miten koko elämänsä ajan kiusatun ja syrjityn pitäisi oikeasti toimia

Anonyymi

Niin kertokaapa koska monen mielestä se on nimenomaan ärsyttävää jos joku alkaa puhua omista ongelmista ja ehkä niitä ongelmia kuitenkin on koska olen nykyään tosi masentunut yms en luota kehenkään ja tuntuu että koko elämä on ihan turha. Enkä tarkoita tällä hakea mitään huomiota paskat. On vain aika vaikeeta ajatella mitään hyvää mistään koska kaikki ovat aina kohdelleet kuin ilmaa. Koulussa syrjittiin ja katsottiin ohi vaan. Ei kait mua sitten olekaan. Ehkä olen vain haamu katsomassa miten paska tää maailma nykyään on. Tiedän että tosi moni kokee samanlaista shittiä niin eikö tää oo jo aika yhteiskunnallinenkin ongelma. Ihmiseltä viedään ihmisarvo, niin jääkö mitään ihmisestä enäänjäljelle. Kasa masentunutta paskaa ja kyvytöntä "valitusta", miten muut nyt sitten näkee. Aika julmaa, ja muut vielä hyötyvät tästä koska ajattelevat vain "onneksi en ole hän, onneksi en ole samanlainen luuseri" ja saavat siitä paremmuuden tunnetta. Tekisi mieli vetää turpaan joka ikistä iikkaa. Hallitus ja kaikki ruton kivakoulu systeemit ei auta mitään tässä markkinoilla kun kukaan ei oikeasti tee konkreettisesti mitään. Ollaan niin sokeita ja laiskoja. Opettajien ainoat asiat on se, että kävellään välituntipihalla kivakoululiivi päällä. Se siitä kiusaamisen ehkäisemisestä. Mun ehdotus ois se että kaikki kiusaajat saa lennättää johonkin siperiaan jäätymään kun on niin alhaisia etteivät anna ihmisten olla semmosia kun on.
Mutta joo ois kiva olla positiivinen mutta en vaan voi. Tekisi mieli tappaa joku, vaikka itsensä kohta.

7

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kivakoulu on kyllä melkoista hurskastelua

    • Anonyymi

      On todella valitettavaa, että sinua kohdellaan niin alhaisesti. Ajattele että kaikki on väliaikaista vaan. Käyt koulut loppuun ja pääset työelämään, niin siihen se yleensä loppuu kiusaaminen.
      Toivon hartaasti että sinusta ei ainakaan mitään kouluampujaa tulisi.

      • Anonyymi

        Kiusaaminen harvoin loppuu itsestään. Tarkoitan että kiusaaja kiusaa aina, kohde voi vaihtua. Kiusaaja opettaa myös lapsensa kiusaamaan kasvatustyön ohessa.

        Piilonarsismia näkee vielä vanhemmissakin henkilöissä. Tiedän rouvan joka yli 60v mutta yrittää motivoida muita maalittamaan henkilöä jota ei voi sietää. Itse pysyttelee taustahenkilönä ja nauttii tilanteesta.


    • Kerran kysyt toimintaohjeita, niin tässä sinulle sellainen: koeta analysoida sitä, mistä se kiusaaminen ja syrjiminen on johtunut ja yritä muuttaa niitä asioita elämässäsi. On nimittäin erittäin epätodennäköistä, että ihminen joutuu koko elämänsä syrjityksi ja kiusatuksi aivan sattumalta.

      Se, että sinua kiusataan, on väärin. Sinulla pitäisi myös oikeus olla sellainen kuin haluat, ainakin jos muut ihmiset eivät kärsi siitä. Et voi kuitenkaan pakottaa muita ihmisiä pitämään itsestäsi. Et pysty kuulumaan porukkaan, jos et ole riittävästi sen porukan kaltainen. Se voi tuntua väärältä, mutta näin sosiaaliset suhteet valitettavasti toimii.

      Sitten kun olet päässyt koulusta oman elämäsi ohjaksiin voit koettaa etsiä sen samanhenkisen porukan, jossa voit olla juuri sellainen, kuin haluat. Ennen sitä neuvoni on yksinkertainen: sopeudu.

      • Anonyymi

        Sopeudu=alistu. Hyvä neuvo? Henkinen ja fyysinen väkivalta rinnastetaan. Kannattaa siis antaa samalla mitalla eli lyödä. Niin, tai sitten alistua. Kukin valintansa mukaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sopeudu=alistu. Hyvä neuvo? Henkinen ja fyysinen väkivalta rinnastetaan. Kannattaa siis antaa samalla mitalla eli lyödä. Niin, tai sitten alistua. Kukin valintansa mukaan.

        "Ylpeys käy lankeemuksen edellä."

        Miksi alistuminen olisi automaattisesti huono vaihtoehto? Se todella voi olla se paras vaihtoehto, jos ei ole rahkeita muuhun.

        Väkivalta saattaa lopettaa vittuilun, mutta kavereita sillä harvoin saa. Lyöntiä saattaa myös seurata vastalyönti ja selkäsauna isomman porukan käsissä.

        Sopeudu ja tiedä paikkasi. Ilman noita taitoja elämä voi olla hankalaa, jos ihmisellä ei ole joko poikkeuksellista sosiaalista lahjakkuutta tai sitten rahaa, joiden avulla voi joka kerta päätyä kukkulan kuninkaaksi.


    • Anonyymi

      Kiusaaja on itse onneton jostain syystä, heikko itsetunto yms. Sen ymmärtäminen ei kiusattua auta.
      Lakimies sanoo ettei ketään saa kiusata. Nykisin kiusaaminen on maalittamista ja viharikos, ne ovat rangaistavia tekoja ja kiusaaja voi saada sakkoja tai vankeutta.

      Rohkeasti vain tekemään rikosilmoitus jos puhe ei auta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe