ja massiivisen kohteen sisälle työntyminen johtaa siihen että sen sisälle työntyvä puristuu taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

      5. Sitä ennen tuolle alueelle työntyvä työntävä voima törmää kohtaamiinsa erittäin tiheisiin ja massiivisiin laajenevaa työntävää voimaa kiertättäviin laajeneviin tihentymiin, saaden niiden laajenemisen kiihtymään.

      Törmäykset hidastavat tuolle alueelle työntyvän työntävän voiman vauhtia, kunnes sitä pysähtyy alueelle jossa äärimmäinen paine puristaa sen taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi. Uudeksi erittäin tiheäksi raaka-aineeksi joka lähtee työntymään ympärillään olevan erittäin tiheän työntävän voiman kanssa kohti vähemmän tiheää työntävän voiman aluetta siten että tästä erittäin tiheästä työntävästä voimasta syntyy myöhemmin uusia laajenevia supermassiivisia kohteita ilman vetäviä voimia.

      🤔

    • Anonyymi

      Eli oleellista on se että nämä laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät kohtaavat erittäin nopeaa työntävää voimaa joka saa niiden laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi, jolloin syntyy isompia kokonaisuuksia joiden keskustasta lähtee työntymään kohti uuden laajenevan supermassiivisen kohteen pintaa laajenevaa pimeää ainetta josta samalla periaatteella uusia laajenevia tähtiä. Siis siten että laajenevat pimeän aineen laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät tihentymät kohtaavat toisesta laajenevasta supermassiivisesta kohteesta peräisin olevia pimeän aineen laajenevia tihentymiä, vuorovaikuttavat keskenään, saaden toistensa laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi ja näin uusia havaittavia laajenevia tähtiä ilman minkäänlaisia vetäviä voimia.

      6. Eli Uudet laajenevat supermassiiviset kohteet törmäilevät alkumatkastaan toistensa kanssa jyrkässä kulmassa ja näin uusia laajenevia galakseja sisältä ulos päin siten että laajenevat galaksit kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa keskenään ja näin laajenevalla näkyvällä maailmankaikkeudella sisäinen paine joka välittyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevien laajenevien galaksien kautta aina siihen äärimmäisen tiheään ja massiiviseen kohteeseen josta laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden galaksit työntyvät pois päin ja jonka sisällä työntävä voima puristui taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

      Siis siten että tuon kohteen keskustasta pois päin työntyy koko ajan erittäin tiheää koko ajan laajenevaa työntävää voimaa josta syntyy koko ajan uusia laajenevia supermassiivisia kohteita jotka törmäilevät toistensa kanssa ja näin uusia laajenevia galakseja jotka työntävät edellä meneviä pois päin kohteesta josta niissä oleva laajeneva työntävä voima on peräisin.

      7. Näin laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden liike kiihtyy tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan ja vauhti on niin nopeaa että koko laajeneva näkyvä maailmankaikkeus liikkuu yhdessä hetkessä pois siltä alueelta jonne oli hetki sitten siirtynyt. Tässä hyvä ymmärtää että laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva aine syntyi liikkeeseen joka vei sitä jo siinä vaiheessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan erittäin nopealla vauhdilla.

      Toki laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhdit kiihtyvät samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

      8. Voi vain kuvitella miten nopealla vauhdilla laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva työntävä voima lopulta törmää toiseen äärimmäisen massiiviseen ja tiheään kohteeseen joka on erittäin erittäin kaukana laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja joka kierrättää muiden vastaavien kohteiden kanssa aina olemassa ollutta työntävää voimaa ja vieläpä siten että näissä erittäin massiivisissa ja tiheissä kohteissa oleva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

      10. Oleellista tietysti ymmärtää että sillä työntävällä voimalla, mitä nämä laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset koko ajan räjähtävät kohteet keskenään kierrättävät, on laajenevien galaksien luonne.

      Eli laajenevat galaksit ovat aikas ison kokoluokan "hiukkasia" jotka välittävät infoa näistä aikas ison kokoluokan koko ajan räjähtävistä kohteista, siten että näissä koko ajan räjähtävissä kohteissa oleva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

      🤔

      • Anonyymi

        Löysin housuistani suklaata, mutta se maistui yhtä pahalle kuin minun tekemäni ruoka. Olikohan se suklaat? 🤔

        Minun lääkkeeni ovat taas laajentuneet olemattomiin. Mistähänhän se johtuu? 🤔

        Kohta taas työntävä voima survoo bannaanin ahteriini ja sitten taas voin mennä nukkumaankin. 🤗


    • Anonyymi

      Kuvittelet, että mitä enemmän kristallisoitua paskaa suollat, sitä paremmin siihen uskotaan? Ei, ei uskota.
      Miten laajenemisen nopeus lasketaan? Mihin ilmiöihin laskujen tulosta verrataan?

      • Anonyymi

        Etkö tajua laajentumien tihentyvän ja tihentymien laajentuvan?


    • Anonyymi

      Savolaista ajattelua parhaimmillaan.

      • Savolainen ajattelu on näköjään samanlaista kuin pohjalainen vaatimattomuus.


    • Anonyymi

      Kuka tunnustaa? Kuka päästi Sav... nimeltä mainitsemattoman taas vapaalle?

      • THL on kuin Jeesus: ihmeparantumisia tehdään, ja ihan terveitä asiakkaita poistuu sairaaloista näiden valmistautuessa koronaviruksen uhrien vastaanottoon.


    • Anonyymi

      Useimmille tämä kaikki on ihan liikaa.

      Heidän on helpompi uskoa käsitteisiin joita voidaan verrata jumaliin.

      Jännä ettei ole olemassa vifeoita joissa kuvattaisiin visuaalisesti miten jotenkin jotenkin laajeneva avaruus laajenee jotenkin jotenkin sisältä sisälle päin jotenkin jotenkin.

      Laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä tihentymistä syntyvän laajenevan tähden syntyminen voidaan kuvailla 3 D animaation avulla visuaalisesti.

      Näin

      https://youtu.be/QboDTgped1E

      Yrittäkääpä löytää video jossa kuvaillaan avaruuden laajeneminen visuaalisesti.

      Muiststte vaan ettei laajeneva avaruus alkuräjähdysteorian mukaan laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

      🤔

      • Anonyymi

        "Useimmille tämä kaikki on ihan liikaa.

        Heidän on helpompi uskoa käsitteisiin joita voidaan verrata jumaliin."

        Joo. Yksi taitaa uskoa jopa laajentuviin tihentymiin. Hassu nimitys Fation ja Le Sagen "ultramundaaneille korpuskeleille". 😃


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Useimmille tämä kaikki on ihan liikaa.

        Heidän on helpompi uskoa käsitteisiin joita voidaan verrata jumaliin."

        Joo. Yksi taitaa uskoa jopa laajentuviin tihentymiin. Hassu nimitys Fation ja Le Sagen "ultramundaaneille korpuskeleille". 😃

        Tosin Fation ja Le Sagen ultramundaaneille korpuskeelit eivät laajentuneet eli ne eivät koostuneet työntävästä voimasta joka hajaantuu koko ajan avaruuteen.

        Tyypit olivat jo satoja vuosia sitten oivaltaa saman kuin minä lopulta oivalsin.

        Siis ainut asia mitä heidän olisi pitänyt kyetä oivaltamaan se minkä heitä kritisoineet tyypit todistivat matemaattisesti.

        Eli että aine koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

        Taitaa joitakin pelottaa ajatus siitä että oma laajeneva keho koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan?!?

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosin Fation ja Le Sagen ultramundaaneille korpuskeelit eivät laajentuneet eli ne eivät koostuneet työntävästä voimasta joka hajaantuu koko ajan avaruuteen.

        Tyypit olivat jo satoja vuosia sitten oivaltaa saman kuin minä lopulta oivalsin.

        Siis ainut asia mitä heidän olisi pitänyt kyetä oivaltamaan se minkä heitä kritisoineet tyypit todistivat matemaattisesti.

        Eli että aine koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

        Taitaa joitakin pelottaa ajatus siitä että oma laajeneva keho koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan?!?

        🤔

        " ... Taitaa joitakin pelottaa ajatus siitä että oma laajeneva keho koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan?!?"

        Tietävät että tuo räjähtävä työntävä voima on pierua. Ei sitä asianomainen yleensä niin pelkää kuin ympäristö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " ... Taitaa joitakin pelottaa ajatus siitä että oma laajeneva keho koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan?!?"

        Tietävät että tuo räjähtävä työntävä voima on pierua. Ei sitä asianomainen yleensä niin pelkää kuin ympäristö.

        Kaikki valuu aina "myötämäkeen", avaruudessakin.


    • Anonyymi

      Supermassiiviset kohteet eivät ainakaan laajene.

      • Anonyymi

        Näin syntyy avaruudessa laajeneva elektroni laajenevasta pimeästä energiasta.

        https://youtu.be/QboDTgped1E

        Löytyykö videota jossa avaruus laajenee?

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin syntyy avaruudessa laajeneva elektroni laajenevasta pimeästä energiasta.

        https://youtu.be/QboDTgped1E

        Löytyykö videota jossa avaruus laajenee?

        🤔

        Ei jatkoon. Elektroni ei ole supermassiivinen tai edes massiivinen kohde. Supermassiiviset kohteet ovat muuta kuin Disney Studion tekemiä animaatioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei jatkoon. Elektroni ei ole supermassiivinen tai edes massiivinen kohde. Supermassiiviset kohteet ovat muuta kuin Disney Studion tekemiä animaatioita.

        Opettelehan lukemaan.

        Kyseiset laajenevat kohteet syntyvät samalla periaatteella.

        Joten eipä se elektroni ole supermassiivinen kohde.

        Tarvitaan hiukka pikkuisen massiivisempi ja tiheämpi kohde, kuin laajeneva atomin ydin, jotta siitä ulos työntyvästä laajenevasta työntävästä voimasta syntyy uusi laajeneva supermassiivinen kohde.

        Laajeneva supermassiivinen kohde josta ulos työntyvästä laajenevasta pimeästä aineesta syntyy satoja miljardeja laajenevia tähtiä.

        Joten hiukka enemmän massaa hiukka tiheämmin pittää olla siinä kohteessa joka säteilee laajenevaa työntävää voimaa jolla on laajenevien galaksien luonne

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettelehan lukemaan.

        Kyseiset laajenevat kohteet syntyvät samalla periaatteella.

        Joten eipä se elektroni ole supermassiivinen kohde.

        Tarvitaan hiukka pikkuisen massiivisempi ja tiheämpi kohde, kuin laajeneva atomin ydin, jotta siitä ulos työntyvästä laajenevasta työntävästä voimasta syntyy uusi laajeneva supermassiivinen kohde.

        Laajeneva supermassiivinen kohde josta ulos työntyvästä laajenevasta pimeästä aineesta syntyy satoja miljardeja laajenevia tähtiä.

        Joten hiukka enemmän massaa hiukka tiheämmin pittää olla siinä kohteessa joka säteilee laajenevaa työntävää voimaa jolla on laajenevien galaksien luonne

        🤔

        Kertoisitko saman suomeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettelehan lukemaan.

        Kyseiset laajenevat kohteet syntyvät samalla periaatteella.

        Joten eipä se elektroni ole supermassiivinen kohde.

        Tarvitaan hiukka pikkuisen massiivisempi ja tiheämpi kohde, kuin laajeneva atomin ydin, jotta siitä ulos työntyvästä laajenevasta työntävästä voimasta syntyy uusi laajeneva supermassiivinen kohde.

        Laajeneva supermassiivinen kohde josta ulos työntyvästä laajenevasta pimeästä aineesta syntyy satoja miljardeja laajenevia tähtiä.

        Joten hiukka enemmän massaa hiukka tiheämmin pittää olla siinä kohteessa joka säteilee laajenevaa työntävää voimaa jolla on laajenevien galaksien luonne

        🤔

        Esitä matemaattinen malli joka todistaa tuollaisen Savorisen kaltaisen fysiikan olevan mahdollinen.

        Elektroni vaikuttaa nykytietämyksen mukaan heikkovoimalla ja supermassiiviset hiukkaset vaikuttavat painovoimalla ja pimeällä energialla muiden "hiukkasten" kanssa energiakvantteja vaihtaen. Tästä on tietenkin vielä pitkä matka siihen mikä selittää Avaruuden suurimassaiset energia keskittymät.

        Ei tule valmista vieläkään vaikka piti tulla jo 1970-luvulla.


    • Anonyymi

      Näin syntyy avaruudessa laajeneva supermassiivinen kohde laajenevasta pimeästä työntävästä voimasta ilman sidosvoimia ja ilman vetävää voimaa.

      Lopputuloksena toki edelleen meille laajenevasta pimeästä aineesta koostuva laajeneva supermassiivinen kohde josta työntyy ulos laajenevaa pimeää ainetta josta syntyy samalla periaatteella laajenevia tähtiä.

      https://youtu.be/QboDTgped1E

      Löytyykö videota jossa avaruus laajenee?

      🤔

      • Anonyymi

        "Löytyykö videota jossa avaruus laajenee?"

        Löytyykö sinusta videota, jossa et olisi idiootti? 🤔


      • Anonyymi

        Meinaatko, että se ymmärtäisi tuon? Eihän se ymmärrä suomeakaan. 🤣🤣🤣

        Se poimii tosta sanan sieltä ja sanan tuolta ja lopputuloksena On Silkkaa Paskaa. 😂


      • Anonyymi

        Ok, eli millei?

        Kerro omin sanoin .

        Yhdessä kohtaa tyyppi kuvailee avaruuden venymistä työntäen käsiään pois päin toisistansa.

        Virheellinen tapa kuvata avaruuden laajenemista koska alkuräjähdysteorian mukaan avaruus ei laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

        Avaruudessa laajenevan tihentymän laajenemista sen sijaan niin voi kuvailla. Siis työntämällä käsiä avaruudessa pois päin toisistansa.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok, eli millei?

        Kerro omin sanoin .

        Yhdessä kohtaa tyyppi kuvailee avaruuden venymistä työntäen käsiään pois päin toisistansa.

        Virheellinen tapa kuvata avaruuden laajenemista koska alkuräjähdysteorian mukaan avaruus ei laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

        Avaruudessa laajenevan tihentymän laajenemista sen sijaan niin voi kuvailla. Siis työntämällä käsiä avaruudessa pois päin toisistansa.

        🤔

        Et siis ymmärtänyt sanaakaan siitä? Olipa yllättävää! 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Ei huono.

      Ei paha.

      Ei yhtään huono.

    • Mistä tuo kaikki energia tulee?

      • Anonyymi

        Oiva kysymys, mutta vastausta on jo spämmätty laajalti tältä palstalta aina vauvafoorumeihin ja tiedetuubeihin asti ja vilahtelee se alkuperä esiin tässäkin keskustelussa. (vrt. "toki edelleen meille tuntemattomasta pimeästä aineesta koostuva laajeneva supermassiivinen kohde josta työntyy ulos..." jne.)

        Vähemmän käsiteltyä lienee se, mistä halvatusta se työntyvä energia tietää mihin suuntaan milloinkin pitää työntää että laajenevat kohteet säilyttävät esimerkiksi a) pyörimismomenttinsa ja b) jatkavat ainakin näennäisesti aivan kiertoratamekaniikan mukaan laskettavilla radoilla ja etäisyyksillä toisistaan. Aika jännää etteivät galaksit planeettajärjestelmineen ole jo kasvaneet yhteen klimppiin, kun kaikki paitsi avaruus niin laajenee. :) // ADHOC lienee edelleen se "onhan avaruudessa tilaa".

        Jos planeetta kasvaa huomattavasti kokoa, niin kuvittelisi ainakin ilmaston vyöhykkeisyyden lisääntyvän. No kait ne milloin vasta- ja milloin myötäpalloon kiertymiset hoitavat tuonkin pikkuseikan. Hyvin kehittynyttä jumaliin verrattavaa ohjausmekanismia ja ankaraa kierrätystä se vaan vaatii. Heh.


      • Anonyymi

        Näin se työntyy.

        Kaiken taustan erittäin erittän nopealla energialla / työntävällå voimalla iso rooli.

        https://youtu.be/bmOsvgracbc

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oiva kysymys, mutta vastausta on jo spämmätty laajalti tältä palstalta aina vauvafoorumeihin ja tiedetuubeihin asti ja vilahtelee se alkuperä esiin tässäkin keskustelussa. (vrt. "toki edelleen meille tuntemattomasta pimeästä aineesta koostuva laajeneva supermassiivinen kohde josta työntyy ulos..." jne.)

        Vähemmän käsiteltyä lienee se, mistä halvatusta se työntyvä energia tietää mihin suuntaan milloinkin pitää työntää että laajenevat kohteet säilyttävät esimerkiksi a) pyörimismomenttinsa ja b) jatkavat ainakin näennäisesti aivan kiertoratamekaniikan mukaan laskettavilla radoilla ja etäisyyksillä toisistaan. Aika jännää etteivät galaksit planeettajärjestelmineen ole jo kasvaneet yhteen klimppiin, kun kaikki paitsi avaruus niin laajenee. :) // ADHOC lienee edelleen se "onhan avaruudessa tilaa".

        Jos planeetta kasvaa huomattavasti kokoa, niin kuvittelisi ainakin ilmaston vyöhykkeisyyden lisääntyvän. No kait ne milloin vasta- ja milloin myötäpalloon kiertymiset hoitavat tuonkin pikkuseikan. Hyvin kehittynyttä jumaliin verrattavaa ohjausmekanismia ja ankaraa kierrätystä se vaan vaatii. Heh.

        Aikoinaan kun maakeskiseen malliin uskoville kerrottiin että Maapallo liikkuu Auringon ympäri, niin tyypit keksivät vastaavia selityksiä sille minkä takia Maapallo ei voisi liikkua avaruudessa niin nopeasti.

        Olivat sata varmoja siitä että Aurinkokeskinen malli ei voi pitää paikkaansa ja että Kopernikus, Galileo Galilei ja ym. olivat hulluja.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oiva kysymys, mutta vastausta on jo spämmätty laajalti tältä palstalta aina vauvafoorumeihin ja tiedetuubeihin asti ja vilahtelee se alkuperä esiin tässäkin keskustelussa. (vrt. "toki edelleen meille tuntemattomasta pimeästä aineesta koostuva laajeneva supermassiivinen kohde josta työntyy ulos..." jne.)

        Vähemmän käsiteltyä lienee se, mistä halvatusta se työntyvä energia tietää mihin suuntaan milloinkin pitää työntää että laajenevat kohteet säilyttävät esimerkiksi a) pyörimismomenttinsa ja b) jatkavat ainakin näennäisesti aivan kiertoratamekaniikan mukaan laskettavilla radoilla ja etäisyyksillä toisistaan. Aika jännää etteivät galaksit planeettajärjestelmineen ole jo kasvaneet yhteen klimppiin, kun kaikki paitsi avaruus niin laajenee. :) // ADHOC lienee edelleen se "onhan avaruudessa tilaa".

        Jos planeetta kasvaa huomattavasti kokoa, niin kuvittelisi ainakin ilmaston vyöhykkeisyyden lisääntyvän. No kait ne milloin vasta- ja milloin myötäpalloon kiertymiset hoitavat tuonkin pikkuseikan. Hyvin kehittynyttä jumaliin verrattavaa ohjausmekanismia ja ankaraa kierrätystä se vaan vaatii. Heh.

        Jos jotenkin jotenkin laajeneva avaruus oikeasti laajenee jotenkin jotenkin, niin luulisi että laajenevan avaruuden olemassaoloon uskovat jotenkin jotenkin osaisivat kuvailla tämän jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden jotenkin jotenkin laajenemista.

        Edes jotenkin jotenkin.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos jotenkin jotenkin laajeneva avaruus oikeasti laajenee jotenkin jotenkin, niin luulisi että laajenevan avaruuden olemassaoloon uskovat jotenkin jotenkin osaisivat kuvailla tämän jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden jotenkin jotenkin laajenemista.

        Edes jotenkin jotenkin.

        🤔

        Jos sinulla jotenkin olisi jonkinlaisia edellytyksiä edes jonkun asian jonkinlaiseen ymmärtämiseen, olisi se ainakin jollain tavalla jokseekin Kuopijjon suurin ihme, tai jotain jokseekin jollain tavalla siihen rinnastettava asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikoinaan kun maakeskiseen malliin uskoville kerrottiin että Maapallo liikkuu Auringon ympäri, niin tyypit keksivät vastaavia selityksiä sille minkä takia Maapallo ei voisi liikkua avaruudessa niin nopeasti.

        Olivat sata varmoja siitä että Aurinkokeskinen malli ei voi pitää paikkaansa ja että Kopernikus, Galileo Galilei ja ym. olivat hulluja.

        🤔

        Jep, eli Kuopijjosta tulee seuraava Tanskan suurruhtinas ja Usan kuningas!


      • Anonyymi

        Se on ollut äärettömässä 3 D avaruudessa aina ja sitä työntyy avaruudessa joka suunnasta joka suuntaan.

        Jos avaruus muka laajenee, niin mistä sitä tulee lisää?

        Missä se ylimääräinen avaruus liikkuu?

        Työntyykö sitä jo olemassa olevan avaruuden sisälle?

        Syrjäyttääkö se jo olemassa olevaa avaruutta jotenkin jonnekin ja jos, niin miten ja minne?

        Jos ei, niin miten se laajeneva avaruus sitten laajenee?

        Mitä sille tapahtuu kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa?

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on ollut äärettömässä 3 D avaruudessa aina ja sitä työntyy avaruudessa joka suunnasta joka suuntaan.

        Jos avaruus muka laajenee, niin mistä sitä tulee lisää?

        Missä se ylimääräinen avaruus liikkuu?

        Työntyykö sitä jo olemassa olevan avaruuden sisälle?

        Syrjäyttääkö se jo olemassa olevaa avaruutta jotenkin jonnekin ja jos, niin miten ja minne?

        Jos ei, niin miten se laajeneva avaruus sitten laajenee?

        Mitä sille tapahtuu kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa?

        🤔

        Saisiko tuon saman suomeksi, sekä ilman käsien heiluttelua ja ääneen höpisemistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikoinaan kun maakeskiseen malliin uskoville kerrottiin että Maapallo liikkuu Auringon ympäri, niin tyypit keksivät vastaavia selityksiä sille minkä takia Maapallo ei voisi liikkua avaruudessa niin nopeasti.

        Olivat sata varmoja siitä että Aurinkokeskinen malli ei voi pitää paikkaansa ja että Kopernikus, Galileo Galilei ja ym. olivat hulluja.

        🤔

        Kirjoitit:

        "Aikoinaan kun maakeskiseen malliin uskoville kerrottiin että Maapallo liikkuu Auringon ympäri, niin tyypit keksivät vastaavia selityksiä sille minkä takia Maapallo ei voisi liikkua avaruudessa niin nopeasti.

        Olivat sata varmoja siitä että Aurinkokeskinen malli ei voi pitää paikkaansa ja että Kopernikus, Galileo Galilei ja ym. olivat hulluja."

        Nykyään siitä ei enää juuri kiistellä. Mutta Savorisen yhä sitkeästi puoltama käsitys, että avaruus ei laajene, alkaa nykytiedon valossa olla jo yhtä vanhentunut kuin konsanaan maakeskeinen malli.
        Niinpä tapahtuu samaan tapaan kuin silloinkin:
        Kun laajenemattoman avaruuden malliin uskoville (esimerkiksi Savoriselle) kerrotaan että avaruus laajenee, niin tyypit keksivät selityksiä sille minkä takia avaruus ei voisi laajeta niin nopeasti, tai ylipäänsä ollenkaan.

        Ovat sata varmoja siitä että laajenevan avaruuden malli ei voi pitää paikkaansa ja että Lemaître, Syksy Räsänen, Enqvist ja ym. ovat hulluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on ollut äärettömässä 3 D avaruudessa aina ja sitä työntyy avaruudessa joka suunnasta joka suuntaan.

        Jos avaruus muka laajenee, niin mistä sitä tulee lisää?

        Missä se ylimääräinen avaruus liikkuu?

        Työntyykö sitä jo olemassa olevan avaruuden sisälle?

        Syrjäyttääkö se jo olemassa olevaa avaruutta jotenkin jonnekin ja jos, niin miten ja minne?

        Jos ei, niin miten se laajeneva avaruus sitten laajenee?

        Mitä sille tapahtuu kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa?

        🤔

        "Mitä sille (avaruudelle) tapahtuu kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa? "

        Kysymyksesi sisälsi itsessään jo vastauksen. Avaruudelle tapahtuu juuri sitä, mitä itse sanoit: sen metrinen koordinaatisto kasvaa. Toisin sanoen se laajenee, eli siinä olevat galaksijoukot etääntyvät toisistaan.

        Voithan tietysti väittää, että niin ei tapahdukaan, jos olet päätynyt sellaiseen käsitykseen.. Sitä voit halutessasi toistaa vaikka kuinka monta kertaa (vaikka tätä palstaa seuranneet kyllä tietävät jo ennestään, että se on käsityksesi.) Sen sijaan jos kysyt, mitä sille nykyisen käsityksen mukaan tapahtuu, vastaus on tuossa edellä. Sen pitäisi riittää vastaukseksi. Sitä kysymystä on siis turha enää toistaa, varsinkaan kun vastaus sisältyi jo kysymykseesi. Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta kun kysyit sitä ja siihen vastattiin.

        Itse asiassahan avaruus laajenee jopa osp-mallisikin mukaan, vaikka kiistätkin asiat. Sen mukaanhan eivät ainoastaan "tihentymät" laajene, vaan myös niiden väliset etäisyydet kasvavat samassa suhteessa. Toisin sanoen avaruus, tai ainakin niiden välissä oleva avaruuden osa laajenee etäisyyksien kasvun seurauksena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mitä sille (avaruudelle) tapahtuu kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa? "

        Kysymyksesi sisälsi itsessään jo vastauksen. Avaruudelle tapahtuu juuri sitä, mitä itse sanoit: sen metrinen koordinaatisto kasvaa. Toisin sanoen se laajenee, eli siinä olevat galaksijoukot etääntyvät toisistaan.

        Voithan tietysti väittää, että niin ei tapahdukaan, jos olet päätynyt sellaiseen käsitykseen.. Sitä voit halutessasi toistaa vaikka kuinka monta kertaa (vaikka tätä palstaa seuranneet kyllä tietävät jo ennestään, että se on käsityksesi.) Sen sijaan jos kysyt, mitä sille nykyisen käsityksen mukaan tapahtuu, vastaus on tuossa edellä. Sen pitäisi riittää vastaukseksi. Sitä kysymystä on siis turha enää toistaa, varsinkaan kun vastaus sisältyi jo kysymykseesi. Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta kun kysyit sitä ja siihen vastattiin.

        Itse asiassahan avaruus laajenee jopa osp-mallisikin mukaan, vaikka kiistätkin asiat. Sen mukaanhan eivät ainoastaan "tihentymät" laajene, vaan myös niiden väliset etäisyydet kasvavat samassa suhteessa. Toisin sanoen avaruus, tai ainakin niiden välissä oleva avaruuden osa laajenee etäisyyksien kasvun seurauksena.

        Sisältä ulos päin syntyneet laajenevat galaksit työntyvät pois päin toisistansa äärettömässä 3 D avaruudessa joka itsessään on ei yhtään mitään ja ei sen takia voi muuttua millään tavalla.

        Eikä sen siis tarvitse laajentua.

        Laajenevar galaksit siis TYÖNTÄVÄT toisiansa pois päin toisistansa kierrättäessään keskenään laajenevaa työntävää voimaa.

        Tuon kierrätyksen hoitavat laajenevissa atomien ytimissä olevat erilliset laajenevat tihentymät joista työntyy joka suuntaan laajenevaa työntävää voimaa.

        Too much for you?!?

        🤔

        Kuvailehan sitä laajenevan avaruuden laajenemista omin sanoin.

        Liikkuuko silloin jotkun jossakin ja jos, niin mitkä ja missä?

        Ilmeisesti laajenevan avaruuden sisälle ei työnny lisää avaruutta, mutta jotenkin jotenkin se kuitenkin laajenee eli jotenkin jotenkin sen metrinen koordinastisto kasvaa?!?

        Miten?

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sisältä ulos päin syntyneet laajenevat galaksit työntyvät pois päin toisistansa äärettömässä 3 D avaruudessa joka itsessään on ei yhtään mitään ja ei sen takia voi muuttua millään tavalla.

        Eikä sen siis tarvitse laajentua.

        Laajenevar galaksit siis TYÖNTÄVÄT toisiansa pois päin toisistansa kierrättäessään keskenään laajenevaa työntävää voimaa.

        Tuon kierrätyksen hoitavat laajenevissa atomien ytimissä olevat erilliset laajenevat tihentymät joista työntyy joka suuntaan laajenevaa työntävää voimaa.

        Too much for you?!?

        🤔

        Kuvailehan sitä laajenevan avaruuden laajenemista omin sanoin.

        Liikkuuko silloin jotkun jossakin ja jos, niin mitkä ja missä?

        Ilmeisesti laajenevan avaruuden sisälle ei työnny lisää avaruutta, mutta jotenkin jotenkin se kuitenkin laajenee eli jotenkin jotenkin sen metrinen koordinastisto kasvaa?!?

        Miten?

        🤔

        "Too much for you?!?"
        Not even enough.

        "Kuvailehan sitä laajenevan avaruuden laajenemista omin sanoin."
        Ok, lineaarista homogeenista laajenemista.

        "Liikkuuko silloin jotkun jossakin ja jos, niin mitkä ja missä?"
        Ei välttämättä liiku mikään missään.

        "Ilmeisesti laajenevan avaruuden sisälle ei työnny lisää avaruutta, mutta jotenkin jotenkin se kuitenkin laajenee eli jotenkin jotenkin sen metrinen koordinastisto kasvaa?!?"
        Sen metrinen koordinaatisto kasvaa. 🤗

        "Miten?"

        Lineaarisesti ja homogeenisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Too much for you?!?"
        Not even enough.

        "Kuvailehan sitä laajenevan avaruuden laajenemista omin sanoin."
        Ok, lineaarista homogeenista laajenemista.

        "Liikkuuko silloin jotkun jossakin ja jos, niin mitkä ja missä?"
        Ei välttämättä liiku mikään missään.

        "Ilmeisesti laajenevan avaruuden sisälle ei työnny lisää avaruutta, mutta jotenkin jotenkin se kuitenkin laajenee eli jotenkin jotenkin sen metrinen koordinastisto kasvaa?!?"
        Sen metrinen koordinaatisto kasvaa. 🤗

        "Miten?"

        Lineaarisesti ja homogeenisesti.

        Jumala loi maailmankaikkeuden.

        Miten?

        Siten että maailmankaikkeus syntyi.

        Aha

        🤔

        Laajeneva avaruus laajenee.

        Miten?

        Siten että sitä syntyy lisää.

        Aha.

        🤔

        Tässäkö on se tieteellinen selitys?!?

        🤔


    • Anonyymi

      Eskonpää räjähtää.

    • Anonyymi

      Eskonkin olisi ollut viisaampaa keskittyä makrokosmoksen sijaan mikrokosmokseen solubiologiaan ja kantasoluihin. Ei myöskään ole järkevää lukea hyllymetreittäin MUIDEN tutkimustuloksia, vaan innovoida ja tutkia itse. Einsteinin matematiikan ymmärtäminen ei riitä, sillä tietääkseni valon nopeutta nopeampia ilmiöitä on. Jos avaruudesta löytyy meitä kehittyneempiä sivilisaatioita, niin niiden ns. avaruusalukset ovat todennäköisesti vauhdikkaita.
      luonnontieteilijä

      • Anonyymi

        Anonyymi (luonnontieteilijä) kirjoitti 14.4..2020 klo.16:17 mm: "Eskonkin olisi ollut viisaampaa keskittyä makrokosmoksen sijaan mikrokosmokseen solubiologiaan ja kantasoluihin."

        Miksi noin ?

        "Ei myöskään ole järkevää lukea hyllymetreittäin MUIDEN tutkimustuloksia, vaan innovoida ja tutkia itse."

        Tarkoitatko mahdollisesti että olisi olemassa lukemista tehokkaampi tapa saada selkoa "MUIDEN" tutkimustuloksista? (Niistä kun on oltava jsm. selvillä mm. omien tutkimusten rationaalisen suunnittelun, mahdollisten julkaisujen tason, ajantasaisuuden, yms. takia.)

        "Einsteinin matematiikan ymmärtäminen ei riitä, sillä tietääkseni valon nopeutta nopeampia ilmiöitä on."

        "Einsteinin matematiikka" ei millään tavoin estä valoa nopeampien ilmiöiden olemassaoloa, mutta lienet aivan oikeassa siinä ettei se riitä.

        "Jos avaruudesta löytyy meitä kehittyneempiä sivilisaatioita, niin niiden ns. avaruusalukset ovat todennäköisesti vauhdikkaita."

        Mihin täsmälleen ottaen perustat käsityksesi meistä kehittyneempien sivilisaatioiden avaruusalusten vauhdikkuudesta ja vieläpä vauhdikkuuden todennäköisyydestä? Pidätkö kenties itsestään selvänä että meitä kehittyneemmillä sivilisaatioilla välttämättä _on_ ns. avaruusaluksia?
        Entä mitä tarkoitat vauhdikkuudella tässä ao. kontekstissa?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tarkoitit tuolla varmasti sitä pääsi sisäistä avaruutta? Sitä, jota nykylääketiede ei pysty tutkimaan millään tavalla?


      • Anonyymi

        "https://phys.org/news/2020-04-cosmic-tempest-astronomers-energetic-outflow.html

        Avaruudessa laajenevat galaksit syntyvät sisältä ulos päin."

        Eli silloin(kin) kun kvasaari sinkoaa galaksista ulos jotain 0.13 kertaisella valonnopeudella, niin galaksi kasvaa sisältä ulospäin, niinkö?

        (Ei se suihku siihen galaksiin jää, kukaties seuraavaan tai sitä seuraavaan jne, muttei siihen mistä se lähtee tuollaista haipakkaa. Tempaa hyvinkin mahdollisesti jotain tielleen osuvaa vielä mukaansa. Jos se sitten jolloinkin kasvattaa jotakin muuta kuin lähtögalaksiaan, niin se galaksi taas kasvaa ulkoa tulleesta kamppeesta kuten yleensäkin on enimmäkseen oletettu)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "https://phys.org/news/2020-04-cosmic-tempest-astronomers-energetic-outflow.html

        Avaruudessa laajenevat galaksit syntyvät sisältä ulos päin."

        Eli silloin(kin) kun kvasaari sinkoaa galaksista ulos jotain 0.13 kertaisella valonnopeudella, niin galaksi kasvaa sisältä ulospäin, niinkö?

        (Ei se suihku siihen galaksiin jää, kukaties seuraavaan tai sitä seuraavaan jne, muttei siihen mistä se lähtee tuollaista haipakkaa. Tempaa hyvinkin mahdollisesti jotain tielleen osuvaa vielä mukaansa. Jos se sitten jolloinkin kasvattaa jotakin muuta kuin lähtögalaksiaan, niin se galaksi taas kasvaa ulkoa tulleesta kamppeesta kuten yleensäkin on enimmäkseen oletettu)

        Kun kaksi avaruudessa laajenevaa supermassiivista kohdetta kohtaa toisensa, niistä ulos työntyvät laajenevan pimeän aineen laajenevat tihentymät kohtaavat toisiansa tiheästi ziljoonittain ja vuorovaikutuksen takia niiden laajeneminen kiihtyy räjähdyksenomaiseksi ja silloin syntyy paljon uusia lasjenevia tähtiä ilman vetäviä voimia.

        Kerro jotakin oleellista vetävistä voimista.

        Vetävät voimat ovat ihnisten hatustaan tempaisemia jumalia joita ei ole olemassa.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "https://phys.org/news/2020-04-cosmic-tempest-astronomers-energetic-outflow.html

        Avaruudessa laajenevat galaksit syntyvät sisältä ulos päin."

        Eli silloin(kin) kun kvasaari sinkoaa galaksista ulos jotain 0.13 kertaisella valonnopeudella, niin galaksi kasvaa sisältä ulospäin, niinkö?

        (Ei se suihku siihen galaksiin jää, kukaties seuraavaan tai sitä seuraavaan jne, muttei siihen mistä se lähtee tuollaista haipakkaa. Tempaa hyvinkin mahdollisesti jotain tielleen osuvaa vielä mukaansa. Jos se sitten jolloinkin kasvattaa jotakin muuta kuin lähtögalaksiaan, niin se galaksi taas kasvaa ulkoa tulleesta kamppeesta kuten yleensäkin on enimmäkseen oletettu)

        Laajenevan tähden syntyminen laajenevasta pimeästä aineesta ilman sidosvoimia ja ilman vetävää voimaa.

        https://youtu.be/QboDTgped1E

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laajenevan tähden syntyminen laajenevasta pimeästä aineesta ilman sidosvoimia ja ilman vetävää voimaa.

        https://youtu.be/QboDTgped1E

        🤔

        Animoitua sammakonkutua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Animoitua sammakonkutua?

        Ei, kun se vaan yritti havainnollistaa mitä olisi tapahtunut jos OSP olisi edes osaltaan totta. Tähdet olis jo aikoja sitten kasvaneet yhteen klimppiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, kun se vaan yritti havainnollistaa mitä olisi tapahtunut jos OSP olisi edes osaltaan totta. Tähdet olis jo aikoja sitten kasvaneet yhteen klimppiin.

        Mitenkäs ne nyt voisi kasvaa yhteen klimppiin lun työntävät koko ajan toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

        On äärimmäisen paljon loogisempaa olettaa että laajenevasta mustasta tähdestä työntyy ulos laajenevaa pimeää työntävää voimaa joka laajenee laajenevan tähden sisällä havaittavaksi laajenevaksi työntäväksi voimaksi jota alkaa törmäilemään laajenevan tähden laajeneviin atomien ytimiin.

        Nyt laajenevan tähden toisen puolen laajeneva aine alkaa laajenemaan paljon voimakkaammin ja sitä työntyy kovalla paineella about kohti laajenevaa mustaa tähteä.

        Ja tuo voimakkaammin laajeneva aine toimii laajenevana polttoaineena joka työntää laajenevaa tähteä pois päin laajenevasta mustasta tähdestä samassa suhteessa kuin aine laajenee.

        Syntyy illuusio jossa mukamas musta aukko vetää jollakin hokkus pokkus vetävällä voimalla tähden ainetta mustaan aukkoon.

        Vaikka kaikki selittyy laajenevaa työntävää voimaa kierrättävillä laajenevilla atomien ytimillä ilman hokkus pokkus voimia.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkäs ne nyt voisi kasvaa yhteen klimppiin lun työntävät koko ajan toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

        On äärimmäisen paljon loogisempaa olettaa että laajenevasta mustasta tähdestä työntyy ulos laajenevaa pimeää työntävää voimaa joka laajenee laajenevan tähden sisällä havaittavaksi laajenevaksi työntäväksi voimaksi jota alkaa törmäilemään laajenevan tähden laajeneviin atomien ytimiin.

        Nyt laajenevan tähden toisen puolen laajeneva aine alkaa laajenemaan paljon voimakkaammin ja sitä työntyy kovalla paineella about kohti laajenevaa mustaa tähteä.

        Ja tuo voimakkaammin laajeneva aine toimii laajenevana polttoaineena joka työntää laajenevaa tähteä pois päin laajenevasta mustasta tähdestä samassa suhteessa kuin aine laajenee.

        Syntyy illuusio jossa mukamas musta aukko vetää jollakin hokkus pokkus vetävällä voimalla tähden ainetta mustaan aukkoon.

        Vaikka kaikki selittyy laajenevaa työntävää voimaa kierrättävillä laajenevilla atomien ytimillä ilman hokkus pokkus voimia.

        🤔

        "Mitenkäs ne nyt voisi kasvaa yhteen klimppiin lun työntävät koko ajan toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat."

        Juuri sillä tavalla kuin sammakonkutuvideo näytti. Se oli hyvä havainnollistus siitä, ei mistään muusta. Et vain tajunnut.

        "Vaikka kaikki selittyy laajenevaa työntävää voimaa kierrättävillä laajenevilla atomien ytimillä ilman hokkus pokkus voimia."

        Laajeneva työntävä kierrättävä voima laajenevilla atomien ytimillä ilman gravitaatiota juuri on sellainen "hokkus pokkus voima". 😃


    • Anonyymi

      Jos lehtitietoihin on uskominen, niin tietääkseni Eskolla on sama ongelma kuin joskus 40 %:lla suomalaisista ja Leenallakin oli. Siksi mikrokosmos, solubiologia ja biokemia. Turun Sirpakin tutkii näitä - tosin ilman innovaatioita. Leenalta jäi kesken mielenkiintoinen arvio aikasiirtymästä ja kivikaudesta. Jos tässä tulee läpimurto, niin hyötytietoja ei pidä antaa luonnontieteilijöitä luonnontieteillä, pyssyillä, uhkaaville sinitakeille, vaan ainoastaan luonnontieteilijöiden ystäville. Eräät taivaan ilmiöt antavat viitteitä aikasiirtymistä.
      Esko on tohtori. Tällöin raja muiden tiedon ja oman tiedon välillä on heiluva. Itse kannatan enemmän omaa tietotuotantoa kuten ehkä yliopistotkin.
      Einsteinin kuuluisa yhtälö on E on mc2 eli energia on massa kertaa valon nopeuden neliö. Yhtälö viittaa siihen, että valon nopeus olisi erittäin tärkeä luonnonvakio. Mahtaakohan näin olla? Mielestäni nopeus voi olla vaikka kuinka suuri, jos vain kiihdytystekniikka esim. rekyylillä tai painovoimalla onnistuu. Taivaalla luotettavat lentäjät ovat havainneet ilmiömäistä kiihtyvyyttä ja nopeutta. Tutkat todistaneet saman. Ihmiskunnan teknikka ei vielä vastaavaan riitä.
      luonnontieteilijä

      • Anonyymi

        Taidat olla yhtä etevä luonnontieteilijä kuin aloittajakin.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe