Henna on huippusijoitus tulevaisuuteen

Anonyymi

Henna on paljon aikaansa edellä. Jotkut tosin väittävät että Henna on yli 30 vuotta aikaansa jäljessä. Totta sekin. Mutta se että Henna olisi saanut 30 vuotta sitten ilmaa siipiensä alle olisi edellyttänyt oikoradan rakentamista 80-luvulla.

Rata on tehty 2000 luvulla ja sillä mennään. Henna on huippusijoitus tulevaisuuteen. Pääkaupunkiseutu kasvaa kasvamistaan. Loppua sille ei näy. Helsinki yksistään tulee vielä joskus olemaan yli miljoonan asukkaan kaupunki. Tuosta muuttoliikkeestä Orimattilan Hennalla on hyvä mahdollisuus napata osansa, eli 10000 - 15000 asukasta kun vaan homma hoidetaan oikein.
Nyt pitää laittaa lisää satsauksia Hennaan ja sen markkinointiin. Markkinointi on nyt olematonta. Ja sen takia kauppa ei käy.
Kaupungin on nyt otettava kovempi ote. Tehtävä se kerrostalo sinne ja markkinointiin mukaan joku suurista pk-seudulla toimivista kiinteistövälittäjistä. Kunnollinen bonuspalkkaus heille, niin alkaa Hennassa tapahtua.

10

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta on joka sana ja helvatun hyviä näkemyksiä. Onneksi meillä on nyt osaavat Perussuomalaiset vallan kahvassa joten hyvä tästä vielä tulee. Nyt Ville ja kumppanit lisää rahaa Hennan markkinointiin.

    • Anonyymi

      Onkohan ajatusta perustaa Henna Oy joka alkaisi vetämään alueen kehittämistä vahän niinkun Vuoktatalot Oy joka takoo hyvää tulosta.

    • Anonyymi

      Hyvä ihan oikein, ei kannata paikallisia yrittäjiä, ainakaan pienyrittäjiä käyttää. Ne isot kiinteistövälitys yritykset on tosi kalliita sehän se paremmuuden ratkaisee. ja onhan sekin hyvä etteivät paikalliset vaan pääse ansaitsemaan yhteiskunnan rahoja. Anonyymi tuntuu olevan asioista hyvin perillä. Paikalliset pienyrittäjät tämä on Teille kannustukseksi ja tuen osoitukseksi.
      Kariantero

      • Anonyymi

        Se nyt vaan on niin että näkyvyyttä tarvitaan pääkaupunkiseudulla ja siellä toimivat suuret kiinteistövälittäjät osaa homman. Paikallisilla pikkupuljuilla ei ole resursseja.
        Tarvitaan suurta toimijaa. Piste.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se nyt vaan on niin että näkyvyyttä tarvitaan pääkaupunkiseudulla ja siellä toimivat suuret kiinteistövälittäjät osaa homman. Paikallisilla pikkupuljuilla ei ole resursseja.
        Tarvitaan suurta toimijaa. Piste.

        Oletkin hyvin asiasta perillä. Kiinteistövälittäjät toimivat asiakkaan rahoilla, ei omillaan. KariAntero


    • Anonyymi

      Voi voi sentään kun joku haluaa vieläkin koohottaa Hennan takia. Kyllä se nyt nähty ettei siitä hankkeesta koskaan tule toimivaa. Suolle suksi Orimattila Hennansa kanssa. Terv. Naurava kulkuri.

    • Anonyymi

      Olisiko tuulivoimalapuiston paikka Hennassa kun Kuivannolle se tyrmättiin? Kaupunki saisi edes vähän vastinetta Hennaan sijottamilleen rahoille.

    • Anonyymi

      Henna on 2050 -luvulla suuri mahdollisuus. Orimattilan kaupunkin kannattaa ehdottomasti satsata Hennaan joka vuosi useita miljoonia.

    • Anonyymi

      Langan aloittaja ei taida tietää, että Itärata ei tule menemään Lahti-Hki väliä ja Hennan junapysäkki on muutenkin jo päätetty lakkauttaa.

      • Anonyymi

        Kuinka moni Orimattilalaisista muistaa ilta rukoukseessaan Hennaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe