Uskottavuus mennyt hallitukseen!!!

Anonyymi

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007884795.html

Tässä on havaittavissa, keitä hallitus suosii ja keitä eniten rankaisee.
Hallitus rankaisee eniten niitä, jotka eivät ole edes osallisia koronatilanteeseen eli kantasuomalaiset, jotka eivät ole koskaan ulkomailla edes käyneet.
Rajoja ei vaan saada tukittua, vaikka ulkomailta se korona suomeen on tullut ulkomailta tulevien ihmisten mukana.
Halltituksen rajoitukissa selvästi näkee, keitä halltus suosii ja keitä rankaisee.
Suomalainen tuskin tässä tilanteessa pääsee huvilomamatkalle ulkomaille, mutta työmatkalle varmaan pääsee tai painavien perhesyiden takia.
Ulkomaalainen pääsee varmaan suomeen paljon hellposimmilla perusteilla, eikä ole edes pakollista korona testiä suomen rajalla.

"13. Saako ulkomaalainen matkustaa Suomeen?
Ulkomaalainen saa matkustaa Suomeen vain välttämättömistä syistä. Hänen tulee maahan saavuttuaan asettua suunnittelemaansa tilapäiseen osoitteeseen, ja rajoitukset koskevat myös häntä, jos osoite on sillä alueella, johon rajoituksia sovelletaan. Ulkomaalaisella on myös oikeus poistua maasta."

Kantasuomalaisen liikkumista omassa maassa sensijaan rajoitetaan.
"3. Onko rajoitusalueilta poistuminen henkilöautolla kiellettyä?
Kyllä. Liikkumisrajoitusalueelta poistuminen ilman pätevää syytä on kiellettyä. Oikeus liikkumiseen on kuitenkin olemassa, jos kyse on esimerkiksi työtehtävien hoitamisesta.

2. Voiko rajoitusalueen sisältä matkustaa mummolaan muualle?
Liikkumisrajoitusten alueelta pois matkustaminen on oikeutettua, jos liikkuminen on välttämätöntä. Muuten vain mummolaan matkustaminen ei rajoitusten aikana olisi sallittua.

11. Voiko ulkomailla asuva Suomen kansalainen matkustaa rajoitusten aikana Suomeen tai asuinmaahansa?
Kyllä. Suomen kansalainen on aina oikeutettu tulemaan maahan tai poistumaan maasta."

Ulkomaille matkailua ei edelleenkään rajoiteta, mutta kotimaassa liikkumista rajoitetaan. Ulkomaile saa matkustaa, mutta kukkakaupassa tai vaateliikkeessä ei saa käydä.
Myöskään ulkomaalaisten maahantuloa ei rajoiteta.

Onko muka uskottavia päätöksiä tällaiset rajoitukset. Ei varmasti saada tartuntoja kuriin niin kauan, kun rajat vuotaa.
Hallitus olisi uskottava vain, jos se olisi pannut rajat kiinni heti syksyllä, mutta ei voi, kun pitää saada suhata ulkomailla, kellään ole mitään tarvetta tulla tai mennä ulkomaille.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäpä muuta tältä punavihreää ideologiaa noudattavalta hallitukselta voisi odottaa, voi jeesus missä tilanteessa Suomi Oy Ab on jos tämä hallitus saa istua kautensa loppuun ja pelkäämpä pahoin että tulee istumaan, kepu tekee sitten ehkä kuukausi tai pari ennen eduskunta vaaleja taktisen peliliikkeen ja eroaa hallituksesta kannatustaan kasvattaakseen mutta silläpä ei enään ole enään merkitystä vahinko Suomelle on jo tapahtunut, sääliksi käy seuraavaa hallitusta joka joutuu Marinin ja kumppaneiden sotkut siivoamaan ei ole helppo rasti.

      • Anonyymi

        Juuri näin se menee...!


      • Anonyymi

        Suomi Oy Ab ajattelu on sitä fasismia. Se on nimenomaa tuota valtiokorporatismia


    • Anonyymi

      Kyllähän tuo valtakunnallisesta TES:istä luopuminen Demareiden ollessa pääministeri ja työministeri, vie kaiken uskottavuuden Demareilta.

      • Anonyymi

        Ei demarit vaikuta siihen mitenkään. Työnantajapuoli on irtisanoutunut.
        Se on Kokoomuksen hommia, jos jonkun, Kokoomus edustaa työnantajia.


    • Anonyymi

      Persuilta ei uskottavuus ole voinut mennä, sillä sitä ei ole koskaan ollutkaan. Mitään loogisuutta ei Halla-ahon tai persujen politiikassa ole ollut koko oppositiokaudella. Hallituksen esitystä vastustetaa, oli se mikä tahansa ja THL:n ja STM:n esitykset ei persujen mielestä saa vaikuttaa mitään hallituksen toimiin. Halla-aho on parempi asiantuntija.
      Pari esimerkkiä:
      IS 24.3.2020
      Hallituksen maaliskuun puolivälissä tekemät rajoittamistoimet ovat voimassa 13. huhtikuuta asti. Halla-aho ei usko, että niitä voitaisiin purkaa vielä siinä vaiheessa. Hän päinvastoin korostaa, että esimerkiksi ulkona liikkumista pitäisi rajoittaa koko Suomen alueella.

      – Ulkona liikkumista olisi rajoitettava koko Suomessa, koska niin tulee joka tapauksessa ennen pitkää tapahtumaan. Minun mielestäni tästä ei ole epäilystäkään. Ja minun tulkintani on, että niistä toimista on enemmän hyötyä ja vähemmän vahinkoa, jos ne tehdään etupainotteisesti, Halla-aho perustelee."

      IS 9.3.2021:
      "Myös perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho suhtautuu mahdollisiin liikkumisrajoituksiin varauksellisesti.

      ”En ainakaan näillä tiedoilla pidä ulkonaliikkumiskieltoa järkevänä tai perusteltuna, kun ottaa huomioon, mitä sillä voitaisiin saavuttaa.”

      Halla-aho viittaa siihen, että taudin tiedetään tarttuvan ulkotiloissa huomattavasti huonommin kuin sisätiloissa.

      ”Jos ihmiset eivät saa viettää aikaa yhdessä ulkona, siitä seuraa, että ihmiset seurustelevat kavereidensa kanssa sisätiloissa. Se ei varmaan ole mitenkään parempi vaihtoehto.”

      • Anonyymi

        Näin on. Persut eivät varsinaisesti ole olleet vallassa vielä kertaakaan. Persut ovat vielä tyhjä paperi siltä osin.


    • Anonyymi

      Hallituksen määräyksissä ei ole kyllä maalaisjärkeä käytetty.
      Ruokakaupassa saa käydä, muttei puutarhamyymälässä, urheilu-, vaate-, työkalu kaupassa tai kodinkone myymälässä.
      Sisätiloissa näissä kaikissa asioidaan ja samalla tavalla se korona tarttuu missä tahansa kaupassa, jos ei maskeja pidetä.
      Kaupassa on turvallista asioida, varsinkin, jos käyttää FFP2 tai FFP3 maskia.
      Kyllä ne rajat ulkomaille pitäisi olla suljettu, ei kellään ole tällaisena aikana asiaa matkustella ulkomaille, eikä sieltä tulla tänne.
      Erikoisinta on se, ettei poliisi voi puuttua yksityis tilojen bilettämiseen, jossa korona leviää, kun siellä mitään ohjeita ei noudateta.

      Eihän nuo ulkonaliikkumis määrykset vaikuta elämään, kun eivät koske Keskipohjanmaata ja täälläkin on eletty noiden sääntöjen mukaan eli käydään lähinnä vain ruokakaupassa ja ulkoillaan vältellen sosiaalisia kontakteja.
      Kyllä ihmisen perusoikeuksiin kuuluu saada liikkua ulkona, siinähän tulee mielenterveys ongelmia, jos ei ulkoilla saa.

    • Anonyymi

      THL 799 uutta tartuntaa, Halla-aho yhä varmaan sitä mieltä, ettei rajoituksia tarvita, eikö totta.
      Elintarvikeliikkeissä käyntiä ei voi kieltää, mutta kaikki muu kielletään sen vuoksi, että saataisiin nuoret pois kaduilta. Tämä on THL:n suositus ja jollei hallitus tee terveysviranomaisten ohjeiden mukaan he voivat joutua syytteisiin jos sairaanhoidon kapasiteetti ei kestä.
      Persuilla on aivan omat asiantuntijat ja määräykset.

      • Anonyymi

        Persujen laki on natsien ohjesääntö vuodelta 1925.


      • Anonyymi

        Nuoret saisivat olla vapaasti kadulla, jos ulkomaan rajat olisi pantu kiinni keväällä ja myös pidetty kiinni, kuten Uudessa Seelannissa on tehty ja siellä eletään normaalia elämää ilman mitään rajoituksia ja siellä myös pidetään rajat kiinni, kunnes korona on saatu taltutettua koko maapallolta.
        Mutta vihervasemmistolle on vapaa liikkuvuus niin pyhä asia, varsikin rajojen yli liikkuminen, ettei rajoja voi sulkea, vaikka korona olisi niin tappava, että 90% tartunnan saaneista kuolee muutamassa päivässä, eikä hoitoa olisi.


    • Anonyymi

      Rajoitukset koskee pääkaupunki ja Turun seutua. Välittäjää saamasta tartuntaa sekä tartuttamasta toisia. Ei tämä sen monimutkaisempaa ole.

      • Anonyymi

        Juu, tämä tällainen hallituksen jatkuva soutaminen ja huopaaminen ei vaan johda mihinkään muuhun, kuin, että korona epidemia on seuranamme vielä ensi vuonna, eikä todellakaan palata normaaliin edes kesäksi, koska jos tartunnat saadaan laskemaan rajoitusten avulla, niin hallitus on heti löysäämässä rajoituksia ja touhottamassa, että nyt kaikki ulkomaille matkailemaan ja katsotaanpa, että tuonne ja tuonne voi matkustaa, kun siellä on koronaa, mutta tilanne suomen tasolla, että on turvallista sinne matkustaa, kun vaan noudattaa varovaisuutta ja katselee ympärilleen missä viruksia leijuu ja vähän niitä väistelee.
        Se on sitten sen jälkeen muutama viikko, niin lähtee taas tartunnat kasvuun ja taas pitää asettaa liikkumisrajoituksia suomeen.
        Tätä soutamista ja huopaamista tulee olemaan, kun ei tehdä tärjeintä päätöstä koronan maahantulon estämiseksi eli rajat kiinni.


    • Anonyymi

      Persunatsien pitää vapaasti kokoontua.

    • Anonyymi

      Halla-aho käy Helsingin pormestari taistoa sairaiden kustannuksella ja näiden rajoitusten rikkojien hyväksi. Riskiryhmäläiset ja sairaanhoitoa tarvitsevat tulevat kyllä muistamaan tämän.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oppositio viivyttelee korona rajoitusten voimaantuloa ja eduskunta lähtee lomalle vaikka pääkaupunkiseudulla on tulossa hätätila.
      MTV3 Extra:
      "Suomessa on kiistelty liikkumisrajoituksista ja niiden toimivuudesta koko viikko. HUS:n toimitusjohtajan viesti on kuitenkin selvä. Pääkaupunkiseudulla liikkumisrajoitukset sekä muut sulkutoimet ovat tarpeen.

      Koronatartuntoja on edelleen ennätysmäärä ja samaan aikaan HUS:n alueella koronapotilaiden tehohoidon tarve kasvaa.

      Tuomisen luvut ovat herättäviä: yksi tehohoitopotilas tarvitsee vuorokaudessa viisi hoitajaa lisää ja se on muualta pois. Käytännössä nämä hoitajat siirretään pois leikkaussaleista.

      – Tilanne on se, että kymmenen koronapotilasta teholla vie käytännössä 15 leikkaussalin resurssit kahdeksi viikoksi. Sen verran pitää sulkea, jos tilanne menee siihen, että henkilökunta loppuu, Tuominen arvioi.

    • Anonyymi

      Onko Ressu elossa, ei ole Ressu kommentoinut kuumaa aihetta, missä on Ressu, kaipaamme viisaita sanoja vakavan asian parissa, jonka sukkahousu hallitus totaalisesti munii.

    • Anonyymi

      Avaajalle ja toimittajalle:
      Itsenäinen ajattelu on sallittu Suomessa. Suomessa on kaikki sallittu, mikä ei ole erikseen kielletty. Neuvostoliitossa oli kaikki kiellettyä mikä ei ollut erikseen sallittua.

      Toimittajat iltapäivälehdissä ja tv:ssä, Suomessa ei ole myöskään teiltä oman järjen käyttöä kielletty.

    • Kyllä persujen ideologialla ois kauan sitten lakkautettu asumistuki ym. Mennään vain facismiin, tarpeettomat pois häiritsemästä.. Navetan taakkse...

      • Anonyymi

        Verot on fasismia. Miks jollain valtiolla pitäis olla oikeus verottaa meitä?


      • Anonyymi

        Asumistuki vääristää vuokrien hintoja. Vuokranantajat korottaa vuokria koska ne tietää että Kela maksaa, jos asumistuet otettais pois, niin vuokrien hinnat laskis sen verran. Eli ei se ole köyhältä pois vaan se on siltä vuokranantajalta pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verot on fasismia. Miks jollain valtiolla pitäis olla oikeus verottaa meitä?

        Voiko tyhmempää ihmistä olla kuin ano 00:24 ?


    • Anonyymi

      Onpa persut taas oikein vääristelypäällä.
      PS puolueena ja sen kannattajan on ihminen isolla Veellä, Valehtelija ja Vääristelijä.

    • Anonyymi

      Täysin kokematon ja osaamaton .Samoin teini avustajat täysin pihalla .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe