Rakkaat ID.3 1st -testikuljettajamme - on ilon päivä

Anonyymi

Hyvät ID.3 1st -kuljettajamme,
Iloisia uutisia!
Olemme juuri saaneet valmistajalta seuraavan ohjelmistopaketin, jolla pystytään mm. laajalti korjaamaan erinäisiä häiriöitä, mukaan lukien mm. 12V akkuun liittyviä ongelmia. Ohjelmistopaketti saadaan jakeluun merkkihuoltoihimme heti ensi viikon alussa.
Tällä ohjelmistoversiolla on ensisijaisesti tarkoitus ratkaista osassa autoissa esiintyviä toimintahäiriöitä, mutta se tuo mukanaan myös muutamia kaivattuja toimintoja autoon, kuten mm. App Connectin ja 1st Max-versiossa AR HUD -toiminnon. Tämä päivitys ei kuitenkaan pidä sisällään kaikkia luvattuja toimintoja (mm. mahdollisuutta langattomiin ohjelmistopäivityksiin = OTA), jotka sisältävä päivitys julkaistaan vuoden 2021 ensimmäisen kvartaalin aikana. Suosittelemme näin ollen tekemään päivityksen tuolloin, jos auto tällä hetkellä toimii normaalisti, jotta vältytte useammalta korjaamokäynniltä ja saatte kerralla kaikki toiminnot aktiiviseksi.
Lähetämme alkuviikosta vielä kaikille ID.3 -kuljettajille sähköposti-ilmoituksen ensimmäisen kvartaalin päivitykseen liittyen. Lisätietoa asiasta saat myös omalta jälleenmyyjältäsi.
Volkswagen Suomi

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olemme juuri saaneet valmistajalta seuraavan ohjelmistopaketin, jolla pystytään mm. laajalti korjaamaan erinäisiä häiriöitä, mukaan lukien mm. 12V akkuun liittyviä ongelmia. Ohjelmistopaketti saadaan jakeluun merkkihuoltoihimme heti ensi viikon alussa.

      Tällä ohjelmistoversiolla on ensisijaisesti tarkoitus ratkaista osassa autoissa esiintyviä toimintahäiriöitä

    • Anonyymi

      Latausluukku jäätyy kiinni, kun lämpötila sahaa pikkupakkasen ja vesisateen väliä. Ootteko tehneet jotain ratkaisuja?

      • Anonyymi

        "Muovipussiin tms. lämmintä vettä ja sen kanssa lämmittää luukkua niin aukeaa tai lämpimään parkkihalliin sulamaan."

        Kehitys kehittyy...VW ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Muovipussiin tms. lämmintä vettä ja sen kanssa lämmittää luukkua niin aukeaa tai lämpimään parkkihalliin sulamaan."

        Kehitys kehittyy...VW ei.

        Teslassa on latausluukun lämmitin. Miksi VW ei kopioinut myös tätä?


    • Anonyymi

      Uudessa ID.3 esitteessä on lopussa pienellä präntättynä

      ”Tässä esitteessä kuvatuissa koristekalvoissa saattaa näkyä kulumis- ja vanhenemisjälkiä jo 1–3 vuoden jälkeen, varsinkin jos ne altistuvat kuumalle auringonpaisteelle. Erityisen kuumassa ilmanalassa jälkiä saattaa näkyä ja yhden vuoden jälkeen. Jos koristeteipit ovat pidempään autossa, koristeteipeillä peitettyjen ja peittämättömien alueiden välille voi syntyä ulkonäöllisiä eroja auton maalipintaan.”

    • Anonyymi

      "Minulla oli jo tilattu aika huoltoon tuon akkuongelman takia, mutta kun auto toimii noinkin ja päivitys on tulossa, niin ajattelin että selviän yhdellä käynnillä - ehkä!!
      Auto oli nimittäin edellisviikolla huollossa, jolloin siihen tuli uusi "Käyttis" 0570 ja tuoreempi Navi-ohjelma 29.10.
      Uusi käyttis poisti aiemmat TravAss ja ADD-virheet.
      Navi on edelleen ihan ihme homma, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että vika on tietokannassa ei autossa. Esim se väittää samalla kadulla toisella puolen 30 ja toisella puolen 50km/h.Eri suuntiin ajaessa siis - en ole hirvinnyt kokeilla ajaa vasenta puolta jotta näkisi mitä se suosittelee rajoitukseksi."

      • Anonyymi

        Mulla on ollut tuo uudempi softa nyt kolme viikkoa ja kertaalleen on tuo travel assari myös tämän 0570:n kanssa mennyt jumiin. Siis ihan samalla tavalla kuin ennen päivitystäkin.


    • Anonyymi

      Tekstissä on paljon sellaista asiaa, josta tavallinen pulliainen ei enää ymmärrä lukemaansa, ihan kuin Kelan tekstiä, olisipa joku joka sanoisi mitä nämä ongelmat vaikuttaa autolla ajoon.

    • Anonyymi

      Kunnon sontaa!

      • Anonyymi

        Sitä se ID.3 on, myytiin valmiin auton hinnalla, piti tilata 1,5 vuotta ennen toimitusta, kun toimitettiin oli täynnä vikoja ja niitä parsitaan kasaan vielä kauan. Kalleimmat makso 50 tonnia, kova raha ongelmajätteestä jonka arvo on monta euroa per kilo jätelaitokselle, omistaja siis maksaa kovahkon ongelmajäte maksun ennakkoon ja auton jäteasemalle toimittaessaan.

        Monet näistä unelma-auton ostajista ajaneet jo viikkojen ajan vuokratulla sijaisautolla, siis jollain bensavehkeellä siis kun se oma upea ID.3 lojuu rikkinäisenä VW merkkihuollossa ja tehdas yrittää keksiä miten läjä saadaan takas baanalle.

        Tätä on VW todellisuus, Passat mainokset sokaisee tyhmät.


    • Anonyymi

      Hyvin toimii takakumit savuaa aina sportti moodilla!😁😁😁

      • Anonyymi

        2 tonnin panssarivaunu ketterä mutkissa?


      • Anonyymi

        ei ihme että sähkiksillä ajetaan eniten kolareita suhteessa autojen määrään, lähtevät lapasesta kun pito löytyy, vaihteeton sähkömoottori vetää ja vetää eikä kusli tajua inmoissaan jarruttaa vaikka edessä auto. Onneks noita ei ole kuin kolme suomessa.


    • Anonyymi

      Jep, tähän jo varattu aika oman auton osalta. Harmittaa, kun pitää lähes joka kk rampata huollossa..

    • Anonyymi

      12 V akku aamulla tyhjä vaikka ID.3 oli koko yön latauksessa, ei saanu edes ovia auki kun kauko ei toiminu. Ei päästy moikkaamaan mummoa, byää!!!

      Kyllä kaduttaa että annoimme volkkarin taas kusettaa meitä, emme ole ottaneet opiksi vaikka monta sutta jo ostettu, aina ne lupaa korjata ja parantaa ja me uskotaan. Jokohan tää riittäis, tosin kelpaako tää romu vaihdossa ja jos niin takkiin tulee taas.

      • Anonyymi

        En ostaisi volkkaria (tai toyotaa tai mitään muitakaan päästöhuijareita), mutta tuo sepustus ei uskottavalta kuulostanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ostaisi volkkaria (tai toyotaa tai mitään muitakaan päästöhuijareita), mutta tuo sepustus ei uskottavalta kuulostanut.

        Totta joka sana 12V akusta, myös maahantuoja myöntänyt ongelman, joten sepustele omia totuuksias minkä tahdot :)


    • Anonyymi

      Hyvät uutiset bensalenkkareille!!!

      Elon Musk: Autojen sähköistyminen vie 20 vuotta – ”kaikkia ei voi korvata kerralla”
      Teslan toimitusjohtaja Elon Musk arvioi, että autojen sähköistyminen vie vielä 20 vuotta. Tesla voisi myös harkita kilpailevan autonvalmistajan ostamista.

      https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/elon-musk-autojen-sahkoistyminen-vie-20-vuotta-kaikkia-ei-voi-korvata-kerralla/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2020-12-07

      Volkkarilla olis nyt oiva tilaisuus lyödä hanskat naulaan, Elon kuittaa teidät velat :)

    • Tänään tuli ID.3 tiimin tiedote suuresta päivityksestä I/2021. Toimitin sen selkokieliseksi:

      Editoin ID.3 tiedotteen selkeämmäksi:

      Hyvä ID. asiakkaamme,

      Vuosi lähestyy loppuaan ja kerromme nyt sinulle lupaamastamme ID.3- ohjelmistopäivityksestä, joka valmistuu vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen aikana. Sen valmistuttua Volkswagen-huoltoliikkeesi on sinuun yhteydessä ja sopii ajan päivitykseen.

      Päivitys sisältää App-Connect-älypuhelinliitännän ja tuulilasinäytön Augmented Reality –toiminnot (ID.3 1ST Max, Tech ja Tour), sekä myös toimintoja, joita olemme lisänneet ensimmäisten ID.3-kuljettajien palautteiden perusteella.

      Lataus

      Navigointiin on lisätty automaattinen latausasemakartta, jossa on yli 85 000 latauspistettä ympäri Euroopan. Latausaseman sijainnin lähetys älypuhelimesta auton navigointijärjestelmään on jatkossa mahdollinen. Latauksen ajastuksen voi ajoittaa suhteessa suunniteltuun lähtöaikaan.

      Infotainment-toiminnot

      Web-radiolla voi kuunnella nettiradioasemia ID.3:n Infotainment-järjestelmän kautta. Päivityksessä on myös useita parannuksia, jotka mm. poistavat satunnaisia virheilmoituksia. Mahdollisiin häiriöihin saat jo nyt apua Volkswagen-jälleenmyyjältäsi.

      Toivotamme rauhallista loppuvuotta ja turvallisia kilometrejä ID.3-autosi kanssa.

      Pysytään terveinä!

    • Anonyymi

      kallis ostaa
      kallis ylläpito
      testaamaton tekniikka

      osuiko oikein?

    • Anonyymi

      Tuol on foorumeil hauskoi juttui, porukka oikein kilvan mittailee akkujen varauksia, aivan kuin olisivat konsernin testaajia 😄

      Kun itse ostan auton, niin ostan sellsisen, jolla voi vaan ajaa, bensaa tankkiin ja pesunestettä pissapoikaan, ei tartte akun varausta tai moottorin öljynsyöntiä ihmetellä
      Kyllä on huoletonta ajoa Ford ST:llä.

      Onneksi tajusin ajoissa VW paskuuden muihin verrattuna.

      • Anonyymi

        "Onneksi tajusin ajoissa VW paskuuden muihin verrattuna."

        Eikö kuitenkin ole niin että tajusit tuon asian liian myöhään. Sun pankkitilillä on iso lovi mokailujesi takia. Etkä saa koskaan niitä takaisin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe