Vaimoni syrjähypyt tallensin muistikortille 1

Anonyymi

Olin jo useita viikkoja epäillyt, että joku ulkopuolinen on vieraillut kotonamme ollessani ulkopaikkakunnalla viikolla töissä.
Jotta saisin tietää totuuden tilasin netistä huomaamattoman talentavan kameran joka käynnistyi aina kun havaitsi liikettä, tilasin niitä kolme kappaletta ja vaimon ollessa kaupassa viritin ne kaikki makuuhuoneeseeemme.
Ne olivat tosi pieniä ja huomaamattomia, muistikortilla varustettuna.
Olin ollut koko viikon poissa kotoa ja jotenkin taas vaistosin että vaimoani oli useamman kerran naitu, ei kelvannut oman miehen kulli ja sai suostutella kauan että sain pimppaa.
Otin muistikortit kameroista mukaan ja illalla aloin niitä katsomaan kämpilläni ja yllätyin näkemästäni kun heti lähdettyäni maanantaina työmatkalle ovikello soi ja äänestä päätellen oli tuttu ennestään kun moikat vain heitettiin.
Vaimollani oli aamutakki vielä päällä ja kuulin kuinka hän kysyi juotko kahvia, johon vieras ääni vastasi kieltävästi sanoen hoidetaan tärkeimät ensin.
Nyt näkyi kameroista kuinka vaimoni laski aamutakkinsa siististi tuolille ja äänistä päätellen vieras meni pesemään vessaan jotain, jotain josta olin erittäin kateellinen kun se ilmestyi kuvaan.
Tässävaiheessa pikku vaimoni oli jo sängyssä selällään ja huusi malttamattomasti että tuu jo sieltä, on se jo tarpeeksi puhdas.
En ensin tunnistanut äijää kun se syöksyi nuolemaan vaimoni pillua ja kuva oli takaapäin, näkyi vaan harmaa pää joka lutkutti vaimoni pillua.
- Mua on panettanut koko viikonloppu ja odottanut että pääsen laskemaan koko lastini kuumaan vakoosi, etkai antanut miehellesi sitä.
Enhän min kuului vastaus.
Miehen noustua seisomaan ja vetäessä vaimoani sängyn päätyyn parempaan naima-asentoon, tunnistin äijän joa oli 62 vuotias joka asui kadun päässä olevassa talossa yksinään, kirosin ääneen.
Mutta huomioni kohdistui miehen varustukseen, helvetti millainen ase sillä jökötti etukenossa, olin kauhuissani, että se työntyisi kohta pikku vaimooni sisään.
- Paa jo sissään, paa, kuulin vaimoni sanovan ja levitti jalkansa äärimmilleen - näin kuinka pimppi kiilteli kiimanesteistä, kalu oli jo huulilla ja kuulin vaimoni ynähtävän kun herkkutatti alkoi avarta pillua ja painui hitaasti sisään.
Yllätyin kuinka joku vanha äijä yli 60v ja vaimoni 26, alkoivat suhteen, muistin kun kadullamme oli ollut talkoot viime syksynä ja taisi haravoimisen päätteeksi äijä haravoida vaimoni pillunkarvatkin, itse en silloin ollut paikalla.
Olin tuohon aikaan vasta puolivälissä työmatkaani ja jo vaimoani jyysti vieras kalu, perkele.
Vaimoni alkoi huohottamaan ison kalun tehdessä pillussa varmaan erittäin gutaa ja jo äänistä päätellen oli mahlat olivat liikkeessä, sellainen mäiskintä kävi, tisut alkoivat tekemään pyörintälikettä tahdin kiihtyessä.
- Hemmetti, koitan pitkittää ja samassa veti kalun ulos kokonaan, pilmppi maiskahti kun iso tatti tuli vauhdilla ulos, jumankauta katselin kuinka helvetin paksu kulli kiilteli siinä juuri ulos vedettynä ja äijä paukutteli sillä vaimoni vatsaa.
Katsoin että se ylettyy melkein vaimoni napaan asti, kuului vain paukutus kun valtava tatti moukaroi vatsaa.
- Paa jo takasi, paa, huusi vaimoni ja panihan mies sen vauhdilla sisään vaimoni parahti kalun mentyä samantien pohjaan asti, vaimon kädet koittivat työntää miehen vatsaa, varmaan oli mennyt pohjaan samantien.
- Älä vielä vaan lopeta, huusi vaimoni ja alkoi selvästi pääsemään orkun huipulle, mies kiihdytti tahtiaan ja ähisi ja puhisi ennen kun alkoi laskemaan mälliänsä pikku vaimoni pimpin pohjukkaan.
- Hui kuinka se on kuumaa, kuului huuto kun ekat laukaukset varmaan lähtivät isosta kullista, sitä jatkui ja jatkui äijän huutaessa samalla eläimellisesti, lopulta lysähti täysin muijani päälle.
- Hui, se oli kin kuumaa kaffetta olisi juonut, kuulin vaimoi sanovan äijän vihdoin vetäytyessä päältä kalu vieläkin puolikovana ja kiiltävänä vaimoni kiimanesteistä.
- Juodaan kaffeet ensin ja otetaan uusinnat taas kohtä äijä viestitti - kuulin kuinka keittiössä kolisteltiin ja vaimon kysyessä leikillään -Otatko torttua kans, heh, heh.
- On sulla mahtava tuo varustus, se tosiaan tuntuu erilaiselta kuin mieheni, pimppiini melkein sattuu, mutta sattuu niin vietävän hyvästi kun jyystät isolla melallasi minua, kuulin kuinka vaimo kehui keittiössä äijän vehkeitä.
Ei mennyt kuin 20 minuttia kun jo vaimoni palasi makuukammariimme ja asettui kontalleen sänkymme päätyyn, mies lotrasi vessassa kulliansa ja vaimo jo siitä malttamattomasti huusi, tuu jo, tuu.
Seltähän mies saapui kalu taas jyrkässä kulmassa paksut suonet sykkien kalun tatin suorastaan mustanpunaisena hehkuvan asettui vaimoni taaksi työntäen vauhdilla sisään, varmaan vanhat mahlat vielä eivät olleet kuivuneet.
Taas vaimoni parkaisi kullin jo tapaillessa pimpin pohjukkaa, alkoi helvetinmoinen mäiskintä roikkuvien pussien piiskatessa vaimoni klittaa, varmaan tuntui hyvältä.
Huuto oli helvetinmoinen orkun tullessa molemmista yhtäaikaa varmaan, taas laskettiin lastia pikku vaimoni sisään.
Tämä oli vasta maanantai, jatkoa katselen..............

6

7923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä tarina! Tee vielä jatkoa.

    • Pidin, jatkoa odotellen.

    • Vituttaa lukea tälläistä paskan jauhamista.

      • Itse kyllä pidän lukea tämän tapaisia juttuja


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus, mutta en tahtoisi olla asemassasi.

    • Anonyymi

      Kuinka kärsinkään, mutta vielä enemmän kiihotun ja siksi siedän, kuin elämän suolana, että vaimollani on suhteita. Ne eivät ole horjuttaneet keskinäistä luottamustamme, koska näistä asioista on puhuttu ja sovittu. Vaimoni ei näe vääränä sitä, että voi osoittaa kiinnostusta kiinnostaviin miehiin ja jos he puolestaan ovat kiinnostuneita, siitä voi seurata vaikkapa kesäinen kahdenkeskinen purjehdusretki, jonka jälkeen veneilijä palauttaa kauniisti ruskettuneen vaimoni. Juodaan iltakahvit, jutellaan niitä näitä. Siitä ei puhuta, mutta kaikki me tiedämme, että on purjehdittu johonkin syrjäiseen paikkaan, uitu, otettu aurinkoa ja naitu. Katselen heitä siinä silmiä siristäen, tunnen jonkinlaista suolaisen onnen ja yhteisyyden tunnetta. Mies on ollut vaimon sisällä, vaimo on tarjonnut itsensä ja nauttinut naiseudestaan. Kun mies lähtee, vaimo antaa hänelle pusun. Se on merkki siitä, että tämä päättyy - ainakin tällä kertaa - tähän. On minun vuoroni tutustua vaimooni toisen miehen jäljiltä. Hänellä on kokemus, johon minulla ei ole pääsyä, ja se tekee hänestä salaperäisen ja haluttavan. Haluaisin tietää, mutta en kysy. Korkeintaan voin sanoa, että luotan hänen harkintakykyynsä ja makuunsa. Ja että arvostan hänen kumppaneitaan, sitäkin, että vaimo otti miehen paljaaltaan reisiensä väliin. Kuinka somaa onkaan ajatella, kuinka vaimo tyytyväisenä nukahtaa sisässään kahden miehen spermat.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe