Kattoremontti, Vaskisepät(konkurssi?) & Solarsepät?

Anonyymi

Terve!

Ollaan miettimässä kattoremonttia ja samalla asentaa katolle aurinkopanelit.
Mikä homma näillä firmoilla on kun vähän tekee tutkimusta niin että kyseessä olisi sisaryhtiöt tms? Samaa porukkaa on ainakin hallituksissa??

Ja kuulin että tuo Vaskisepät olisi mennyt konkurssiin mutta ovat taas toiminnassa?

Onko tämä millään tavalla luotettava yritys?
Haluaisimme ehdottomasti konesaumakaton talolle :)

Tuttu mainitsi ainakin että nämä olivat heille tehneet, mutta ei tiennyt mitään konkurssista vaikka oli heihin joku viikko sitten yhteydessä?

16

8014

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voin suositella! Konkurssin kuulemma tekivät mutta toiminta jatkuu. Veljeni perheelle tekivät hyvän katon. Käytiin paikanpäälläkin katsomassa. :)

    • Anonyymi

      Ei tilattu näiltä, aiva törkeän ylihintaisia, ja eivät voi kuitenkaan luvata takuita, ystäväni otti näiltä aikanaan katon 20v takuulla, ja nyt kun on vuotoa, ei ole enää takuunalainen.

    • Anonyymi

      Älä missään nimessä tilaa Vaskisepiltä yhtään mitään ja ehdottamasti laita sanaa eteenpäin ettei kukaan muukaan tilaa. Tekivät vuonna 2020 huijauskonkurssin ja jatkavat toimintaansa kun mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tekivät konkurssin, jotta saivat raukaistua aikaisempien asikkaiden takuut, eli mm. 2019 vuonna tehdyissä katoissa ei ole minkäänlaisia takuita konkurssin jäljiltä. Tekivät konkurssin vaihdetulla nimellä Ölstenin pelti, jotta kuluttaja ei löytäisi googlaamalla heti tietoa konkurssista. Huhuja liikkuu myös siitä, että jättivät vanhojen työntekijöidensä palkat maksamatta.

    • Havahduimme siihen, että huhut Vaskiseppien nykytilasta vellovat valtoimenaan anonyymeillä keskustelupalstoilla. Siksi kerromme tässä kirjoituksessa kaunistelematta ja kauhistelematta miten ja miksi Suomen Vaskisepät Oy osti Vaskiseppä -brändin kesällä 2020.

      Porvoon Vaskisepät oli kahden peltisepän 2001 perustama konesaumakattoja tekevä käsityöfirma. Laadukkaan sepäntyön ja sinnikkään yrittämisen ansiosta Vaskisepät kasvoi valtakunnalliseksi vajaa 10 miljoonaa liikevaihtavaksi yhtiöksi vuoteen 2020 mennessä. Viimeiset toimintavuodet olivat kiireisiä, peltikattoja tehtiin tiiviiseen tahtiin ja kasvutavoitteet olivat kunnianhimoisia. Yksi kerrallaan kasvun eteen otetut liiketoimintariskit laukesivat ja kevään 2020 vastoinkäymiset olivat yksinkertaisesti liikaa. Tuotteet olivat huippuluokkaa, asiakastyytyväisyys erinomainen, mutta maailman myllertäessä kasvavan yhtiön talous yksinkertaisesti petti. Lisärahoitusvaihtoehtoja kartoitettiin, mutta pitkittyneet rahahuolet painoivat myös taistelumielialaa. 

      Koska Vaskisepillä on asiakkaiden keskuudessa vahva maine, sekä kattojen tekeminen mestarillisella tasolla ei tätä 20 vuoden kokemusta haluttu pistää kokonaan multiin.
      Onneksemme meidän työntekijöissä oli myös sitä samaa henkeä. Vanhojen Vaskiseppien työntekijöiden “ydinporukka” oli valmis lähtemään osakkaina mukaan uuteen yritykseen.

      Tällä uudella tekijöiden omistamalla yrityksellä lähdimme neuvottelemaan Vaskiseppien nimestä, brändistä, sekä osasta kalustoa. Pääsimme kaupassa sopimukseen ja Vaskiseppien tarina jatkuu.

      Suurimpina kärsijöinä luonnollisestikin olivat ne vanhat työntekijät joiden palkkaaminen uuteen yhtiöön oli vallitsevassa tilanteessa taloudellisesti mahdotonta. Ja olemme pahoillamme kaikkien niiden puolesta, jotka kärsivät vanhan 2001 perustetun yhtiön hautaamisesta.

      Uudella Suomen Vaskisepät Oy:llä on siis yli 20 vuoden kokemus ja kohta vuosi menestyksekästä y-tunnushistoriaa takana. Joskus puhtaalta pöydältä aloittaminen on ainoa vaihtoehto. Vanhojen Vaskiseppien ongelmat eivät koskaan johtuneet huonosti tehdyistä katoista, ennemminkin aikaisemmin tehtiin liian hyvää laatua liian tehottomasti.

      Kesä 2021 näyttää työntäyteiseltä ja virheistä on opittu. Tämä yritysjärjestely ei ole millään muotoa tavaton tai salainen. Nyt talouden ja kasvun prosessit liikkuvat samaan tahtiin seppien kanssa.

      Tässä lyhyessä kirjoituksessa ei millään ole voitu käsitellä kaikkia asiaan liittyviä yksityiskohtia. Mikäli tämä herättää kysymyksiä, niin älä epäröi soittaa. Lupaamme vastata kiusallisiinkin kysymyksiin suoraselkäisesti.

      Aapo Typpö, toimitusjohtaja
      050 3068 900

      • juupeli86

        Minulla pelkkää positiivista sanottavaa kokemuksistani Vaskisepistä! Jyväskylässä perheeni mökille tehty upea katto.

        Suoraselkäisyys on nykyään harvinaista, sitä tarvitaan yrittämisessä. Kaikenlaista soopaa on toki helppo netissä jauhaa


      • Anonyymi

        Taisit unohtaa että aika monelta keräisitte käsirahoja vaikka selvästi tiesitte jo silloin miten tulee käymään. Teitä ei voi suositella kenellekään sillä olette kepuli pulju kun huijaatte ikäihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisit unohtaa että aika monelta keräisitte käsirahoja vaikka selvästi tiesitte jo silloin miten tulee käymään. Teitä ei voi suositella kenellekään sillä olette kepuli pulju kun huijaatte ikäihmisiä.

        Ei kattohomasta pidä käsirahoja maksaa. Se on merkki ongelmista.


    • Anonyymi

      Pläkkärit oy 👍🏼

    • Anonyymi

      Samoja firmoja, samat ukot taustalla. Listaan voi lisätä Pläkkärit.

      • Anonyymi

        Arvosana F60.8


    • Anonyymi

      Firmoja riittää veijareilla joka lähtöön, osa konkassa, osa selvitystilassa, jollain on liikevaihto sama kuin voitto (mikähän rahanpesulafka sekin on). Välttäkää!

    • Anonyymi

      E, sä olet täys huijari, sun konkurssis ja bändis on kasa paskaa, ja sä et ole oikea rokkari.

    • Anonyymi

      Ei ole luotettava katto vuotaa edelleen vaikka korjasivat

    • Anonyymi

      Aikamoista. Katsotaan katto muualta

    • Anonyymi

      Katto vuotaa edelleen maksetaan tyhjästä kun meni konkurssiin eikä saatu yhteyttä keneenkään

      • Anonyymi

        Soita tolle uudelle toimarille, jos on selkärankaa niin korjaa kuntoon.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe