Wet 'n wild in Vuokatti

Sexwriter

Viime hiihtolomalla menimme tuttuun tapaan pohjoiseen, Vuokattiin. Tykkään lautailla ja kylpylä on ihana. Myös sisäpelit siellä ovat kivoja. Meillä on siellä pieni lomaosake, jossa mulla on oma huone.

No jo eka päivän iltana menimme kylpylään, tai mä menin ennen mun vanhempia. Ne jäivät pelaamaan tennistä. vielä tunniksi. Kävin uimassa ja räpiköin pitkien eri altaita ja löhöilin poreissa. Sitten ajattelin kokeilla saunamaailmaa. Sinne meni jatkuvasti miehiä, ja jonkin verran naisiakin ja jopa muutama ikäiseni tyttö. Niinpä rohkaistuin. Hipsin portaat alas saunamaailmaan ja tunsin heti katseitten porautuvan minuun. Miehiä oli 4-5 kahdessa porealtaassa josta he tuijottivat minua, tosin yrittäen olla sitä näyttämättä. Jopa selvästi vaimojena kanssa olevat miehet kurkkivat suuntani minkä uskalsivat. Ajattelin jo karata takaisin uimaan, mutta päätin kuitenkin nyt jäädä kun vanhmepanikaan eivät tulisi vielä pariin tuntiin.

Marssin suoraan suihkujen luo, ja muista mallia katsoen riisuin nopeasti uimapukuni ja painuin suihkuun. Suihkussa hengitin syvään ja tasoitin pulssiani. Pieni lämmin väreily tuntui jo vartalossani, olin hiukan kiihottunut miesten katseista! Nännini nöpöttivät vähän kun pesin ne hellästi. Pimpsani olisi kaivannut muutakin kuin nopean pesun, mutta ei auttanut, ilman piti jäädä.

Seuraavaksi saunaan. Siellä on niitä useita, ja aloitin ensimmäisestä ja ajattelin käydä kaikissa. Ensimmäinen oli höyrysuna jossa tuoksui miedosti eukalyptukselta. Istuin höyryssä ja rentouduin. Muita ihmisiä tuli ja meni ja vaivihkaa itsekin katselin alastomia vartaloita. Etenkin hämärästi näkyvät ohi vilahtavat miesten kalut olivat kiinnostavia.

No kuumahan siellä tuli ja oli pakko mennä suihkuun. Viereisessä suihkussa oli jo mies, ehkä n. 35-vuotias, tumma ja ehkä muutaman liikakilon omaava. Hän pesi hiuksiaan, mutta minut huomattuaan alkoi saippuoida haaruksiaan. En voinut olla vilkaisematta, kun hän otti reilusti saippuaa käteensä ja alkoi pestä kaluaan. Ei se kyllä pesemistä ollut vaan ilmiselvää runkkausta. Hän otti kalun käteensä ja toisella hieroi saippuan siihen. Samalla hän katseli häpeämättä rintojani ja pimpsaani. Ai niin, minulta jäi kertomatta miltä näytän. Olen lyhyt ja siro, senttejä on vain 152, ja painoa 43 kiloa. Rintaliivien kuppikoko on B. Rintani ovat erittäin sievät, vaikkakin pienet. Olen vaalea ja minulla on vain vähän häpykarvoja luonnostaan, niinpä on helppo siivota loputkin vain pikku tupsuksi pimpsan yläpuolelle. Peppuni on pyöreä silleen taaksepäin, ei leveä kuin ladonovi. Hiukset ovat pitkät ja suorat ja silmäni ovat vihreät.

No, takaisin tarinaan. Mies selvästi piti näkemästään, sillä hänen kalunsa alkoi selvästui paisua. Nyt se ei enää mahtunut alkuunkaan hänen nyrkkiinsä, vaan vartta oli pitkälti näkyvissä ja koristeena turpea punainen terska. Se muistutti tomaattia. Hän lopetti pesun ja alkoi huuhdella puoliseisovaa kaluaan. Se oli upea, ainakin lenkkimakkaran mittainen ja paksuinen! En voinut itselleni mitään vaan tuijotin sitä, nännini kovettuivat ja pimpsani sykki. Hän näki ilmeeni ja hymyili. Kalu nytkähti ylöspäin selvästi – hän teki sen tahallaan. Tuo mies näytti elimellään että halusi minua. Ei, ei ajattelin, ei tämä näin voi kylpylän suihkussa mennä. Käänsin katseeni pois ja lähdin suihkusta porealtaseen. Parin minuutin päästä mies seurasi perässä, kalu jo rauhoittuneena. Hän tuli altaseen vastapäätäni.


Minulla kiihottuneisuus ei ollut mennyt ohi, päinvastoin. Olin aivan kiimassa ja kaipasin omia sormia epätoivoisesti. Miest katsoi minua ja hänen jalkansa koski omaani. En vetänyt sitä pois vaikka minun olisi pitänyt niin tehdä. Hän alkoi sivellä säärellään omaani, ja yhtäkkiä siirsi oman jalkansa minun jalkojeni väliin. Vähin erin hänen varpaansa lähenivät määränpäätään, ja lopulta tunsin isovarpaan hipaisevan pimpsaani... huokaisin. Hän näki tilani ja nyökkäsi suihkuhuoneeseen päin. Nousin ja menin hänen peräsään suihkuhuoneeseen. Aloin peseytyä, kun tunsin hänen kätensä pepullani, puristaen sitä. Sen jälkeen se hiveli pepunvakoani ja alaselkääni. Siilmäkulmasta näin kuinka hänen kalunsa oli kovettunut tummanpunaiseksi, oikeastaan ruskeaksi käyräksi pampuksi, josta erottui isoja suonia ja paksua varttakin suurempi terska. “Valiokalu”, ajattelin ja halusin sitä kuin vain nainen voi haluta. Hän livautti kätens pimpsalleni ja kokeili sitä. “Ihanan märkä ja kuuma” hän kuiskasi korvaan. “Mennään huoneeseeni- kultapieni – ja nautitaan. Haluan sinua, olet niin seksikäs” hän sanoi. Päässäni pyöri, halusin sanoa ei, ja sanoinkin. Hän jatkoi sinnikkäässti: “Sinäkin haluat, tunne ja näen sen. Tule nyt, huone 212, odotan sinua.

Ja samassa hän oli poissa. Minä jäin siihen kiihottuneena, pulssi hakaten kahtasataa ja avan sekaisin tapahtuneesta. Nappasin pikapikaa uikkarini ja poistuin naisten saunaan. Pukuhuoneesta lähdin yläkertaan ja istuin penkille miettimään. Enhän minä nyt voisi mennä vieraan vanhemman miehen huoneeseen naimaan. Vaikka toisaalta sitähän mä halusin, olin halunnut jo kauan; kokenutta miestä ja vieläpä isokaluista sellaista. Muistin kaikki ne kerrat kun olin hieronut pimpsaani katsellessani netistä isoja kaluja uppoamassa naisiin, joiden kasvoilla näkyi ilme jossa saattoi olla sekä kipua että nautintoa.

Lähdin hotellihuoneille päin, käännyin takaisin, menin taas hotellille päin. Huomaamattani seisoin huoneen 212 edessä. Pimpsani sykki, alapääni oli kuuma ja väreilevä, nännini nöpöttivät herkkinä. Koputin oveen. Pian ovea raotettiin ja ovenraosta kurkisti tuo mies. Nähdessään minut hän avasi oven ja kutsui sisään. Ullään hänellä oli vain kylpytakki, sillä kylpylästä pääsee näppärästi hotelliin sisäkautta. Astuin huoneeseen, laskin kassini ovenpieleen. Hän sulki oven, mutta laittoi kahvaan “ei saa häiritä” kyltin.

Hän otti pöydältä Bacardipullon ja sanoi: “ Otatko drinkin, niin rentoudut?”. Nyökkäsin. En ollut puhunut hänelle vielä sanaakaan. En tiennyt hänen nimeään, eikä hän minun. Niin sen piti ollakin, ajattelin, parempi niin. Hän lorautti bacardin päälle pepsiä ja ojensi lasin minulle. Istuin sängylle ja hän nojatuoliin minua vastapäätä. Tunsin taas hänen katseensa ja samalla huomasin kylpytakin auenneen. Sieltä näkyi iso tumma kalu, joka reagoi katseeseeni. Tuijotin sitä, siemailin välillä paukkua, ja kalu kasvoi, venyi pituutta ja paksuutta, alkoi nytkähdellen nousta reittä vasten, ja siitä pystyyn. Miehen reidet värähtelivät levottomasti. Hetkessä kalu oli muuttunut kyrväksi, naisen nussimisvälineeksi, armottomaksi lemmennuijaksi, joka muuttaisi vielä melko viattoman pimpsani pilluksi, minut naiseksi. Tämän tiesin jo, täältä en lähtisi saamatta tuota kyrpää, joka vaativana jökötti partaisen miehen haaroissa.

“Riisu” hän sanoi. Laski lasin päydälle ja nykäisin vaihtovatteina olevat verkkarit alas, “Hitaammin!” hän komensi. Riisuin hitaasti teepaidan ja ylleni jäi punaiset pitsirintaliivit ja pitsitangat. Inhoan näet puuvillapöksyjä. Hän viittoili minut lähemmäs ja painoin partaisen naamansa mahani vasten ja lipaisi napaani samalla otten jämäköin kourin otteen pepustani. Hän laski kasvonsa pimpsalleni ja kuulin hänen mumisevan: “ tuoksuu aivan kiimaselle pillulle, ihanalle pikkupillulle... oletko minun pikkupilluni?” Olin taivaassa kun hän painelli huuliaan hosujeni läpi vasten pimpsaani. “Ahhhh olen, olen sinun pikkupillusi.....” Hän puristeli pakaroitani, ja sitten avasi rintaliivini.

Hän käänsi minut selin itseensä, ja painoi kumaraan eteensä, raotti pikkuhousujani ja aahhhh...alkoi nuolla pimpsaani. Tunsin tajuni sumenevan kun orkun ensimmäinen aalto pyyhkäisi ylitseni, sitä seurasi toinen ja kolmas.... ja sitten kieli oli poissa. Hän nykäisi housuni alas ja painoi minut selälleen sängynreunalle, peppu reunan ulkopuolella. Hän kysyi vain: “Pillerit?”. Nyökkäsin. Hän tuli eteeni, otti polvitaipeistani kiinni ja taivutti ne taakse ja sivulle. Onneksi voimistelen, ja jalkani taipuivat helposti. Voin kuvitella miltä pimpsani näytti: melkein posliini, häpyhuulet turvonneina, kiimalimasta märkänä.

Hänen kyrpänsä oli kuin sonnilla, melkein uhkavaan suuri ja vaativa elin, joka kohta tunkeutuisi minuun. Hän otti varresta kiinni, ja hiveli terskalla ylös ja alas häpyhuuliani, niitten märkää väliä. Terska liukui pimsanreikäni yli pepunreiälle ja takaisin klitorikseni yli. Toivoin sen pysyvän klitoriksella, niin ihanasti sen kuuma, ja pehmeä pintä siveli tuntoherkkää nappulaani. Kuitenkin tuo ohjuksen kärki pyrki hakeutumaan sisälleni – se asettui yhä uudelleen luonnostaan aukolle ja venytti sitä hieman, aivan kuin yrittäen muotoutua ja sopeutua sujahtaakseen sisään. Se tuntui mielettömän hyvältä. Jännityin aina kun terska oli kohdallaan ja pelkäsin ja toivoin miehen tekevän jämäkän työnnön. Hänellä oli selvästi vaikeuksia malttaa mielensä ja jatkaa meidän molempien kiusaamista. “Paljonks sulla on muuten ikää?” hän takellellen kysyi. “Uh-huh-uuh kuustoist-aahh” huokaisin. “Vittu, sit mä nain sua, kävi miten kävi!” mies tokaisi. Siinä samassa tunsin kuinka terska alkoi levittää pimpsaani ja työntyi vääjäämättä sisään. Tuntui kuin sisälleni olisi työnnetty punahehkuista pesäpallomailaa. “Ei se voi olla tällaista” – ajattelin – “ei ne pikkupoikien pippelit tältä tuntuneet”.

Kyrpä oli vain terskan verran sisällä.... olin vartalo kaarelle jännittyneenä, silmäni tuijottivat kattoon, haroin miehen rintakarvoja, yritin työntää häntä kauemmas. Hn menikin – vain hiukan, otti kunnon jalansijan, ja rynnisti kyrpänsä pimpsani uumeniin. Kuulemma huusin, näin hän minulle kertoi jälkeenpäin. Mutta sillä hetkellä kipu, kiima ja nautinto yhdistyivät ja olin sekunnissa huipulla. Orgasmi tuli pimpsasta lähtien ympäröi sisälläni sykkivän melan ja räjähti lantiostani koko tajuntaani.

Mies ei tästä piitannut, hän oli päässyt pienen pilluni makuun. Kyrpä vetäytyi ulos lähes kokonaan ja työntyi irstaan litsahduksen säestämänä syvälle pilluuni. Niin, se ei ollut enää pimpsa tälle miehelle, vaan nussittava pillu, joka hänen oli määrä kyrvällänsä seivästää, pumpata täyteen hänen siementään. Mies päästi jalkani irti, mutta nostin ne vaistomaisesti ylös hänen olkapäilleen. Olin juuri siinä mihin olin jo pitkään halunnut: Mies otti minut, kiimaisen naisen. Tajusin myös etten tarvitse ylenapalttsita hellyyttä, ja romantiikkaa, vaan että minä olin seksistä elävä nainen, joka tarvitsee seksiä ensisijaisesti ja hempeily ei ole minulle hyvän seksin edellytys.

Mies työnteli välillä lyhyitä teräviä työntöjä, väliin taas kyrpä lopsahti pillusta ulos, vain tunkeutuakseen jälleen sisään. Se teki kutaa, sillä iso terska hieroi makeasti pimpsaani. Hän pyöritti kulliaan ja kairasi sillä tavoin upeita väristyksiä pimpsaani. Lopulta hän vetäisi kalun pois ja voihkaisin pettymyksestä. Hän meni vuorostaan selälleen sängylle ja käski minut päälleen. Kiipesin sängylle ja istuin kyrvän päälle. Nyt se solahti kiveksiä myöten pilluuni. Isolta se tuntui vieläkin, mutta kipua ei enää ollut. Hän otti rintani huomionsa kohteeksi, leipoi niitäja hiveli nännejä. Nousin kyykkyyn ja aloin pomppia ylös ja alas kullin päällä. Tämä teki hänelle selvästi erityisen hyvää, kyrpä tuntui kasvavan ja kovenevan entisestään,ja terska oli valtavan kokoinen ja piukea tuin tomaatti. Kun hän otti nännini sormiensa väliin ja nipisti niitä, niin kivun sävähdys toi mukanaan hurjan nautinnon. Orgasmi oli väistämätön. Pompin hänen päällään ja mies alkoi muristen purkautua. Hän piti lanteistani kiinni ja yritti naida minua yhä syemmälle. Orgasmin hetkellä hän puristi peppuani rajusti.Tunsin kuuman liemen purkautuvan pilluuni. Sitä alkoi valua kyrvän varren jyystäessä sisälläni pillusta ulos. Valahdin makaamaan hänen päälleen ja suutelimme. Olin aivan uupunut ja retkahdin hänen vierellensä. Spermaa valui pillustani, joka sykki vielä orgasmin jälkimainingeissa. Miehen kyrpä alkoi jälleen muuttua nussimisvälineestä kaluksi. Sivelin sitä ja annoin suukonkin, mutta mies sanoi tarvtsevansa suihkun ja lepoa. Suihinottoa kuulemma voisimme harjoitella myöhemmin. Kun peseydyttyäni poistuin jo kiireen vilkkaa ehtiäkseni ennen vanhempiamme, niin vihdoin esittelimme itsemme. Kävi ilmi että Tiian kanssa telminyt nyt niin naurava partasuu oli Jarkko!

10

24593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pinssi

      Loistavaa tarinaa, näitä lisää

      • henna

        niin juuri! olen samaa mieltä sinun kanssa!


      • vaan
        henna kirjoitti:

        niin juuri! olen samaa mieltä sinun kanssa!

        ja minä olen taas sinun kanssasi samaa mieltä


      • samaa mieltä
        vaan kirjoitti:

        ja minä olen taas sinun kanssasi samaa mieltä

        ja minä taas sinun.


      • joopo
        samaa mieltä kirjoitti:

        ja minä taas sinun.

        ja minä sinun.


      • Exhale
        samaa mieltä kirjoitti:

        ja minä taas sinun.

        LISÄÄ!


    • juupsista

      jatka samaan malliin :)

      • KIIMAINEN NAINEN

        Ihan pöksyt kastui tuota lukiessa.


    • Winter opening

      Hieno ja kiihottava tarina sinulla. Itsekin lomailen useasti Vuokatissa ja olisi mukava tavata.
      Kirjota minulle!

      • Kristiina

        siinäpä se asia tuli jo otsikossa....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe