Seuraavat kunnallisvaalit

Anonyymi

Toivottavasti ihmiset osaavat käyttää järkeään, kun äänestävät seuraavissa kunnallisvaaleissa. Sinne tarvitaan yhteistyökykyisiä, muitakin kuuntelevia eikä vain oman navan tuijottajia.

22

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä ! Pois kaikki vanhat valtuustossa olleet, uusia ehdokkaita äänestämään..Tuo vanha " valtuusto poppoo" tekee kabinetti päätöksiä omiin taskuihin...Äänestän itse uusia valtuusto ehdokkaita.. Kannus alkaa elää taas 👍

    • Anonyymi

      Kyllä ja sellaisia jotka ovat avoimella mielellä ja kuitenkin asioihin omistautuneita. Ei sellaisia, että ajetaan omia etuja tai siskon kummin kaiman asioita. Valitaan vain päteviä, ihmisiä joilla on inhimillisyyttä, joten voidaan heti hylätä tosi monta ehdokasta jo nyt...

    • Anonyymi

      Plääh, kyllä jää väliin nämä tulevatkin kuntavaalit, pelkkää teatteria koko vaalihommat! Kun ei kaupungilla ole rahaa, eikä valtuutetuilla selkärankaa, niin vaihtoehdot on aika vähissä. Oon niin kyllästynyt siihen, että aina ennen vaaleja puolueet ja ehdokkaat lupaavat ” yhdeksää hyvää ja kahdeksaa kaunista”, vaikka tietävät ihan hyvin, ettei vaalilupauksia ole tarkoituskaan pitää. Kun noita tyhjiä lupauksia on kuunnellut tarpeeksi monta vuosikymmentä, niin oppii jättämään politiikan ihan omaan arvoonsa ja keskittyy huolehtimaan vaan omista asioistaan sen kuin parhaiten taitaa. Siinä on aivan tarpeeksi tekemistä.

      • Kuinka ei Kaupungilla rahaa ? 800 000 e ylijäämää...Äänestä Persuja 👍


      • Anonyymi
        Fiksuinmies kirjoitti:

        Kuinka ei Kaupungilla rahaa ? 800 000 e ylijäämää...Äänestä Persuja 👍

        En ainakaan keskustaa, se on 100% varma.


    • Anonyymi

      Se riittää kun SDP saa listansa kasattua, muista kaks viis.

    • Anonyymi

      Rupiaa lehemän tissien kokeilijat vähenehen niin kepun ehokkaita haetahan jo pitkäaikas sairahista ja rauhanyhistykseltä ja jos on molemmisa pääsee varmasti .

      • Anonyymi

        Totta on ! Sairasta Kepulaisuus, mut kokomuus ja sdp..outoja myös.. Perussuomalaiset 👍🇫🇮


    • Anonyymi

      Nykyiset valtuutetut ajaa ilmaisia palveluita itselleen ja kavereille. Ei ihme että maksajat, Keski ikäiset lapsettomat kuntalaiset muuttaa muualle. Ei tuollaista menoa kestä kukaan. Ry:n pitää alkaa huolehtia omistaan myös rahallisella tiellä mikäli niitä lapsia pitää tehdä vaikka ei kykene niitä hoitamaan. Jos kunta varaa palvelua niin maksetaan sen tarpeesta, ei vain käytöstä. Selvitetään lait ennen esityksiä, se on kaupungin etujen ajamista. Vai ääniäkö kalastellaan.

      • Anonyymi

        Vaihtoon koko vanha harmaapää valtuusto..Uusia tilalle Kannus nousuun..Persua äänestänyt.. Keskusta puolue vanha ja kuollut puolue..Maaseutua ajanut alas..


    • Anonyymi

      Persut tunnetaan valittajapuolueena, mitää uutta he eivät ole Kannukseen tuoneet.
      Jatkuvaa valitusta, ei mitään uusia avauksia tai toimenpiteitä parempaan huomiseen.

    • Anonyymi

      Itse äänestän puoluetta, jolla järkevät edustajat. Valitettavasti yksikin idiootti voi pilata koko puolueen, jos hänelle ei saada mitään kuria. Naisia tarvitaan enemmän, heillä harvoin egon pönkitystä.

    • Anonyymi

      Persut vastustivat tuulivoimaa niin, että Kannus menetti verotuloja 450 000 euroa vuodessa. Onneksi valitukset kumottiin ja kaupunki saa hyvät tulot.

      • Anonyymi

        Ei kaikki Persut vastustaneet tuulivoimaa.Kirjoittaja ei nyt ole oikein selvillä asioista. Jos Mutkalammilla maanomistajat haluavat tuulivoimaa naapuriinsa omille mailleen, niin miksi vastustamaan sitä. Kannus ei ole menettänyt Persujen takia kiinteistöverojaanTarkista kirjoittaja kokousten pöytäkirjat.


    • Anonyymi

      Jos ne asuu siellä mihin ne tuli. Eihän kaikki nuorallatanssijat tai vielä kolmekymppisenä kotona asuvat voi kaikkea sisäistää.

    • Anonyymi

      Mihin poistettiin hyvä mielipide tästä sekopäisestä eläkeläiskepuvaltuutetusta joka piti Jussi-kirjoittelua yllä lestinlehden tekstaripalstalla ja joka kiusaa heikompiaan mutta panikoituu kun joku antaa takaisin. Tällä samalla vaimonhakkaajastatus olemassa. Lisäksi suurin osa lesta- haukkumisista on tämän oudon miehen tekeleitä?

      • Anonyymi

        Miksei oma puolue pistä kuriin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei oma puolue pistä kuriin?

        Tajuatteko kepulaiset kuinka noloa tuo teiän julukinen haukkiminen josain Suomi 24 on? Vieläkö te jaksatta kitistä ja ilikkua omia?


    • Anonyymi

      Kyllä henkilö, joka sai valitukset kaksi kertaa pystyyn oli perusuomalaisten kaupunginvaltuutettu. Asia on käsitelty myös hallinto-oikeudessa, joten on kaikkien tiedossa. Myös muut perussuomalaisten valtuutetut ovat myöhemmin valittaneet tuulivoimasta, mutta eivät vieneet asiaa oikeuteen kuten tuo aiempi tapaus.

    • Anonyymi

      Kannus menetti Persun valitusten johdosta kolmen vuoden aikana lähes 1,5 M€, kun kuulemma valot haittaa yöllä nukkumista. Että näin !

    • Anonyymi

      Puheenjohtajat vaihtoon. Ajavat vain omia etuja.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe