Lumo Energia / kannattaa välttää

Edullinen hinta perustuu epämääräiseen laskutukseen, laskutuslisiin. Laskuja ei laitetta lainkaan sähköpostiin, verkkopankkiin, mihinkään mihin on sovittu. Jos lasku laitetaan sähköpostilla se laitetaan tahallisesti tarjous, ym. muodossa, joten jos et katso kaikkia laatikoitasi tai osaa ensimmäisen 14€ muistutusmaksun jälkeen laittaa heidän viestiään niin että se näkyy ensisijainen laatikossa et sitä löydä kuin hakemalla. Mutta kuten sanottua lasku voi olla myös tulematta lainkaan. Postia he käyttävät maksumuistutusten lähettämiseen, mutta yhtään niistä ei perille tule. Suomen posti on niin heikko. Lumosta syytetään Sähkövertailu.fi , asiakasta aina jotain muuta. Jos haluat tietää mistä lisälaskut muodostuvat, Lumo haluaa laskuttaa sinua 60€/tunti.

Laskut muodostuvat kyllä heidän omaan järjestelmäänsä, josta ne pitää hakea, jos vain muistaa tai on ainakin tähän asti tulleet. Tällaisesta ei sopimuksessa mainita mitään.

Asiakaspalvelusta kyllä vastataan mutta ei siihen mitä kysytään.

Annetaan ymmärtää että voi vaihtaa yhtiötä kesken sopimuskauden, ilmaiseksi, toisessa viestissä taas se perutaan.

Olen ostanut sähköä usealta eri yhtiöltä 20 vuoden ajan niin omakotitaloon kuin kerrostalo huoneistoon ja muiden kanssa homma on toiminut.
Lumo energiaa En voi suositella sähkönmyyjäksi, jos haluat huoletonta , sovittua toimintaa energian myyjältäsi.

13

1543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vielä lisäys: Lisälaskuista ei käy ilmi miten ne ovat muodostuneet ja mitä ne koskevat. Asiakaspalvelusta vastausta siihen on turha kysyä. Vastausta ei tule!

      • Anonyymi

        Sama juttu ulosottolaitos.Eivät toimita erittelyä tilityksistä vaikka laki määrää annettavaksi jos asiakas sitä vaatii tarkistaakseen oikeellisuuden ettei väärinkäytöksiä tapahdu ja pitkitä piinaa. Virkarikoksesta kiinnijäänyt Täti-ihmiinen salasi esimieheltään ja työkavereiltaan tapahtuneen minun osalta. Kävi ilmi tilityksiä alihintaan suuresta summasta arvopaperin (osake)osalta.Tunnusti tapahtuneen muttei oikaissut tahi korjannut asiaa. Sanoi vaan että se on niin vaikeaa.Eläköityi synteineen ja työkaveri joutui kuseen asiasta.
        Viimeiset kolme vuosikymmentä sikailua hyväksikäyttöä ilman puuttumista ilmiöön milään tavalla. Koiviston konklaavin perintö haisee ja pahalle.


    • Anonyymi

      Kuulostaa aika pahalyåta eikö kuluttja oikeus puutu asiaan .
      Onko jossainmuullakinntarinaa tästä

    • Anonyymi

      Onko tämä se kajaanilainen firma jolla maailman kallein siirtohinta?

    • Anonyymi

      Itsellä toiminut Lumo Energia hyvin ja suosittelen Lumoa varauksetta ystävilleni. Pisteitä hyvästä asiakaspalvelusta, edullisista hinnoista ja kotimaisuudesta!

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia Lumo energiasta. Eikä varmasti olla ainoita!
      En suosittele minäkään kenellekään tuota yritystä. Itselläni oli määräaikainen sähkösopimus. Yli vuosi sopimuksen päättymisestä tuli lasku jonka reklamoin aiheettomaksi, he ilmoitti että lasku on aiheellista maksaa, laittoivat perintään ja nyt sitten riitelen asiasta perintätoimistoa vastaan. Enkä edelleenkään maksa koska ei ollut voimassa olevaa sopimusta, näin ollen ei myöskään maksuvelvoitetta. En tiedä mihin perustavat tuon laskun. Jatkuvia ongelmia virheellisten laskujen kanssa ja aina vetoavat järjestelmävikoihin, korjatun laskun toimittaminen kestää ja alkuperäinen ehtii mennä aina perintään niin eivät poista perintää ja kas kummaa aiheettomia perintäkuluja päälle. Asiakaspalvelu töykeää ja asiatonta, alkaa huutamaan jos asiakas ei ole samaa mieltä heidän kanssa. Kun pyytää yhteydenottoa/vastausta niin sitä saa odottaa, nimittäin eivät vastaa ikinä. Syyttävät omista virheistään vain asiakasta. Eivät näe itsessään mitään vikaa.

      Nyt olen Helen Oy:n asiakas ja homma toimii, asiakaspalavelu asiallista ja laskut on oikein. Ei ikinä enään mistään hinnasta Lumo Energian asiakkaaksi.

      • Anonyymi

        Taidat olla vain köyhä ja ymmärtämätön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla vain köyhä ja ymmärtämätön.

        Pikemminkin valveutunut asiakas ei ole sattumaa että ko firma tikun nokassa.Laskutusepäselvyydet maantapa. Kuluttaja äänestää jaloillaan eli vaihtaa firmaa sille venkulayritys ei mahda mitään. Maineen voi menettää vain kerran eikä sitä voi palauttaa. Mikäli lasku erittelyineenkin vaikeatajuinen tuskin kyse sattumasta.Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa Lumo energialle yhtään mistään enää. Jäivät kiinni housut kintuissa.Köyhäksi kutsuminen taas osoittaa etää olet älyllisesti köyhimmästä päästä lähtöisin ja kotoisin.Ei tyhymä voi vanhempiaan valita.Otan osaa kohtaloosi;)


    • Anonyymi

      Ylläpitomaksu 2,90 e / kk? Ei ole aiemmin ollut mutta nyt oli ilmestynyt laskulle. Kyseisessä kohteessa sähkönkulutus ollut hyvin pientä, joten olen valinnut perusmaksuttoman vaihtoehdon Lumolta. Ei ilmeisesti heille passaa, että ei kulu sähköä, josta voi laskuttaa, niin sitten laitetaan joku ekstraperusmaksu tästä hyvästä. Ei voi käsittää. Onneksi sähkösopparit loppui siellä juuri. Aiemmin ei ole ollut ongelmia, mutta näköjään tätäkin firmaa pitää jatkossa välttää.

    • Anonyymi

      Kannattaa ehdottomasti välttää Lumo energiaa, en voi suositella ollenkaan!! Olivat laittaneet sähkösopimuksen alkamaan takautuvasti, ilmoittamatta minulle mitään! Lisäksi perusmaksu sovittu 0e, mutta ovat keksineet sen tilalle jonkin 2,90e/kk toimitusmaksun. Tästähän ei tietenkään ole ollut mitän mainintaa sopimusta tehtäessä tai tilausvahvistuksessa. Aivan naurettavaa kusetusta! Lisäksi laskulla sähkön hinnassa ylimääräisiä senttejä!! Vältän tätä firmaa jatkossa kuin ruttoa!!!

    • Anonyymi

      Huono sähkönmyynti yritys.
      Aina asiakkaissa vika heissä ei koskaan mitään vikaa. Asiakas aina valehtelija, he täydellisiä.
      Jatkuvia järjestelmävikoja, puhelimet ei toimi, puheluiden tallenteita ei saatavissa kun asiakas pyytää niitä, laskuja tulee vaikka ei ole voimassa olevaa sopimusta...eli ihan huijausta koko yritys.
      Jos irtisanoo määräaikaisen sopimuksen niin haastavat oikeuteen! Varokaa Lumo energiaa.
      Minulle on aivan sama vaikka olisivat maapallon halvin sähkönmyynti yritys, en enään ikinä mene noiden asiakkaaksi.

    • Anonyymi

      Huijari-lafka, laittavat tosiaan tuon 2,90€ "ylläpitomaksun" ellei kuluta tarpeeksi sähköä:D Vittu mitä kusipääveivaajia!

    • Anonyymi

      Tehkää rikosilmoitus ei maksa kuin vaivan tehdä se. KKVn pakko puuttua näiden sähkömyyntifirmojen sikailuihin. Eläneet kuin sika pellossa vuosikymmeniä ilman valvontaa.

      Vipurahoituksella toimineet firmat kaatuu nyt.Rimpuilu ei auta. Kertokaa omat kokemuksenne täällä niin tulevat huomioiduksi. Ette ole yksin tässä asiassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe