Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Katseemme tulevaisuuteen

Katseemme tulevaisuuteen

Katsoessamme tulevaisuuteen, on viimekädessä kyse vain luonnonvaroista, eikä niitä ole riittävästi kuin Aasiassa, lähinnä Venäjällä. Turvallisuutemme on siis luonnonvaroissa, ei niiden puutteessa, saati vihreissä unelmissa tai luulossa vallata Venäjä. Varastaan emme niitä luonnonvaroja pysty, Venäjä on liian vahva ja venäläinen ihminen liian luova, jotta tämän voisi jotenkin harhauttaa. Parasta siis olla itse osa Venäjää niin poliittisella tasolla, olemme heidän kanssaan yhtä, torjumassa niitä vihollisia, jotka uhkaavat Venäjää ja meitä itseämme. Heimoveljemme ovatkin jo tämän ymmärtäneet, miksi siis emme me!


Aasiassa on puolet maapallon väestöä, ei se tarvitse länttä, mutta länsi haluaa silti heidän luonnonvaransa. Kuten amerikkalainen elokuva maailmanlopusta osuvasti osoittaa. Venäläisten aseistus on ylittänyt laadullisesti lännen aseiden tason, niiden torjunta on tullut mahdottomaksi. Lännellä ole keinoja tätä tosiasiaa muuttaa, sillä rahat eivät siihen riitä, ei edes USA:ssa, saati osaaminen. Ranska tämän on alkanut tajuamaan, Saksa myös, muille tämä on vielä mystistä, tosin Englannin ero oli harkittu siirto liittyä atlanttiseen armadaan vallata vielä vapaita mantereita orjikseen. Espanja ei tästä tykkää!
Ranskalla on paikka alkaa Euroopan ruhtinaaksi, tuskin se jättää tätä käyttämättä.

4

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mainittu elokuva on; Don´t look up

    • Espanaja ei muuten ole vielä käsittänyt asemaansa, jonka sille on USA ja Englanti eli tämä atlantinen armaada varannut. Espanja menettää Etelä-Amerikan tulevaisuudessa ja vain, koska uskoo länteen!

    • Anonyymi

      Mitä valtioita tarkoitat "lännellä"?
      Suomikin kuuluu länsi-valtioiden joukkoon, tämänhän on itse Niinistökin sanonut.
      Eikä Suomella ole pienitäkään halua hyökätä Venäjälle eikä mihinkään muuhunkaan maahan.
      Jaa että miksi ei?
      No siksi, koska met Suomalaiset, Ruotsalaiset, Norjalaiset, Tanskalaiset, Virolaiset, kaikki pohjoismaalaiset niin kuin muutkin länsi-maalaiset olemme rauhanomaisia ja rauhaa rakastavia ihmisiä, jopa teitä Venäläisiäkin kohtaan, vaikka olettekin kovin sotaisia ihmisiä...

      Mitä luonnonvaroihin tulee, niin Suomessa ei ole ollut koskaan mitään muuta kuin pelkkää puuta, ja sitä met olemme oppineet käyttämään hätätilanteessa jopa autojen polttoaineena, ja hyvin toimii.
      Eli miksi valehtelet jotain tuonlaista, että met länsi-valtion kansalaisina haluttaisiin hyökätä johonkin valtioon luonnonvarojen perässä?

      Yleensäkin fossiilisen polttoaineen käyttöä ollaan vähentämässä kaikkialla maailmassa.
      Tämä on välttämätöntä jos me halutaan pelastaa tämä sininen paratiisimme tuhoutumiselta, joka tulee väistämättä tapahtumaan nykyisellä saastuttavalla elämäntavoillamme.
      Tulevaisuuden polttoaine tulee olemaan uusiutuvat energiamuodot ja ennen kaikkea Vety, joka tulee mullistamaan esimerkiksi liikkumisen.
      Vetyä on valtameret täynnä, ja sitä ei omista yksikään valtio, ei edes Venäjä.

    • Anonyymi

      Asiasta toiseen.
      Olethan tietoinen että ei Venäjä ole sosialistinen valtio tai tasavalta?
      Se on monarkia, jossa valtaa pitää eliitti, eli tässä tapauksessa Putin ja hänen lähipiirinsä.
      Neuvostoliiton sosialistinen tasavalta on ollutta ja mennyttä, se hajosi yli 30 vuotta sitten, kuten myös koko rautaesirippu.
      Hajoamisen yhteydessä "asemiehet" tunkeutuivat AK-47 kans valtion laitoksiin ja kaappasivat ne itselleen, ja sillä tiellä tuo maa on vieläkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe