Aihe

Jimm's express takuu

Anonyymi

Onko kellään kokemusta Jimm'sin express takuupalvelusta? Minulla viallinen emolevy, ja ideana tuossa on, että minulle lähetetään uusi emolevy, ja palautan vanhan, kun uusi tullut tilalle. Jimm's asiakaspalvelu kuitenkin ohjeissa kehottaa minua tilaamaan sen uuden emolevyn normaalisti heidän verkkokaupasta, sekä maksamaan siitä Express-lähetyksestä. Eli siis maksan uudesta emolevystä ihan normaalisti täyden hinnan ja ylimäärästä tosta express-takuusta? Foorumien perusteella Jimm's muutenkin niukasti takuita korvaa, tässä haiskahtaa jo hieman kusetus. Onko kellään siis tästä kokemusta, ja minkälaisia? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Normaalisti takuupalautus ja -vaihto toimii niin että viallinen lähetetään ensin takaisin, ja sitten saa uuden tilalle, edellyttäen että kyseessä on takuunalainen vika, ja minulla on JIMMsin kanssa toiminut juuri näin, eli viallinen laite vikaselosteen ja RMA koodin kanssa JIMMsiin ensin, ja vaihtolaite tulee perässä. Ei ongelmia.

   Jos ymmärsin oikein niin olet tässä itse alkanut säätämään jotain niin että vaaditkin korvaavan tuotteen heitä välittömästi itsellesi ennen kuin ne voi edes tutkia sitä emolevyä jossa väität olevan vikaa, niin tottakai joudut maksamaan uuden hinnan ja vielä pikatoimituskulut jos haluat sen heti välittömästi.

   Varmaan palauttavat sitten rahaa kun ovat ensin tutkineet sen vialliseksi väittämäsi emolevyn...

   • Anonyymi

    M-Kar olet väärässä.


   • Anonyymi

    Niin, usko tai elä, tekstiä oli riittävästi, rofilointi, ohjelman mukaan 100% tunnistettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    M-Kar olet väärässä.

    Sitten varmaan selität että kuinka asia on...

    Eli AP ostaa emolevyn ja väittää sitä vialliseksi mutta ei suostu lähettämään sitä takuuvaihtoon ennen kuin saa uuden pikapostina, joka siis pitäisi saada ilmaiseksi? Eli 2 emolevyä yhden hinnalla? Mikä tässä muka on väärin?


  • Anonyymi

   Ei se takuu toimi sillä tavalla, että etukäteen lähetetään korvaava tuote. Ensin joutuu palauttamaan rikkinäiseksi epäilemänsä tuotteen. Näin tämä toimii kaikilla.

   • Anonyymi

    Eikä toimi. Eräs kotimainen firma lähetti minulle rikkoutuneen kovalevytelakan tilalle uuden pelkän sähköpostiyhteydenoton perusteella ilman että laite piti lähettää heille takaisin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikä toimi. Eräs kotimainen firma lähetti minulle rikkoutuneen kovalevytelakan tilalle uuden pelkän sähköpostiyhteydenoton perusteella ilman että laite piti lähettää heille takaisin.

    On tietty mahdollista, että jotkut toimivat noin. Itse olen ainakin joutunut lähettämään rikkoontuneista kotelotuulettimista lähtien huoltoon tarkistettavaksi.


  • Anonyymi

   Jimm's etsii palautetuista tuotteista suurennuslasin kanssa naarmuja ja käytönjälkiä. Jos pieniäkin jälkiä löytyy kieltäytyvät he täysin asiakaspalautus- ja takuuasioista, vaikka sillä ei olisi vaikutusta tuotteen toimintaan. Lisäksi he vaativat lisää rahaa viallisen tuotteen palautuksesta. Itselläni on tästä kokemusta ja lisäksi netistä löytyy lukuisia muita vastaavia tapauksia (ks trustpilot.com, puskaradio.net, google maps arvostelut yms). Ei kannata antaa heille yhtään rahaa ennekuin ovat takuuasiat hoitaneet kuntoon.

   • Anonyymi

    Sen jälkeen niillä muuttui käytännöt, kun tuo pulju vaihtoi omistajaa.


   • Anonyymi

    trustpilot.comia jaksoin vähän aikaa lukea, jossa yleisarvosana oli 4.4 lähes 750 vastaajan arvosteluilla.

    Niillä harvoilla ja muutamilla negatiivista palautetta antaneilla olikin sitten homma k*t senkin edestä, että olikin syytä antaa 'palautetta'.

    Olen itse tehnyt sinne aika paljonkin kinkkisiä teknisiä kysymyksiä, joihin vastaus ei todellakaan tule muutamassa päivässä, van ehkä 10-20 päivän kuluessa, mutta vastaus kuitenkin AINA tulee, ja on sekä asiantunteva että täydellinen, mikä tarkoittaa sitä että siellä ne kysymykset todellakin LUETAAN kokonaisuudessaan, eikä arvailla tai mutuilla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   26
   1588