Kiinni jääminen nolosta asiasta

Anonyymi

Hei, olin tossa pari päivää sitten käymässä kaupassa ja jäin kahdesta erittäin nolosta/inhottavasta asiasta kiinni. Äitini ja isäni oli löytänyt mun kiljut kaapista ja sen lisäksi lukenut mun ja mu kavereitten läpällä laitettuja kuvia ja viestejä, joissa oli paljon kaikkea kuvia alastomista hahmoista miehistä ja naisista ja siitä väliltä. ja muita asioista joita itse olin lähettänyt ja kaverini myös. Tämän jälkeen isäni on ollut hiljainen ja ei kauheasti puhunut minulle äiti taas kertonut että löysi nämä asiat isäni kanssa ja muuta sellasta. Mitä tehdä nolottaa ja ärsyttää suunnattomasti.

2

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tos voi oikeen mitään tehdä 😟 tiiän kyl ku ite lähettelin yhdelle tytölle alastonkuvia ja tää tyttö mulle ja meil oli tytön tahdosta sovittu tapa viestitellä ja muutenkin olla nii et mä vaikutin alistavalta ym ja se oli siks ku oltii kiimois ja se tyttö kiihottu siit :D No faija oli lukenut ne viesti ja kuva ketjut ja lähettänyt viestit ruutukaappauksia mun kännykällä mun äidin kännykkään kirjoittaen vissiin jotai "näin meidän poika kohtelee naisia, pitäskö puhua? " ja sit yhdes pitivät saarnaa ku luulivat tosiaan et mä oikeesti kohtelen sitä tyttöä todella huonosti ja arvottomasti vaikka tää oli lyhytkestoinen "leikki" jossa se tyttö oli täysin mukana ja oli koko idean sitä paitsi keksinyt.

    • Moi!
      Olisi mielenkiintoista kuulla mikä sinua nolottaa ja ärsyttää. Liittyykö tunne siihen, että ajattelet, että on ikävää, että vanhempasi saivat tietää näitä asioita sinusta vai siihen, että koet, että tekemäsi asiat ovat sellaisia, että ne eivät ole oikein.

      Ajattelen, että jokaisen meidän pitää kantaa vastuu omista tekemisistämme ja sitä kautta myös seuraukset niistä. Haluaisin rohkaista sinua juttelemaan vanhempiesi kanssa asiasta. Olisi hyvä, että keskustelette siitä, miksi olit tekemässä kiljua ja mitä itse ajattelet lähettämistäsi viesteistä. On hyvä saada puhdistettua ilmaa, jotta välillenne ei jää sanomattomia tai vaivaavia asioita.

      Et kerro tarkemmin, mistä vanhempasi lukivat viestejä ja näkivät kuvia, joita olit lähettänyt, mutta haluan sanoa, että toisen ihmisen viestien lukeminen salaa on väärin, jopa rikos. Jos siis vanhempasi lukivat viestisi ilman lupaasi on heille hyvä huomauttaa asiasta.

      Sinun ja kaverisi on kuitenkin hyvä miettiä jatkossa millaisia viestejä lähettelette toisillenne. Tiedättehän, että tietynlaisten kuvien lähettäminen toiselle on myös rikos.

      Toivottavasti saatte juteltua ja pääsette eteenpäin asian kanssa.
      - Marika, Jyväskylän nettisaapas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3239
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1753
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1295
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1158
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe