Oletko huomannut päivän kysymykset ja kuumimmat nostot?

Hei keskustelijat!

Nyt poikkeusaikana Suomi24:n parissa viihtyy yhä useampi. Keskustelu käy päivittäin kuumana varsinkin yhteiskunnallisten, ja tietysti etenkin koronavirukseen liittyvien asioiden osalta. Vallitseva tilanne ei ole myöskään syrjäyttänyt normaalia elämää: keskustelu muista aiheista soljuu entisellään. Tämän hetken TOP3-aihealueet ovatkin Paikkakunnat, Suhteet ja Yhteiskunta.

Olette ehkäpä huomanneet, että tiimissä palstaa selatessamme nostamme sivustolla esiin erityisen ajankohtaisia, suosittuja tai muuten vain kiinnostavia aloituksia. Nostojen avulla suosituimmat ketjut yltävät päivissä reilusti yli kymmenenkin tuhannen silmäparin eteen. Aloituksiin kannattaa siis todella panostaa, ne ovat erinomaisen potentiaalinen mahdollisuus nostaa asioita tapetille ja saada niihin monenlaisia näkökulmia. Myös lähes päivittäin lähettämämme tilaaja-ilmoitukset kuumista keskusteluista tuovat ketjuihin hetkessä tuhansia lukijoita ja usein satoja kommentteja. Tilastojen valossa eniten teitä kävijöitä kiinnostavat ajankohtaisiin uutisiin, ihmissuhteisiin ja myös julkisuuden henkilöihin liittyvät keskustelut.

Huomasitteko jo myös sivustolla kaikille esiin ponnahtavan päivän kysymyksen? Suomi24:ssa käy valtava määrä suomalaisia: mietimmekin, että olisi mielenkiintoista saada tietoa kävijöiden mielipiteistä ja asenteista eri teemoihin liittyen. Tietysti matalalla kynnyksellä ja anonyymisti: päivän kysymysten tuloksia käytämme vain omissa sisällöissämme. Otimme ensimmäiseksi kysymysteemaksi nyt vallitsevan koronakriisin, johon liittyvistä aiheista kysymme kaksi kertaa viikossa kaikilta vierailijoilta. Seurailkaa ihmeessä sometilejämme (Facebook, Instagramja Twitter), julkaisemme niihin tulokset jokaisesta kysymyksesta. Lopuksi koostamme blogikirjoituksen kyselykokonaisuudesta. Tämän postauksen kommenteissa otamme ilomielin vastaan ideoita kysymyksiin, koronateemasta tai jostain muusta – mistä asiasta sinä haluaisit tietää suomalaisten ajatuksia?

Aurinkoa, jaksamista ja hyviä keskusteluita kevääseen teille jokaiselle,

toivottelee Suomi24-tiimi

29

3540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viestien päivämäärät eivät näy enää ainakaan Chromium-selaimella.

      • Anonyymi

        Nyt näkyy taas, kiitos!


    • Anonyymi

      Mikä tarkoitus chatin "sano"-ruudun boldatulla, mustlla raamilla on?
      Jos niillä ei ole teknisesti mitään merkitystä, niin ehkä vanhat ruudut voisi ottaa takaisin käyttöön. Uudistus vaikuttaisi olevan hieman epäonnistunut.

      Muuten vaan peukkuja ja hyvää alkavaa kesäkuuta!

    • Anonyymi

      Kuumasolvattu ja kylmägalvanoituhan menee täydesti läpi.

    • Anonyymi

      Hei.Olen tässä vaan ihmetellyt,miksi minulta on suojaus hävinnyt chat ja treffi chat sivustolta.Kaikissa muissa käyttämissäni sivuissa suojaus on päällä.Eli en uskalla käydä enää edes keskustelemassa toisten kanssa.Onko muilla samaa ongelmaa?

      • Hei! Suomi24 Chat -palvelussa kaikki viestit kulkevat salaamattomina. Tämä kerrotaan myös Suomi24 Chatin etusivulla.


      • Anonyymi

        Käytä kondomia!


    • Anonyymi

      Lopettiko s24 ne ponnahdusikkunoilla tulevat kysymykset?
      Viimeinen muistaakseni oli Katiskavyyhden oikeudenkäynnin uutisointi.
      Olisi kiva jos ne tulisi takaisin, minä ainakin vastasin joka ikiseen.
      Mukavaa syksyn jatkoa:)

      • Terve! Mukava kuulla, että päivän kysymykset olivat mieleesi. Ne olivat kesätauolla, mutta nyt taas menossa mukana. :)


    • Anonyymi

      Teidän tulisi tehdä juttu tyypeistä, jotka esiintyvät jonkun vakiokirjoittajan OIKEALLA nimellään häiriköiden, nolatakseen tämän ja saadakseen kohteellensa vihamiehiä.

      • Anonyymi

        Helppo seurata kuka peittää itselleen epämiellyttäviä viestejä vastaamalla mitä tahansa sopaa useaan muuhun viestiin nostaakseen ne ylös. Surkea foorumi ihmisille joilla ehkä olisi järkevääkin asiaa. Loistava foorumi paskanpuhujille ja kiusaajille.


    • Anonyymi

      Ylläpidon tulisi hyvin tarkasti tutkia ja miettiä, mikä kirjoitus tahi viesti poistetaan.
      ellei tarkoitus ole estää ja salata mitä maailmalla tapahtuu.

      jos näin on sitten eli salaus ja esto on ideanne, hyvää työtä teette kun poistatte, jos ei niin teette huonoa työtä.

      Oletus ja sanonta. jos ja kun me, puolustamme myäs teitä, ja meidät on poistettu, kuka senjälkeen puolustaa teitä!
      eli esim, monet kuvittelet että se mitä he ajavat on hyvä asia.
      mutta en tässä nyt tarkemmin selitä.
      eli he sahaavat oksaa jolla itse istuvat.

      Hyvä olisi että ketjujen aiheen mukaiset ketjut ja viestit tutkitte tarkasti, onko aihetta poistaa.

    • Anonyymi

      Venäläisten valtiojohtoiseen trollaamiseen voisi puuttua hanakammin. Esimerkiksi keskustelussa Nato niitä parveilee runsain joukoin.

    • Anonyymi

      Olen kuullut, että Suomi24-valvonta on joukossa, jossa heistä on muokattu lääketieteen kehityksen nimissä ihmisen ja punaperseapinan, tai ihmisen ja borneonsian alkioista kimeereitä, ihmissikoja,
      ja ihmisapinoita. Tässä haltuunotossa sikaihmisissä, ja apinaihmisissä tuotetut valkosolusiirteet, ja vasta-aineet osoittautuvat tehokkaiksi Covid-19 pandemiassakin

      Viitettä ei voi lisätä koska kimeerit armotta poistavat ksikki vieraskieliset jotta palstat pysyisivät puhtaasta tylsäpäisinä junttiloina ilman globalisaatiota

      • Anonyymi

        Täyttä asiaa (p.skkaa) han heikki nyt taas suolttaa.
        -Mutta hyvä, että ennen haltuun ottoa ,
        Saapi esittää mielipitteensä maailmalle.
        Eto finskij demokrasija.


    • Nostelette typeryyksiä ja poistelette asiakommentteja.

      Säälittävää, todellakin säälittävää.

    • Anonyymi

      Saisiko esimerkkejä niistä mielenkiintoisista keskusteluista, esille kun nousee pelkkää sontaa ja valhetta ??

      • Anonyymi

        Kuin sä nyt niin oot orientoitunnu?
        -Niin, se olikin tämä.,
        Missä ääriliikkeet saa hillua .


    • Anonyymi

      "Nostelette typeryyksiä ja poistelette asiakommentteja.
      Säälittävää, todellakin säälittävää."

      Aivan näin. Suomi24 valvonta haluaa pitää alueen junttien valtakuntana globalisaatiossa. Kerron esimerkin näistä typeryskistä Suomi24-valvonta

      Pari päivää sitten ikäpalstalla joku valitti, että ei saa Lidl -Saksasta tilattu vaikka siellä on halvempaa. Hain germanistina sivun jossa on kerrottu saksaksi mitkä ovat säännöt ja otin sieltä YHDEN lauseen saksaksi ja suomensin sen ja
      alle minuutissa
      pulloperseapinavalvojan tekoäly poisti sääntöjen vastaisena

      Tämä tyyli näillä pelleillä johtaa siihe, että kukaan ei viitsi kirjoitella huolitellumpaa tekstiä kun kaiken maailman älyttömyys nostetaan esiin ja pienikin näiden puoliapinavalvojien sääntöjen vastainen poistetaan vaikka on täyttä asiaa

      Ainakin normaaleille euroopalaisilla kielillä englanti ranska saksa espanja ... kirjoiteut viittaukset pitäisi saada esittää ilman että puoliapinavalvoja puuttuu asiaan

    • Anonyymi

      Huomasin juuri kaikki ketjut joihin olen osallistunut on poistettu Hyvästi p...ka

    • Anonyymi

      Moderaattorin vastineeksi suositetaan sanaa valvoja. Valvojan tehtävänä on valvoa keskustelun sisältöä ja estää asiattomien viestien julkaiseminen; valvoja voi myös poistaa mahdolliselta häiriköltä viestien lähettämiseen tarvittavat oikeudet.

      • Anonyymi

        Kannatan lämpimästi valvojaa niin käytännössä kuin nimenäkin. Tämä valvoja- systeemihän oli joskus toiminnassa ja toimikin paremmin kuin tekoäly. Toki sen valvojan löytäminen ei ole helppoa mutta kannattaisi yrittää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannatan lämpimästi valvojaa niin käytännössä kuin nimenäkin. Tämä valvoja- systeemihän oli joskus toiminnassa ja toimikin paremmin kuin tekoäly. Toki sen valvojan löytäminen ei ole helppoa mutta kannattaisi yrittää!

        Ylläpito voisi ottaa huomattavasti radikaalimmat toimet käyttöön. Eli toistuvien sääntörikkomusten jälkeen, häirikkö pitäisi haastaa oikeuteen. Ensimmäisestä kerrasta tulisi varmaan sakkoja, mutta jos häiriköinti jatkuu, niin sitten oikeudelta voisi pyytää että häirikön palveluntarjoaja määrätään rajoittamaan häirikön nettiliittymä sellaiseksi ettei sieltä pääse enää kuin viranomaisten sivuille.


      • Anonyymi

        JOHTAJA.


    • Anonyymi

      Koko Suomi24 pitäisi poistaa turhana riitojen kylväjänä

    • Anonyymi

      Oulun tauti leviää - onkohan asialla taas kamelikuskit?
      Moktar.Gubta
      12.05.2022 10:25

      https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008808660.html
      Kymmenittäin alaikäisiä heppatyttöjä epäillään joutuneen seksuaalirikoksen uhreiksi naantalilaisella ratsastustallilla. Ratsastustalli pyörittänyt pariskunta on pidätetty.

      Nyt on sitten palstan salapoliisien vuoro penkoa äkkiä esille pidätetyn parikunnan etninen tausta, kansallisuus, uskonto ja ihonväri. Suotavaa olisi, että Kärkkäisen taikapelissä näkyisi myös muutama kameli tai vähintään edes laama. Mutta epäilen suuresti, onko tällainen ylipäätään mahdollista hevostallin yhteydessä. Mongolialainen kameli pärjäisi kyllä Suomen oloissa, kunhan vain rehua riittää.

      Voitte myös porukalla tutkia näkyykö kyseisen tallin hiekkaisella pihalla sandaalien jälkiä. Jokainen vihje on tervetullut.

      Hopi hopi, tutkimaan siitä. Odotan pikaista raportointia.
      Terveisin, Moktar. ;)

      RASISTINEN MAMUJA LOUKKAAVA KIRJOITUS!

    • Anonyymi

      Moktar.Gubta
      19.05.2022 09:23
      UUSI

      Moktar.Gubta kirjoitti:

      "...jotka lähtevät sinne rintamalle..."
      Ulkoministeri Haavisto on 64- vuotias. Hän ei ikänsä vuoksi voi saada komennusta asepalvelukseen tai maanpuolustustehtäviin. Parhaiten hän palvelee isänmaata ministerinä, kuten uutisista olemme nähneet.

      Entä sitten Jussit, huutaa palstaöyhömme pää punaisena. Jussi ei ole ministeri, Jussi ei ole edes hallituspuolueen kansanedustaja. Jussi on vasta hieman yli 50 vuotias, joten reservinupseerina hän olisi rintamakamaa, mutta kun Jussi ei ole upseeri. eikä edes tavallinen mosuri. Jussi on sivari. Ikänsä vuoksi Jussia ei voi määrätä sodan aikana edes vanhainkotiin leipomaan pullaan.

      Jaa, että ne tärkeät yhteiskunnalliset tehtävät Jussin osalta? Eihän niitä ole, eikä niitä koskaan tulekaan, mikäli Suomi pysyy suomenkielisenä valtiona.

      Parhain terveisin, Moktar. ;)

      - 50 vuotias -> 50-vuotias
      Tämäkin piti pikaisesti korjata, sillä wanna-be-kielipoliisimme on sittenkin päässyt liikkeelle. Yöllä on sataa ripsauttanut sen verran, että köntsät olivat pehmenneet ja katkokävely sujuu.

      Wanna-been rollaattorin eturatas on edelleenkin rikki, mutta avuliaat kanssajuopot olivat puuttuvan rattaan tilalle teipanneet tyhjän kaljapullon, joka toimii suksena. Asfaltilla meno on siedettävää, mukulakivellä kaljapullosuksi kilkuttaa ikävästi.

      Kyllä meno nyt maittaa.
      Nauretaan yhdessä. ;)




      laatukirjoittelua ylläpidon sallimana

    • Anonyymi

      Poistakaa Moktar.Gubta kokonaan.
      Trollitilin käyttö mamua teeskennellen ja sääntöjä rikkoen ei ole laillistakaan harjoittamansa kunnianloukkauksien vuoksi.
      Monta eri rekisteröityä tiliään voi poistaa myös.
      Häpeäpilkku suomi24- yhteisössä!
      Myös ylläpito on syytä vaihtaa.

    • Anonyymi

      Viron pääministeristä,
      Jotta kuinka se Kajja nyt voi olla nuin löperö.,
      -Mitenniin?
      Tainnu astua kelliensä päälle.-
      Ja piikkikengällä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe